54919
-
hakagyi #21739 segitsen valaki !!!
Bárhogy irom a command line funkcio nem sikerül
létrehosztam commandline.txt mappát (kisbetüvel irtam)beleirtam (-norestrictions -stb..)nem müködik
kiprobáltam hogy a parancsikonba (LaunchGTAIV)irom be de ott se müködik
már mindent probáltam nem megy át akarom tenni mediumrol higthra a texturát meg a többit maxra de nem megy !!
help help !!!
-
Szabacs #21735 Ha valaki spórolna egy mohát, a Saturnban "csak" 10.990 a GTA4 PC :) -
#21734 köszi, kipróbálom mind2 módon -
#21732 nem ugy kell ,mint gta sa-ban G-t megnyomod? -
#21730 szerintem hosszabban kéne nyomnotok az F-et.
mintha a taxiba ülnél be utasként -
#21729 kíváncsi vagyok jövő7en a top eladásokban hol fog szerepelni ez a game. -
#21728 multiba hogy lehet azt megcsinálni pl team deathmatch-be hogy a csapattársam ül a kormánynál én meg beülök mellé az anyósülésre? akárhogy próbáljuk mindig csak kirángatja a másikat a kocsiból -
Spice1 #21727 te miről beszélsz?én vigan eljátszadozom vele...csinálom a külditek meg minden,nagyon jóó kis game ez!!! -
vasziszdasz #21726 hacsak nincs quadcore procid, 4 giga memóriád és 200 ezres videókártyád
Nekem van, de azzal se. -
#21725 a bugok minden verzióban ott vannak.
eredetiben, warezban egyaránt
egyelőre nem érdemes megvenni, várd meg a patchet, és olvass körül, hogy javítottak-e valamit a játékon
....mert jelenleg használhatatlan ;_;
(hacsak nincs quadcore procid, 4 giga memóriád és 200 ezres videókártyád :D) -
#21724 de. ugyan olyan szar az eredeti is. viszont tudsz multizni meg blabla a warez rossz. -
#21722 Nem a törés miatt bugos, s nem a törés miatt vannak benne textúrahibák.
-
#21720 hibák ott is akadnak majd javítva lesznek, sztem mindenképp érdemes megvenni -
#21718 Ha megveszi valaki eredeitbe a játékot akkor nem lesznek bugok és textúra hibák?? Érdemes megvenni eredetibe??? -
#21710 Én csak a Te szavaiddal éltem:) -
reiko #21707 Kedvesem mondom, elmész a picsába:) demostmar megtalaltam :D -
#21705 Te vagy a balfasz:) FAQ barátom FAQ!!:) -
blinty #21698 hát..ja de azért van így ..mert vetem egy asus p5k-t...és abba VGA-t meg RAm-ot ..a proci meg maradt a régi.. -
#21694 Hali! Tudtok segíteni?
1. Mikor beolvasnám a zenéimet, akkor felvillan a fehér szöveg, hogy beolvas, és várjak, de azonnal el is tűnik és nem történik semmi!
2. Mikor rányomnék a a klippeknél arra hogy upload, akkor egyből azt írja, hogy Upload failed. Ez mitől lehet? -
reiko #21686 Sztem en vagyok a balfasz, de ha valaki lenne olyan kedves elmondani / leírni nekem, hogy hogy s mint kell valamilyen fajlt letrehozni a GTA4 mappajaban, amivel ÉN tudom beállítani a grafikai értékeket. Pl. view distance..
mert nekem ez folyton 0, és nemtudok vele mit csinálni. Előre is köszi!! -
#21684 nem :/
egymagossal sajnos nincs sok értelme próbálkozni...
azt érdemes lenne lecserélni, mert a gép többi része teljesen jó
(furcsa is, hogy a többi rész ilyen brutál, a proci meg ... low-end) -
blinty #21675 "Intel p4 es- 3.2 es procim meg pl egy 9800 GT 1GB videokártya meg 3-4 GB ram"
akkor ezen nem is fog jól menni ? -
Spice1 #21672 van no dvd crack az eredetihez?! -
#21667 de épp ezaz, hogy semmit nem tudok, még lépkedni se a funkciók között -
blinty #21665 a ****-ába! ez nem jó hír -
#21663 NAGYON prociigényes.
a vidkártya és a ram pont nem nagyon számít neki :D -
#21662 amit lentebb írtam, laptopvideo driver -
xido #21661 isten áldja razorékat,megkímélem a lemezemet az agyonhasználattól:) -
Cat 02 #21660 Mobilon. -
blinty #21659 jajj emberek egy kérdés!
én úgy hallottam, hogy ez a játék nem annyira proci igényes sokkal inkább VGA meg RAM kell neki... ez igaz?
tehát ugytudom h. ha van egy Intel p4 es- 3.2 es procim meg pl egy 9800 GT 1GB videokártya meg 3-4 GB ram ..akkor azon jol fog futni...ez mennyire igaz?? -
#21658 Ime egy pár kép !
-
Spice1 #21657 a felvett videokat hol lehet megnézni? -
crash44 #21655 #21650-re valaki... -
#21653 Nyomogasd csak, rá fogsz jönni. Egyszerű mint a faék.
Első fülön megnézheted a felvételeket, editor fülön az idősávval játszhatsz, a berakott videokat enterrel szerkesztheted, stb. Mindenre van tootltip, ha ráhúzod az egeret.
De emlékeim szerint benne van a kézikönyvében a leírása. -
sonic333 #21652 üdv
X2 3800+, 8600GT, 2GB DDR2, -vel lehet normálisan játszani? Vagy meg se szerezzem? -
crash44 #21650 http://s10b.directupload.net/images/081206/temp/r4mcoaei.jpg
ilyennel találkozott már vki?? (ati kártyám van)
van rá megoldás?? -
janika15 #21649 gyáá ezt a hiba üzit dobja ki: ZLIB20 sok helyen kereste de sehol semmit nem írnak róla! mi ez??? :O -
#21648 Na ez érdekes. 3 napig ment a játék 30-50 FPS közt, ma meg elkezdett kegyetlenül belassulni. Lehet kár volt commandline.txt-t betennem? Hiába vettem ki, állítottam bármit, már nem megy úgy mint előtte.:S Igaz próbáltam ezt a cpu controlos dolgot is eredménytelenül. -
#21647 milyen módosítást? -
n3whous3 #21646 melyik cpu control verzió van nektek? valaki adjon már plz egy linket pm-ben, sok az új üzenet :D