Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy legyen, a próféta szóljon belõled😊

Kit--Kat
Szerintem próbáld meg.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Davidka
hali, azt szeretném kérdezni, hogy ha bemegyek egy 576-ba mondjuk nemtom, csütörtökön és azt mondom, hogy egy gta iv-et szeretnék, akkor van esély arra, hogy még aznap a játékkal megyek haza, vagy már mind elõ lett rendelve vagy lefoglalva, vagy mittomén?

Pepsi Twist
amúgy sztem nem lesz voice chat mert az igencsak terheli az emberek erõforrásait sztem... illetve csak azokét akinek lassú a nete

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
mire is gondolsz most? én azt mondom hogy ezeket az adatokat akkor is el kell küldenie ha nincs forgalom meg járókelõk a multi szerintem nem fog lagolni mert ezt azért csaktánmegoldották
Bence94
üdv valaki rendelte elõ 576-tól? ha igen hívtak vagy küldtek mailt ? ma semmi "jelet" nem kaptam. november 14-én megrendeltem tõlük már pedig.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rage47
dehogy lesz, a Steam már stabil, l4d-nél sincs gond 😊
Carlos
Akkor ez most egy végtelen ciklus.
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

kifli
ezt ígyis-úgyis el kell küldenie ha van traffik ha nincs 😊
Carlos
Errõl a többi player-nek is tudnia kell.
Plö: player 1 és player 2 között folyik a csata player 3-32 csak nézi (lengeti a puskáját, leül, fütyül).
Namost.
Player 1-2-nek szüksége van arra, hogy mit csinál player 3-32. (lengeti a puskát, leül, fütyül)
Player 3-32-nek szüksége van arra, hogy mit csinál player 1-2: lövik egymást, mivel lövik egymást, ki mekkor sebzést visz be (HP csik a fej felett ami ugye mindenkinél ugyanaz kell hogy legyen), stb. Plussz még a rajta kivüli nézõk mit csinálnak.
Aztán ha az egyik meghal, akkor azt el kell küldeni mindenkinek: milyen animációval halt meg, hol halt meg, hogy halt meg, merre gurult a sisak, hova esett a puska. (bár ha ezek tárolt animok, akkor ezek nem kellenek, ha fizikásak, akkor igen).
Sok finomság van ám ebben... 😄

edit: Itt nem arra kell gondolni persze, hogy elküldi a halál animot meg ilyenek, csak egy olyan keretet, amiben az van, hogy player 2 meghalt a 0x23E2 halálanimmal az x:5435.5345 y: 3423.3423 z: 3342.2423 pozicióban meg ilyen hülyeségek. Ezek nem nagyok, de ne felejtsük el, hogy ezeket szinte azonnal el kell küldeni, különben az van, hogy megtörtént eset:
-player 1 lövi 2-t 2 meghal. lassan megy át a keret. player 3 még nem kapta meg, hogy 2 meghalt és belelõ: Server: inkonzisztencia!!! (server már érzékelte hogy halott, ergó belelõni se lehet, de 3 belelõtt)

Þór vígi þessi rúnar

Smithwarden
MULTI modok

Ezek elvileg.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Elég régóta van Steam accom ezektõl nem tartok, viszont tuti le lesz rohadva attól már inkább. No mindegy így is jó vétel a 2 játék, még a viszonylag erõs dollár mellett is.

kifli
milyen eredményre gondolsz? azt hogy belehal a lövésbe az ai azt nem kell elküldenie csak a lövés irányát és azt megkapja a kilens megnézi merre megy és ha eltalálja az ai-t akk az meghal ha nem akk nem
Desiderata
és mi az a 15 féle multi mód?
BiG G
szerintem egyszerre, és ezért nem túl jó ötlet a steam-es mert baromira le lesz halva. illetve lehet hogy olcsóbb, de ha már megveszem, akkor örülök a poszternek és a térképnek, meg a doboznak, és azt mégsem vehetik már el tõlem, miközben egy steam accot ellophatnak, bannolhatnak.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

MoLc
Mind1 , szánalom a játék piac... Én végigvittem már a GTA4 konzolon , de életem játéka volt , mind sztoriban , mind grafikailag , mindenhogyan , aki nemveszi meg szerintem egy nagyon kellemes élménytõl fosztja meg magát.

A Steam verziót vettem meg, így nem kell lemez a futtatáshoz. Szeretek ott vásárolni, ráadásul a Vice City-t is jár mellé, így jó vétel szvsz. Valakinek van infója hogy lesz preload, vagy egyszerre tölti mindenki 2 nap 4 óra múlva😊

Carlos
Az ok, hogy ezt a szerver kezeli ez csak a számítás. Az eredmény az, amit el kell küldeni másodpercenként rengetegszer. A LAG a sávszél elfogyásától van nem pedig a számítás lassúságától. (bár gondolom ez egyértelmû, de azért hátha nem mindenkinek).

