54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • [HUN]FaTaL
    Old fel a grafikai korlátozást..
  • bordy
    na és a megjelenítő. :)

nálam 1920x1200-ban fut, szal megy az. csak fel kell oldani.
  • Skyline
    No para ma megnézem mind2-t fullon...:D
    Röhögniakarok:)
  • Prince23
    Pedig 8800 Gt van, és nem akar feljebb menni... a monitorom meg az 1920*1200 max felbontást tudja.
  • [HUN]FaTaL
    Vagy, ha feloldja a korlátot :D
  • MerlinW
    2560*1600-ig lehet emelni, ha bírja a VGA-d.

Video Mode
    Resolution scaling effects water, reflections, shadows, mirrors and the visible viewable distance. The resolution settings relate to the amount of available video memory. At 2560*1600 the game will require 320MB of video memory in addition to all the memory required for content. At 800*600 the game will require 32MB of video memory in addition to the content. Medium resolution settings are recommended for most users as higher settings are only usable if there is available video memory.
  • n3whous3
    Én pedig gta sa alatt alig hülyültem, mert már uncsi volt a sok gta után, de ez tisztára "restart" volt az egész témának, a fizikával meg nemtom...

Mondtam már, de nem reagáltatok: sztetek is beflesselteti a game az első részt? A rendőrségi zaj, hangok meg valahogy a hangulat is olyan és az űberfasza :D
  • Prince23
    GTA játékmenetileg hozta az elvárható szintet. A fc2 pedig tényleg rohadt egy unalmas játék.
  • [HUN]FaTaL
    Aki azt mondja hogy 2-3 óra után unalmas az nem normális :D Órákig el lehet ökörködni a városban, egy deka küldetés nélkül..
  • BAk3R
    most nem azért, de nekem E8400 3GHZ, 4GB CORSAIR, ASUS 4870 konfigom van és fele így nem néz ki az egész, mi a titkod? és milyen beállításokat használsz? én most rányomtam már a blurt mer megőrjít a sok recefice.
  • n3whous3
    van összehasonlító videó is neten erre
  • SötétBarom
    ez a 2-3 óra után dögunalom dolgot nem értem.. Az FC2, na az dögunalom. Vagy az assasins creed. De ez? Mikor végre működött a warez, 1 délutánt elbasztam hülyéskedéssel.. (Azóta már a postán várja, hogy érte menjek). Azóta kurva sokat nyomtam, de nem tudom elképzelni, hogy mitől lenne unalmasabb, mint a San Andreas, vagy bármelyik GTA..
  • MerlinW
    Minden egyes szavad szubjektív. Én láttam Boxon. Egyszer nézd meg futás közben mindkettőt. Szerintem a PC-s szebb. (De a R+ is ezt nyilatkozza, mondjuk az megint más téma)
  • Prince23
    Miért nincs 1920*1200 felbontása? csak 1650-be van. ez gáz
  • n3whous3
    nagy lóf***t
  • [HUN]FaTaL
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már a hülyeséged, boxon csak a fostalicska blur miatt nem recés, ami miatt meg ocsmány az egész. A boxos látótáv kb 20% és 1280x720 a felbontás...
  • Skyline
    Hát a játéáknak az értéke kb 5000 Ft-al vetekeik amúgyis,2-3 óra után dögunalomba fullad,de ez mellékes,csak szánalmas hogy egy kb 5ször többe kerülő vason nem néz ki úgy mint boxon...:D
  • MerlinW
    Ja tényleg, odaírom:)
  • ldavid
    látom de az nincs ott :)
  • MerlinW
    512. Ott az aláírásomban a konfig. A VGA 20/50Mhz-el van húzva (650Mhz/1050Mhz)
  • MerlinW
    4. kép: Yataaa!:)
  • ldavid
    hány megás a kártyád?
  • MerlinW
    Blurrel többnyire eltűnnek. De jah, ez van. Nekem tetszik. Nincsnek ilyesfajta igényeim. A játék értékéből mit sem von le.
  • Skyline
    Nem,én nem erre gondolok...Gyakorlatilag akkora recék vannak a képeken mindenütt hogy egy vicc....:D
  • MerlinW
    Distance 70-en van 100 helyett, de egyébként ez a max, igen.
    Boxon alapból be van kapcsolva a Blur. Nálam ki van kapcsolva, Inkább legyen éles a kép, mint homályos. Ha bekapcsolom Box-osabb lesz
  • n3whous3
    Nem véletlen nem követi a kocsi seggét a kamera gyorsan, rá akar kényszeríteni, hogy megtanuld keyboard + jobb kéz egéren irányítást, lövöldözéshez nem is fog ártani.
  • Skyline
    Ez a max????
    Nem akarok senkit elkeseríteni,de 40 pénzért a boxon szebb...:D
  • MerlinW
    Együtt tudok élni vele...
  • MerlinW
    Hogyne nézne... Én csináltam a képeket:) Ha nagyon akarjátok kiíratom az FPS értéket is a FRAPS-al. (25-40 között ugrált a képeken látható helyszíneken)
  • bordy
    de akkor is szar az árnyék, szaros pöttyökből áll a széle ami vibrál is vagy zizeg vagy mi a tökömet csinál. no azé csúnya az.
  • n3whous3
    bazzz elegem van a video szerkesztőből is egyébként, tehát egyrészt nem tudom a bejelölt start pontokat kitörölni, másrészt pedig volt egy fasza ütközés és beállítottam a kamerát meg minden, erre ütközéskor megint létrehozott egy start pontot. Na mondom akkor megint csinálok egy beállítást arra is, hát 1 tized mp-el utána megint létrehozott egyet és stb... BÁÁÁÁÁ
  • BAk3R
    néz így ki bárkinél is?
  • [HUN]FaTaL
    Ha megszokod az irányítást akkor jobb mint a régi, nekem jobban tetszik..
  • BAk3R
    szerintem az irányítás az pont jó lett.
  • MerlinW

• MerlinW

• MerlinW

• BB7
    Elnézést ha valaki látta aki meg enm látta ANNAK KÖTELEZŐ! =]

• Cosmicfrog
    Üdv mindenkinek. Grafika beállításakor én a következőket tapasztaltam core2duo 2,3 ghz + 3 gb ram +Ati 4850 win xp alatt:
    A textúrákkal varázsolni kell egy kicsit, de simán bírja highon.
    Felbontás 1280x1024
    látótáv: 40
    detail: 60
    forgalom:60
    árnyékok:8
    és símán fut a játék és még a textúrákkal és a tárgyakkal sem szarakodik a game. (benchmarkon valami 28fps az átlag)
    Kipróbáltam boxon is, amin sajnos sokkal szebben és jobban futott, mint ezen a nem túl olcsó konfigon :(
    A port minőségéről pedig annyit, hogy egyszerűen botrány, hogy a kibaszott ps/box kontrollert emulálja ez a szar a billentyűzetre és egérre, és abszolút irányíthatatlan az egész. Ugyanezt tapasztaltam a Dead Space-nél is, és legszívesebben kivágnám az egészet a picsába...Ebben a formában nagyon nem éri meg pc-s Gta4.
    Ami még vicces. hogy nincs magyar forgalmazó sehol feltüntetve. Ez hogy lehet?