Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
korrekt. nem szebb és nem is csúnyább mint konzolon, cserébe nem fog szaggatni (már akinek megvan a vasa alá)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kuci06
"Azért van az kiírva, hogy PS3, mert minden játékot egy platformra veszünk fel. A jövõben elvben megoldható lesz, hogy több platformot is hozzáadunk a játékhoz."

ezt írták

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Én szebbre számítottam.😞

FZoleee
a képeknél fenn mi az a "Grand Theft Auto 4 (PS3) képek"? <#idiota>
Snexi
PC-s képek(elvileg)

ChuckyHUN
1Eddig én is ezt csináltam, de szerintem most pár küldetést megcsinálok majd, fõleg ahogy így beleolvasok a végigjátszásba

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJ Skyline
mint minden 13 éves 😄 megérte akkor megvenni xboxra

mama2
Unalmas? Konzolos topikba mondtad hogy "fúú dejó", most meg unalmas? LOL. Amúgy nem unalmas rohadt jó😄. De én nem csinálom a küldetéseket csak autózgatok, meg ölöm az embereket😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

milk41
én ezt is megjelenés napján fogom megvenni(mint a vc-t és az sa-t)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Snexi
Ugyanmár,egy gta-t amit még az átlag pistike is ismer aki azt se tudja hogy mi az a warez azért meveszi nem lehet hasonlítani egy dmc4-hez

mama2
Na én ezt letöltöm(azért letöltöm mert már van X360-ra😛).
Egérrel meg billentyûzettel a legjobb szvsz, de már a kontrollert is megszoktam😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Snexi
igen az

Egyébként a hivatalos oldalon hol van a Games for windows live logo?kerestem de nem találtam

FZoleee
Tudom, de régebben még ráélvezett volna simán a játékra <#idiota>
DJ Skyline
hatalmas fan lehet, ezer éve nem írt a konzolos topikba, de a PC-s topikot valamiért mindíg megtalálja 😄

BiG G
ezért régen bannt osztogattak, de a jó cél érdekében szabad <#ravasz1>

FZoleee
Én is konzolos vagyok az igaz, de nem kéne folyton beugatni ide ilyen baromságokkal... húzz a vérbe! Ilyen GTA IV és XBOX360 rajongót még sose láttam <#wow3>
DJ Skyline
csak te kattints erre, remélem érted a célzást

BiG G
te meg húzzál innen a vérbe el, de nagyon gyorsan. pont TE hiányzol már csak ide <#smile>

Na LOL, most má' kezdhettek örûni ! 😄

Ténylegesen majd csak 105 nap múlva <#mf1>

BiG G

a konzolos...
(boccs minden konzolosnak, akire nem vonatkozik.)

Egyépként nekem halál alapvetõ volt, h kijön, egyszer sem aggódtam emiatt. Aztán amikor tegnap este láttam, h 180 új üzenet, akk már gondoltam, h errõl lesz szó, és a hsz.-ek, meg a "topicalakítások" igazolták a sejtésemet.
DJ Skyline
én úgy mentem el a filmre, hogy semmit nem olvastam el, csak azt tudtam róla amit tudni lehetett. és igazából ledöbbentem annyira jó volt 😄 na mind1, on

ProGabe
nem kell fosni. ennél vagy 20-szor nagyobb, erõsebb gépet kéne építeniük hogy olyan fekete lyuk jöjjön létre, ami nem esik szét milliomod másodperc alatt

/OFF

Kmaha: igen, ez így tényleg vicces 😊 valaki mindjárt azzal jöj, hogy ez a játék egyenesen szar. persze a helyén kell kezelni a dolgokat! hatalmasak az elvárások (már számukra is az volt), elképzel valaki valamit, beleéli magát és ha nem azt kapja máris csorbul a játékélmény. most kb. ez történik a dark knight-tal is: mindenki elolvasott ilyen-olyan külföldi kritikát, egyéni véleményt, elmegy rá és várja a csodát. persze "csak" egy filmet kap. bezzeg ha minden elõzetes, kritika, várakozás nélkül néznék az emberek, lehet maguk alá hugyoznának 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ÉS valaki ehhez a dologhoz tud adni linket ? ez a részecske gyorsito ? ahol irjak,hogy 9. ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kirol
Majd a Mafia 2 az jó lesz, ha ez nem. 😊

