54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fook
    Hellosztok! A játék nagyon zavaróan akad , egy olyan gépen amin nem kellene neki. C2D E8400 , Ati 4830 512 , 2GB ram. Van Patch vagy valami ami javítja ?
  • totyak
    Nem-nem, én nem szoktam moddolni vagy cheatelni. A GTA szent és sérthetetlen, alap állapotban kell végigjátszani :D
  • masterthief
    Nyugodtan tehetsz be bármilyen járművet, modot,stb. Nem fogja befolyásolni a küldetést amennyiben(autót olyat cserélj ki, amelyik megegyezik az alap járművekével. Pl: 2 ajtósat, 2 ajtósra, 4-et 4-esre. Platósat, platósra. stb.) Akkor fagy le, ha nem egyeznek meg az adott jármű tulajdonságai az alap járműével. vagy ha a kicserélt jármű nem kompatibilis a te patch-edhez. (azért is kell biztonsági másolatot készítened a kicserélendő járműből, mert ha nem kompatibilis, akkor lefagy, és csak a játék újratelepítésével lehet megoldani a problémát.) Ha megfelel minden az itt leírtaknak, akkor a scriptelt videókban azt a járművet, stb-t fogod látni, amit beraktál.
  • masterthief
    Pontosan.Van 2 új story, és Liberty City-ben játszódik, apróbb változtatásokkal. (pár helyszín, ahová az alap játékban nem lehet bemenni, és nem teljesen úgy néz ki mint az EFLC-ben) Más fegyverek, néhány jármű, és más karakterek. A mentést viszont 1 helyre rakja, ahol az alap játéké is van. Válassz azoknak üres mentési helyet és kész.
  • masterthief
    Igen. Teljesen mindegy egyébként, hogy hogyan indítod el. Ha a SC-on az Online gamet nyomod vagy offline-ban és ott belűl a Home billentyűzetet kapcsolod be, minden további nélkül tolhatod multiban. Teljesen mindegy. De azt még el kell mondanom, hogy bizonyos modok miatt (már ha egyáltalán modot raktál be) nem fogsz tudni játszani multiban.
  • Ariakus
    Ha fölteszek különböző modokat (főleg kocsikat) akkor attól még végig lehet vinni a küldetéseket, vagy a scriptelt jeleneteknél illetve játék közbeni misszió videóknál mondjuk bugos lesz vagy fagy?
  • Ryder62
    Az Episodes from Liberty City egy külön álló kiegészítő csomag amely két játékot tartalmaz: The Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony. Nem szükséges hozzá a GTA 4. A két játék is Liberty Cityben játszódik és két külön álló sztorit add, új karaktereket, fegyvereket, járműveket.

Tehát a GTA 4-et nem módosítja hanem két új sztorit játszhatsz végig két új főszereplővel.
  • riki02
    Üdv.

A Liberty City a GTA 4 valamiféle kiegészítője? Ha az akkor érdemes-e mellé feltenni? Jobb lesz-e tőle a játék...?
    Bocs hogy ilyen buta kérdést teszek fel, de nem vagyok teljesen képben.
  • totyak
    Aha, értem. Tehát akkor már nem úgy van, mint régen, hogy muszáj volt a SC-ba is belépni. Magyarán ha nem lenne SC regem, akkor is simán játszhatnék Live-ban, csak a SC-ot PLay offline módban kell indítanom.
  • masterthief
    Nekem is a legújabb patch van fent, és nekem is ott van a SC. Abból indítom. Akkor is tudsz online játszani ha a Play offline-t nyomod meg. Csak megnyomod a Home gombot és már be is jelentkezhetsz online.
  • totyak
    Nekem fenn van a legújabb patch, mégis van SC. Pedig nekem nem kellene egyáltalán.
  • fery02
    Ha nincs szükséged SC-ra, akkor legújabb patch-ben módod van eltávolítani és nélküle futtatni a játékot.
  • totyak
    Amikor először telepítettem fel a játékot, akkor ugye kellett csinálnom egy Live meg egy Social Club accot. Akkor még elég béna voltam, nem nagyon értettem mi van és végül úgy alakult, hogy a Social Club-ba való bejelentkezéshez lett egy hotmail.com-os emilem, a Live-ba való belépéshez meg egy live.com-os. Ha jól rémlik a két accot valahogy össze is kötöttem.

