Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Ezt ismerem, de azért köszi. Ahol A betü van ott Anarchia tombol ahol M ott Megnyugvás 😄

mama2
Nekimegyek a motorral kocsinak. Repülök 50 métert. Felállok, erre nem belém jön hátulról egy kurva kocsi(nõi vezetõvel)? Nem igaz hogy nem látja hogy ott vagyok:@

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

norbi56
<#eljen>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

OFF:
A betont öntözni kell XD
<#idiota><#idiota><#idiota>

Magiszter
Akkor lehet hétvégén leporolom a macromedia flash tudásomat <#vigyor2> Bár lehet nem marad rá idõ betonoás mellett <#idiota> (Bár ha vennénk egy olyan betonkeverõt amiben van beépített számítógép...)

flash-hez nem értek, de ha megcsinálja valaki akkor berakom
Magiszter
Jah. Legalább egy paintben kézzel beírt szöveg legyen 😄 Az 50-es "évfordulónál" lehetne mondjuk zöld, vagy kék az a piros (kell a változatosság) és ha lehet GIF-et vagy valami Flash dolgot is beszúrni akkor az egy hétnél vagy a 10 napnál lehetne hogy váltakozik az eddigi 2 szín között, majd a megjelent legyen hatalmas átúszó színekkel a háttér és fehérbõl feketébe átúszó betûkkel. Az mindenkinek szembetûnik. De mivel nem agyok sem vebdizájner, sem grafikus, ezért ezt rábízom a nálam okosabb/ügyesebb/hozzáértõbb emberekre.

Tomsteel
egyébként marha jó !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
meg azért gondolom a MEGJELENT se valami snassz kiírással lesz feltüntetve <#awink>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Magiszter
Bele gondolva legyen inkább 7 napnál és hogy "Már csak 1 hét van hátra!" Amúgy köszi hogy megcsináltad <#worship>

<#eljen>

csak egy kép, még 50 és 10 napnál lesz ilyen
mama2
Krossz motor az amivel versenyeznek igaz? Az a vékony testû? Az van benne. Ugratni a repülõtéren lehet. Oda tartok most a játékba😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Magiszter
Hopsza!!!! Jó lett az új visszaszámláló! Gratula!!!!<#taps><#taps><#taps><#worship>

Magiszter
Tényleg láttam robogót, meg csoppert, meg speed motort is, de a nagy kérdés: Van benne Krossz motor is? Meg ilyen bringa ugratós rész (nemtommianeve), ahol van egy úszómdence, meg ilyen félcsó, meg ilyen hülyeségek ahol lehet mocival jaszkarizni <#idiota>

MOCISOKAT! azokat a tetovált kezû senkiházi hájas 'csögöket 😄

mama2
Milyen feszítõs mocikat? A nagy motorokat, vagy az ilyen szúnyogkergetõket vagy a PCJ600-at? Amúgy egy biztos: A fizika az mindent üt😄!

a feszítõs mocisokat utáltam az összes részben 😊

Magiszter
Marha nagy lesz akkor <#guluszem1>

mama2
Vannak. Meg ilyen motoros tetovált csávók is😄.

minden rosszindulat nélkül: vannak gangstaniggadadamadafaka niggerek? 😊))

mama2
De van olyan is, hogyha én megyek neki valakinek, akkor kirángatnak a kocsiból és megvernek(mondjuk ez nem újdonság). Viszont ha verekedés közben elõveszed a pisztolyt, akkor elfutnak(van amelyik nem).

mama2
Mint a negyedik részben? Hát most jelent meg a negyedik rész(X360-ra). Idõutazó vagy?😮
Hát engem, ha elkezdenek körözni, akkor mondják hogy húzódjak le. Ha lehúzódok, akkor kinyitják a kocsi ajtót, azt elkaptak.
Több csillagnál már lõnek is rám, de ott is ha lehúzódok kiszállok és elrakom a fegyvert, akkor egy rendõr oda szalad és elfog.(nem úgy mint a többi részbe, hogyha lehúzódok kiszállok, elrakom a fegyvert, nem próbálnak meg elkapni, hanem lelõnek)
Ha gyalog vagyok és úgy fog el, ott lehet olyat csinálni hogy megpróbálsz elmenekülni, ilyenkor lõnek rád.
Kocsiban/motoron, viszont ilyet nem lehet. Ott ha egyszer rád tartják a fegyvert, akkor szürke lesz a kép és vége.

de az nem jó 😞 túl egyszerû 😄😄😄 anno GTA2-be volt h TABot megnyomtad, fingott meg böfögött. itt lehetne az, hogy nyom egy fuck yout 😄

Magiszter
Az agresszív sofõrök...<#wilting>

mama2
Hát jóvan, de itt, ha pl kövér a rendõr, akkor egy idõ után elfárad azt megállXD. Vagy ha elkezdenek rám lövöldözni, akkor jön a rendõr és lövi õket😄.
Neoncsöves: Nem lehet, ellenben, egy heccsátot lehet neki adni(én úgy szoktam de elõtte mondom neki képen keresztül:NEKEM JÖTTÉL BAZDMEG? NEKEM JÖTTÉL?! AKKOR TESSÉK EGY AJÁNDÉK GOLYÓ A FEJEDBE! És...)...HECCSÁT!!!

