Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Jet Packnek meg már abból kifolyóéag sin létjogosultsága, hogy most már 100% real life-ra törekdtek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azt a videószerkesztõt is feleslegesnek tartom. Tele lesz a net majd ilyen klipekkel, a tizedik után már unalmas is lesz, és senki nem lesz kíváncsi a másikéra. Szerintem...
[/cserf][/fülünyúl]
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
E za GTA a négyzeten.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
küldj be panaszlevelet.
hogy hogy merték kivenni a repülõt.
holott a gta4 további részeiben 3x többet kapunk repülõzéssel együtt mint az összes eddigi részben
olyan világos, hogy az elsõ "epizódba" nem fognak belerakni mindent, mert akkor teljesen fölösleges továbbfejleszteni...
de hát... mind1.
ha elvágta, akkor elvágta, nincs mit tenni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
[/cserf][/fülünyúl]
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak pár kiragadott példa: Túlzott igénybevételnél pl. gumifüstölés hajlamosak kidurranni a kerekek.
Ha a kocsid már a felnin megy, akkor az az aszfaltba bele karcol.
Ha valakit úgy találsz el golyóval egy ideig még haldoklik.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy nem is igazán értem hogy hogy várják el egyesek hogy válaszoljunk: XY gépem van megy rajta így-meg-úgy? Nem látja fent hogy 11 nap múlva jelenik meg? Mit vár? Kártyából, vagy kristálygömbbõl olvassam ki hogy megy majd rajta? Megvárja, megy = örül; Megvárja, nem megy = vesz Hardware-t/nem játszik. Ennyi. Türelem, türelem emberek.
Aki még egyszer rákérdez hogy megy e a gépén, annak majd a csillagokból fogom kiolvasni. Vagy kockán kidobom, rendben?
Amúgy milyen jó lett volna ha ma jelenik meg. Megyek haza és kopogtat a postás (bár ha meglátja mit hoz lehet oda se adja <#idiota>#idiota>), átveszem, telepítem és már tolom is... nah majd 11 nap múlva.
Natehát, ha azt mondják, h a 8800GS régi, és szar, akkor a 8800 GTS is szar? (ilyenem van és vagy kicsik az elvárásaim vagy egyszerûen hülye vagyok, de nem szar)
Vagy nem ennyire közeli a viszony a kettõ közt?
Vki homályosítson fel, kérem.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.