54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    most komolyan itt mindenki a default beállításokkal nyomul??... Nem csodáloom, hogy állandó mód minden játékban miért az jön elő első fikának, hogy szar az irányítás, ha még bekonfigolni is lusták sokan :-|
  • Apus
    ezt tanulmányozd inkább:)
  • windrider
    Teljesen egyetértek. Nekem picit gyengébb a rendszerem mint a tied, mégis kb. ugyanilyen setuppal, ugyanilyen eredményt produkál.
    Tiszta Windows, Rendes Ház! :D:D:D
    Amugy én csak játékra használok windowst, amugy linuxozok. Így tisztán fut, csak egy zonealarm megy a háttérben.
    MSN meg hasonlók alapból ki vannak nyomva, csak kézzel indulnak.
  • n3whous3
    1. rúgás gombbal
    2. kiírja a program mit kell csinálni
    3. fedezék gombbal

• MerlinW
    Itt megnézheted mi mire való:
    Options, Controls, Custom mappings

egyébként:
    1. jobb klikk nyomvatartásával befogod a célt majd Q (bal gomb ütés , R gomb másik kézzel való ütés)
    2. A és D vel mozogsz, megnyomod az egérgombot egyszer, majd egérrel hirtelen hátra-előre (de mindig kiírja felül...)
    3. Q
  • n3whous3
  • peppino3
    lene 3 kérdésem ha lehet
    1 hogy tudok rugni bene?
    2 hogy tudok bowlingozni?
    3 hogy lehet fedezékbe meni ?
  • buba23
    Sziasztok!

Eladnám GTA 4 díszdobozos verziómat.
    Minden megvan hozzá (Térkép, kézikönyv), karcmentes állapotban.
    Eladás oka: a gépem sajnos kevés hozzá, fejlesztésre pedig most nem futja.
    Ár: fix 8000 HUF (újonnan cdgalaxisnál : 10 790 Ft)
    Pesten személyesen átvehető.
    Ha érdekel írj PM-ben, Thx!
  • blinty
    7300GT??? és azon elfut a game?
  • MerlinW
    Előbb leírtam, annyi. Semmi másra nincs szükség. 2 érték átírása, és elmentése. Ennyi. A 60000 oldalas megoldások akkor kellenek, ha olyan tuningot szeretnél véghezvinni, amihez feszültségemelésre van szükség. Ehhez még nem kell.
  • BAk3R
    másik: telefonálni hogy lehet? úgy értem nem telefonkönyv hanem mondjuk beírni h 911 és call?
  • AntiCamper
    Sziasztok!!

Valaki megmondaná h miért recseg a hang???? (7300 GT-m van) lehet amiatt? De van mikor nem zúg, recseg, aztán nemtudom h mi miatt utána megint recseg....

Valaki Help!!!!
  • gduck
    Nálam 1280x1024 minden csutkára tolva, kivéve a "mennyi memória van a VGA kártyán csúszka" ami 36-ig húzható:

29,6 FPS volt a teszt, játék közben 20-60 FPS között mozog, de nagyrészt stabil 30 FPS.
  • BAk3R
    öö "ezt a fajta tuningot" ? nem tudom én ilyen 60000 hozzászólásos topicokat találtam tuningról aztán inkább hagytam, mondom nem kinlódok, szal ez így meglep. amúgy ASUS HD4870 512MB GDDR5 a kártyám, privibe leírhatnád az "ezt a fajta" tuning dolgot..
    egyébként most tök begyorsult, de nem állítottam semmit, csak úgy érzem h jobban megy..
  • MerlinW
    Az a szopacs, hogy nekem mindig így nézett ki, így sokáig nem igazán értettem a többi népet. Képeket is csak a nagyon hibás darabokról linkeltek. De ezek szerint azok közé a szerencsések közé tartozom, akiket a R+ a "99%-ba" vesz...:)

Szerintem a közép/felső kategóriás hardvereken ugyanígy megy, míg az alsó-közép, középkategóriásokon nem.
    Úgy nézem (ez a R+ hibája nem az embereké), hogy egy gyenge láncszem is romba döntheti a játékélményt. Talán ez majd változik később.

Valamint a leharcolt windows is millió probléma okozója lehet. Aki megteheti vagy telepítse újra, vagy telepítsen egy másodlagos rendszert, amit csak játékra használ és mást nem telepít rá.
    Én is hasonló módon élek, különbség csak annyi, hogy a fő rendszerem Linux.
  • n3whous3
    Hát kb. nagy hülye vagy, hogy lecseréled a gépedet max 5-10 FPS növekedésért, tuti elmegy nálad is 30-cal a game...
  • gio1969
    Üdv.
    Kénytelen vagyok új vga-cpu párost vennem a játék gépigénye miatt (pedig a mostani sem piskóta...8800gtx oc+core2duo@3,2GHz)
    Most azon hezitálok ,hogy mi legyen az új vga-m.Ezeken gondolkozok:
    3870 x2 (1Gb ram +ez a legolcsóbb)
    4870 (mert modernebb architektúra,és szimpla gpu-s)
    gtx260 (mert hozzászoktam az nVidiához +896Mb ram+nagyobb memó-sávszélesség)

Válaszokat előre is köszönöm.
  • n3whous3
    -.-
  • Kandurex
    te, ez már tökre hasonlít arra a játékra, amit boxon játszottam, mi történt a grafikával? :)
  • n3whous3
    gondolom pci-e agp kombós lap
  • bordy
    hogy mid van? van ilyen átalakítós biszbasz?
  • Pitti
    Hiába csinálok bármit a Texture Quality és Render Quality -vel nem változik semmi, szép fekete csíkos paca az összes árnyék :)
  • Ryder7
    Ez volt a legdrágább darab AGP-be. Mostmár van Express foglaltom is az alaplapba de nincs zsé új karira.

