Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
PEPSI POWER
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de az mindig akad 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
kedvenc témái között lesz<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az idõnkénti nyitvatartás meg szerintem sokaknak nem tetszene
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
ha feleslegesnek érzed, azt nem tudom, mit keresel itt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Engem is lebannolnál? 😄
(én jó kisfiú vagyok <#vigyor3>#vigyor3>)
mert a konzol és pc menyiben tér el egymástol? majd megválaszolja aki tudja
amugymeg a képek és videok infoknak nemsokat adok mert tudom hogy kifog jönni amit elakartam olvasni megtörtént ami látni akartam láttam.
és ha kijön és játszok vele és meggyöz a gyárto hgy multi miatt vegyem meg megfogom venni. ( sajnos ösemberes warezos vagyok de a multis dolgokraa adok, ha nem most majd késöbb van olyan gém mit warezoltam de késöbb megvetem , és a tokot leraktam felsem raktama gémet, mintha enyivel tartoznék a fejlesztöknek.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
steweee: ez nem konzolos topic
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1, kibaszott nagy betûkkel kivan irva hogy 95 nap (/pill) és hogy november 21.
2, a gépigényét a játéknak senkise tudja hiába irják be nap mint nap ugyanazt a hszt hogy mi a gépigénye mi se tudjuk, és a FAQ meg kiveri a szemét a bannerba, már ha a sok flamer lama tudja mi az.... ennyit errõl.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
kivétel persze az "elözetesek , videok " ,árak. szoval lehet itt hiztizni hogy off meg mega big off de addmeg gondoljatok amit akartok.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Remélem érthetõ mindenki számára fõleg fr3ddy14 -nek szól az üzenetem,off topic és warezért megy a ban automatikusan!
Jó munkát hozzá!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!