54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Chees
    itt egy kicsit négyzetes! de ez a játékban nem észrevehető...fasza
  • Chees
  • n3whous3
    ne ide töltsd és aztán linkeld a kép beszúrása opcióval

ahhoz képest, h 4 éves vip reg vagy, elég keveset tudsz :D
  • Chees
    ok megprobálom!
  • Chees
    skyline egy pöcs!! me gépen sokkal faszább a játék és ezt meg is mutatnám, de nem tom feltölteni a képet!
    max felbontáson amit enged a legjobb graf. beállitások mellett kb 1600 vagy mittomén, már ugy is szemet kápráztató de ha még megnyomom a "p" betűt játék közben rátesz egy 2x es aa t és tökéletes nem szaggat ugy repül ahogy kell, továbbá a kis bugok teljesen elenyészőek de ezek persze mind javitva lesznek a patch el ami hamarosan jön! én igy gondolom, és aki nem az azé nem me nem tudja összerakni magának faszán a gépét!!
  • ldavid
    azt inkább sehogy, tömöríts rajta (jpg,gif stb.)
  • Zetorg
    szerintem mentsd .jpg-be, ne .bmp-be...
  • Zetorg
    pedig most gondolkoztam és boxon tuti ment. még azon röhögtem, hogy ha bemegyek vele a városba, leveri az összes közlekedési lámpát az út fölött :)
  • Chees
    bassszus! hogy tegyem fel a képet! 200kb ot tehetek fel max de a kép az 5 mb!:D
  • BiG G
    ez nem bug, ez feature! :D
  • Skypack
    nem tom nekem 1gb volt nem jöttek be a texturák vettem mellé még 1gb és most tökéletesen megy
  • Macccy
    Nekem itt nem, bár egyszer próbáltam csak
  • DJ Skyline
    4GB 800Mhz-es Geil memo nem elég? :\ nem az én gépem mondjuk, haveromé. (ABIT AN8 32X alaplap, AMD Socket 939 FX-60 CPU, XFX 8800GTS 640MB)
  • Zetorg
    úgy emlékszek, hogy xbox-on még régebben sikerült pótot felvenni a kamionnal. rosszul emlékszek, vagy rossz helyen próbálkozok?
  • RedRiot
    GTA IV: CPU összehasonlítás
  • Skypack
    a cache booster nevű programmal lehet megoldani a problémat illetve több rammal
  • bucsher
    nekem is nappal lassabb
  • Macccy
    Van esetleg még hozzáfűzni valód? Vagy befejezted? Te most komolyan vetted a fáradtságot és beírtál egy (kettő) ilyen építő jellegű hozzászólást a témába? Ráadásul arról a játékról amit ugye te már konzolon is mélyen útáltál, hát még itt ... Nemsemmi. Ehelyett simán játszhatsz a tologatós csattogós lepkével is .... Röhej. Gondolom a moziba is berohangálsz olyan filmek vetítésére amik nem tetszettek és bekiabálod, hogy "MINDENKI MENJEN KI MER EZ EGY SZAAAR" Hihetetlen komolyan mondom. Pótcselekvés ...
  • RedRiot
    "Ja nekem nem lassul be éjszaka semmit a játék."

