Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
nemmiattadnincs😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Gando
talán azért mert már kijött és népszerû XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Pepsi Twist
a TDU-ba rendvan és mindig a top 20-ba van és nincs flame 😄 se off se warez 😄

PEPSI POWER

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ja lesz egy pár hülye.
de az mindig akad 😄

na meg a warez kérdésekkel lesz tele a topic

sztem jobb lesz ha megjelenik a game és akkor már a játékról lesz szó 90%.ban!

rooney8
áhá...<#heureka><#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akkor OK 😊
kedvenc.
kedvenc témái között lesz<#idiota><#idiota>

rooney8
mi az a fav?<#vigyor2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Prince23
😄
Aztán árnyékból támadj hirtelen 😊

SHADOWEYES7
Jó darabig a fav-ok között lesz a topik ...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

vki ? 😄

akyyy
amelyik topik benne van a top20ba (játék), ott is többnyire flém megy, még ha nincs is warez meg ilyesmi. megbeszélik ki mit adott a kutyájának reggelire, meg hány méteres árnyékott vetett a nap délbe az ablakon át:C

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
ismerem Shadow-t ilyen téren, ha olyan állaptok lesznek akkor itt borul a ház <#idiota> szerinted miért írt ide be? <#miaz>

hiába írnám ki 72-es betûkkel, hogy bannolva lesz, csak akkor lesz, ha azt egy moderátor is úgyakarja
az idõnkénti nyitvatartás meg szerintem sokaknak nem tetszene
vki ?

Pepsi Twist
akarod mondani figyelmeztetés nélkül?

The Protector
az én ötletem h csak vmi esemény napján nyisd meg a topikot.pl:pc videó-min gépigény,hírek,plusszok,ps-s képek.sztetek.mert ami it megy az csak flém már ésnem a játékról való beszélgetés.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

red bull
jaja sajnos <#szomoru1>. már egyszer egyébként volt ilyen amikor bezárták kis idõre a topickot és az elõtt is ugyanez volt csak kevesebb hsz-el. egyébként ez a top 10 dolog is kurvahülyeség mert nemtudom már ki de valaki egyszer elment a GTA iv konzol topicba és beszúrt egy képet hogy top1. hát kurva büszke lehet rá mert televan offolva a topic a sok hülyeséggel, legalább a konzolos topicba a játékról irogatnak. szerintem újra bekéne zárni a topickot. én mondjuk ugy csinálnám hogy szolnék a házigazdnának hogy irja ki mégnagyobb betûkkkel pl hogy: "Aki offol a topickba azt figyelmeztetések után bannoljuk" vagy valamit kéne már csinálni ez ellen.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

bertino
szerintem inkább az ilyen "felesleges a topic" postok feleslegesek.

ha feleslegesnek érzed, azt nem tudom, mit keresel itt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
Te! OTT!4négyöt

Engem is lebannolnál? 😄

(én jó kisfiú vagyok <#vigyor3>)

Milyen épületkbe lehet bemenni végigjátszás után ?

hát a nyitást én olyan 70 nap mulva tenném meg. , hogy mért? konzolos topic is dolgozzon 😄

mert a konzol és pc menyiben tér el egymástol? majd megválaszolja aki tudja

amugymeg a képek és videok infoknak nemsokat adok mert tudom hogy kifog jönni amit elakartam olvasni megtörtént ami látni akartam láttam.
és ha kijön és játszok vele és meggyöz a gyárto hgy multi miatt vegyem meg megfogom venni. ( sajnos ösemberes warezos vagyok de a multis dolgokraa adok, ha nem most majd késöbb van olyan gém mit warezoltam de késöbb megvetem , és a tokot leraktam felsem raktama gémet, mintha enyivel tartoznék a fejlesztöknek.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

DJ Skyline
ennyi, le sem kell írnom amit akartam, rájöttél 😄

bár felesleges, úgyis elõlrõl kezdõdne minden..

steweee: ez nem konzolos topic
NEOreg3
akkor legközelebb azt is nézd meg, hogy PS3 vagy xbox360 volt-e a tokjára írva...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ha megszavazzátok, pár napos szünetet esetleg lehet tartani (a hozzászólást letudom zárni)
én tegnapelõtt voltam a media marktban. nézem, gta4 16.000 ft. na akkor most megjelent vagy nem?

DJ Skyline
a neves játékok topikbaiban ez megy, sajnos hozzá kell szokni :| kb ez fog menni megjelenésig, utánna meg hogy crack, honnan töltitek, mennyivel jön, mennyi van még hátra, miért nem indul, stb. aztán meg lecseng a dolog.

red bull
ennek a topicnak semmi értelme, énis nézem hogy szinte 4 óránként minimum 100 hsz és hiába olvasok vissza nagy reménnyel hogy hátha adtak valami kis információt a játékról. a sok offer meg spamer lama ilyeneket kérdez hogy mikor adják ki meg hogy mi lesz a gépigénye miközbe:
1, kibaszott nagy betûkkel kivan irva hogy 95 nap (/pill) és hogy november 21.
2, a gépigényét a játéknak senkise tudja hiába irják be nap mint nap ugyanazt a hszt hogy mi a gépigénye mi se tudjuk, és a FAQ meg kiveri a szemét a bannerba, már ha a sok flamer lama tudja mi az.... ennyit errõl.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

szerintem meg addig teljessen oftopik az egész amig kinem adják a játékot.

kivétel persze az "elözetesek , videok " ,árak. szoval lehet itt hiztizni hogy off meg mega big off de addmeg gondoljatok amit akartok.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

fr3ddy14
topic del, nyú topik (:

SHADOWEYES7
Megoldható pedig.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Nem törlés,hanem ban!

Remélem érthetõ mindenki számára fõleg fr3ddy14 -nek szól az üzenetem,off topic és warezért megy a ban automatikusan!

Prince23
10ezer komment közül törld ki az összes offtémát, spamet, flémet
Jó munkát hozzá!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hi-hi

fr3ddy14
ú most félek <#bdead>

<#eljen>

DJ Skyline
az a baj hogy nem sokra mész vele, ha nagyon akarják beírják úgyis :|

bertino
keményíts be kicsit mert eldurvul a végén itt a helyzet -.-'

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mostantól a letöltõs kérdések is törölve lesznek, felesleges rájuk reagálni
Prince23
Má vágom😄

<#duma>

Prince23
Mi az az alreg?

fr3ddy14
ez a fõreg :o

Yoda001
vmi alreg lehetsz, de ne itt játszd a hülyét

http://9gag.com/gag/5135249

alreg, bazdmeg