Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
TÉK!😄
Snexi
Ugyanaz a kiadó<#smile>

Dante73
Jaaaa! azthittem, konkrét infó van...

http://www.freetvmaci.info/

Máté94
Neeeem!😄 Én csak a hitetlent játszom aki bízik abban,hogy bejelentik.<#idiota>
Pepsi Twist
a két rivális

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Snexi
Szerintem bejelentik a Games Convention elött és ott már ki lesz állítva a Mafia2-vel együtt

Máté94
Én attól számítom a hónapokat amint bejelentik!😄
tdu Toyota
szerintem megjelenik pc-re

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Synit HUN
Miért? Várható akár mostantól is. Csak kitudja meddig? <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Máté94
Vagy nem😞
Synit HUN
Most mit hülyíted?
Augusztus végétõl várható!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Máté94
<#levele>
Szívás de nem!Sajnos.<#rinya>
krisztianp16
Hellosztok aszt halotam egykétt hónap és megjelenik pc-re igaz?

Idioták kiméljenek!!! :)

rotator
Pl. köt egy szerzõdést a R*-ral, hogy X összegért cserébe legalább 1 évig nem hozzák ki PC-re.

Dante73
Hi Kandúr!
Nem értem amit írsz. Hogyan szól bele a Sony a dologba? (kivételesen ez most kiváncsiság, nem vagyok képben!)
Válaszod elre is kösz!

rotator
<#eljen>

Stefibaba
Azért írtam le nektek 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

tdu Toyota
nah ez jó hír

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Stefibaba
Ö szeretnék nektek mondani valamit: Jövõ héten, lesz a Microsoftnál egy konferencia a bizonyos Gamefest 2008 amirõl egy bizonyos személy, Kevin Unangst, a Microsoft for Windows igazgatója azt nyilatkozta, hogy az idei E3 fõleg a konzol vs konzol párbajra épült, PCs bejelentés alig, szinte nem is volt, így õk a PCs bejelentéseket egy késõbbi (látsd fenn) dátumon akarják felfedni. Kevin még elárulta, hogy az E3-n történt bejelentésektõl jóval nagyobb dolgokra számíthatunk ezen a bizonyos Gamefest-en. Szóval még nincs semmi se veszve, legrosszabb esetben a Games Conventionon jelentik be.
Hírért köszönet: Gtaplace.hu 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

rotator
Már bocs, de ez egy kapitális baromság.

Kandurex
finoman szóval is tengernyi pénze van a rockstarnak...mondom itt a geci sony is a képben van, a pihe - puha mindent portol pc -re, egyedül a sony szar rakhat keresztbe, ahogy minden multiplatformnál

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fery02
#7780: Akik megvették valószínûleg sokkal kevesebb létszámban vannak, mint akik másoltan játszottak vele.
#7781: Pont ez az, érdemesebb volna kiadni. De felfogható úgy is, hogy ezzel a hatalmas kaliberû "csalival"(magával a játékkal) akarják tanítani az embereket, hogy máskor inkább vegyék meg a játékokat. Pénzük meg rengeteg van a R*-osoknak, ezért sem érdekelheti õket annyira a PC-s kiadás, még ha hozna az is bevételt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

és hol van ebben a logika? ha a multi miatt többen megvennék, pont azért lenne még érdemesebb kiadni
GanXstaZoleeWrk
Ez szvsz hülyeség én pl aki megvette eredetiben és a többi ember az kapja be vagy mi?

GanXstaZolee#2709

fery02
Nem a kurva anyjukat, én is ezt tenném a helyükben...vagy akkor nekem is a kurva...? <#lookaround>

ChuckyHUN
ték... Akkor nekik bizony a k*rva anyjukat

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fery02
Sok emberek eddig szvsz azért nem nagyon vette a GTA-kat eredetiben, mert úgy volt vele, hogy mivel nincs multi, nem veszít semmit se, ha warez-be szerzi be a játékot.
Ez, hogy nem jelentik be a Rockstar-osok PC-re, tekinthetõ egyfajta bosszúnak is, mivel ebbe már alapból van multi, sok ember megvenné eredetiben (köztük én is). Simán lehetnek úgy vele, hogy ha eddig "nem vettél GTA-t, bezzeg erre már adnál pénzt, már csak azért se"

