54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    Meg kezdjük ott, hogy aki ebben a játékban a grafikára megy (leszámítva azt, hogy bugmentesen akarja látni), annak a szavahihetősége a játék szarságát/jóságát illetően nem valami nagy lehet.
  • BAk3R
    ehhez szokj hozzá, nekem 4g ram van de semmi. ha meg ráerőlteted kapcsolókkal h betöltsön midnent akkor összefossa magát.
  • n3whous3
    Sőt, az igazat megvallva a crysis is fostalicska, hacsak nem max grafikán tolod.
  • n3whous3
    Ma veszek még 2 giga ramot a mostani 2 mellé (úgy gazdaságos, hiába 32 bites az xp-m), szerintetek megoldja azt a gondot, hogy ne legyen a kirajzolása a tárgyaknak nagyon közeli meg ismétlődő? Gondoltam ha több memó van, csak bővebben kihasználja... Vagy esetleg a nomemretrictől se fog majd befosni a gép 1-2 perc után.
  • n3whous3
    Hát nem tudom neked milyen irreális igényeid vannak, de bazz ne Crysis-t akarjál már GTA-hoz. Másrészt nézd már meg a modelleket meg a shadereket meg azt is vedd figyelembe, hogy szinte már kibaszottul zsúfolt az egész mindenféle tereptárggyal... + az euphoria engine nyújtotta élvezetek.

Szerintem nagyon el van veletek (drága gépesekkel) szállva az a bizonyos ló...
  • w77d
    a szar grafikát én úgy értettem amit már jópárszor leírtam, hogy ennek a játéknak a grafikája alapból egy vicc a mai színvonalhoz..
  • n3whous3
    Hát baszd meg a high + 100/70 látótáv + 1280-as felbontásodat, még hogy szar grafika
  • n3whous3
    De te is mit kongatod a vészharangot? Idegesítőek vagytok mind, itt az emberek 90%-a BUG JAVÍTÁSOKRA VÁR ÉS NEM TELJESÍTMÉNY NÖVEKEDÉSRE. Szóval a láma hozzászólásokat most már be lehetne fejezni.
  • Seten

Én csak arra céloztam, hogy mennyivel jobb lenne, ha lenne egy "hardverrel/szoftverrelszopok"-altopic is a játéké mellett.
    És elnézést a hőzöngésért! :)

• PLaci #23768
    sry, de a beállításokat resetelte a gém...

Statistics
    Average FPS: 26.86
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 100%
    System memory usage: 73%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Very High
    View Distance: 10
    Detail Distance: 85

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6891
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+

File ID: benchmark.cli
  • davech
    valaki multiban tud segíteni? köszi :)
  • elite
    Én meg egyszerűen kizártnak tartom, hogy valakinek csont fullra tolt grafikával éjszaka nem esik vissza néha-néha a framrate.
  • Barny
    de csinalok:)))1 ora mulva
  • ProGabe #23764
    alsó képen egy elég jó motion blur van, jól látom?

nem csinálsz összehasonlító képeket? :) csak hogy érdemes-e szenvedni, tehát van-e szignifikáns különbség a különböző texture qualityk között

meg nekem a 30 körüli viewing dist már elégnek tűnik. az alatta lévő nálam 50-es van. a vehicle densityt tettem fel 70-re, hogy legyen elég forgalom
  • Sordoran
    ááá ez a hülye Firefox nem szedte le a 8.12-est, azt hittem terhelt a szerver, erre berakom Explorer-be, és egyből leszedte
    na majd felrakom, csak előbb megnézek pár játékot azok h mennek, mennyit fejlődök majd mostani 8.7-hez
    mondjuk FarCry 2 1024-ben, minden maxon, 8x AA és 23.8 fps átlag, sztem tűrhető
  • JaSoN HuNTeR #23762
    amiota fentvan a 8.12 Catalyst. +5fps. Már csak a textura hibák idegesitenek :)
  • Barny
    SP1 nekem legalabb fel evig volt gepben!!:)
  • Barny

HD4850 1GB HIGH !!!!:))))))))
  • [HUN]FaTaL
    Honnan tudod ha SP1et nem próbáltál?:) Én is ki fogom próbálni este az SP2-t, csak előtte leghostolom majd a rendszert :D
  • Barny
    igen de eddig semmi baj sincs vele es gyorsabb az SP1-nel:))
  • [HUN]FaTaL
    Az SP2 még csak béta
  • ronso
    hol vannak a mentések,mert nem találom öket?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs very high textúra. Ha egyel nagyobb számot írsz (-texturequality 4) akkor very highként mutatja a menüben meg a benchmarkban, és a low textúrákat tölti be.
  • deicide
    Megoldást keresek a következő problémára...!

