Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
mindenütt egy nappal késõbb jön ki.

Kit--Kat
Benézted, 2. jön USA-ba és 3. EU-ba.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Prince23
Amúgy egy napot késik csak 😄DD

szal dec 3 helyett dec. 4... és aki meg akarja venni, már csak a Mikire számíthat😊

Prince23
És hogy? 😄

ProGabe
állítsd be rendesen az órát a gépen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
és az hol van az emberi jogok nyilatkozatában, hogy minden játék alanyi jogon jár mindenkinek? 😊
meg gépre van pénze, játékra nincs?
ezek szerint ha õ meglát egy drága ruhát, akkor azt is ellopja?

ezeken is el lehetne gondolkodni egy kicsit, kedves 19% <#rolleyes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
LOL
Már megint késik a GTA 4 pc-re. ez már röhej.

Kit--Kat
Ha egy játékra költi akkor az nem olyan hû de nagy összeg. Amellett, hogy hiába keres minimál bért sok ember, még is elveri cigire meg piára, pedig az sem olcsó. Minden felfogás kérdése.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HKS
meg szerintem sokan úgy gondolják hogy 10ezer ft a mai keresetekhez képest sok és hogy ezt egy játékra kölcsék azért kár

Kit--Kat
Ez van, szerintem annak a 20%nak nem jelent annyit, lehet felénél letörli mert a wow vagy 1 fps jobban bejön neki.
Na mey egy része úgy fogja fel, hogy a játékkiadók a pofátlanok, hogy ennyiért adják és megvannak rájuk sértõdve és még õk vannak felháborodva. Mert ilyenek is vannak.

HKS
nálam a Mafia volt az amiért tényleg megérte kiadni azt a 10ezret😄

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HKS
19.12% biztos hogy nem hmmmn érdekes pedig szerintem ez a játék télleg megéri a pénzét sajnos kevés olyan játék van amit igazán érdemes meg venni

Máté94
Na de majd próbálok uralkodni magamon.
Máté94
Nekem meg lesz játék csak nincs gép😄
DJ Skyline
nekem van kemény 10 oda ahova felférne, úgy hogy lekell dózerolnom rendesen a partíciót. mondjuk amíg nincs gépem a játékhoz addig nagyon nem addógom. :|

ProGabe
mondjuk nekem az SA megoldása sem tetszett. ugyebár a city guide könyvecske hátsó lapjára ragasztottak egy kis szivacs gombot (vagyis szivacsnak néz ki , term. kemény) és azon figyelt a DVD

mióta arról "lefejtettem" a lemezt egy szimpla CD tokban figyel :S valahogy nem az igazi, remélem valami jobbat találtak ki

FlyHigh
C: partición nem is lesz nálam annyi szabad hely.

Thrash \'Till Death

DJ Skyline
hihetetlen ez a 18GB szabad hely 😄 majdnem a vinyóm negyede

tudjuk

FlyHigh: a megjelenéskor nyilván nem egy szimpla DVD tokban lesz kapható,
de pár hónappal késõbb már csak annyi lesz (tapasztalat)
kakaoskalacs
"Nem tudom még, egyelõre leszedem, szeretek biztosra menni." voksotam

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

A hivatalos oldalon megnyílt a PC-s részleg <#vigyor2>

FlyHigh
jó most persze nem a tok a lényeg, de pl kurva lehangoló volt egy HL2-t anno egy szar 100 forintos szoruló dvd tokban átvenni, azért ez igénytelenség volt szerintem.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Hát nekem vastag papírdobozban vannak idáig, igényes domború csomagolásban, remélem nem basznak ide nekem egy dvd tokot.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
17.34% nem veszi meg, az ilyeneket mi hat meg?

Thrash \'Till Death

bertino
no problem 😉
én is sry 😄

Nohab
Bocs, eddig engem fárasztottak egy napon át, és most kijött rajtam. 😊
Snexi
ez teljesen más mint azok

BiG G
oltós esténk van-e?! 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ProGabe
Nohab írta, hogy "vehetem meg még egyszer?" te meg ezt írtad: "Szóval létezik az amit irt és valid kijelentés!"

én csak pontosítottam! 😊

bertino
mielõtt nagyon beszólnál tájékozódj kicsit azzal kapcsolatban, amirõl mi ketten beszéltünk.

betonkemény fail amit írtál, de most elmagyarázom miért.

