Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Hát engem, ha elkezdenek körözni, akkor mondják hogy húzódjak le. Ha lehúzódok, akkor kinyitják a kocsi ajtót, azt elkaptak.
Több csillagnál már lõnek is rám, de ott is ha lehúzódok kiszállok és elrakom a fegyvert, akkor egy rendõr oda szalad és elfog.(nem úgy mint a többi részbe, hogyha lehúzódok kiszállok, elrakom a fegyvert, nem próbálnak meg elkapni, hanem lelõnek)
Ha gyalog vagyok és úgy fog el, ott lehet olyat csinálni hogy megpróbálsz elmenekülni, ilyenkor lõnek rád.
Kocsiban/motoron, viszont ilyet nem lehet. Ott ha egyszer rád tartják a fegyvert, akkor szürke lesz a kép és vége.
Neoncsöves: Nem lehet, ellenben, egy heccsátot lehet neki adni(én úgy szoktam de elõtte mondom neki képen keresztül:NEKEM JÖTTÉL BAZDMEG? NEKEM JÖTTÉL?! AKKOR TESSÉK EGY AJÁNDÉK GOLYÓ A FEJEDBE! És...)...HECCSÁT!!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Magiszter: Ha a motor neked megy, nem halsz meg, csak ha kocsi megy neked 100-al. De pölö, ha kilépsz az utcára, és neked megy egy kocsi, de elõtte lefékez mert meglát, akkor csak fogdosod a motorháztetõt😄. Ha neked mennek, akkor kiszállnak megkérdezni van-e valami bajod😄.
http://9gag.com/gag/5135249
Van-e ilyen "AI BALESET" tehát mittomén ütköznek a keresztezõdésben, kirepülnek ugyanúgy esetleg mint mi a kocsiból, talán még rendõr meg mentõ is jön hozzájuk? Meg vannak-e forgalmi dugók a játékban? Mocival a sor mellett elszáguldani vááá :Ð
Amúgy Magiszter szerintem jó ötlet ez az ünneplõsdi😄.
Amúgy ha lerobban a kocsi, akkor fel kell hívni a 911-et, azt megjavul.