54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Newfronter
    NFOhumpról: (nem warez)

"Until now I tried alot of things to get past the legal screen of GTA4. In 9 out of 10 tries the game crashed to the desktop. After a short period of time I realized that the crashes are Rockstar Games Social Clubs fault.

To prevent your game from crashing to desktop press CTRL+ALT+DEL and go to the PROCESSES tab. Right click the RGSC.exe and change its priority to LOW and then force it to only use CPU 1 not CPU 0 and CPU 1.

Et voila, no more startup problems, atleast for me Smile I don't know if it is necesarry to set the priority to low, but why not, it works Wink

Good luck!"
  • Lobsterman
    Hát ez az hogy legmagasabb beállítások mellett. Nem az a baj hogy csúnya a játék, hanem az hogy ha élvezni is akarod(legyen némi sebesség, és ne is legyen csúnya), gyakorlatilag a lehető legjobb konfiggal kell játszani. Ez pedig elég durva. Nekem 2 éves konfigom van, minden játék tökéletesen futott eddig viszonylag magas beállításokkal(high, néha kis medium beütéssel). Ehhez meg fel kellett tolnom az órajelét a procinak, és a videokártyának is, hogy 800*600ban minimum beállításokkal 15-20 fps-t kipréseljen magából. 800*600ban a Diablo2 óta nem játszottam. Ez az igazán nagy baj. Lehet hogy nem nagyon érti meg ezt az aki fél-1 évente cseréli a gépét, mindig elég magas konfigon játszik, de aki ezt nem engedheti meg magának, az tudja miről beszélek. A kevésbé pénzes emberek ne legyenek már ennyire leszarva.
  • MerlinW
    Sok mindent elhiszek, de ennek esélyt sem adok:)
  • MerlinW
    Nézd meg ezt
  • windrider
    Azért efelől erős kétségeim vannak, (konkrétan nem hiszem el :D), de ha így van akkor légy boldog.
    A kisebbségbe tartozol, érezd magad fenyegetve :D:D:D:D
  • MerlinW
    "P4 3,6Ghz 1 mag"
    Hihető..:)
  • TomDantes
    Na meg a nagy lófasz. Egy magos géppel, egy egy kissé ratyi VGA-val? Így megy.? Tudod kinek meséld be.
  • MerlinW
    - Az FPS-en az erősebb kártya segíthet jelen pillanatban, ha szerencséd lesz sikerül valamit faragni rajta a fiúknak.
    - Tesztverziót nem láttam, de a R+ feketén és fehéren írja, hogy DX9 alatt nincs és nem is lesz. Ha lesz is akkor csak DX10-en. Ha..
    - Nem a felbontástól lesz szebb az árnyék, hanem a Render Quality-tól
  • Zinaj
    farkad most kivered?
  • FxRRulez
    Hát most esek le a székről!! Felraktam a játékot és gyönyörűen fut. Amúgy most hozta meg a futár, én Nagy-Britanniából rendeltem.. Nincs izomgépem (P4 3,6Ghz 1 mag + Ati x1950Pro 512 MB + 2gb ram.) de így is a játék 45-50 fps-t produkál 1280*1024-ben Medium beállítások mellet!!! Jupííííí!!!! :):)
  • [HUN]FaTaL
    21-30fps között ingázik, 30% látótáv. Húzott procival nem megy 25 alá végülis nem zavar. A tesztverzióban volt AA. Nem az AA hiánya miatt nem fogom megvenni.

Konklúzió: Ekkora a monitorom, nem a nagyobb felbontástól várom a szebb árnyékokat, de még a gta3ban is szebbek (tegnap felraktam azt is). Normális árnyékot akarok és egy kicsit nagyobb tempót, ennyi az egész.
  • MerlinW
    Tűzfaladon engedd ki, vagy kapcsold ki amíg játszol.
  • MerlinW
    Az optimalizáscióval egyetértek. Ebből adódik a felbontás növelése is ugye.
    Legmagasabb beállítások mellett, nagy felbontásban szerintem abszolút nem csúnyák az árnyékok.

Élsimítás nem lesz benne. Csak ha megírnák DX10-re is. Erre pedig 0 esélyt látok. Viszont - ez már szubjektív - ha egy nyomorult AA miatt nem veszel meg egy GTA-t, az már sznobság:)
    Különben is 1440 feletti felbontásoknál már nincs is szükség rá.

Konkluzió: Csupán annyit vársz, hogy gyorsabb legyen a játék.:)
    Megjegyzés: hasonló gépünk van, csak nekem erősebb a VGA-m, ami a láncszemnek tűnik, hiszen nálam 1440-ben a látótávon kívül minden maximumon teljesen jól fut és nem lassul soha.
  • mama 2
    Be kell menni asszem felül, és fel kell menni létrán és ott lesz:D.
  • akyyy
    hol van a szobor dobogó szive mert én nem lelem:(
  • n3whous3
    mifaszom ez a duma, nem mondod :D ilyen gépet cseréltem le kb. tuti hazudsz, olyan nincs, hogy ugyanúgy megy nálad ez a játék (még ha min grafikán is), mint az én gépemen...
  • windrider
    Őszinte leszek: nem tudom, mi lehet a gond nálad... :(
    Nálam "simán" ment, csak a regelésekkel szenvedtem, de mikor megvolt, utána már simán be tudtam lépni multiba.

Én csak offline profile-lal tudok játszani, az meg ugye csak single player :(
    Szóval egyáltalán nem tudsz belogolni a live id-dal, és nem csak multiba nem enged?
    Azt hiszem az is okozhat gondot, ha közben böngészőben be vagy logolva (nekem volt ilyen gond), de ez messze nem biztos sajnos
  • [HUN]FaTaL
    Hát ha tényleg így lesz és kijavítják a hibákat, és lesz egy kis optimalizáció is, meg élsimítás és normális árnyékok akkor megveszem a játékot.
  • [HUN]FaTaL
    A 8.10 nem béta hanem az októberi catalyst, az utolsó amivel a játék megjegyzi a beállításokat.
  • MerlinW
    Jeronimo Barrera: Kiállunk a termékünk mögött és segítünk neked és könnyen elérhetsz minket! A fórumokat nagyon hasznos forrásnak találjuk azoknak a problémáknak az azonosítására amikkel mindenki küszködik. A játék alig egy hete került fel a boltok polcaira és próbálunk mindennel foglalkozni. Hosszú távon is támogatni fogjuk a játékot és ez nem egyszeri ajánlat.

Ámen.
  • windrider
    Egyik béta driverrel sem működik az ammókijelzés ha jól tudom. (Én nvidiás vagyok, de ezt olvastam atiról is)
  • dr Kotász
    Sajnos mindkét kérdésre igen a válasz, összelinkeltem, és egy kedves angol kisvárosban lakom :) A hibaüzenetre szó szerint nem emlékszem, de valami olyasmi, hogy vagy a windows live service épp nem működik, vagy a hálózati beállításaimmal van baj. Utóbbi ugye nem igaz, ezért egy darabig azt hittem, hogy a regeteg bejelentkezés miatt tényleg lehalt a windows live. De sajnos napok óta folyamatosan ez az üzenet fogad. Haversrácnál ugyanez a szitu.

Aki már multizott, annak simán elfogadta a játék elején a bejelentkezést? Én csak offline profile-lal tudok játszani, az meg ugye csak single player :(
  • [HUN]FaTaL
    Karácsony előtt el kell adni a gtx280/4870x2, a ddr3 memóriákat meg az i7et...:/

Amúgy miért nem mutatja sehol a játék a töltényszámot? Ez így enyhénszólva is vicces, hogy fogalmam sincs mennyi töltény van még, meg hogy egyáltalán mikor kell újratölteni. Se a 8.10es se a 8.12béta catalystal nem mutatja. 8.11-el jó valakinek? Mert akkor felteszem azt..
  • BlastR
    Hali
    Olyan kérdésem lenne hogy nézegettem ezt a térképet, és kijelöltem a mocikat rajta mondom megnézegetem őket,3-hoz elmentem és nem volt ott.10% -nál járok kb. a játékba, lehet hogy még nem adta be őket? Vagy az elejétől elérhető minden járgány?
  • bakvarnyu
    De abba még kell venni valami vincsesztert hogy jol menjen. Amúgy a portot sztem szándékosan baszták el, hogy
    vegyék a drága hardvert az emberek.
  • Wask
    Szerintem azért adták ki karácsony előtt, hogy mindenki kérjen hardwaret a jézuskától : )
    Én még anno végignyomtam BOX-on, tegnap telepítettem havernál, és már majdnem ott tartottunk hogy irány a fukar és hozunk egy boxot : ) Nevetséges... Rockstaros fiúk valamit nagyon el...sztak. Innen látszik hogy konzol volt nekik a legfőbb platform. Nézegettem az EW-be 38e most a box, lehet jobban jár az ember ha vesz egy olyan kis gépet...
  • windrider
    Összelinkelted a live id-dat (amiben van beállítva gamertag) a social club id-val?
    vagy a másik hiba:
    magyarország van beállítva a live id-dnál. Ez esetben csinálj ujat mondjuk angliai címmel
  • Depridol
    akkor is náluk lehet a probléma forrása, gef 7600gs-en is sikerült már futásra bírni igaz 18-26 fps mellett (nv v180.84 driver! CPU: AMD athlon 64 3000+ (1.81GHZ) 2GB RAM, XP sp 3
  • dr Kotász
    Multiplayer kérdésem lenne, akik már tudtak játszani. Böngészőből beenged a LIVE-ba, de a játékon belül hibaüzenetet ad (Social Club megy). Titeket simán engedett bejelentkezni a játékon belülről?
  • n3whous3
    Jah bár nálam meg nincs az a textúra nembetöltős dolog, mint sokaknál.
  • rage at work
    ..."Többen mondták, hogy egyáltalán nem fut náluk a játék, vagy textúrák hiányoznak vagy bármi más. Abból amiket összegyűjtöttünk a legtöbb probléma vagy onnan ered, hogy idejétmúlt drivert használtak az illetők..."

Valóban, tényleg nem a megjelenés után 1 héttel megjelenő drivert használtuk...
  • Lacee86
    Nekem ezt a textúra meg nem jelenítés dolgot csinálta, mikor Vice Cityvel a rongyosra játszott másolt CD-vel akartam játszani újra. Pl a Diaz féle villánál nem volt meg a kerítés, be akartam kanyarodni az udvarra, és durr neki a falnak. :-) Aztán leszedtem a Play CD-t újra, és jó lett.
  • w77d
    nnna megvan :D
  • Carlos
    Meg van talán egy pirinyó probléma: elfelejti üríteni a memóriát. Azért azt sem ártana.
    Mert plö leszarom, hogy milyen ruha volt 20 perccel ezelőtt az 321-es járókelőn és milyen szine volt 50 sarokkal arréb a Sentinel-nek.
  • n3whous3
    ok, majd akkor este

amúgy meg Friends - Add friend és oda beírod a To mezőbe, hogy n3whous3. Aztán send vagy mi.
  • n3whous3
    Az a helyzet, hogy erőigényes a dolog, lényegében csak azt jeleníti meg meg tartja a memóriában, amit szembe látsz, ha megfordulsz, megint tölti a memóriába. Saját vélemény, hogy mivel 800 mega most elég, legalább a modelleket hagyná bent a háttérben és ha megfordulok, akkor max a textúrákat töltse be gyorsan, ha abból nem elég neki ugye 512... Mármint hogy 360°ban megjegyezze.
  • Carlos
    Meg textúra se... :D
  • w77d
    ezen a live-os cuccon nem tudok kiigazodni.... vegyél föl te, visszajelölni csak tudlak majd :D
  • n3whous3
    vegyé fel havernak liveon :)
  • blade177
    Poén most sikerült mindent felvenni és nemtudja a játék időben megjeleníteni a dolgokat...így most úgy néz ki a játék minth az autó egy olyan 10-20 centire a föld felett lebegne.......jah és nincs szaggatás :D