""De ez, hogy x-szer vehetem csak fel mert interneten kell aktiválni..." Akkor ha jóé értem szavaidat, akkor csak csak (pl.😊 ötször rakhatom fel, utána vehetem meg még egyszer? Ha így van, akkor biztos, hogy a steames verziót veszem meg."

erre jöttem én "lol ez nem így mûködik, nézz körül inkább, mielõtt ilyeneket leírsz, mert ez fájt..."

erre jöttél te, mint aki nagyon ért hozzá.

lehet nem tudsz rola, de nincs olyan még securom védelemnél sem, hogy "nem lehet tovább telepíteni, meg kell vennem még egyszer."

mielõtt handáznál, olvasd el mit írt a srác, aztán szólalj meg.
az sem árt, ha esetleg használod az agyad kicsit.
mert ha használnád, rájönnél, hogy ha ez igaz lenne, kurvára a kutya se adna pénzt érte.

a securom-os aktiválásos védelemnél lehet, hogy van egy limit (akár eltörlik akár nem), de ha eléred a max telepítési limitet, írnod kell a supportnak, hogy aktiválják ujra a kulcsod, mert ujra szeretnéd telepíteni, ergo nem kell ujra megvennie.

de azért had gratuláljak, tényleg, ügyes voltál.
pláne a valid-al.

Carlos
Újat tanultam. Köszi! <#bee1>

Þór vígi þessi rúnar

BiG G
már nem azért, de ha fagy valami akkor az nem feltétlenül a játék hibája, sõt. nekem se az FC2, se a CoD:WaW nem fagyott egyetlen egyszer sem. a géped nem tûnik szarnak, de valami bibi mégis lehet vele (túlmelegedésre tippelnék legelsõ körben), ott nézz körül és ne a játékra fogd, és legfõképp ne ettõl tedd függõvé, hogy lewarezolod-e 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
az robbanófej, olvasnivaló

Carlos
Nem terjesztek rémhírt, csak leirtam, hogy mi volt a ME-nél és a Spore-nál.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
CE: Nyüssz! <#rinya>

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
nem kell újra megvenni. azért ennyire nem kéne rémhíreket terjeszteni. megjegyzem maga az aktiválás is az, mert semmi megbízható forrás nincs róla

amúgy ha lejár az aktivációk száma, akkor lehet kérni újat, csak bizonyítani kell, hogy megvetted, ami a cd-kulccsal történik

ráadásul egy idõ után ezt kikapcsolják egy patchel, hiszen pénzbe kerül az aktivációs szerverek üzemeltetése

Carlos
Ezen jót derültem.
Amúgy Krízis: Háborúfej! (War - háború)

Þór vígi þessi rúnar

Stefibaba
Kövezzetek meg de: Én elsõnek letöltöm kipróbálom, hogy megy-e fagyás nékül a gépen (ugyani rohadt sokszor fagy az FC2, CoD:WaW, NFS:U játékoknál de TR:U Spor(n)e Krájziz: Robbanófej se fagy pedig az megy very highon namind1) Szal hogyha 4 óra után (szigorú autókázás semmi küldi 😛) se fagy akkor rohanok (bkvval -.-) a 3 számos boltba vagy a DVDUniverzum (nincs reklám ugye 😄) vagy a Hülye Vagyok boltba vagy valahova ahol kapható és megveszem <#vigyor3>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

ProGabe
mindenhol ugyanaz fog megjelenni. ez nem film

PC-s CE viszont nem lesz 😞

Carlos
Mielõtt nagyon beszólnál tájékoztatásul közlöm, hogy a Mass Effect-nél ez volt (törölték a limitet) és a Spore-nál ez van. (nemtom mivan vele per pillanat)
Szóval létezik az amit irt és valid kijelentés!

Þór vígi þessi rúnar

Kit--Kat
Hát én ugyan nem vagyok kompetens ebben, de még egy GTA-t sem vettem mûanyag gagyi tokban vékony füzettel itthon. Ebbõl indulok ki.

eddig nem lehetett hallani Special Edition-rõl, valószínûleg nem lesz (sehol)
DJ Skyline
ezzel a tudattal senki nem venné meg a boltit

bertino
lol ez nem így mûködik, nézz körül inkább, mielõtt ilyeneket leírsz, mert ez fájt...

Carlos
Kérdeznék egy lámát.
Magyarországon milyen kiadása lesz a játéknak? Gagyi DVD tokban a cucc egy 20-30 oldalas füzettel meg a DVD-vel? Lesz esetleg Collectors, vagy ilyesmi?

Elõre is köszi.

Þór vígi þessi rúnar

a securom rajta van a borító hátoldalán is, de már a VC-n SA-n is az volt
Nohab
"De ez, hogy x-szer vehetem csak fel mert interneten kell aktiválni..." Akkor ha jóé értem szavaidat, akkor csak csak (pl.😊 ötször rakhatom fel, utána vehetem meg még egyszer? Ha így van, akkor biztos, hogy a steames verziót veszem meg.
Snexi
december 2.én lesz clonedvd,vagy 1.-én

zeus89
Amúgy most jött egy olyan érzésem, hogy szerintem December 3. elõtt lesz egy cloneDVD, biztos ki fogják lopni 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles