Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
Hát nem a feketékkel volt a gond, hanem azzal, hogy a GTA nem a feketékrõl és a nigger "kulúráról" szólt soha. LEgalábbis én így gondolom.

pont az volt a jó benne, vagy gondod van a feketékkel?
SA-t jól elszúrták, telenyomatták niggával, ütötte a hangulatot rendesen

A GTA SA volt az a játék ami sokáig meg marad bennem. Nem tudom miért de olyan marhára tetszett hogyha 6-7-szer nem vittem végig akkor egyszer sem. Ha ez meg lesz ebben a játékban is akkor meg van mit kapok karácsonyra.
FlyHigh
Én mindig olyan játékokat rendeltem idáig tõlük ami már megjelent, azt másnapra hozták mindig, ha elõzõ nap még dél körül megrendeltem. Ez most mondjuk premier megjelenés, nagy rá az igény, gondolom ezért így kedveskednek a pénzünkért, hogy megjelenésre kihozzák.

Thrash \'Till Death

Én direkt nem vettem meg boxra, pedig nagy volt a kísértés 😊 A PC-verzió szerintem minden GTA esetében kényelmesebb.

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Prince23
értem én, pl mikor egy játékot rendeltem tõlük (Rise and Fall, és mit ad isten, most meg letölthetõ ingyenesen) mindig a 2. napon hozták le.
tehát: megrendeltem kedden, s már csütörtök délután hozták is a cd galaxis mikrobuszokkal. elõtte fuvaros felhívott az egyeztetés végett, h mikor hozza le az adott címre. de ennek már 2 éve, most nem tuudom, h szállítanak más városokba.
Meg már van MediaMarkt a közelbe 😄 már nem lesz szükségem ilyen "postaiköltségekre"

DJ Skyline
kb a 3/4-ét, mikor nálam volt egy kölcsön konzol. mikor meg haverom vett egyet akkor meg pont az uccsó küldetésre értem oda. 😄

Én is nagyon örülök, hogy a Rockstar is meghozta ezt a döntést, még ha csak kezdetleges is lesz a dolog, de mindenféleképpen hasznos, ugyanis az ember így többször is belekezd a játékba. Bár a San Andreast is végigvittem 3-4-szer, ezt éppen ezért többször fogom 😊

Kit--Kat
Kipörgetted teljesen a konzolon?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Prince23
Aha, thx. Látom most már egyre népszerûbben használják a szerepjátékok befolyását több játékokban is most már....
egy kis izelitõt látthattunk az Undercoverben is -autós játék révén!-, már mint rpg elemet, azzal h sofõrszinteket kell lépni, és fejleszteni a tulajdonságainkat.

FlyHigh
De minek postával baszakodni, mikor a futár szerdára hozza a galaxisból?

Thrash \'Till Death

Köszi, akkor nyomok egy rendelést 😊

FlyHigh
Mindenhová kiviszi szerdára a futár, le is írták több helyre is.

Thrash \'Till Death

Snexi
akárhányszor,nincs limit

DJ Skyline
épp azért mert az a Vice City, meg a San Andreas. de ott is dönthetsz. megvegyem az ingatlant / boltot, vagy ne. semmi sem kötelezõ ott sem. ez nem az NFS, hogy márpedig köteles vagy fejleszteni az autód, ha tovább akarsz jutni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jó, nincs olyan marha sok döntés a GTA IV-ben sem, de volt pl egy küldetés, hogy az ember lógott a darun, megkegyelmezzek és felhúzzam, vagy tapossam el a kezét, essen le, azaz öljem meg. van egy két döntés ami befolyásol egy két átvezetõt, na meg a végét a storynak. neten meglehet nézni pár végigjátszást, ha nagyon érdekel

Prince23
Ám hányszor lehet telepíteni egy gépre a gta-t? látom szükséges internet hozzá :S

FlyHigh
az meg a másik, hogy szerintem csak egy megerõsítést regisztrál a rendszerük, az ablakokat a többinél már csak szerintem neked dobja fel. Elég hülyén nézne ki, hogy nézi a rendelést felvevõ embereke, juhász pistike, 1db, 1500X megerõsítve.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

Prince23
Péntekig le kell hozzák. Nyugodt lehetsz😊

Persze, hozzák azok vidékre is.

Why so serious?

