Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha lesz arról infó, hogy minkét földrészen egynapon kerül a boltokba, akkor cserélem
én amúgy nem is bánom, hogy kicsit késõbb jön.
addigra nagyobb eséllyel tudok olyan gépet venni, amin megmozdul.. mer' most nem nagyon :S
höörrr
szerintem a hivatalos indoklás ez lenne:
"már csak igen apró csiszolni valók vannak hátra, de annyi jó játék jött ki igen rövid idõn belül, hogy el kellett halasztanunk a megjelenést, bocs, de játszani a is szeretünk, nem csak játékot készíteni" <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
basszák meg, 2 szaros hetet csusztatni, istenem...
amikor még x1650pro-m volt simán folyamatosnak láttam még a 18-20fps-t is,örültem ha annyival mennek a gémek
ma már 8800gts-el van olyan gém amiben a 40 alatti már szaggatásnak tûnik
csak megszokás kérdése
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Miért, írják ki, hogy a megjelenésig -14 nap van hátra? <#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
am ték
35 NAP ?
el van baszva a számláló ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ez azért nem rossz: the PC version will allow players to turn the city's traffic density up.
magyarul elvben tudjuk szabályozni majd a forgalom sûrûségét.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szóval ez.
:3
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit