Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
jútúbon nézd meg Sakura240 videoit :D van rengeteg...én azok közül szoktam mazsolázni...<#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

szerintetek az ócskapiacon mikor lesz kint az eredeti verzijó?????

BiG G
nézd már, tud ez normálisan is hozzászólni :)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Smithwarden
Ha ismertek valamilyen profin osszevagott, jo moviet linkeljetek ti is pls, szivesen neznek parat amig nem lesz meg a game. <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Igy van abszolut sztem is.

Engem nagyon nem izgatott a GTA (4), de par hete elkezdtem nezni infokat rola, es lattam hogy lesz benne most mar hivatalos MULTI.
Gondoltam magamban biztosan DM es TDM, 1-2 agyatlan lovoldozos jatektipus lesz, de utananeztem es leesett az allam mikor meglattam hogy 15 !!! jatekmod lesz multiplayerben.
Szinte csak FPS multikat szeretek, de ez ennyi mod-al iszonyat FUN lesz sztem.
Valamilyen szinten ezzel lehet a GTA nepszerusege elkezd billenni a PC fele, mivel PC-n sokkal konnyebb ugye szervereket osszehozni, halozaton osszejonni a haverokkal, NETen vagy akar LANon tolni a multit.
Jo jatek single-ben is ez nem kerdes, de en csak a multi miatt veszem meg.

Par jobb MULTI video a youtube-rol:

GTA4 MULTI - Race mod
GTA4 MULTI - Mix
GTA4 MULTI - Cops'n Crooks es TDM mod

Es a hangulatos "Madness" Single movie-k kozul egy:
GTA 4 Madness 4

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

én direkt megcsináltam mind a 2õt, össze is hangoltam hogy amikor itt a játék már csak a serial kodot kelleje beírni aztán zuzzam is :D

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

nem a social clubnál a rockosoknál hanem a LIVE fiók létrehozásánál kell megcsinálni

FlyHigh
Egyszerûen a live nem mûködik itthon, lehet próbálkozni, social club az más oda megadhatod az eredeti adataidat.

Thrash \'Till Death

zzeN
social clubbon meg lehet adni, windows live-nál már nem

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

remélem tényleg hozzák szerdán, bár eddig a GLS-be nem kellett csalódnom! :) mondjuk írták akkoris amikor a megerõsítõ mailt kérték hogy szerdán tudják hozni.meg amit ma kaptam hogy akkor tuti hozzák.

Morfi
Én mondjuk Magyarországot adtam meg, és a pontos irányítószámomat :) Szóval nem is tudom mirõl beszéltek hogy nem lehet megadni hazánkat :D Annyi hogy telefonszámomat nem adtam meg mert azt nem volt muszáj. Nem akartam hogy zargassanak mikor netán nyernék valamit a rockstrarnal :D

zzeN
biztos min. ezren megrendelték, sok munkájuk lehetett ma:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

AleXXXXX
érdekes, 576-tol is felhívta.. õk sem egy kicsi cég..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

bertino
majd ha nem 600 rendelést kapnak egy nap, hanem csak 30at, akkor várhatod, hogy felhívjanak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
Szerintem ahogy tudod hívd fel õket holnap!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

AleXXXXX
igen, megírták.. ezért is vagyok hót ideg.. holnap is várhatom egész nap, hogy megjöne e a mail..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

hát ez szivacs. és tuti azért törölték?

AleXXXXX
én is azt kaptam volna, de egy "rendelési hiba" jött... törölték a rendelést csak úgy, mert azt mertem a megjegyzésbe írni, hogy lehetõleg du hozzák.. nem az h felhívnának, vagy mail írnának... áááááh neeeem törli a nyomi ügyintézõ egybõl... úgy le bírnám zúzni a nyomi fejét... és még örüljenek, hogy tõlük veszem meg.. (576-tol is elõrendeltem, azt hittem náluk is majd véglegesíteni kell, hívott ma suliba a csávó illedelmesen, még õ kért bocsánatot, h felhívott, hogy akkor jó lesz e a rendelés, mondtam neki, hogy köszi nem, már megrendeltem, és õ törölte.. na ezt hívom én norma eljárásnak.. csak 576-bol meg azér nem rendelek, mer úgy hallottam, a raktárosok meg eléggé kis enyveskezûek )

Snexi
na ezt jól megaszontam

Snexi
szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele nagyon mert bárki tud játszani mo-n is annyival hogy angolt ad meg lakhelynek,ami kb semmit nem jelent

ez a microfos fogyatékosága..de mivel ezt tudja mindenki..mint a megoldást is szerintem semmi gas nincs ebbe...az meg hogy kamu cimet adsz meg emiatt szerintem semmi illegális nincs benne.

BiG G
ez igazából nem a rockstar-osok hibája, hanem a balfasz microsoft-é, akik nem tették lehetõvé az összes ország lakosa számára a regisztrációt. õket kell szidni, nem a fejlesztõket.

én tegnap kaptam 1 megerõsítés kéréses mail, ma meg 5kor kaptam hogy akkor tutko hozzák szerdán.

Pukkandur
Nem fikázni akarom a készítõket, de Õk ugyan mit gondolnak errõl? Magyarországon kamu logint kell létrehozni, hogy játszhassak multiban? Hangsúlyozom, hogy nem a játék nagyságát kritizálom! De mivel itt is forgalmazzák nem kellett volna erre is kitalálni valamit? Ha már a legalizált dolgoknál járunk....Vagy jó ez így? Nem kötekedni akarok, én is megveszem...Csak furcsa ez a töketlen rendszer...

Carlos
hivd fel õket holnap. telefonszámuk ottvan a honlapon.

Þór vígi þessi rúnar

xD
AleXXXXX
Szerintetek dolgoznak még cd galaxisnál, vagy ma már ne nagyon számítsak "a szállítás szerda 8-17 közt várható·mailre? ?
Most rendelek tõlük elsõnek, szép emlék... ha lenne egy mailcím, vagy egy telefonszám, olyan szépen kiosztanám õket... DE AZ SINCS.!!!!

BiG G
most mi honnét tudjuk, hogy neked miért nem tetszik az off topik?! :)

nem ennél a játéknál kéne offolni :)

nálad van a hiba
Colton
Mért nem jön be az off topic??

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Máté94
Ez igaz!Nem is értem miért tesz fel az emeber kérdést mert minden benne a FAQ-ba!Minek a felesleges munka:)
csak akkor kell, mivel másolttal nem sûrûn fog menni a multi
elég ha FAQ-t olvasod el. de amugy igen, a FAQ-ba minden segítséget megkapsz hogy kell létrehozni minadzt ami nélkülözhetetlen a game futtatásához.

Máté94
Igen.
Pukkandur
Elnézést, hogy nem olvasom végig de jól értem, hogy ha megveszem az eredetit akkor is kamu games for windows life logint kell létrehoznom?

Köszi a válszt<#wave>
a játék angol nyelvû, de mint eddig tuti lesz magyarosítás hozzá

Ha lesz benne sozott hus,en megveszem.

Jimi Hendrix

Carlos
Attól tartok hogy megvár...
Felhív majd hogy mifaszvan és hogy mit tegyen. Várni nem fog.

Þór vígi þessi rúnar

Carloska
hogyne lenne már benne levágjuk a magyar ember nyelvét és belerakjuk a dobozba és van is benne magyar nyelv .....

bertino
nem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

magyar nyelv lesz benne??
ProGabe
nekem is ez egyetlen bajom most :D

ha nem lesz itthon egy lélek sem, ugye a futár megvárja, amíg hazaéerk <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
amugy nemtudom többi topikba hogy szokott lenni megjelenés elõtt 2 nappal a játékoknál, itt sg-n, mert általába én is letöltöm a játékokat de sose megjelenés napján vagy amelyik napon tölthetó, hanem sokkal utánna vagy egyáltalán nem mert nem fut a gépen:D nemrég van elég jó....

de sztem most elég magas az arány hogy sokan megveszik:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hát figyi.. ezt neked kell megoldani:) én ienkor elküldöm nagyanyáméknak vagy küld valaki oanak aki tuti otthon van

Kit--Kat
Jahh lehet én is megtankolok a Burgernél, agyaltam ezen.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Viktorr
Holnap derül ki,hogy szerdán otthon leszek-e,ez az egy baj van!

meg ha csak értesítést kértél akkor az téged semmire nem kötelez hogy meg kell venned, szerintem rendeld meg a cdgalaxisból, ha amonnal meg küldenek valami mailt nem reggized vissza a rendelést.Én igy csinálnám

Morphin
LOL alap hogy börger király...nálam egy hembördzsör a dupla whoppernél kezdõdik<#eplus2><#hehe>
sörbõl meg budweiser...de az drága<#szeret>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"