54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • w77d
    nagyon sok játék van
  • Banano
    "
    Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a
    -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod.
    Növelheted az FPS számot, ha a -novblank kapcsolót is hozzáadod. "

Megcsináltam de nem változott semmi:(( ugyanúgy korlátozza...:/
  • Skypack
    mér meik játékba láttál olyat hogy pislognak?:D
  • bakvarnyu
    hát tegyél bele magadnak
  • rs1989
    Kösz a gyors választ! Jah RatBag igazad van, vice city-s zenét kurva jók voltak..wave fm asszem :) Ez komoly :bár nála még ráfoghatjuk a kokóra :D Vagy be van spurizva egész nap mindenki :D
  • crossy104
    Jó kártya.Ezzel mennie kell, de kérdés a proci, ill. a ram mennyisége.
  • RatBaG #23948
    azt észre vettétek, hogy a karakterek nem pislognak? nincs is mivel, szemhéjuk sincs
    vladnál tűnt fel először, hogy ilyen kiakadt szemekkel dumál mindig, bár nála még ráfoghatjuk a kokóra :D

egyébként szvsz nem vmi nagy durranás ez a gta4-es soundtrack. semmi jellegzetes slágert se hallottam még eddig. san andreasban ott voltak a jó kis rock rádiók a grunge nótákkal, meg ment az óckúl hiphop; vice cityben slayer, iron maiden, ozzy szarásig + michael jacksonos vonal, de a 4ben semmi ilyesmi...
  • bakvarnyu
    fasza
  • rs1989
    srácok asus EN8800gt 512mb 600mhz milyen?
  • Geee
    big thx
  • Stefibaba
    LoL kicsit se vagyok fan :
  • fernandez93
    itt találsz infót
  • crossy104
    Nem biztos, hogy Vistán sokkal rosszabbul futva, mert nekem pont olyan gépem van mint neked, csak a videokártyám Gigabyte 4850 1gb ram.Vista 64-en 1440x900 -on high-on reccenés nélkül fut. Még annyi, hogy én nem tuningoltam semmit.Nem is irtam semmi commandline parancsot sem.Tehát annyira nem lehet rossz 64bit.
    Vista Ultimate.
  • Banano
    Hát jól van de azért szegény gyerek ne várjon már annyit attól a 4830-astól... élvezhetően high-on nem fog menni az fix:/
  • Skypack
    mért kell szemetelni a fórumot nem elég egyszer beírni attól még hogy többször írod be attól még nem fogunk gyorsabban válaszolni
  • RedRiot
    Írd be a googleba hogy GTAIV walkthrough, válassz ki egy linket keresd ki a "blackmailer" küldetést. Mivel ilyen szépen floodolsz ha tudnám sem írnám be a megoldsát...
  • NEOreg3
    még tízszer leírod és valaki segíteni fog
  • Geee
    help
  • Geee
    HELP all---mit kell csinálni a "blackmailer"--küldetésben---megyek--koncentrálok arcokra a távcsővel de semmi---hívom a spanokat---elküldenek meleg éghajlatra.-----------PLS PLS PLS HELP
  • Sly9119
    Ide az én gépem [nagyon]kevés :D ha megnyerem az ötös lottot.... na de akkor én már nem gépezni fogok :D:D
  • Zetorg
    nekem inkább az jön le, hogy azért a legolcsóbb box-ra, mert arra már régóta kint van.
    MS-nek a PC is nagy piac. viszont az, hogy ps3-ra ~15$-ral drágább, az simán lehet a microsoft okoskodása.
  • pzoli00
    Az igaz, de a 360 esetében nagyobb az érdeke, mert az több haszonnal jár az ő szemszögükből
  • RedRiot
    Azért a GTA IV nyugaton is kicsapta a biztosítékot. Mondjuk egy erősebb kétmagos / Ati4850 gép 2 giga rammal nem számít ócskavasnak kint sem: átlag amerikai is ideges tud lenni, hogy a féléves gépén tizen-huszon fpssel szenved az új GTA.

OK, egy amerikai hardcore arcnak tényleg nem nagy szám hogy évente vesz egy új Alienware gépet, de a GTA IV, mivel az egyik legnagyobb bestseller az alkalmi gamerek gépére is felkerül, és egy átlag gép a GTA IV alatt megfekszik.
  • MerlinW
    "Gondoljatok bele, R* + Mcrsft = nem tökéletes PC verzió, mert főleg a konzolokra összpontosítottak, azon belül is a 360-ra."

Azért MS-nek nem kis érdeke lenne abban, hogy PC-n jól fusson a játék.
  • MerlinW
    Nem kell ahhoz az általad felsorolt vas. Nálam is akadás mentesen fut maxon. Igaz nem 40-50-el, hanem csak 25-35-el, de elég az.
  • pzoli00
    Egyébként most néztem az egyik nemzetközi online boltban,

GTA IV (Xbox 360) 37,99 dollár
    GTA IV (Windows 2000 / 98 / Me / XP) 46,99 dollár
    GTA IV (PLAYSTATION 3) 53,99 dollár

Kivel is fogott össze a Rockstar a GTA IV fejlesztésével kapcsolatban, kinek kell jóváhagyni az esetleges javítások vagy frissítések kiadását, ki gyártja és forgalmazza az Xbox 360 -at, gondolom rájöttetek, hogy a Mcrsft.

