Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull
jaja

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

elitehun
Mármint a játékba
elitehun
Sztem nagyon nem illik ide!
Máté94
Én egy dolgot hiányolok és az a tank.😄
Ilyen szép törésmodellel milyen lenne már.<#rolleyes>
Magiszter
Én egy olyan modot várok hogy gördeszkával lehet majd Tony Hawk-ost játszani a városban <#idiota>
Na meg egy olyat hogy helikopter helyett Enterprise NX-01-essel röpködni 2x<#idiota>

rooney8
A pc-shez úgy is lesznek modok... 😄 Majd a robogót megbuherálják bicónak 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rincewind
Lol ez a video szep emlekeket ebreszt bennem. 😊

Mondjuk en azon a velemenyen vagyok, hogy ez egy megrendezett video (mondjuk rendeztek egy nem hivatalos versenyt a futarok maguk kozt vagy valami ilyesmi), mert en keresztul kasul bejartam Manhattan-t es nem remlik, hogy a biciklisek az autokra es mindenre igy fittyet hanyva kozlekedtek volna. Egynemely dolog, amit csinalnak nem kicsit eletveszelyes, nem tudom elkepzelni, hogy a rendorok csak ugy annyiban hagynak.
Bil Ur Sag
Egyetértek. És a pc-sek javarésze is egyet fog 74 nap múlva. Efelõl kétségem sincsen. <#eljen>

Pepsi Twist-nek pedig igaza van. Fogsz egy robogót, egy kicsit gallyra vágod, és máris megvan a hamisítatlan balkáni hangulat.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ebbe inkább ne menjünk bele, jó ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
"azért mindenen keresztül menni forgalommal szembe. ha elcsapja oldalrol a kamion, majd meggondolja hogy igy bicozzon."

és még a biciklis lesz felháborodva <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

azért enyira undoritoan közlekedeni rég láttam embereket, és még ök sajnáltatják magukat, hogy jobb közlekedési morál legyen, meg legyenek elfogadva a közlekedésbe a bicosok, .
tudom hogy nem a témáához való de szó nélül itt nemlehet maradni ugygondolom.

azért mindenen keresztül menni forgalommal szembe. ha elcsapja oldalrol a kamion, majd meggondolja hogy igy bicozzon.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Gando
én ezt a melót nem bírnám idegekkel <#idiota>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Pepsi Twist
most ezt megcsinálod robogóval... mintha magyarországon lennél -.-

én a bringát annyiból preferáltam, hogy a leghalkabb közlekedési eszköz, és a gumi susogása mellett hallgathattam a "város zaját"
nem lenne rossz így szlalomozni a kocsik közt, de Nikohoz tényleg nem illene
Rincewind
Nagyon ugy nez ki, hogy a tobbsegnek is bejon ez az uj stilus. Gamerankings-en a GTA IV a masodik legjobb jatek az all-time cross-platform osszesitesben. Metacritic-en pedig a legjobb Xbox illetve legjobb PS3 jatek. De ha esetleg valaki nem bizna a review-kban, akkor az eleg biztositek, hogy 6 honap alatt annyi peldanyt adtak el a GTA IV-bol, mint a San Andreas-bol hosszu evek alatt ossesen; ergo a jatekosoknak is bejon. Ennel jobb biztositek szerintem nem kell, hogy a leheto legjobb uton haladnak Rockstar-ek. Persze mindig vannak olyanok, akiknek semmi sem jo, de elenyeszo a fanyalgok szama.
Bil Ur Sag
Persze a SA hangulata szinte megkövetelte a biciklit. De éppen ezért is minõségi mindegyik rész. Mert mindegyik más. De szerintem ráfért már ez a komolyítás a sorozatra. Persze biztos errõl is megoszlanak a vélemények. Nekem minden esetre nagyon tetszik. Remélem a jövõben is tartják magukat ehhez az irányvonalhoz.

DJ Skyline
SA-ba mondjuk illett a BMX, ahoz a környezethez, életstílushoz. mondjuk a Jetpack már kicsit meredek volt, de egy poénnak jó volt 😊 egyetértek, ehez a ruszki maffiózó vonalhoz nem való a BMX meg ilyenek. valahogy engem sem zavart a játék alatt, hogy a mókás vicces küldetések így elmaradtak most, és komolyabbra vették a vonalat

Bil Ur Sag
A területfoglalás szerintem is gázos volt benne. Ráadásul valami borzalmasan volt megoldva.
Jetpack, bmx meg ilyenek sem hiányoznak. A készítõk nem kicsit próbálták komolyra venni a figurát. A vicces hogy míg az elõzõ részekben bármilyen kegyetlen is volt egy küldetés sokszor mégis egy érzés a játékkal kapcsolatban mosolyt ültetett az arcomra, itt nyoma sincsen ilyennek. Sõt a sorozat történetében az elsõ eset hogy volt egy rész amikor fogtam a kontrollert és csak azt tudtam mondani hogy basszus...hirtelen annyira "elszomorodtam"... Ha erre a küldetésre bmx-el vagy ne adj isten Jet-packal mentem volna az derékból hazavágta volna az egészet.

Kár, hogy még nem jelent meg. Tolnám már a stuffot, de poén lesz, mert megjelenik Far Cry 2, GTA4, talán kibírjuk a Spore-ral valahogy addig. 😊 Rincewind: a netet kihagytad, hogy ott is csomó poén van. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

milk41
kell a http://....