Srácok, a cdgalaxis vidékre is kihozza szerdán? Ugyanis akkor megrendelem onnét, mert gyanítom, hogy a helyi polcokra csak 4.-én, 5.-én kerül fel (SA esetében is ez volt)

Prince23
Ezt hogy érted?
San Andreasban ilyen lehetõség nem volt.... se a vice citybe

HKS
emberek vagyunk nem tetszet mindenkienk ugyanaz nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye ez egy fórum ahol tiszteletbe tartjuk egymás véleményét

DJ Skyline
sok mindent nem tudsz még, GTA IV-ben is dönteni kell. 😊

FlyHigh
Az összes játékom tõlük van, még nem volt gond velük, így is logikus.

Thrash \'Till Death

Prince23
Én úgy vagyok vele, h a GTA sztorik egyszer ûtnek -nálam. utána meg <#levele>
de hát nem vagyunk egyformák, engem sokkal jobban letud kötni egy witcher vagy egy mass effect, ahol dönetni kell , meg stb.
de hát ki milyen beállítottságú ugyebár😊

FlyHigh
Nem fogják azt sem megkérdezni késõbb, hogy mikorra kéred. Ez egy premier megjelenés, szerdára viszik ki, ha a megjegyzés részben nem írsz más dátumot, akkor csak és kizárólag szerdára szállítanak.

Thrash \'Till Death

Volt itt linkelve pár napja egy talán német lap által készitett cikk, és ott minimum 3 beállítást mutattak szóval csak lesz lehetõség normálisan belõni a grafot.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

AleXXXXX
ez biztos? huh akkor megnyugodtam😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Nohab
Erõsen kétlem. Telefonon hívni fognak?
bertino
okés sejtettem, csak kíváncsi voltam, de jol tippeltem 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FlyHigh
Ahányszor rákattintasz a kosárra, annyi darabot fognak kiszámlázni neked, végösszeget a megrendelés elküldésénél ki is írja, de te nem a kosárra kattintottál. Megerõsítést elküldheted 100X is, attól még csak 100X megerõsíted az egy darabra leadott rendelésedet.

Thrash \'Till Death

Prince23
A Hype, hypolás az veszélyes dolog ám!
Bevallom, én ezért is félek a játéktól. meg azért remélem részletes grafikai beállítások is lesz majd benne

Kandurex
megjelenés napján 😊...de iróniának szántam ám 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem is lesz azért olyan szar a pc-s port, jólmegcsinálták R*-osok, dehát ugye ez alap!

Jóideje nemis játszottam a gémmel, újra elõkéne venni 😄 csakhát Gears 2 hehe 😛

bertino
mikor megjelent vagy még megjelenés elõtt ?

bertino
naja, detto.

Kandurex
A Doom3 és a Half - Life 2 -nél óránkénti 700 üzi volt...le vagytok maradva...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BiG G
amúgy nekem személy szerint az a legnagyobb félelmem, hogy már annyira várjuk a játékot, annyira sokat várunk tõle, hogy lehet egy picit csalódás lesz? á, de nem hinném, nem hiába a sok 100%-os értékelés, meg az ezernyi videó a youtube-on róla... amint kihozza a GLS futár én egy hétig fel nem állok a gép elõl <#zavart1>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kuci06
szerintem zárd be... itt úgyis egész nap warez-nemwarez vita lesz...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Má volt :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

FlyHigh
undorító már.

Thrash \'Till Death

Prince23
Na téma van:

Csupán csak rajtatok múlik.

AleXXXXX
Én meg most meg vagyok kicsit ijjedve:

Leadtam a rendelést még régebben, meg is erõssítettem (most már tudom)
Az email még megvan, most ahogy olvasgattam, eszembe jutott, h lehet nem erõssítettem meg.
Beléptem mailbe, rá a linkre, és kiírta még1x h köszönjük rendelését, pedig már meg van erõsítve...

Nanost ha 2x kattintottam, ugye nem veszik 2x-ös rendelésnek?:S

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

bertino
<#eljen>

HKS
ez jó lenne

DJ Skyline
mi lenne ha nem reagálna senki sem a nem ide tartozó kommentekre? és akkor lehet, hogy elhalkulna ez a téma.

FlyHigh
Megerõsítés kérése az utolsó e-mail amit küldenek, elõzõkben írták, hogy alapból szerdai kiszállítást tudnak vállalni.

Thrash \'Till Death

zzeN
na jobb lesz ha hagyjátok ezt a vitát, nem lenne jó ha ezért bezárnák a topikot:S

FlyHigh: tudom h az az utolsó, csak nem voltam biztos benne h most megerõsítettem a rendelésemet de nem jött szállítasi email, vagy meg se erõsítettem😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN