Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Ilyen szép törésmodellel milyen lenne már.<#rolleyes>#rolleyes>
Na meg egy olyat hogy helikopter helyett Enterprise NX-01-essel röpködni 2x<#idiota>#idiota>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk en azon a velemenyen vagyok, hogy ez egy megrendezett video (mondjuk rendeztek egy nem hivatalos versenyt a futarok maguk kozt vagy valami ilyesmi), mert en keresztul kasul bejartam Manhattan-t es nem remlik, hogy a biciklisek az autokra es mindenre igy fittyet hanyva kozlekedtek volna. Egynemely dolog, amit csinalnak nem kicsit eletveszelyes, nem tudom elkepzelni, hogy a rendorok csak ugy annyiban hagynak.
Pepsi Twist-nek pedig igaza van. Fogsz egy robogót, egy kicsit gallyra vágod, és máris megvan a hamisítatlan balkáni hangulat.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és még a biciklis lesz felháborodva <#banplz>#banplz>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
tudom hogy nem a témáához való de szó nélül itt nemlehet maradni ugygondolom.
azért mindenen keresztül menni forgalommal szembe. ha elcsapja oldalrol a kamion, majd meggondolja hogy igy bicozzon.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem lenne rossz így szlalomozni a kocsik közt, de Nikohoz tényleg nem illene
Jetpack, bmx meg ilyenek sem hiányoznak. A készítõk nem kicsit próbálták komolyra venni a figurát. A vicces hogy míg az elõzõ részekben bármilyen kegyetlen is volt egy küldetés sokszor mégis egy érzés a játékkal kapcsolatban mosolyt ültetett az arcomra, itt nyoma sincsen ilyennek. Sõt a sorozat történetében az elsõ eset hogy volt egy rész amikor fogtam a kontrollert és csak azt tudtam mondani hogy basszus...hirtelen annyira "elszomorodtam"... Ha erre a küldetésre bmx-el vagy ne adj isten Jet-packal mentem volna az derékból hazavágta volna az egészet.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Forza.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
am van valami újdonság? 200 hsz-el ezelött voltam utoljára 😊
Egyszeruen lehetetlen mindent leirni, amit beleraktak a jatekba...
ezt is elõször csak cheat nélkül fogom végig vinni😊
- Van egy masodik befejezes, amit szinten szinten erdemes elohozni
- Random karakterek (ezek olyan emberkek, akikkel az utcan futsz ossze es adnak neked kuldeteseket) Ezek ilyen kis mellekszalak, van koztuk par poenos is.
- Rendorsegi kuldik (ebbol kapasbol ketfele van: Most Wanted es sima Vigilant Missions). Ezek eleg valtozatosak, mert neha peldaul uldozni kell valakit, neha viszont behatolni egy epuletbe es ott hidegre tenni egy bandat kozelharcban (neha a kettot egyszerre).
- Assassination kuldik
- Auto versenyek
- Rendeleses autolopasok (ebbol is ket fele van)
- Package delivery
- Lehet taxizni is, de azthiszem azt csak a story elejen amig (SPOILER!!! fol nem robbantjak Roman ceget)
- Stunt Jump-ok (50 darab)
- Galambok (200-ot kell megtalalni)
- Felvinni mind az 5 baratot 90% fole (errol az elejen irtam; mind ad valami bonuszt)
- Lehet randizni az interneten (ennek mondjuk kulon ertelme nincs, de a jatek tele van ilyen es hasonlo poenokkal)
- Ha Xbox-on jatszod akkor ramehetsz az Achievement-ekre (nem lesz egyszeru, mire mind osszeszeded
- valamint ott van a MULTIPLAYER, amiben rengetegfele mod kuzul valaszthatsz es van koztuk sok jo is (meg par sima pl. deathmatch, etc).
Osszessegeben,ha mindent meg akarsz csinalni a jatekban, szerintem olyan 150-200 orara siman szamits.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Érdekelne hogy mentõs illetve tûzoltós küldetéseket lehet csinálni mert én csak rendõrözni tudok?!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!