Playboy fickoval kell elmenni egy házba ott mindenkit szana/szét lőni ez rendben is volna főlfelé megyünk a tető felé ott a konandó vár és lő a tetőröl lefele jövet nagyon sok rendör jön mivel bel ett risztózva..persze egy idő után csak lelőnek akár mit csinálok mert annyian vannak!

van ennek valami más megoldása..?
  • kingpython
    Na mondom én hogy ugy szar ahogy van mert ha X2 ami ugye már 2GBGDDR5 mem 512 bit ha ott is szar akkor nincs olyan gép amin jó lenne azt tuti vagy lehet hogy SG gépre tervezték a játékot?:D
  • Bucser
    Ne aggódj. többet mint ebből:)

Szerintem megint jön egy vice city szerű rész majd és egy San Andreasos is.
  • w77d
    nálam is szar a grafika, de legalább nem igazán döcög, azért tudok vele folyamatosan játszani

Statistics
    Average FPS: 44.90
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 93%
    System memory usage: 61%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Very High
    View Distance: 70
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Home Premium
    Service Pack 1
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
    Video Driver version: 7.14.10.621
    Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz

File ID: Benchmark.cli
  • kingpython
    Na és neked X2-n mit virit?
  • deicide
    Olvasva itt a bejegyzéseket..
    meg ilyen grafika olyan beálítás de szerintem van itt más is!

A Far cry 2 nél volt jelentősebb változás föleg amikor feltelepitettem ez a kis programot
    Ashampoo Core Tuner
    4 magos gépem van és ezek a k*va játékok igénylik elég rendesem nem csak a videokártya támogatást hanem a processzorost is!

szerintem akinek több magja van gondolkozzon el ezen!
  • kingpython
    Ja hát nem is azzal van a baj hanem az optimalizálatlanságával
  • attis1990
    hát nem tom azért kicsit felháborít h az ember ezreket költ a jó gépre aztán meg azért nem megy mert a játékot el...izélték és elmondják h ilyen erős meg olyan erős hardver kell hozzá aztán megvan de mégsem megy :S csalódtam a gta-ban jó nagyot (és itt nem a játékélményt kritizálom még mielött valaki félreértené)
  • CamelX
    Hát igen, R*-tól elég szar szöveg az hogy a magasabb beállítások a jövő configjaihoz igazodnak :D ki fog már 2012-ben gagyi szar 3.0 shaderes játékkal játszani?

Amúgy CacheBooster rendesen megküldi a gépet, 1-2 óra játék után már izzó katlan van a gépházban :) de lényeg h legalább textúrahibákat eltünteti.
  • w77d
    ezzel valhogy én is így vagyok :D
  • kingpython
    Ne aggodj nekem is a Crysys meg minden mai játék megy fullon gyönyörü szépen csak ez a szar GTA ronda mint állat de erröl már a Rockstar feje fájjon majd meglátják mennyit fognak eladni a következö GTA-bol ha nem csinálnak ezzel valamit sürgösen
  • attis1990
    az azért egy kicsit érdekes h a crysis fullon megy szaggatás nélkül ez meg tele van grafikai problémákkal és nem "elégszik" meg a vga memóriával holott ha felrakok mindent maxra akor is szaggatásmentesen fut csak eltűnnek a területeim (ok ez betudható a nem elég vga memónak) de az h ha ugy álítom be h a memórialimint alá essen a beállítás akor még több terület tűnik el mint ha átlépem a limitet az azért kicsit "érdekes"
  • w77d
    na sziasztok! érkezett már új driver vagy patch? ha igen akkor megtörtént a várva várt javulás???
  • kingpython
    Ez itt PC-s fórum:)
  • mike01010101
    En a controller miatt sose vennek konzolt de egyebkent teljesen egyetertek azokkal akik ezt teszik es nem hagyjak szopatni magukat a bugos jatekokkal es a veget nem ero harverfejlesztgetesekkel.
  • lobig
    ergo megveszem ps3-ra és nem fogok napokig tökölni a configolással, beállításokkal, paraméterezéssel, hogy egy valamennyire használható és látványban is megfelelő játékkal játsszak.
  • attis1990
    nekem egyszerűen akármit csinálok eltűnnek városrészek és lebegő autók meg láthatatlan falak vannak akár mit csinálok még ha a játék az önmaga által beállított beállításokon van akkor is de amugy meg egyáltalán nem szaggat :S tehát nem tom nincs egy gyenge gépem sztem és mégis eltűnnek területek :S