Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csávó már megszerezte a GTA 4-et.
Ami ellen szart se érnek... Illetve max. 3 napig igen.
Why so serious?
csak azt nem érti meg, hogy ezek mind a kalózkodás ellen kellenek. ráadásul nem tudom miben jobb ezeknél az, hogy letöltöd (ami már eleve macerás lesz 2 DVD miatt). daemon tools, esetleg ilyen-olyan bizbasz, crack minden patchnél, multi nincs, se DLC, stbstb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Why so serious?
lesz DLC \o/ remélem ingyé 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Manapság már a legtöbb ember azért tölti le a játékot mert egyszerûbb a crackelt cuccot elindítani mint az eredetetit...és ez még csak nem is hülyeség 😄
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Ami a lényeg:
- SecuROM, ha nincs a gépen, nem indul a játék
- gépenként egyszer kell aktiválni, ha 2 nagyobb komponenst cserélsz a gépben (pl. cpu), megint kell
- nincs install limit, bármennyi gépre felrakhatod
- ha több gépre tetted fel, csak azon játszhatsz, amelyikben az 1. dvd van (info: 2 dvd-n jön a játék)
- ha offline játszol, akkor is kell egyszer aktiválni, de onnantól nem kell internet
- ha nincs interneted, akkor is aktiválhatod távolról, ha valamelyik ismerõdösnek van internete, és segít
- nem eredeti példányok furcsán fognak viselkedni (ld. FADE 😄)
- dlc várható, csak eredeti példánnyal tudod letölteni
de összhatásban tényleg az övé a jobb az nem kétséges,az enyém paintel lestt összedobva
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt a boritó ezt nyomtatam jah és aki nyomtat csakis jó minõségü fotópapira nyomtasa magas minõségen mint én mert különben gagyi lesz 😄
tudom hiányos meg így windowson nagyon látszik hogy fake,de hidd el ha kinyomtatod (és megfelelõ pózból kapod le) nem fog látszani
sõt,ha valaki berakja nfohump-ra futótüzként fog terjedni a neten a kép
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nincs késés, csak a világ premierhez van állítva a visszaszámláló.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindenütt egy napos késéssel jelenik meg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Fel kéne törni a a raktárát és mi lennénk a világon az elsõk akik nyomhatják PC-nXD
púúúúú
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ez az aktiválás elég hülye megoldás amugy. tulképpen mennyivel jobb ez, mint a sima cd ellenõrzés? merthogy mindkettõt feltörik, viszont kell h neted legyen ill. mi lesz pár év mulva ha leállitják az ellenõrzõ szervereket?
Forza.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW