Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doog
Ne mond, hogy te még egy játékodhoz sem használtál magyarítást?

...::::::...

Most õszintén. Mi a ráknak szinkron, fordítás?

1. Ahogy Istencsászár is mondta, az autentikus, pl.: négerhez/kínaihoz/szerbhez köthetõ hanghordozást, tónust az életbe nem _lehet_ leszinkronizálni élményvesztés nélkül.
2.Nagyon nem kéne összevetni egy mezei magyar színészt egy profi amcsihoz. Nem egy szint a kettõ. Gálvölgyi János Ray Liottához képest ipari tanuló. Csak elbaszni lehet vele.
3. Egyik GTA-nak sem volt ûber nyelvtannal megfogalmazott szövegzete. Ergo egy középiskolai angollal lazán megérted az egészet, és ha láttál már 30-40 amcsi filmet eredeti hanggal és felirattal, akkor a szóviccek jó része lejön.

Amikor kijött egy egy új epizód a GTA3 óta mindig a beszélgetõs rádiókat hallgattam elõször. Némelyik olyan szinten volt vicces, hogy hangosan felröhögtem, persze küldetésre akkor már úgyse tudtam figyelni.

Aki meg nagyon nem tud angolul, és mindenáron büntetni akarja magát, annak úgyis készít majd egy 13 éves legényke valami félig lefordított fost duplaannyi káromkodással, és feleannyi tartalommal megfûszerezve, mint ami az eredeti.
Grove4
Yeap nigga!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Istencsászár
Arró nem is beszélve hogy a néger, és egyéb bevándorolt egyének hangjait megnyilvánulásait, az amcsi arcokat stb... a különbözõ dialektusokat nem lehetne leutánozni.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Grove4
egyetértek!Isteniek a szinkronok,csakugy mint a korábbi gta-ban

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DJ Skyline
jupí <#idiota>

Istencsászár
A szinkron csak rontana az élményen. Profin fel van ez szinkronizálva angolul, nemkell ebbe belekontárkodni mert csak rosszabb lesz a minõsége.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
ami part2, azalatt az elején a zene a TDUban is benne van -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én gondolkodtam a magyarításon, de mikor megláttam a 8 méter hosszú szöveget, úgy döntöttem nincs rá idõm
majd talán kapunk megint gamehunter szintû retket
Magiszter
Hogyne. Zalatnai Cili inkább, nem? <#idiota>

Bil Ur Sag
Azaz!!! :)

Na meg Brucie :D Na õt hallani kell :)

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Gálvölgyi János lenne Nico magyar hangja<#idiota>

Grove4
Little Jacobra gondolsz többek között meg a haverjára:D:D:D

Egy örökérvényû beszólás:"You slavic motherfucker"

Bil Ur Sag
Ha lessz magyarítás akkor mindenképpen a felirattal járnátok jobban. Baromijók a szinkronok benne. Egytõl egyig profi-n szólalnak meg a szereplõk. Fõleg hogy sokukat pont a hangjukról, artikulációjukról fogtok megjegyezni :) ;)

jó lenne magyar szinkronnal a játék,de errõl még álmodozni sem merek,örülök ha van hozzá magyar felirat.
de a szinkron is csak akkor lenne jó,ha rendes "TV"-s szinkronhang lenne nem valami Mesterlövész szerü szar,mert az nagyon sokat rontana a játékélményen :D

Magiszter
Doh <#shakehead> Pedig de jó lett volna....No mindegy majd meglássuk így mennyit fogok majd fel a sztoriból. Ha nemsokat akkor marad az ökörködés egy sufnituning magyaritásig.

Grove4
Magyarítás max feliratosan érné meg(ha csinálnák 100% hogy úgy csinálnák),mert az a szöveg amit nyomnak,az valami hihetetlen,van egy raszta csávó,olyan szlengben nyomja,nem érted h mit mond.

rooney8
még csak pár napja jelentették be hogy lesz pc-re... van még idõ reklámozni :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

arty
nincs szó magyaritásról sehol :( gondolom reklámoznák ezerrel, mint tették a Mass Effect esetén is...

Forza.

Magiszter
Kérdés hogy nálunk magyarítják e gyárilag, vagy nem. Ha nem akkor tényleg érdemesebb 8500Ft-ért házho rendelni angliából, mint megvenni 13 ezerért a sarkon. Feltéve ha tudsz neten fizetni, meg egyébb nyalánkségok.

Bil Ur Sag
Mindenképpen megéri ;)

ProGabe
még nincs hivatalosan árazva. inkább odaírnak valami nagyobb számot, mint hogy késõbb ebbõl gond legyen. szerintem 10k lesz. de ha 12, én annyiért is megveszem. sõt, ha lesz CE, táskával, széfrekesszel, lehet arra ruházok be :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

már várom a gamet
!

