Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szal dec 3 helyett dec. 4... és aki meg akarja venni, már csak a Mikire számíthat😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
meg gépre van pénze, játékra nincs?
ezek szerint ha õ meglát egy drága ruhát, akkor azt is ellopja?
ezeken is el lehetne gondolkodni egy kicsit, kedves 19% <#rolleyes>#rolleyes>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na mey egy része úgy fogja fel, hogy a játékkiadók a pofátlanok, hogy ennyiért adják és megvannak rájuk sértõdve és még õk vannak felháborodva. Mert ilyenek is vannak.
mióta arról "lefejtettem" a lemezt egy szimpla CD tokban figyel :S valahogy nem az igazi, remélem valami jobbat találtak ki
FlyHigh: a megjelenéskor nyilván nem egy szimpla DVD tokban lesz kapható,
de pár hónappal késõbb már csak annyi lesz (tapasztalat)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
én csak pontosítottam! 😊
betonkemény fail amit írtál, de most elmagyarázom miért.
""De ez, hogy x-szer vehetem csak fel mert interneten kell aktiválni..." Akkor ha jóé értem szavaidat, akkor csak csak (pl.😊 ötször rakhatom fel, utána vehetem meg még egyszer? Ha így van, akkor biztos, hogy a steames verziót veszem meg."
erre jöttem én "lol ez nem így mûködik, nézz körül inkább, mielõtt ilyeneket leírsz, mert ez fájt..."
erre jöttél te, mint aki nagyon ért hozzá.
lehet nem tudsz rola, de nincs olyan még securom védelemnél sem, hogy "nem lehet tovább telepíteni, meg kell vennem még egyszer."
mielõtt handáznál, olvasd el mit írt a srác, aztán szólalj meg.
az sem árt, ha esetleg használod az agyad kicsit.
mert ha használnád, rájönnél, hogy ha ez igaz lenne, kurvára a kutya se adna pénzt érte.
a securom-os aktiválásos védelemnél lehet, hogy van egy limit (akár eltörlik akár nem), de ha eléred a max telepítési limitet, írnod kell a supportnak, hogy aktiválják ujra a kulcsod, mert ujra szeretnéd telepíteni, ergo nem kell ujra megvennie.
de azért had gratuláljak, tényleg, ügyes voltál.
pláne a valid-al.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Þór vígi þessi rúnar
amúgy ha lejár az aktivációk száma, akkor lehet kérni újat, csak bizonyítani kell, hogy megvetted, ami a cd-kulccsal történik
ráadásul egy idõ után ezt kikapcsolják egy patchel, hiszen pénzbe kerül az aktivációs szerverek üzemeltetése
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
PC-s CE viszont nem lesz 😞
Szóval létezik az amit irt és valid kijelentés!
Þór vígi þessi rúnar
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Magyarországon milyen kiadása lesz a játéknak? Gagyi DVD tokban a cucc egy 20-30 oldalas füzettel meg a DVD-vel? Lesz esetleg Collectors, vagy ilyesmi?
Elõre is köszi.
Þór vígi þessi rúnar
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles