54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    Na ezt majd megnézem, de 800x600-on nem nagyon próbáztam, ott is úgy emlékszeml, hogy annyi volt, mint 1024-ben (med texture, high a textúra filter, 30-as látótávok és density) Hát így olyan 25 FPS.
  • bucsher
    x1900on sokkal nagyobb gondok vannak az árnyékkal.
  • dashed_
    mehetne ra meg egy min. 4es antialiasing + aniso filtering
  • n3whous3
    Hát mit mondjak, ennél nem nézett ki rosszabbul nálam

+ kapcsold ki az available videmet, mert tök felesleges, a nomemrestrictet hagyd csak bent

meg írd ide még mik vannak paraméternek, mert van pár, ami felesleges.
  • Borg
    800x600 medium 30fps.
  • kingpython
    Aki azt akarja hogy minden fullos legyen a GTAIVen Full textura full sebesség szoval minden az vegyen egy SG gépet azt hiszem 80 ezer $ tol kezdödik az ára:D:D:D:D
  • Barny

Minden max!!!!!!!!

Itt mar nagy volt a terheles es amint oldalt lathato a kocsi texturajat meg nem huzta be:(

Ezis max!

:)):P..egy 256-os HD3850-tol nemis rossz..xD

ezis max!

jonnek a medium-ok:P

Medium

Medium
    :D....legkozelebb mar HD4830 512MB-al jelentkezek es akkor majd mutatok tobbet is mert az mar rendesen fogja birni:P:)):D
  • n3whous3
    Amúgy mit tippelnétek erre a gépre:

AMD Athlon X2 5000+
    Most már majd 4x1 GB DDR 2 800MHz
    Radeon HD2600XT 512 MB DDR3

Mert tudom mennyit megy, csak kíváncsi vagyok esetleg hasonló géppel kinek hogy megy, meg hogy ti mit néznétek ki belőle, mert le merném fogadni, hogy nem reális adatot :D Annyira bughalmaz a játék sok gépen, hogy képtelenség meghatározni azt, hogy min megy jól meg min szarul :S
  • Harry Seldon
    Kösz, hát akkor nem tudom. Elvileg akkor csak a 8800GT-t kéne lecserélnem egy 1 gigás 4850-re....
  • n3whous3
    várjuk :)
  • Barny
    E2180@3,4GHZ:)
  • Harry Seldon
    Milyen proci van a VGA alatt?
  • BiG G
    annyit mondok hogy viszta+4870x2 :) nekem a kis "butuska" xpvel meg egy 4850-el hibátlanul csodaszépen megy a játék a megjelenés napjától.
  • Barny
    emberek eszmeletlen a grafika fullhigh-on:D..mindjart nyomom a kepeket:P
  • n3whous3
    gondolom :Ddd volt szerencsém valamelyik játékban hasonlóhoz még régebben
  • w77d
    nna majd csinálok képet, rohadt muris a műprotkók háborúja XD
  • n3whous3
    na lol ilyet még azért nem láttam :D
  • w77d
    meg sokszor átvezető videókban eltűnik az emberek feje, mindenkinek csak a protkója marad...
  • n3whous3
    Nálam is. Hát ez gáz :D És nagyon undorító bug... :S De az a lol, hogy másnál meg nem jön ez elő, akinek hasonló kártyája van, mint neked.
  • w77d
    hasonló.. nálam néha teljes házfalak villognak majd maradnak abba
  • n3whous3
    Haverom aszongya (2 giga ram, intel core 2 duo 6800 asszem és 8600gt 256 megás) hogy nála a nomemrestrict től nem száll el a rendszer...
  • n3whous3
    Hát akkor asszem mégis veszek még 2 giga ramot.
  • n3whous3
    fú várjá csak mutatok egy képet

erre gondolsz? mert akkor érdekes, eddig tudtommal ez a textúra z-fight bug csak 3xxx és 2xxx (inkább ezeken) jött elő.