Milyen platformon jut hozzá a felhasználó a legolcsóbban a GTA IV -hez ? Xbox 360

Milyen konzolt fognak a legtöbben vásárolni? Xbox 360

Gondoljatok bele, R* + Mcrsft = nem tökéletes PC verzió, mert főleg a konzolokra összpontosítottak, azon belül is a 360-ra.
  • Chees
    én nem teljesen igy látom pzoli00, de nem kötekedek :)
  • n3whous3
    Itt a topikban van valakinek már x58-as gépe...
  • pzoli00
    Mondjuk Amerikában vagy nyugat Európában, nem gond az sem ha vesznek a "gyereknek" egy csúcsfejlesztésű PC-t, vagy a felnőtt "játékőrültek" meglepik magukat a legújabb fejlesztéssel. Egy 400 - 500 ezer forint értékű PC ott nem nagy eresztés, akik megengedhetik maguknak (és higgyétek el sokan vannak) akár havonta cserélhetnék a PC-jüket és nem is kell egy 400 - 500 ezres gépre költeniük, mert ami nálunk egy 4-500 ezres konfiguráció az náluk hagy nem mondjam meg mennyi dollár vagy euró, de higgyétek el, hogy kevesebb mint itthon.
  • Chees
    he jáááj öcsém mint már leírtam ha tudnál olvasni ba***am ki a lukad, a játékban nem észrevehető, semmit se lehet észrevenni csak itt látszi hogy el van nyujtva mit nem értesz ezen kisgyerek...!?!?
  • Deajka
    Én is erre szavazok. Mondjuk én ezért nem fogok soha konzolt venni. Egyébként nem értem miért lenne jó, ha mindenki konzolt venne. Már úgyértem pc helyett? Akkor kevesebb lenne a wrz? Valahogy nem hiszem.
  • BAk3R
    magasan csúcs pc mi, ha mutatsz egy ember akinek olyan gépe van mint az utolsó meglátásod leszopom magam. core i7 mi meg X2-es 4870, kocsit vehetnék ennyi pénzem nem hogy egy fél gépet.
  • f1alonso
    csak ezt kigyőzi megvenni?:)
  • n3whous3
    Mondtam én is tegnap ezt, sztem majdnem biztos. Még a patchet is ezért késlelteti buzi M$, hogy keljen az xbox.
  • RedRiot
    Összeesküvés elmélet: sokan vannak, akik a kizárólag GTA IV miatt hajlandóak upgradelni a gépüket. Tudják ezt a Rockstarnal is, a hardwaregyártóknál is - a bolt megköttetett? Hány quad-proci fog a GTA miatt elkelni?
  • pzoli00
    Én a következőket tapasztaltam:

A játék bármilyen kétmagos processzorral fut akadás mentesen, a lényeg a grafikus kártyán és a rendszermemórián van.

1 GB DDR2 memóriával (512 vagy 1GB Nvidia kártyával) + akármilyen 2 magos procival a játék elindul, viszont a textúrákat nem tölti be rendesen.

2GB DDR2 memóriával + a fenti konfigurációval már rendensen betölti a textúrákat, de a grafiaki élmény úgymond nem a legélvezhetőbb.

2x 2GB DDR3-1333 memóriával (SAPPHIRE Radeon HD 4870 X2 - 2 GB GDDR5 grafikus kártyával) + INTEL Core i7-965 Extreme Edition - 3.2 GHz processzorral = minden fullon akadás mentesen fut

Egyszóval a GTA IV magasan csúcs PC-re optimalizált játék, szóval egy átlagfelhasználónak esélye nincs belekóstolni a játék nyújtotta élményáradatba és ez ttuti nem véletlen, abban pedig már most biztos vagyok, hogy ha lesz GTA V az PC-n már biztosan nem fog megjelenni és nem épp a GTA IV -el kapcsolatos problémák miatt.
  • MerlinW
    Újabb kísérlet, hogy kitaláljuk titkomat... Összeírtam még egy pár környezeti állapotot, hátha köztük van a megoldás:

A játék:
    - 0x008-as Clone
    - Razor crack (fedor-ral is jól ment)
    - commandline.txt -> -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
    - A felbontás natív (1440x900)

A Windows:
    - .NET 3.0
    - 8.11 / 8.12-es Catalyst - alapbeállításokon, csak az overclock-hoz nyútam hozzá 625/993-ról emeltem 650/1050-re
    - Rendszeresen karbantartott Windows (registry takarítások, esetleges spy/adware pucolások)
    - XP SP3 (Vista-n sokkal lassabb a játék) - a legfrissebb biztonsági frissítésekkel
    - K-Lite Codec Pack (bár ebben az esetben nem igazán számít)
    - Alapállapotban (gyak. boot után) 32 állandó process és 325MB felhasznált memória
    - Swap beállítások (4GB memória mellett): min=4352 max=8196
    - FRAPS-al óvatosan, mert az is eszik rendesen (ugye a memory hook)
    - Defragmentált HDD

A hardver:
    - Aláírásban (A BIOS finomhangolva)
    - RAM 1066Mhz BIOS-ban Extreme memory usage 1,9v
    - CPU 400x9 (3,6Ghz) alapfrekvenciákon (auto)
    - HDD S.M.A.R.T. bekapcsolva (de az itt nem számít)
    - PCIE 16x @ 90Mhz
  • Zetorg
    hagyd, szakértő :D
    így szép és kész.
  • BiG G
    felbontást váltsd már el 1280x1024-ről a monitorodéra... (1680x1050), rossz nézni hogy szétnyújtja a képet.
  • Chees
    csinálok egy nappali képet, mert este kicsit primitivebbnek tűnik ám a graf.