Soldiers
lassan vége a E3-nak

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Az sztem jo 5let lenne, hogy a kov. resz VC-ben jatszodik, de Nico megmarad foszereplonek. Atugrik VC-be es a kov. GTA egyfaja kieg lenne, de megis olyar reszletesen kidolgozva, mint a GTA4. (bocsi az ekezeteker, angol bill :S)

Pacal17
jaja mondja hogy majd áthajóznak Vice Citybe

Máté94
Pedofil!😄
cenobite
A GTA4-ben az egyik küldetésben asszem Roman említést tesz róla, hogy "hamarosan Vice City-be látogatunk", vagy valami ilyesmi. Tehát a VC-s kiegnek / új résznek talán van esélye.

gamertag: kenobita

Snexi
Én meg annak ha egy 14 éves emo csajjal ébrednék egyszer az ágyba de mégse<#shakehead><#idiota>

Én már egy GTA4- Budapest-nek örülnék.

Ati

Pepsi Twist
hát akkor sztem lehetne 1 Ukrán maffia csoport 😄 vagy Román esetleg Orosz 😄

Snexi
Én örülnék egy szerb vagy orosz kisvárosnak is.De ha a korábbi részek közül lesz város akkor tutira VC mert az ötöd akkora mint San Andreas.

VC esélyes, de SA szerintem nem igazán, mert az már az eredeti városok alapján lett modellezve
meg a Rockstar azt is mondta, hogy nem kizárt egy amerikán kívûl játszódó rész sem
Synit HUN
"a IV meg már egy harmadik változat" erre írtam 😊
De a 3. ugye alcím nélküli volt és LC-ben játszódott.
A IV is alcím nélküli és LC-ben játszódik.

Remélem lesz egy GTA Village People és csak vidéken játszódik falvak között <#idiota>

Pepsi Twist
jah és az kimaradt hogy a jelenben fog játszódni....

idegesít hogy nem vagyok vip -.-

Pepsi Twist
igen, erre is rájöttem tehát akkor lesz majd GTA IV -be Vice City meg San Andreas? ezzel a motorral?

de Liberty City a 3. van benne
Synit HUN
Negyedik <#idiota>

igazából GTA3 (Liberty City), VC és SA - a IV meg már egy harmadik változat
Pepsi Twist
bakker gyerekek nekem most esett le hogy a "san andreas" + "vice city" és a "liberty city" (ami ugye a IV) a GTA 1-re épül <#idiota>

Pepsi Twist
<#banplz>

Dante73
Miért, csodálkozol? Eddig mennyi technikai támogatást kaptunk? Patchra miért vártunk fél évet? Szarnak bele... Csak a pakk miatt már akkora felháborodás volt, hogy kénytelenek voltak lépni, és az M$ dolgot megszellõztetni. Következõ pakknál (jövõre DD) majd kiderül más disznóság is, nyugi...

Dante73
Mikor kiadták, volt egy félmondat, miszerint eddig nem TEHETTÉK, mert... Egész addig a technikai megvalósításra fogták. Ami a patch-ban átadott 2 jármû után már kissé sántított. Fõleg mivel utána már egyre többször került elõ a szerzõdés szó, egy egy félmondat erejéig. Egyébként hivatalos fórumon utána tudsz nézni, az errõl szóló topikokat valahogy mindig megszüntetik, de ha egyéb topikban ha felmerül, nem cáfolják, sõt, szavakból érezni, a szerzõdés nem volt nyilvános. Tehát ez hivatalosan találgatás, de nem veszik a fáradtságot a cáfolatra.
Szóval ha így lesz itt is, nem fog kiderülni egy darabig.

[HUN]FaTaL
Én ebben egyébként nem vagyok biztos, mert ugye lejárt a szerzõdés, de a megapackon kívül az utolsó boxos packot azóta sem kaptuk meg...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
A hivatalos fórumon amikor bejelentették PCre is a megapackot.

http://goo.gl/gd6Zi5