Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
<#banplz> Traktor DJ 😄

Stefibaba
azmost takarodj vagy Traktor DJ akar lenni ? <#banplz><#idiota>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

DöflingR
-.- <#ravasz1><#idiota><#idiota>

akyyy
keresõ-.- traktordj😄D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ezzel te is hozzátettél a színvonalhoz -.-
akkor nézd meg a BF2 topikot!!

Magiszter
Borzasztó! Na én szerintem csak 95 nap múlva nézek ide, ha csak be nem zárják addig ezt a fertelmet, amivé lett ez az amúgy jó topik. <#shakehead>

Pepsi Twist
most mentem át oda 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
az a baj hogy hiába linkelem arcukba az off topikot, nem történik semmi :|

akkor megnyugodtam 😄D
tehát jó lesz és kész

DJ Skyline
nana, a Driver legelsõ része az jó játék 😊 nagyon szabad, sõt már már zavaróan 😄 mikor épp mész valahova és jön egy telefonhívás, hogy van-e kedved ehez ahoz, vagy felhív barátnõd hogy találkoztok-e

Grove4
Egyáltalán nem hasonlít a driverre,nagyon is szabad a játékmenet,ez egyébként a vidókból is kiderül!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Magiszter
Nézem tegnap óta miért van 300 HSZ. Hát mert itt spamoltok, falmeltek, ki-a-jobb-mert-te-ugysem viták mennek, a játékról meg annyi szó sem esik hogy nézni rossz. Szerintem kellene egy "Értelmetlen, hülyeségekról vitázzunk itt" topik, és egy "Hülye képekkel, linkekkel barmoljuk el a témákat" topik is. Így persze hogy mire megjelenik a játék már a 200-ezredik HSZ-nél járumnk (amit bizonyára minden khmm... idióta leTÉK-el.)
Szóval a kérdésem az volna hogy nem lehetne a.) átmenni az off topikba, hisz ott ugyan úgy mûködik a hsz írás és a linkelés b.) befogni a szátokat (hátra kötni a kezeteket) és csak akkor írkálni ha kérdésetek, vagy éppen válaszotok van egy kérdésre?

Na de most komolyan...<#ejnye1>

Gando
nem tom mit parázol olyan lessz mint a többi gta csak jobb graffal

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

ProGabe
na ezt most végképp nem értem. több hónapja megjelent, olvass el egy review-t! driver? ugyan már!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

faszom én azért izgulok hogy milyen lesz a game.
mennyire lesz szabad meg ilyenek.
nekem a bannerbõl itélve a gagyi Driver sorozat ugrik be<#szomoru1>

ProGabe
én inkább ezt válaszolom: mit érsz vele? semmi különbséget nem fogsz látni. esetleg több AA-t. egyszerûen nincs mit mutatni, mondani is alig. ami érdekel: ára, gépigény, crossover-multi lesz-e. kb. ennyi.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
THX(egyébként tényleg láttam,hogy írta elõtte,már csak annyira nem vagyok hülye)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Pepsi Twist
én mindig is tuttam hogy ilyen hülye vagy....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

én nem !

Grove4
Tudom csak hülyöltem,bevettétek?

elitehun
<#idiota><#idiota>
Stefibaba
<#banplz><#taps><#idiota> Olvass vissza 1-et

Grove4
De a gamestaron már vannak pécés képek nem???????

Stefibaba
És aki erre azt válaszolja hogy: A Gamestaron már vannak PCs képek, azt lehúzom a budin xD

Stefibaba
ha (Hangsúlyozom HA!) szerencsénk van, holnap és a nemzeti ünnepünk (18-20) közt kapunk HIVATALOS és nem Fake GTA IV PC Képeket, vidiket 😄DD

há az van ennyi hsz meee sok az OFF<#banplz><#idiota>

Stefibaba
De akkor is jobban haladunk mint a konzolosok. Nekik már megjelent és még csak 7316 HSZnél tartanak :\ Mi legalább már túl vagyunk a 10 000-en 😄<#eljen><#taps>

Prince23
Tény h meg se jelent, de azért van 10ezer kommentje. Szánalmas 😄DDDD erre csak ezt lehet mondani.

lol

hen-tes
Nah ja. Csak az az érdekes, hogy a konzolos videókban is olyan ostobán vezetnek a userek, hogy azt rossz nézni.. :C

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mama2
Hát nem😊. Itt ha nekimész egy kicsit a kocsinak(motorral), már akkor is repülsz😄.
Amúgy nem nehéz irányítani.(nekem)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DJ Skyline
hát ilyen téren jobb a kontroller, mert ott tudod szabályozni a gázt, de billen most lenyomom a gombot az kb egy padlógázzal egyenlõ :\

Stefibaba
uff :\ Remélem nem lesz olyan rohadt nehéz irányítani mint a Driver Parallel Linesba (ott még 20al se tudtál menni mer kanyarodtál és felborultál)

DJ Skyline
én úgy láttam hogy ütközéskor is sérülsz, pláne ha kirepülsz a szélvédõn 😊 motor az sokkal másabb, nehezebb irányítani mint az SA-ban, nincs az hogy leugratsz a hegyrõl és ülsz tovább rajta a leérkezés után

<#schmoll2>

Stefibaba
Lapoztam kezdem:
Akkor a GTA IV-be le lehet tenni arról, hogy ha 200-al szákuldozunk- és nekicsapódunk egy falnak, túléljük? 😮 <#wow1>

mama2
Hát akkor neki bizony a ***** anyját<#idiota><#mf1>!
Skyline: Ja, lapozzunk!

DJ Skyline
szerintem lapozzunk 😊

Stefibaba
Azóta meglett a haverjának, most már ott tartunk hogy az unokatestvére :\ <#zavart2>

ProGabe
baromságokat tényleg nem kéne linkelgetni, de megkérdezni naponta 10-szer ugyan azt sem! az értelmes fórumozás nem ott kezdõdik, hogy a legértelmetlenebb, legidegesítõbb kérdésekre is haptákba vágjuk magunkat és leírjuk a választ ezredszer, mint a legügyesebb kis úttörõ

az értelmes fórumozás bizony ott kezdõdik, hogy nem kérdez valaki hülyeségeket, fõleg nem akkor, ha már valaki megtette 100-szor aznap!

sokan bejönnek, kérdeznek valamit, még akkor is ha van FAQ, vagy ha a legfrissebb hsz lenne rá éppen a válasz, esetleg a válasz egyszerûbb, mint a pofon!

érthetõ hogy sokaknál elszakad a cérna. majd megtanulják, hogy az ilyenekkel nem kell foglalkozni, hiszen semmit sem ér. mint ahogy ez a hsz sem fog, sajnos :\

múltkor a bátyjának volt meg

mama2
Én úgy tudom az unokatestvérének van meg. De lehet hogy azóta a heverja is megszerezte<#zavert2>.

elitehun
sokkal jobb
Stefibaba
Navárjatok válaszolok normálisan:
Nem.
Így jó?

elitehun
a múltkor még a haverjának volt meg<#zavart2>
jabocs-.-

mama2
De nem neki van meg, hanem az unokatestvérének, és az is csak a Béta-.-.

akyyy
filmbe is megy a nagy warez, sorozatokról meg ne is beszéljünk...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

te kecibuta vagy rólad ne is beszéljünk xDDD