Az érdekelne engem, hogy azzal az accal, amivel Live-on játszom, elindulna a SC is? Illetve, ha a játék indításakor a SC-nál a Play (offline)-ra megyek, akkor is simán tudok Live-ban játszani? Ez a Play (offline) csak a legújabb patch-el jelent meg, ugye?

Sajnos ezeket most pont nem tudom kipróbálni, mert nem akar beengedni a SC. REmélem érthető, hogy mit akarok kinyökögni :-)
  • fery02
    Valamit rosszul csinálsz akkor. Normál esetben semmit sem szabad sérülnöd közben (el sem szabad találnia, mivel kihajolsz az ütése elől).

Multis acsikra már nem igazán emlékszem sajnos.
  • totyak
    Így próbáltam, de az emberem nem hajol el, hanem csak behúzza a kezeit védekezésre. Tehát kapok ütést én is és némileg az életem is csökken. Vagy úgy is jó?

Másik kérdésem pedig, hogy a Fly the Co-op achit, azt pontosan hogy is kell megcsinálni? Csak simán megyek ranked módban azokkal , akik még éppen felcsatlakoznak, és időn belül elvégzem, vagy meg van kötve, hogy hány embernek kell lennie (láttam olyan videót, ahol hárman indultak neki, egyikük meghalt és így is Passed lett). A reptereset megcsináltam/csináltuk idő alatt, 2:22 lett, de nem emlékszem hányan voltunk. Úgy rémlik mindenki befért a helikopterbe (de lehet valaki meghalt a lövöldözésben) és a végén kiírta, hogy Mission Passed.

A másik kettő feladatot meg nagyon nehéz megcsinálni, főleg olyan kevés idő alatt.
  • masterthief
    Igen.
  • riki02
    Sziasztok,

Szerintetek az alábbi configon futna rendesen a GTA IV? Link
  • fery02
    Finish Him!
  • masterthief
    Ha nincs biztonsági másolatod a kicserélt járművekről, akkor újra kell telepítened. Már nem 1-szer leírtam ide, hogy ha moddolni szeretne valaki, akkor feltétlen készítsen biztonsági másolatot a kicserélendő fájlról.(jármű, hang, textura, map, tel témák, skinek, ruházat stb) Ha a te patch-ed nem kompatibilis az adott moddal, akkor nem fog működni, illetve lefagy a game, vagy kilép hibaüzenettel. (sajnos hiába van több ezer moddingolt cucc, kevéshez írják oda, hogy melyik patch-ez jó. Ehhez a kell a BIZTONSÁGI MÁSOLAT az adott fájlról, hogy elkerüljük a problémát. Ha nem felel meg, még mindig lehet keresni olyan járművet, ami megfelel az adott patch-ez.)
  • masterthief
    Először is, ha verekedni akarsz, esetleg belekeveredsz, akkor tartsd az ujjad a bal egérgombon. (célzás) Mikor látod hogy ütni készül az ellenfeled, akkor nyomd az elhajlást-védekezést (space) majd gyorsan nyomkodd a jobb egérgombot (támadás) így jó néhány ütés-rúgás kombinációt bevihetsz. Et random. Van mikor ütés sorozatot visz be, van mikor fordulatból üt, van mikor pörgő rúgást visz be.
  • benoken93
    Sziasztok! Csak azt szeretném mondani , hogy a gépen nem indul a gta 4 mert kicseréltük benne az autókat! Mit tegyek?
  • totyak
    Ezt hogyan?
  • Borg
    Annyit azért nem csökkent az.
    Ha a 8600gt-n neked is 256mb ram van, akkor elfelejtheted.
  • koj
    Sziasztok! Nekem annó a játék csak minimumon futott, és elég bugos is volt, de úgy hallottam hogy a patch-ek csökkentik a gépigényt. Ez igaz? A gépem elég régi már: Core2Duo 2,2 Ghz, 2 GB RAM, Gforce 8600 Gt
  • totyak
    Hogy kell megcsinálni a Finish Him trófeát? Próbálkozom már egy ideje, de nem jön össze. Csak simán ki kell védeni Space-val az ellenfél ütését, aztán visszaütni vagy el kell valahogy hajolni, hogy engem ne érjen ütés és úgy visszatámadni? Milyen billentyűkkel próbálkozzam?
  • Bronx South
    Ezt a videót már régebben megcsináltam, csak most tudtam átkonvertálni.