Nekem tetszik a ram mostani száma:D
  • MerlinW
    - milyen VGA?
    - ezt a fajta proci tuningot meg tudod csinálni te is. BIOS-ban az első menüpontban az oldal tetején van két érték: FSB és a szorzó. FSB-t 333-ról átírod 400-ra, a szorzót meg 9x-re állítod, ha nem azon van. Elmented és örülsz.
  • Skyline
    Este fejtegethetsz,megnézem már énis ezt a játékot ahogy elnézem hasonló a konfigunk csak vga erősebb,kiv vok ez így mennyivel ad többet...
  • BAk3R
    nekem se fut semmi háttérben, annyi h nem ccc-t használok hanem ati tray tools-t mert jobb. nekem az E8400 alapon megy, nem értek a tuninghoz. vga órajelei most 750:900-on vannak, 50fokos a gpu. nekem 800-as ramom van duálban, ja és EP45-DS3R lapom van.
  • n3whous3
    Nem kell oda 1 giga ram még pluszba

vga nekem is olyan van és nincs azzal gond.
  • MerlinW
    Lehet, hiányzik neki még 1GB RAM, illetve a VGA sem mai darab.
  • MerlinW
    - Csomó szar sokat lassíthat (sőt biztos hogy lassít) a dolgon
    - 8.11-es elég turbo lett érdemes felrakni (meg úgy egyébként, havonta jelenik meg új stabil verzió, 10 perc az egész - mindig érdemes frissíteni) - ezt adták ki az FC2 ill Stalker miatt is
    - Procin gyorsíthatsz ha FSB-t 400-ra emeled (400x9 de akár 400x9.5-ön is - ha baja lenne úgyis visszaállítja, de nem lesz). Bátran megteheted bírja alap frekin hőemelkedés nélkül
    - Memóriát is ezáltal 1:1-ben hajthatod 400x2-es szorzással, azaz 800Mhz-en
    - Ha a VGA a tuning miatt nem melegszik túl (külön tesztelheted), akkor jó
    - chipset meg mint mondtam szerintem elenyésző, bár fene tudja
  • Pitti
    A bug-rol beszélek...
  • n3whous3
    talán mert ott gépigényesebb a kirajzolni való, OMG -.-
  • Ryder7
    Valaki nem tudja hogy az miért van ha hidon megyek az FPS 17-20-ról lemegy 10 alá ami már zavaró. Minden minimumon van és átlagosan 20 körül megy, lehet, hogy én néztem el valamit, a vizbeállitások vannak?

A vas: AMD Athlon 64 X2 2.6 GHz, 2 GB ram, Ati HD2600XT 512 MB GDDR3.
  • n3whous3
    és nálad a fekete csíkozódással mi a helyzet?
  • [HUN]FaTaL
    - Nekem egy csomó szar fut (MSN)
    - 8.10es driver
    - proci alapon vagy 3.6on (9,5*378)
    - vga húzva (865/2500)
    - memó 667 vagy 756
    - külső hangkari (közös pont)
    - gyári hűtők, vga kari terhelve 80 fölött (alapon is)
    - régi chipset (p965)

Csak a normális rendszer és a külső hangkari okozhatja.
  • MerlinW
    Nagyon ritkán, és érdekes módon csak kisebb utcákban. De nem jellemző. 2-3 alkalommal láttam csak ilyet.
  • n3whous3
    Nálad pl nincs az a bug, hogy a textúrákból (némelyikből) nem látszik sok minden csak csíkozva? És közelbe menve megjavul?...
  • n3whous3
    Milyen kérdés ez? Leszámítva a z-bufferes mozgós idióta bugot, mindenkinél ugyanolyanok az árnyékok, a széle kicsit szemcsés, úgy van "elmosódva", ennyi.
  • MerlinW
    - 8.11-es drivert használom
    - a Játékbeli beállításokat meg már írtam párszor: 1440x900, High, Highest, 70, 100, 100, 16
    - Az árnyékokat a Texture Quality és Render Quality teszi rendbe (vagy legalábbis a képeken láthatóvá) maximális értékeken.
  • Pitti
    Hogy csináltad, hogy a HD4850 kártyával jók az árnyékaid? melyik drivert használod?
    nekem 4870-el még nem sikerült normális képet produkálnom :(
  • MerlinW
    Nem tudom.. napok óta próbálok rájönni, hogy tudjak nektek segíteni.
    Megpróbálom felvázolni a lehetséges okokat.

- Tiszta az oprendszer, vírusírtón, ATI CCC-n és peerguardian-on kívül nem fut semmi a háttérben.
    - Fragmentált a vinyó (Samsung SATA2-sek)
    - 3,6Ghz-en pörög a proci - 400x9 (perpill nem 4-en)
    - Videókártyák kicsit húztam ugyan, mint írtam, de nálad ez nem számít lévén 70-esed van.
    - Memóriák 1066Mhz-en mennek Dual-ban (400x2,66)
    - Nem tudom mennyit számít, de a külső hangkártya ugye sokkal kevesebb CPU-t használ
    - Jó hűtés a teljes rendszeren (ez számíthat sokat) proci ~40, VGA 60 fok stabilan
    - Megint nem tudom mennyit számít a játék esetében, de a P45-ös chipset gyorsabb, mint az elődei

Kb ezek vannak. Nem tudom melyik az a pont ami a legerősebb ill leggyengébb láncszem lehet. Talán valaki majd rájön. Ha lenne nálam még 2-3 hasonló gép megfejthetném, de nincs.