Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Engem nagyon nem izgatott a GTA (4), de par hete elkezdtem nezni infokat rola, es lattam hogy lesz benne most mar hivatalos MULTI.
Gondoltam magamban biztosan DM es TDM, 1-2 agyatlan lovoldozos jatektipus lesz, de utananeztem es leesett az allam mikor meglattam hogy 15 !!! jatekmod lesz multiplayerben.
Szinte csak FPS multikat szeretek, de ez ennyi mod-al iszonyat FUN lesz sztem.
Valamilyen szinten ezzel lehet a GTA nepszerusege elkezd billenni a PC fele, mivel PC-n sokkal konnyebb ugye szervereket osszehozni, halozaton osszejonni a haverokkal, NETen vagy akar LANon tolni a multit.
Jo jatek single-ben is ez nem kerdes, de en csak a multi miatt veszem meg.
Par jobb MULTI video a youtube-rol:
GTA4 MULTI - Race mod
GTA4 MULTI - Mix
GTA4 MULTI - Cops'n Crooks es TDM mod
Es a hangulatos "Madness" Single movie-k kozul egy:
GTA 4 Madness 4
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Thrash \'Till Death
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Most rendelek tõlük elsõnek, szép emlék... ha lenne egy mailcím, vagy egy telefonszám, olyan szépen kiosztanám õket... DE AZ SINCS.!!!!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Jimi Hendrix
Felhív majd hogy mifaszvan és hogy mit tegyen. Várni nem fog.
Þór vígi þessi rúnar
ha nem lesz itthon egy lélek sem, ugye a futár megvárja, amíg hazaéerk <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de sztem most elég magas az arány hogy sokan megveszik:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sörbõl meg budweiser...de az drága<#szeret>#szeret>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"