Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meg mondjuk majd az 50-et. De ezt úgy is a házigazdi dönti el, én csak indítványozom <#alien>#alien>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
SötétBarom: igaz. Elég ha csak felveszel egy kólás dobozt és azt dobod hozzá
Bár ahogy láttam a rendõrkocsik valahogy könyebben felborulnak ha nekik mész. Legalább is a temérdek videóból ezt szûrtem le.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A rendõrök milyenek? Hülyék mint eddig vagy esetleg van azért valamennyi eszük is? ja meg ami minden részben zavart (Fõleg a GTA3-ban): Átlátnak a falon? +-ban volt olyan hogy én a parkolóház tetején voltam a zsernyák meg egy szinttel lejebb és le akart lõni a padlón keresztûl. Azt néztem hogy ahogy megyek szikrázik a lábam. Mikor kimentem az épület szélére és lenéztem egy szintet láttam hogy a zsernyák lövöldözik rám. Jó poén volt elõször aztán kezdett idegesítõ lenni. Itt is van ilyen, vagy azért néha elveszítik a fonalat?
http://9gag.com/gag/5135249
Amúgy a célkeresztet nem lehet valahogy kikapcsolni?
Lassan a GTA olyan dolog lesz amit szintén tesztekkel fognak kimutatni a fiatalság körében. Elképzelem hogy az utcán bóklászó kölköket megcsípi a rendõr és kéri a diákot, meg a lakcím kártyát, majd szúrópróba szerûen rákérdez a legújabb GTA fõszereplõjének nevére. Ha a gyerek rávágja akkor mehet a bilincs és beviszik elvonóba. Vagy ha PSP- is van nála akkor az megy a droglaborba kivizsgálásra és a GTA-ra utaló nyomokat találnak rajta/benne akkor már is megy a bíróságra a dolog. Az utcán a csomagtartóból nem hernyót, hasist, dzsandzsát fognak árulni a dillerek hanem GTA-kat, minden platformra. Milyen elvadult világ lesz itt apám. A társadalom söpredéke lesz az aki GTA-val játszik, és törvényi szabályozást is kitalálnak rá. Lesz külön GTA fegyház is ahol GTA-s poszterek nélkül kell élniük a játékosoknak és az interneten is le lesz tíltva minden olyan oldal ahol szerpel a GTA ridítés vagy a Gtrand Theft Auto szavak bármelyike. Tényleg szörnyû és kegyetlen világ lesz.
Ha hazamegyek felteszem a Microsoft Flight Simulatort aztán jövõ héten elkötök egy repcsit a ferihegyrõl mert tudom hogy kell vezetni. De most komolyan. <#idiota>#idiota>
Aki nem tudja elvonatkoztatni a valóságot a fikciótol azt egy üres, puha falú szobába kell lekötözni.
Amúgy ha valaki veszi a fáradtságot hogy elolvassa a posztomat lenne egy ON kategóriájú kérdésem is (meglepõ?):
- Van a GTA 4-ben olyan autójavító/festõ mint az eddigiekben? Úgy mûködik mint eddig? Beálsz, lemázol, fizetsz, távozol. Vagy választhatóak a színek?
Amúgy az elõbb motorral átugrattam egy taxin, meg lefejeltem a táblát + lerepültem az autópályáról<#idiota>#idiota>.
Idézem:"Egy évvel a konzolos debüt után ez elvetendõ, mindazonálltal az összeomláshoz vezetõ bugok, hirtelen elszállt mentések és az akkor még fizetõs Windows Live miatt nem a haraptak rá"
amúgy engem 1x nem vert el senki fõleg a szüleim mert már 14 évesen nagyobb voltam mint faterom 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
El -(vagy meg?) vadult világban élünk. Az, hogy sokan egy játékot hibáztatnak, nem felháborító, mindössze szánalmas.... Felháborító az. hogy a 17 éves másod-unokatestvéremnek, egy 30 éves pasi udvarol. és nem tehetek semmit. Az apja forog a sírjában, anyja külföldön él, Õ pedig a nagyanyjával él, aki 70 éves... Felháborító, hogy emberek halnak meg, a kábítószerek miatt. Felháborító a politika véres tehetetlensége, világszerte.
Én 15-17 éves korom közt, (utánna is persze, jó darabig) csajoztam, és akit tudtam, elkaptam, egy "körre". Ilyenek a fiatalok, és ezzel nincs is gond. A gond otthon kezdõdik. Apuci dolgozik, mert kell a családnak a pénz. anyuci dolgozik, mert Õ ugyan nem marad otthon, egyenjogúság van. Gyereket nem neveli senki, maximum az utca, meg a hülyébbnél hülyébb haverok, akiket szintén nem nevel senki, maximum az internet, meg a tv. Engem még neveltek, anyám 4 órásként dolgozott, (KMK) míg suliban voltunk. De az ebéd mégis ott volt az asztalon, mire hazaértem. Aztán nevelt. Életében 1x vert meg, de azt nem fogom sosem elfelejteni. Annó ment a technokol, és társai, de sosem próbáltam ki, pedig, "fenegyerek" voltam, csak voltak határok, amiket belémneveltek, és ezeket a mai napig nem tudom, nem akarom átlépni.
Egyszerübb másokat hibáztatni, mint a saját felelõsségünket beismerni.... sokaknak.
http://www.freetvmaci.info/
Én a mai fiatalokat elnézve, persze mivel még nem voltam sokat külföldön, ezért csak magyarokat tudok mondani, és tényleg nem azért írom, hogy egy újabb témát indítsak el a topicon belül, de ahogy elnézem a 17 év alattiakat, túl sokan túl sokat isznak, és teljesen nyitott kapcsolatban élnek...
Érdekes módon errõl nem igazán hallok sehol, de hogy egy felnõtteknek szóló játék, szó szerint Grand Theft Autot mennyien hibáztatják... engem felháborít... akkor is, ha a IV-ben jó sok ritka sz*r lövöldözõs küldetés van...
Tényleg, ejtõernyõ van a gaméban?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
I want to be a mighty pirate ever!