Érdekes módon nekem mintha éjszaka gyorsabban futna, és a leggyengébben erős napsütésben: akkor mintha több lenne az árnyék, meg a fény, ami visszafogja a gépet.
    Furcsállom kissé, mert a játékok 90%-a éjszakai lassabb.
  • DJ Skyline
    amúgy különben érdekes ez a bug, mert ha ügyesen forgatjuk a kamerát, akkor látszódnak rendesen a dolgok, mintha egy nagy lepel lenne az egész játékon
  • bucsher
    na és ilyen baszom nagy kamu árnyékok villognak be a képbe x1900-on.
    (az előző 3 hsz-t törölheti valaki aki ért hozzá :)
  • bucsher
  • bucsher
  • DJ Skyline
    erre a problémára garantált siker a driver sweeperes megoldás? driver totálisan letöröl, majd a friss driver feltesz
  • Zetorg
    hm, azt hittem bug.
    amúgy hogy mész át? mindig ott van a betontorlasz meg a rendőrök, direkt még nem sikerült átmennem rajta.
  • n3whous3
    nálam volt élet, persze, hogy át tudsz menni, csak nagy körözést kapsz
  • 0Fritz0
    Oké, megmondtad a frankót, te vagy az arc, de mivel nem írtál semmi olyat, amit ne tudnánk a megjelenés óta, ezért ez egy teljesen értelmetlen próbálkozás volt. :)
  • Zetorg
    nem volt ott semmi élet, csak parkoló autók meg a rendőrök...
  • Zetorg
    izé...asszem átjutottam valahogy egy lezárt szigetre :S
    kamionnal menekültem a rendőrök elöl és simán átmentem egy hídon, ami eddig le volt zárva...visszafele meg betontömbös úttorlasz volt...
  • Skyline
    Eredeti...Ebből...persze...:D
    Köszi bogzon elég volt az eredetiből kb 3 hét után meguntam a játékot,felraktam a polcra,aztán 1 hónap után eladtam.
    Akkor gondolod hogy pc-re megveszek egy játékot amit sikerült 1 év alatt egy rakás szarnak összetákolni?:DDD
    Leszedtem mondván megnézem jobb lett -e a grafi,van-e változtatás a játkmenetben stb...Hát kb addig jutottam hogy nikoval megöttem mentettem a házban és ennyi...Elég is volt,annak aki megvette csak azt tudom javasolni--> Vissza a boltba....
  • [HUN]FaTaL
    A -noprecache kapcsoló megkétszerezi az fps-t kb, így nem töltöget elő, néha lassabba jönnek a textúrák, nekem mindkettővel szar szóval mindegy, de enélkül 21, evvel 39 fps-em van benchmark alatt. Ja nekem nem lassul be éjszaka semmit a játék.
  • n3whous3
    uninstallt azért 2x gondold meg, ha eredetid van, nem fog aztán a baszkódás hioányzoni neked se tuti :D
  • Skyline
    Eh...Gyerekek...Egy játék grafikai beállításai nem merülnek ki a medium/high/huziga beállításoknál ott a felbontás...:D
    Elméletileg ha egy 3850-en 1280*1024-ben faszánlehet játszani high mellett 30 fps-el akkor kb nállam azonafelbontáson vagy 60 fpsnek kéne lenni,garantálom így látatlanba (melóbavagyok:D) hogy nincs....:D
    8800gts 512mb akkornagyondekéne menni.....Persze:D
    Gyerekek elvagytok erősen tévedve...
    Ez a játék egy optimalizálatlan szartömlő,aligvárom hogy vlami értelmes oldal benchmark alapnak vegye...:D
    Az amikor egy 8800gt-n tökugyanazokkal a beállításokkal mint az enyémegk kb 2 fps-el dobok többet....Meg amikor egy 3850 épphogy szarabbul teljesít a 4870-nél...Lol...
    Én mondom akinél fut és elégeett azzal a szarral (mert szószerint az amit értelmesen futtatható állapotban látunk az egy nagybetüs SZAR a konzol látványhoz képest,(ha meg szebbet akarunk popup,kislátótáv,szaggatás-->lololol) az élvezze,én mindenesetre még picit ökörködök vele,de patchig uninstall a francba valszeg...:D
  • BAk3R
    azért nem, olyan 200méterre levő dolgokat rajzolgatja ha forgolódok, közelebbiket nem nagyon.
  • n3whous3
    Basztasd a beállításokat, variáld a drivereket, állítgasd őket, keress mindenféle tweakert... Ez a lényege :-|
  • kingpython
  • kingpython
  • Balaka
    Neked h megy ilyen szépen nekem ezen nem megy alig meden pedig Highen is kéne vinni:
    8800 GTS 512mb
    4 gb ddr2 ram
    asus maximus formula
    intel core 2 duo e8400
    érdekesnek találom-.-
  • n3whous3
    Kép beszúrása... feltöltöd valahova a képet és ide beszúrod azzal

kepfeltolto.hu -t ajánlom
  • kingpython
    Hogy tudok ide felrakni képet mert csak 20 kb lehet feltöltenem mert akkor mutatok valamit?