DJ Skyline
mind1, valamit kell mondaniuk <#idiota> hogy most anyátok úgy sem lesz pc-re haha, vagy szar az egész nem éri meg bla bla, oly' mind1 ^^

nem kötekedés céljából írtam, nem kérek szõnyegbombázást az arcomba 😊)

Mert a PC-s bejelentés elõtt fõleg a buta-konzolosok ugattak,most pedig az okos-konzolosok ugatnak.😄

és ez mikor lesyz ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kmarha
amig nem volt bejelentés csak azt olvastam, hogy PC-sek lúzerek és nem játszhatnak vele, most hogy bejelentették csak azt olvasom, hogy tök mindegy, mert ugyis egy unalmas semmi játék.

Elhiszem hogy így éreznek csak most éles a konzolos reagok közötti különbség. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

elitehun
Reméljük minden jól fog elsülni...<#szomoru1>
BiG G
szerintem kiveszem a favból a topikot, mert még elolvasok 5 ilyen hozzászólást és elmegy a kedvem az egésztõl <#szomoru2>

Nem hallottad még?😮
Valami gecinagy izével akarnak részecskéket több fényévre gyorsítani,majd összeütköztetni.😮
Így rájönnek majd,hogy hogy keletkezett a világegyetem.(Vagy jól megdöglünk egy feketelyukban...)

attól azért több fog elmenni
Ja,PC-n mindig milliókat adnak el minden játékból... Szerintem ez is hasonló lesz,mint a Devil May Cry4, várakozás,több millió letöltés,nulla megvevés. Sajnos.(Remélem nem lesz igazam)

ez msot komoly ? 😄 mien részecske gyorsitot ?

Snexi
áá smiley-k lemaraftak<#idiota>de egyébként ez komoly

Snexi
Elméletileg 9.-én lesz a világvége mert bekapcsolják a részecskegyorsítot ami akár feketelyukat is létre hozhat

Pacal17
*pistike

Pacal17
Cops 'n Crooks a legjobb. Szerintem PC-n is az lesz a legnépsuzerûbb 😊

Persze a sok deathmatchelõ pisike....

Pluskast
Na ja erre mondják, hogy a pénz beszél...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az már sok, inkább átírom egysorosra
Magiszter
Majd el is felejtettem hozzátenni a nagy hírhez: ÉN MEGMONDTAM!!! <#nyes>
A világ legnagyobb marhasága lett volna nem megfejni a PC-s teheneket. És nolám, már készitik a vödröt, a sámli meg a tehén mellett van.

Prince23
Csak 45 új üzenet? Huzzatok bele emberek, mert ez így nem lesz a TOP 1 egész jövõig... 😄

Kandurex
tény, h unalmas lett a játék, 1 emlékezetesebb küldetés maradt meg a bankrablós....nc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

red bull
Jaja szerintem is átláthatóbb lenne ha killenne irva hogy 105nap - 14óra - 26 perc - 30mp

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

bertino
le vagy maradva egy pár emelettel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezek az átvezetõk jóak?😄
2-3 ember bután áll,és beszélgetnek.😊
Viccesnek vicces,de az Metal Gear Solid játékok után nagyon kevés.(Szerintem).

Pluskast
Amúgy most olyan szívesen irogatnék abba a bizonyos másik topic-ba akik szentûl meg voltak gyõzõdve, hogy a másik tábor szívni fog......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Máté94
Amerikába november 18-án jön ki -.-
Magiszter
Esetleg jobban kijönne ha a visszaszámlálóban ki lenne írva hogy nap, óra, perc, másodperc, mert aki elõször ránéz az azt se tudja mi a bánat ez itt (valami IP generáló tudom én <#idiota>). De ez csak egy ötlet. <#nemtudom>