54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Baxo
    Leszedtem én is, de nem változtatott a dolgon, fakó maradt... Az xlive.dll-t másoltam be csak a könyvtárba. Az src mappát ugye nem kell mert a readme azt írja, hogy csak a dll-t.
  • Szabi1991
    jah én ezt vettem meg, amibe mind3 cucc benne van, dobozosan most 9999Ft.. sztem nem volt rossz vétel :D
  • danyr
    Énis megvettem, biztos ami biztos... :D
  • Smithwarden
    GTA IV: Complete Edition includes Grand Theft Auto IV and Episodes from Liberty City.
    Errol volt szo, nem masrol. Szabi is errol irt.
    Es ezt akarhogy is olvasod, ez nem csak az alap gta4.
  • dupcsik
    én ezt 2500 ft -os gta keresem a steamon,mert a 8.74 eu én is megtaláltam, szerintem el kéne olvasni mi mennyibe kerül mert nem a pakk ennyi csak az alap gta4
  • Smithwarden
    Csak az nem pack volt a kiegeszitokkel egyutt, hanem csak az alap gta 4.
  • Gibor
    Énis Steamen vettem csak én 2009 karácsonyában 2000Ft ért :D
  • Smithwarden
    Irta is hogy "steamen" lehet venni. Nehez is lehet beirni google-be, hogy "steam" vagy "gta4 steam".
    Itt a link amugy: GTA 4 pack, 8.74 Euro (ma 19 oraig)
    Van 30 perced meg hogy akciosan megvedd.
  • dupcsik
    szabi dobd be alinket aholennyiért meg lehet venni, mert te szerintem lehagytál egy nullát a végéröl az árnak
    köszönöm szépen
  • Szabi1991
    steamen 2500Ft a teljes csomag, yeah! :D
  • morzsi555
    Találtam végre olyan modot ami rendesen az autó mögé rakja a kamerát, csak sajnos emelkedőknél elkezd remegni kicsit. link , valaki nem ismer ehhez hasonló modot?
  • Bujden91
    Valaki segítsen pls!
    Nem tudok csatlakozni egy folyamatban lévő játékhoz sem, töltés mindig után dczik.(se simába se rankedban)
    Mi lehet a megoldás? előre is köszi
  • zorovpeter
    Na akkor úgy lesz! Köszi.
  • KingPunisher
    Szaggatna.. Nekem is szaggat kicsit jobb gépen :( bár játszható azért de 25 fps sokszor nincs meg..
  • adam993
    http://kephost.hu/kep/2011/07/adatok.JPG
    Ezzel a konfiggal Minimum grafikán szabadna szaggatnia? (1.0.7.0. patch.)
  • morzsi555
    én se, de bevált.
  • Borg
    Nem értem az xliveless miért változtatna a grafikán.
  • morzsi555
    már csak olyan mod kéne, ami vezetésnél középre rakja a kamerát és akkor élvezni is tudnám ezt a csodát.
  • morzsi555
    xliveless-szel jó most már nekem, bár most meg túl sötétek az éjszakák... ide raktam be néhány képet: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083685761&no=9900
  • Borg
    Nekem 4870-en állatira nem így néz ki... de mondjuk már a sima ENB se volt jó soha.
    Egyrészt túl világos lesz minden, és a skydome se akar rendesen megjelenni, csak egy sötét kék paca. Meg persze minden eddigi FPS-t el lehet felezni 2-vel.
  • Pretorian
    Van egy olyan érzésem hogy ez az új patch miatt van, de ha nem oldódik meg reggelre, bekaphatja mindenki, szedem le torrentről a játékot.
    Steam supportot meg imádom, a kontakt emailt direkt olyan helyre dugják, hogy véletlenül se találd meg, hanem inkább nyálazd át a faq-t, amiben csak a te problémádra nem találsz megoldást, de legalább újabb pár órát baszol el a semmire az életedből.
  • BIZ0906
    Eskü több a probléma az eredetivel mint a crackeltel xD Lehet megveszem az EFLC-t de akkor csak a live-ra megyek serial be azt kész nem fogok itt ennyit szarakodni :)
  • grebber
    iCenhancert ne is probálgasd a steam-essel az 1.07-re frissiti gta4-et azzal nem okés!
  • Pretorian
    Nekem sem indul a Steam-es, 5 hsz-el ezelőtt írtam. Mondjuk én nem okosítottam meg sehogy sem.
  • Bujden91
    Hali
    Valaki tudna segíteni? Most szedtem le steamről a gamet, egy multyplayer játékhoz sem tudtam csatlakozni töltés után dc zet. Aztán meguntam és megpróbáltam az iCenhancert, elvileg úgy ahogy le van írva és beszart az egész, gém el sem indult. Valaki tudna abban segíteni hogy tudom a módokat installálni, és mi lehetett a baj a multiva?