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Snexi
rendesen linkeltem mégis elé rakta az sg.hu-t,fingom sincs miért

arty
(ha RTS-ezni van kedvem, majd játszom olyannal)

Forza.

arty
na pont ezek sztem a san andreasbol sem hiányoztak volna 😊 kb a területezõs baromság miatt hagytam félbe azt a sz@rt 😞

Forza.

BiG G
azért ehhez tehetség kell, az oltás videó linkelését elbaszni 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Blekk Síp
<#miaz> <#hehe>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

NEOreg3
még szerencse, hogy elbaszta, meg se néztem a linket, beszívtam volna a rickroll-t<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
láma 😄

akyyy
Így elbaszni egy linkelést, úristen <#lama><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Snexi
Snexi
kifli
az nem újdonság...
a konzolosok már a spájzban vannak!!
Na az király 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

akyyy
konzol topik átköltözött ide.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

milk41
<#falbav><#banplz><#lama><#kocsog><#wilting><#bdead>

kifli
le lehet már tölteni? <#idiota>
am van valami újdonság? 200 hsz-el ezelött voltam utoljára 😊
milk41
nem is kell😄 jobb hogyha magunk jövünk rá mindenre

Rincewind
No es a strip club termeszetesen. 😛

Egyszeruen lehetetlen mindent leirni, amit beleraktak a jatekba...
Rincewind
A minijatekokat kihagytam, de azokkal ugyis szembesul az ember, amikor elmegy szorakozni. (van biliard, bowling, darts, videojatek). Ezen felul meg el lehet menni kabaret nezni szinhazban, illetve stand up comedy-t (ezek kozott is van jonehany poen, berugni egy barban, illetve etterembe enni. Sot siman csak le lehet ulni es TV-t nezni a lakasodban (rendes TV adok vannak a jatekban). A TV-re mindenkeppen erdemes idot szanni, mert poen! 😄
milk41
érdekes😊
ezt is elõször csak cheat nélkül fogom végig vinni😊

Rincewind
Ezt rohadt nehez megmondani, mert eszmeletlen sok mindent lehet csinalni a jatekban, sot kell is. Peldaul illik apolni a baratsagot a fobb karakterekkel; nem kotelezo, de ha 90% fole viszed a viszonyod veluk, akkor mindegyik ad valamilyen bonuszt. Maga a foszal az olyan 25-35 ora kozott van, de az ugy, hogy teljesen elhagyod a mellekszalakat es csak a story-ra koncentralsz. Ezen felul meg ezeket lehet csinalni a jatekban:

- Van egy masodik befejezes, amit szinten szinten erdemes elohozni
- Random karakterek (ezek olyan emberkek, akikkel az utcan futsz ossze es adnak neked kuldeteseket) Ezek ilyen kis mellekszalak, van koztuk par poenos is.
- Rendorsegi kuldik (ebbol kapasbol ketfele van: Most Wanted es sima Vigilant Missions). Ezek eleg valtozatosak, mert neha peldaul uldozni kell valakit, neha viszont behatolni egy epuletbe es ott hidegre tenni egy bandat kozelharcban (neha a kettot egyszerre).
- Assassination kuldik
- Auto versenyek
- Rendeleses autolopasok (ebbol is ket fele van)
- Package delivery
- Lehet taxizni is, de azthiszem azt csak a story elejen amig (SPOILER!!! fol nem robbantjak Roman ceget)
- Stunt Jump-ok (50 darab)
- Galambok (200-ot kell megtalalni)
- Felvinni mind az 5 baratot 90% fole (errol az elejen irtam; mind ad valami bonuszt)
- Lehet randizni az interneten (ennek mondjuk kulon ertelme nincs, de a jatek tele van ilyen es hasonlo poenokkal)
- Ha Xbox-on jatszod akkor ramehetsz az Achievement-ekre (nem lesz egyszeru, mire mind osszeszeded
- valamint ott van a MULTIPLAYER, amiben rengetegfele mod kuzul valaszthatsz es van koztuk sok jo is (meg par sima pl. deathmatch, etc).

Osszessegeben,ha mindent meg akarsz csinalni a jatekban, szerintem olyan 150-200 orara siman szamits.
CheAteR88
mi a hivatalos játékidõ?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Rincewind
Szerencsere nem 😊
FLeT
Csáó!
Érdekelne hogy mentõs illetve tûzoltós küldetéseket lehet csinálni mert én csak rendõrözni tudok?!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Bil Ur Sag
A fedezékhasználat istenien megoldott dolog. Arra is volt példa hogy leamortizáltam egy fedezéket és a foszer egy másik mögé vetette magát 😉 Nem is tudom melyik oldalon olvastam hogy sokan fanyalogtak a fegyverarzenál miatt. Könyörgöm!!! Kell ennél több? Ami meg van szuperul használható. Furcsa lenne Niko-t egy gatlin gun-nal a kezeiben szaladgálva látni. Nekem a játék során az AK annyira bejött hogy mást nem is használtam. Mellé pár gránát és ennyi.

Pepsi Twist
az régen volt 😄

Kandurex
te mondtad <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rincewind
A host allitja be. Szinte minden jatekmodnal be lehet allitani, hogy milyen eros legyen a forgalom, legyenek-e zsaruk, jarokelok, etc. etc. Csak es kizarolag toled fugg, hogy mennyire lesz elettel teli a jatek multi kozben.
Gando
valami free ride módban lessz élet multiban is, jönnek a zsaruk.. stb

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Pepsi Twist
lehet...