• benoken93
    Ja és kódot minden oldalon azt mondta , hogy nem szabad a kód aktiválása után menteni a játékot! Ez igaz? [#conf
    Ha igen mit csináljak????
  • benoken93
    Sziasztok ! Csak azt szeretném kérdezni , hogy a sima autók helyére pl.: ? Ha beteszek egy rendőrt tehát szirénásat akkor szirénázik?
  • 0Diaz0
    van benne valami.. de elindult azt tudom..

Mellesleg.. valaki nemtudja a GTA4-beli széfnek/széfeknek a nevét?
  • Bronx South
    Csakhogy a GTA IV gépigényét nem közelíti meg a se a TDU, se a Cod4 gépigénye.
  • 0Diaz0
    tudom hogy gyenge a gépem.. nem tagadom.. 7év az 7év.. de ahoz képest messze olyan játékokat elindít amiket nemkéne.. :) COD4-nek sem kéne rajta mennie.. mégis medium-ba van minden és úgy multizok.. + tdunak se.. és azis megy.. :)
  • Blum
    Hát az,hogy telepítsd fel a legújabb DirectX-et és és tedd föl a legújabb VGA drivert.
  • tibi08
    megoldódott de most megint egy másik hiba txp70-et ír ki hogy telpitsem újra directx-et vagy firssítsem a drivert erre mi a megoldás?
  • bakvarnyu
    Szerintem rossz a DVD olvasod, vagy maga a dvd lemez, ezt olyankor szokta kiirni.
  • Bronx South
    Nem tudom hogy azok közül akik ide írnak hány embernek van olyan gyenge konfigja mint neked, de azt se tudom hogy az adódó problémákat vele kapcsolatban honnan kéne tudjuk. Frissíts drivert, vagy nézd meg a képernyő beállításokat, stb.

Amúgy az én régi 4 éves gépem szintjét se éri el a tied ahogy látom, és azon ment nekem minimum grafikán talán 30 fps -el a játék 1024x768 ban, a te gépeden 25 körülit saccolok minimumon, ha nagyobb felbontású monitorod van még ennyit se, ha megszokja a szemed a szaggatást akkor np.
  • 0Diaz0
    XFire szerint :

Processor:
    AMD Sempron(tm) Processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz

Memory:
    1920MB RAM

Hard Drive:
    500 GB Total

Video Card:
    NVIDIA GeForce 7000M / nForce 610M

Operating System:
    Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.091208-2036)

Megjegyzem,ment már rajta a GTA IV!!!
    __
    És még1 kérdés,sajnos OFF-ba.. de van 1 HD vidikarim,pontosabban : Asus AH3450 250MB.. és berakom a gépbe és sokkal kékebb minden mint alapból.. tehát a sárga dolgok zöldek,a piros dolgok feketések.. erre vki nemtud vmi orvosságot? :/
  • benoken93
    Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni , hogy módot , hogyan lehet a játékba rakni? Előre is köszi!
  • tibi08
    Eredeti a játék,letölteni meg nem tudom mert az internetem lassú hozzá valamilyen más megoldás nincs?
  • masterthief
    Pedig ott van a néma telefon üzemmód.
  • masterthief
    Vedd meg eredetiben, vagy tölts le valami normálisan működő verziót! pl,Razor 1911-est.