Az is elég lenne ha valami oldalt belinkelnétek amin le van írva, gta mods a tutorialt megcwsináltam de nem tudom pontosan mire jó, vagy hogy használhatom,

Aki felvilágosítani annak előre is köszönet üdv bujden
  • grebber
    Én még várok ezekkel a modokkal még az alap game sem megy játszhatóan :(
  • morzsi555
    közben rájöttem, hogy le kell tölteni az xliveless-t és akkor nem lesz többé minden vakítóan fehér/világos.
  • totyak
    Lehet, hogy buta kérdés, de ha törlöm a játékot a mentett játékokkal együtt, akkor következőnek, mikor újra telepítem nem lesznek meg a trófeáim? Vagy azokat valami online rendszer eltárolja a Live nevemhez, tehát, ha egyszer megszereztem, akkor az örök érvényű?

Másik kérdésem pedig, hogy az valóban igaz, hogy ha nem revoke-olom a cd kulcsot, mielőtt törlöm a játékot, akkor egy idő után nem engedi használni?

Köszönöm
  • grebber
    Az mindenképpen mert jó lesz az 1.07-hez is!
  • Pretorian
    Szoszi.

Ezt dobja a Steam-es, eredeti GTA IV-em:

APPCRASH
    Alkalmazásnév: GTAIV.exe
    Alkalmazásverzió: 1.0.7.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4bd9efbe
    Hiba – modul neve: dxdiagn.dll
    Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17514
    Hiba – modul időbélyegzője: 4ce7b818
    Kivételkód: c0000005
    Kivétel – eltolás: 00029cca
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 31de
    További információk 2: 31ded6c5ab76b268482b6b11abdf56be
    További információk 3: 08de
    További információk 4: 08dee0d3ab79bc8985eec469cb6d0602

Ahelyett, hogy elindulna a rohadék.
    Szerintetek mi lehet a gebasz? Game cache egyben van, és töredezetsségmentes.
  • Ryder62
    Most jöhet az Episodes from Liberty City. A The Lost and Damned tömény zúzás, motoros módra. Minden küldi akciódús. A The Ballad of Gay Tony meg változatosabb, minden küldi teljesen más és itt vannak a legjobb fegyverek. Mindegy melyiket választod elsőnek de ajánlott a TLAD-al kezdeni.
  • zorovpeter
    Befejeztem a GTA4-et (már a story módot, megöltem az olaszt), most olyan 65-6 százalékon lehetek. Mit kapok ha minden ugratót megcsinálok, minden galambot lelövök? Érdemes belekezdeni levadászni ezeket? Illetve az assasin-t még nem fejeztem be, a legutolsó amit megcsináltam az az volt ahol meg kell ölni egy fazont mielőtt a helikopterbe ül. Ezt érdemes végig vinni?

Illetve ami a fontosabb, most melyik rész következik? Illetve vannak átfedések benne? Vagy gondolom teljesen más karaktert kapok.

(Azért kár volt azt a 600 ezer dollárt összeszedni a sima GTA IV-ben, mert semmire se tudtam elkölteni)
  • morzsi555
    és a fák ilyen ocsmányak lesznek:

• morzsi555
    Nem lesz annyira nagyobb a gépigénye tőle. Amúgy ez az 1.2 éjszaka tényleg szép, de nappal nevetségesen világos minden, egyáltalán nem olyan, mint a videón, talán az 1.2.5 jobb lesz.
  • Bujden91
    Nem bírtam ki megkellet vennem a steamen a gtat ti mind eredetin játszotok?
  • KingPunisher
    Ez gyönyörű.. sajnos nem bírná a gépem de ha megjön az új, felteszem ezeket a modokat. Iszonyat látványos hangulatos.
  • wollnerd #51750
    hát ne, ha ezzel moddal akarsz játszani.
  • adam993
    Szóval ne rakjuk fel az 1.7-es patch-et?
  • wollnerd #51748
    Hát ez kész!
    Majd mikor újra fogom installálni a gamet muszáj 1.4 peccsel maradnom... :(
    A magyarítás meg nem fog rendesen működni....
  • wollnerd #51747
    README:

,,It works horribly on 1.0.6.0/1.0.7.0 PATCH"