Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Minden ugyanaz másképpen.
Miért nem jönnek elõ ezzel a commandline dologgal a rejtett beállítások? Láttam képeket, ahol víz meg árnyék beállítások is vannak, de nekem nem bukkannak elõ.
Nem megy a billentyû kiosztás átvariálása sem.
Segítsééééég!
Másik nagyon buta kérdésem. Hiába megyek bele a beállításokba, nem találom, hogy hol tudom átállítani a billentyûzet kiosztást. Nem tetszik, hogy a W, A, S, D-vel kell irányítanom a játékot.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A billentyûzetet ugye a menüben a Beállítások billentyûzet kiosztásban van. Itt be lehet a kontrollert is állítani, ha azzal szeretnál játszani.
A GTA IV fõkönyvtárban hozz létre 1 commandline.txt fájlt ha nincs benne.(Wordpad vagy egyszerû jegyzettömb)
Írd be ezeket: -noprecache -nomemrestrict -norestrictions -novblank Ugyan ezt beírhatod még a GTA IV Launch.exe elérési útvonala mellé.
Komolyan?
Hogyan tudok menteni ott, ahol akarok, hogy ne az autosave legyen?
Hogyan tudom átállítani a billentyûzet kiosztást?
Hogy mûködik ez a commandline dolog? Láttam képeket, hogy néhány embernek több beállítás is megjelenik a Graphics menüben, nekem meg nem. Csak bemásolom soronként ezeket a szövegeket, vagy értéket is kell mögé írnom?
Köszönöm
A minijátékok (bowling, biliárd, darts) k*rvára nehezek!!!
A trainernek meg semmi köze nincs!
Egyébként a mobillal hogy lehet tárcsázni? (számokat ütni)
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A TBOGT-ban a VLADIVOSTOK FM-en hallottam egy nagyon jó zenét. Asszem az egyik küldiben is benne volt mert ismerõs volt, Valaki tudja ire gondolok, vagy adna egy listát az új zenékrõl? köszi
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Azt szeretném kérdezni, hogy megcsináltam az utolsó küldetést és miért tartok még csak 63%nál? mit kell még csinálnom, hogy elérjem a 100%ot?? Nálam a Roman maradt életben, a Kate bnõm meg meghalt!
segítsetek légyszi 😊
nem tudjátok hol van elrejtve a játékban az amphetamin receptje?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Én nem értem a Bowling szabályokat!
Ha az összes fabábut leütöttem, nem úgy kell lennie hogy guríthatok még egyet??? Sõt, a teljes tarolásért nem is jár pont???????? Ez így érthetetlen!<#conf>#conf>
És ha 1.-re 9 bábut leütöttem, 2.-ra leverem az utolsót, nem jár pont??!!
Romannak volt olyanja hogy elõször 9-et majd az utolsót, guríthatott 3.ra is!<#confused>#confused>
<#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Eddig mindig veszíthettem!<#boxer>#boxer>
Valaki elmondaná a szabályokat? ( 2 kézikönyvem van: Az egyik a látnivalókról beszél a másik meg a videoszerkesztõrõl meg a multiról. egyikben sincs a egyjátékos módról!)
Köszi elõre is!
Remélem idén beesik a i5 760 40k alá!
Next PC upgrade: 2022
Jelenlegi gépemmel sajnos nem lehet normálisan játszani vele ez van.Majd egy új 4 magos procival talán!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!