Jó hír, hogy hasonló bugokkal küzd az X1xxx sorozat is és arra lesz megoldás a peccsben, szóval bízom benne, hogy az egyúttal ezt is megszünteti.
  • w77d
    én amolyan villódzó textúrákra, recetengerekre és hasonló finomságokra gondolok... ezáltal igenis baszott randa a játék... mégis játszok vele, mert a játékmenet viszont 150%-os....
    a crysist meg ne hozd már fel állandóan nekem, utálom mint a szart. Annak nem szép a grafikája ahanem csilli villi (amolyan romásan XD ).... szép grafikája mondjuk a Far Cry 2-nek van és elég kicsi a gépigénye is...
  • Barny
    na akkor azt szeretnetek,h csinaljak kepeket mi a kulonbseg HIGHes MEDIUM beallitasok kozott?:D
  • Barny
    nem:)
  • n3whous3
    Nem lehet és valszeg direkt lassú az utána fordulás, hogy megszokd azt, hogy kötelező az egérhasználat, mert azzal tudsz majd lőni normálisan...
  • Endiman
    ja igen, a kameranézeten lehet változtatni valamit? mert amikor kanyarodok az autót mutatja oldalról, azt kellene látni ahova befordulok! a san andreas-ban ez jó volt....
  • n3whous3
    Jó de ha nem kapcsolom be a nomemrestrictet, akkor is ilyen durván pop uppol az alap beállításaival? (memkezelésre gondolok, nem a grafikai beállításokra)
  • n3whous3
    néhány = bármi
  • kingpython
    A Winfosokba akár mennyi Ramot raksz akkor is megeszi az egészet egy idő után nekem a 6G is lezabálja sajnos
  • Endiman
    azé már egy hete ki van írva, hogy néhány nap múlva lesz peccs
  • n3whous3
    Pont ezt kérdeztem volna, hogy 4 giga rammal (xp alatt az 3,5) előjön az, amit a #23786-ban is írtam pl? Vagy enyhébben...
  • n3whous3
    Most komolyan kinél nincsen ez a megfordulás/gyorsan autózás közbeni, akár hihetetlen közeli pop-up? Nálam még a talaj is néha elbaszódik (beterít nagy magasan egy zöldes szürkés "tábla", aztán eltűnik), plusz minden épületre 2x is(!) ráhúzza a high res. textúrát + high res. modellt, mikor közel megyel (DE MI A FASZOMÉRT 2x??? Látom ahogy elkezdi és aztán megint low poly és megint high... aztán félszemmel elfordulok és megint... és mindig ugyanazok a dolgok, tehát ha elmegyek a funfairhez, akkor tudom milyen objektumok és hol vannak, amik ezt a pop upot állandó mód művelik)
  • Barny
    neked talan azert nem hasznal tobb ramot mert 2GB van csak bent es azt nem terhelheti le teljesen!
  • n3whous3
    Nálam alapból kb. 890 mega a gtaiv.exe, a nomemrestrict hatására 1,1 gigáról indult. Ennyi...
  • Barny
    erdekes...nalam megeszik 3,8GB ramot oprendszerrel egyutt:D
  • n3whous3
    2->4 giga ram update akkor senkinél nem számított? :( De ezt nem vágom, a nomemrestrict hatására se telt be a 2 gigám, akkor miért baszódik el? :-|
  • Deajka
    Tegnap érdekes dolgot véltem felfedezni. Nevezetesen ablakban futtatta a játékot (nem tudom, hogyan) de akkor is szarul ment. A másik pedig, hogy érdekes, hogy a forgalom sűrüsége és a másik nem jut eszembe, nem csökkenti az FPS-t. Ja, és a shadowt 0-ról feltoltam 50-re és eszre sem vette, csak több lett a szar árnyék. Sztem nem optimalizálás itt a hibás. Olyan ez mintha P1-re ráerőltetnénk az XP-t aztán feltenném a gémet. Megoldható de hát siralmas lenne. Mint most. Nekem spec a szar (de nem annyira) grafikával semmi bajom nem lenne de a sebesség az kéne. Egyébként k. jó ez a gém.
    Michelle meg volt de érdekes egy csaj. Elvittem egy bárba ahol beba...tam mint állat, aztán darts és amikor hazavittem én voltam a special.
  • n3whous3
    De akkor nálad is az megy, hogy ott állsz valahol az utca közepén és ahogy körbe forogsz még a 3-4 méterre levő vasoszlopot meg hordót is újrarajzolja pl.?