Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Uhh de jól megfogalmaztad XD Élsimítást nem lehet belevarázsolni. Erre azt tudom válaszolni, hogy ha bírja a géped, a grafikai beállításokat vedd maxra, video kártyád illesztõprogramjában állítsd maxra az anti anialising-et, anizotrop szûrõt. Van ilyen "tõcs le" féle grafikai mod is elég szép számmal.(legtöbb 1.0.4.0 patch-hez készült) Más nincs, illetve nem tudok olyan beállításról ami teljes élsimítást végezne el.

bertino
en is szeretnek sokmindent ;D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

alcotb
csõ.élsimítást lehet valahogy varázsolni a jatákba?ez faq-s megnyomom a p-t és valamivel jobblesz egy szar.már megoldás van?jah és eltûnõ textúrákra egyéb ötlet?nem egy "tõcs le egy 30 napos próbaverziós denagyonoptimalizálja a géped" fos-t szeretnék.köszi

Minden ugyanaz másképpen.

masterthief
masterthief
Beállítások : Irányítás, billentyûzet, egér beállítások.

masterthief
Igen megy.

totyak
Mit kell pontosan csinálnom, hogy települjön a legújabb patch? Légyszi valaki szájbarágósan lépésrõl-lépésre írja le.
Miért nem jönnek elõ ezzel a commandline dologgal a rejtett beállítások? Láttam képeket, ahol víz meg árnyék beállítások is vannak, de nekem nem bukkannak elõ.
Nem megy a billentyû kiosztás átvariálása sem.

Segítsééééég!

Hali. Win 7 en megy a game? Mert ahonnan leszedtem nem volt oda írva,hogy milyen OP rendszereken megy. De mikor telepíteni akartam ki írta h nem kompatiblis.
totyak
Nem tört, eredeti. Nem tudom hogy sikerült. Innen a banner alól töltöttem le a patchet, elindítottam, aztán nem is figyeltem mi történik csak mentem tovább. Aztán egyszercsak eltûnt a SC. Azóta újratelepítettem a játékot, most megint jó, csak már nem merem patchelni. A Live-ba szerintem nem is regsiztráltam, csak egy offline profilt. A SC-ba regeltem egy felhasználónevet jelszóval meg emillel. Lehet hülyeség, de nem is tudom mire jó a Live.

Másik nagyon buta kérdésem. Hiába megyek bele a beállításokba, nem találom, hogy hol tudom átállítani a billentyûzet kiosztást. Nem tetszik, hogy a W, A, S, D-vel kell irányítanom a játékot.

wollnerd
Ja értem!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Igen a Trainerben bárhol lehet menteni. Én személy szerint nem használom. Nekem automatikusra van beállítva. Egyszer vagy kétszer hasznéltam a Trainerben a mentést, mikor csak úgy szórakoztam. Annak akkor lenne igazán értelme ha pl ugyan oda dobna ki mikor indítod a játékot, ahol elmentetted. Teszem azt egy épületben, utcán bárhol. Így csak ugyan úgy a házadban kezdel. A trainerben a mentés(ek) inkább arra való, ha az autódat tuningoltad, átváltottál másik modellre, objektumokat raktál le stb.

Pepsi Twist
kösz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Pepsi Twist
ja és nincs valami "garage" editor? mint SA-ba is volt 😄

Pepsi Twist
az hol van? 😄

Piloss
Perseus

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Pepsi Twist
srácok melyik ruhaboltban van öltöny? 😄

wollnerd
De a Simple Native Trainerrel bárhol tudsz menteni! (én még sose használtam)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tommygear
igen, legalábbis nekem azok voltak
attól mert nem tudod a szabályokat még nem nehéz 😊
masterthief
Hogy a fenébe sikerült törölnöd az SC-t? 😄 Elég lett volna belépni a Live-ba és automatikusan telepíti a patch-et. Vagy esetleg tört játékod van?

masterthief
Kapcsold ki az automatikus mentést ha szeretnéd. Menteni csak a házadban tudsz egyébként. Odaállsz az ágyad mellé és nyomsz egy F-et.
A billentyûzetet ugye a menüben a Beállítások billentyûzet kiosztásban van. Itt be lehet a kontrollert is állítani, ha azzal szeretnál játszani.
A GTA IV fõkönyvtárban hozz létre 1 commandline.txt fájlt ha nincs benne.(Wordpad vagy egyszerû jegyzettömb)
Írd be ezeket: -noprecache -nomemrestrict -norestrictions -novblank Ugyan ezt beírhatod még a GTA IV Launch.exe elérési útvonala mellé.

wollnerd
Na ne!
Komolyan?

tommygear
pedig pofonegyszerûek
totyak
Fel akartam tenni a banner alatt levõ patch-et, valamit telepített is, de közben meg tötöltem a Social Club-ot. Most hiába akarom indítani a játékot, nem indul. Eredeti játék. MI lehet a gond és a megoldás?

hungary27
numpad
totyak
Lenne pár kérdésem. Biztos le vannak ezek már írva, de sokat kéne visszakeresnem. Most kezdem a játékot és pár dolog nem tiszta.