Bil Ur Sag
Mûködik. Egy barátom lépett már le hatos körözöttségnél.
Csak piszok nehéz.

arty
jol latom, h ez nem az ujabban "szabvány" PC-s 7990ft-os áron jön? :O (pcdome, cdgalaxis)

angoloknál 7500ft lesz ... onnan postával 8500ft ... gondolkozzunk ;)))

Forza.

Grove4
Akkor rosszul tudtam,bár ez nem zárja ki sztem az én verziómat(bár nem néztem végig a videót):)

Bil Ur Sag
Más a rendszer mint eddig volt. Itt egy radaron látod a rendõrök hatókörét. Hogy mekkora területet ellenõríznek. Na ebbõl a radar területbõl kell mindig kikerülnöd. Értelemszerûen minél több rendõr üldöz, annál nagyobb az ellenõrzésük alatt lévõ terület. Ha kikerülsz ebbõl a területbõl egy kis idõ múlva megszûnik az üldözöttség, de ha felfedez közben egy rendõr indul újra az egész. Ha egy ellenõrzött területen belül elbújsz nem szûnik a körözöttség. Legalábbis nekem nem volt még erre példa. Pedig volt hogy behúzodtam sikátorokba. Csillagok nincsenek mentesítõnek. Lehetõségeid a pay n' spray, a menekülés. Valaki korábban írta ha megcsinálod egy bizonyos személlyel a játékban a kapcsolatodat 100%-ra õ levesz egy csillagot.

Magiszter
Köszi a válaszokat. Akkor végre kivették ezeket a marhaságokat is.

Grove4
Szerinted(szar)!

Grove4
Sztem az összes csillagnál mûködik a menekülõs dolog,csak bazi nagy a hatósugár!

pff alig lesz valami,Szán Ándreász.-ba több volt,de sztem a szán ándreász szar.

DJ Skyline
van egy bizonyos hatósugár, amibõl ha kiérsz akkor egy kis idõ után lenyugodnak a rendõrök. asszem 3-as csillagnál még lelehet így rázni a yardot de 4-nél már fényezni kellett. vagy 3-nál? nem tudom, lényeg hogy így mûködik most, ilyen kis csillagokra nem emlékszem amik lejjebb viszik a wanted levelt <#idiota>

köszi

Grove4
Ki kell kerülni a körözési körbõl,payandspray,vagy bemenekülsz a rejtekhelyedre,nincs érme!

DJ Skyline
Magiszter
És hogy lehet levenni a csillagokat? Itt is vannak olyan érmék aminek ha nekimész akkor "kifizetted az óvadékot", vagy ha elbújsz és kussban maradsz akkor szépen lassan "elfelejtenek"?

DJ Skyline
ja, máshogy volt, ha a rendõr arca elõtt álltál be oda, akkoris lefestették a kocsid :D itt meg problémázik hogy lekéne rázni a rendõröket kicsit, ami élteszerûbb, de mondjuk nehezebb is. na nem baj, ettõl lesz mégjobb a játék :)

Grove4
Nem korábban úgy volt,hogy ha bementél a rendõr orra elõtt a Pay'n'Spraybe és kijöttél egy más színû kocsival,akkor a rendõr nem is sejtette,hogy "némá Géza...",most pedig ahoz hogy használjon is a Pay 'n' Spray ki kell kerülni a rendõrök látószögébõl(nem az üldözési körbõl,csak a látszószögbõl) és úgy bemenni!

<#idiota><#zavart2>

ChuckyHUN
csukifutyi, mufuu

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nem volt igy

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Milyen fegyverek lesznek a játékban?

Bil Ur Sag
Lehet

Bil Ur Sag
Ilyen most nincsen :) Vagyis többet kell tenned a csillagokért. Ami szerintem nem is baj. Mellesleg a pay n' spray is is máshogyan mûködik mint eddig legalábbis nem emlékszem már rá hogy korábban is így lett volna. X távolságon belül ha üldöznek nincsen pay n' spray. De lehet hogy én emlékszem rosszul és így volt korábban is.

Grove4
Igen, meg füttyszóval is!

Grove4
Ezeknél nincs benne keményebb,esetleg a rendõrségi heli!

Magiszter
Errõl jut eszemebe. Jól láttam hogy lehet taxit rendelni telóval? <#fejvakaras>

DJ Skyline
igen, pl itt balra olvashatod, hogy "Az ország egész területére, egységesen, csomagonként, a benne levõ termékek számától, értékétõl függetlenül."