eddig se csak úgy tovább hajtottak. miután felkeltél még rádnyomtak egy olyat, h motherfucking bitch 😄

Csuhai G
Egyébként a rendõrség életszerûbben viselkedik a 4. részben? Értem ezalatt azt, hogy már nem csak megölni akarják a bûnözõt, hanem esetleg megpróbálni megfogni, kocsiba tuszkolni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Magiszter
Nem mondod?! Az nagyon zsír hogy nem hajtanak csak úgy tovább. Végre!!!! <#taps><#taps>

norbi56
Már a vice city-ben is volt olyan hogy futott a rendõr egy csávó után és ha te megverted akit üldözött kaptál egy kis pénzt

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

és ilyenkor nem lehet vmi FÁKJÚPASZMEGot mondani? 😄 miközben a középsõ ujjad az égnek mutat?😄

mama2
Van. Sokszor hallottam, hogy megy a mentõ, pedig nem is öltem meg senkit, vagy rendõrség fut a másik csávó után😄.
Magiszter: Ha a motor neked megy, nem halsz meg, csak ha kocsi megy neked 100-al. De pölö, ha kilépsz az utcára, és neked megy egy kocsi, de elõtte lefékez mert meglát, akkor csak fogdosod a motorháztetõt😄. Ha neked mennek, akkor kiszállnak megkérdezni van-e valami bajod😄.

thx a választ 😊 akkor a forgalmi rész annyiban változott hogy mostmár vannak dugók, mert én eddig szinte sose találkoztam San Andreasban dugóval 😊 meg gta3ba se... 😄

Yoda001
van olyan ütköznek, meg törött autók is járnak... mentõ meg rendõr nem, viszont ha megölsz vkit akkor kijön a mentõ (általában), dugók meg mindigvannak

http://9gag.com/gag/5135249

Magiszter
Ahogy elnézem a videókat ha lelépsz a járdáról és meglegyint egy motoros már meg is haltál. Ha 200-al megfejeled a goldengét híd egyik kereszt merevítõjét felállsz és elsétálsz. Szóval ha elõre megfontoltsz szándékkal puszta passzióbol megpróbálsz megállítani egy 100-al száguldó vasrudakat szállító 70-en tonnás kamiont, ellenkezõ irányból, nekifutásból a fejeddel, jó eséjed van túlélni. Érdekesen számolja a sebzést az egyszer biztos.<#idiota>

JA! És a legfontosabb kérdés!
Van-e ilyen "AI BALESET" tehát mittomén ütköznek a keresztezõdésben, kirepülnek ugyanúgy esetleg mint mi a kocsiból, talán még rendõr meg mentõ is jön hozzájuk? Meg vannak-e forgalmi dugók a játékban? Mocival a sor mellett elszáguldani vááá :Ð

Rockstaros fiúk úgy voltak vele, hogy biztonsági öv nem látszik alapból (ugye hátulról nézed a kocsit...) a mocinál meg látszik a sisak... 😊

mama2
Szerintem csak dizájn elem., legalábbis én nem vettem észre eddig hogy kevesebb életem menne le. Igazából nem is azt figyelem😄.

most komolyan... ha te nekimennél 100al egy kamionnak sisakkal, akkor szerintem ott már gondok vannak... illetve tökmindegy 😄 a nyakad úgyis kitöröd 😛

FZoleee
passz, azt még nem figyeltem, hogy mennyit sérülök 😄
mama2
Hájóvan, de megjavul amint leraktad a telefont. Lehet ez is egyfajta csít, nem tom.
Amúgy Magiszter szerintem jó ötlet ez az ünneplõsdi😄.

Magiszter
Smile-t ne számítsátok mellé nyúltam egy másfél métert <#vigyor>

Magiszter
Akkor hogyhogy mocin lehet bukót használni? Amúgy az csak úgy van, mint dizájn elem, vagy tényleg ad valami védemet is mikor 100-al nekimésze egy kamionnak és átrepülsz két utcát? <#bee1>

mama2
Hát én még nem láttam Nikót biztonsági övvel, meg ha lenne, akkor nem repülne ki a szélvédõnXD.

Magiszter
Köszi, de csak egy ötlet volt. Elvégre nagyon várjuk má' eztet a játékot, és gondoltam én egyszerû kapás paraszt hogy ünnepeljük meg a 100-at az 50-et meg majd 10-tõl visszaszámolunk és egy hatalmas "Hurrá Megjelent!" felirattal tisztelgünk azon a bizonyos napon. De tényleg csak egy egyszerû ötlet volt <#rolleyes>

FZoleee
ezt most komolyan gondoltad? a 911 az a rendõrség/mentõ/tûzoltók száma <#wilting>
FZoleee
nincs biztonsági öv a játékban
mama2
Hát csak nagyon ritkán lehet vissza állítani.
Amúgy ha lerobban a kocsi, akkor fel kell hívni a 911-et, azt megjavul.

Magiszter
Most néztem meg egy videót amiben Niko lekapja a mocist a cangáról, és elfurikázik vele egy darabot, majd megáll és felveszi a bukósisakot. Láttam már korábban olyan videót hogy kirepült a szélvédõn nagyobb ütközésnél. Esetleg kocsiban lehet biztonsági övet használni, ha már motoron lehet sisakot?

szerintem nem igazán fontos, de azt a tortát ha nagyon akarod berakom