Hogyan tudok menteni ott, ahol akarok, hogy ne az autosave legyen?
Hogyan tudom átállítani a billentyûzet kiosztást?
Hogy mûködik ez a commandline dolog? Láttam képeket, hogy néhány embernek több beállítás is megjelenik a Graphics menüben, nekem meg nem. Csak bemásolom soronként ezeket a szövegeket, vagy értéket is kell mögé írnom?

Köszönöm

wollnerd
<#boxer><#violent><#gun><#boxer><#gonosz3>
A minijátékok (bowling, biliárd, darts) k*rvára nehezek!!!
A trainernek meg semmi köze nincs!
Egyébként a mobillal hogy lehet tárcsázni? (számokat ütni)

Caby

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

wollnerd
Mi az a ZIT?

pisztácia
hmm nem is néztem h TBOGT-ban is an... akkor köszi

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Hívd fel a ZIT-et, amikor hallod. SMS-ben meg fogod kapni a szám elõadóját és címét.

pisztácia
Üdv!
A TBOGT-ban a VLADIVOSTOK FM-en hallottam egy nagyon jó zenét. Asszem az egyik küldiben is benne volt mert ismerõs volt, Valaki tudja ire gondolok, vagy adna egy listát az új zenékrõl? köszi

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

fasza

Debilke13
köszi szépen!😊

Debilke13
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy megcsináltam az utolsó küldetést és miért tartok még csak 63%nál? mit kell még csinálnom, hogy elérjem a 100%ot?? Nálam a Roman maradt életben, a Kate bnõm meg meghalt!
segítsetek légyszi 😊

bertino
<#hehe>

gabo91
bár régi dolog de sosem találtam meg.
nem tudjátok hol van elrejtve a játékban az amphetamin receptje?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Laaccoo
Elkezdem telepíteni kiirja hogy fogadam el hogy telepiteni akarom,elfogadom,lerakja a tálcára de pár mp múlva visszajön és megint kérdezi hogy fogadjam el. Mi lehet a hiba? Win7 32bit

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

wollnerd
Köszi! <#worship>

Ezt olvasd el: http://www.bowling.hu/sza.php
wollnerd
Srácok!
Én nem értem a Bowling szabályokat!
Ha az összes fabábut leütöttem, nem úgy kell lennie hogy guríthatok még egyet??? Sõt, a teljes tarolásért nem is jár pont???????? Ez így érthetetlen!<#conf>
És ha 1.-re 9 bábut leütöttem, 2.-ra leverem az utolsót, nem jár pont??!!
Romannak volt olyanja hogy elõször 9-et majd az utolsót, guríthatott 3.ra is!<#confused>
<#falbav><#nemtudom>
Eddig mindig veszíthettem!<#boxer>
Valaki elmondaná a szabályokat? ( 2 kézikönyvem van: Az egyik a látnivalókról beszél a másik meg a videoszerkesztõrõl meg a multiról. egyikben sincs a egyjátékos módról!)
Köszi elõre is!

grebber
GTA 4 viszont nagyon megy tõle szóval igényli!
Remélem idén beesik a i5 760 40k alá!

Next PC upgrade: 2022

masterthief
Nem muszály 4 magosat venned. 2 magosból is vannak jó erõsek. Sok játék még azt sem tudja kihasználni.

grebber
Már elmondtam elég sok helyen lóvém van rá hisz van munkám!Csak számomra nem ér ennyit egy hardware sem.
Jelenlegi gépemmel sajnos nem lehet normálisan játszani vele ez van.Majd egy új 4 magos procival talán!

bertino
akkor most erre varsz 5 evet, mig lesz ra loved ?

grebber
Még egy atomböller 4 magos proci és kávé!

dehát nem értem van 4 gb ramom meg minden elég... amúgy just cause 2-nél ugyanez volt...<#falbav>
tehát akkor nem elég ?
grebber
Ezzel már nem igen lenne baja a GTA 4-nek! <#taps>

GeForce GTX 580 3 GB memóriával