Þór vígi þessi rúnar

Morfi
Én annak örülök hogy nem az új wow árában van, mert akkor lehet hogy nem rendeltem volna meg, vagy ki tudja.

kifli
azt a szerver tudná mivel a szerver tudja a te pozicíód meg annak az ai-nak a pozicióját (mivel meghatározottidõben meghatározott helyen van) ha elütöd egyszerûen indul újra az eredeti helyérõl vagy nem történik semmi. A fizika az megint más pl hova repül a hulla, legtöbb online játékban sem mindenkinek ugyan ott van az a hulla (pl cs) és left 4 dead-et is jól megoldották hogy mikor vagy 50 zombi ront rátok akk mindenkinek ugyanott van ugyanakkor azt is kb így oldották meg ha pl lõsz egyet akk a szerver látja merre löttél ezt ugye rendes multiba is látja és küldi a klienseknek na ha annak a lövésnek az utjába kerül valami akk mindenkinél eltalálja azt az adott dolgot. Ha meg nem bírnák a szerverek a 32 slotos ilyen jellegû játékot akk ez csak 16 slotos lenne.
MoLc
hiszen nincs is warez 😊 mondjuk ez az a játék ami megéri a pénzét , szégyen hogy a GTA4 és az új NFS egy árban vannak . SZÉGYEN !

BiG G
azért szerintem a rockstarosok értenek hozzá, bízom bennük 😊

Morfi
Én nem hinném hogy van már jó verzió, akár klón dvd akár nem. Én még ráérek 2 napig, addig elszotyizok, nézek 1-2 képet, bele-bele olvasok a fórumba és csak szerda délután 14 óra lesz már 😊

pcmadrid
Hát az eredeti az nem lesz kint az biztos<#mf1>De a tört péntek felé már kint is lesz...<#whatever>

Carlos
Kiderülne, hogy a warezosok fake clone-t töltenek. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
naja.
Mongyuk vicces dolog multit heggeszteni, volt hozzá szerencsém.
Eleinte csoda ha látják egymást a játékosok. Aztán amikor meglátják egymást és interakcióba kerülnek egymással (ütközés, lövés, akármi) akkor jön az inkonzisztencia és lehet vadászni, hogy mi nem stimmel. (mindkét gépen meg kell nézni a logokat, és azt kell vadászni, hogy mi különbözik és aztán azt kell a kódban ellenõrizni, hogy ott miért különbözik). Jó kis szopás...

Þór vígi þessi rúnar

SpeedXHUN
Már csak 1 nap höh.
Mi lenne ha még ma benyögnék,h jövõre adják ki😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Morfi
Multi résznél lesz valami voice chat félesége vagy teljesen néma lesz ezen a téren? Vagy esetleg a rockstar biztosít valamilyen voice chat programot 😄

BiG G
a verseny az egy kiélezett példa, sima tdm-re kell gondolni szerintem olyankor ha van élet a városban. egyébként meg nem a magyar gagyinetekre tervezték a cuccot, szóval lehet tényleg lesznek laggok, akkor meg ki lesz szórva a gyenge láncsszem (mert pinget azért csak fog mutatni a cucc).

Carlos
Ez azért nem feltétlen jó, mert mivan ha valaki elüt egyet? akkor már kell küldeni...

Þór vígi þessi rúnar

n3whous3
Kiszámolni nem nagy cucc pár objektum változó helyzetét (ld. TDU), de itt ember viselkedéseket kell szinkronizálni, nem is 1-et, plusz az atom fizika... Nem tudom hogy van xboxon meg ps-en, de nagyon grat, ha még csak gyér forgalommal is kivitelezhetõ lenne ilyen netek mellett. Plusz azért ne felejtsük el a rajongótábort, kurva sok szerver kéne ahhoz, amit te felvetettél.

púúúúú

Carlos
Namost.
Végy egy 32 playeres multi versenyt.
Akkor egy gépnek el kell küldeni a saját pozícióját és azt, hogy õ miként viselkedik a környezettel. El kell, hogy küldje minden gyalogos pozícióját. Meg az apróságokat persze hogy ne legyen inkonzisztens.
Ezt 32 gép csinálja egyszerre. Tehát te 31 playertõl kapsz ilyen kereteket. Ha valakinek gagyi a felöltési sebessége, akkor kész. Ott a lag.

Þór vígi þessi rúnar

n3whous3
Ja és igen: ugye nem vista kell az online social klubhoz??

púúúúú

kifli
nem szerver oldalon kéne mindent számolni az ai az nálad menne csak az online játékosok adatait küldözgetné (mint rendes multiban) az ai mozgása pedig meg lenne határozva (több féle) és ha elindul egy szerver akk random betölt egyet és csatinál a kliens megnézi melyik megy a szerón elindítja azt és voálá már kész is annyira nem lenne bonyolult megoldani szerintem...
n3whous3
Csatlakozom a vásárlók táborához pár nap múlva én is 😊

BTW valaki tud esetleg olyanról, hogy milyen netsebesség ildomos a multihoz? Nem nagyon szoktak ilyeneket leírni tesztben, pedig nem mellékes... Ha max 2-3 emberrel tudnék bandázni, már az is elég lenne, de ha 1-el is szarakodás lenne, akkor 2x is meggondolom, hogy megvegyem eredetiben most.

púúúúú

BiG G
megoldják azt, hidd el 😊 általában elég kis helyen összpontosulnak a nagy városban a játékosok ha multiznak, és az ottani gyér közlekedést és gyalogos forgalmat már nem ügy közvetíteni. konzolos verzióban is benne van, be lehet kapcsolni biztosan mikor valaki játékot kreál.

Carlos
Nem vitázunk, beszélgetünk.
Van különbség.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az engine még bírná az biztos.
A net nem...

Þór vígi þessi rúnar

Morfi
Akkor vak vagyok mert a live-on fel sem tünt ez a dolog, viszont a social club-on tuti hogy magyart állítottam be 😊

Morphin
de van ilyen free run dolog amire õ gondol most nemtom mit kell ezen vitázni...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

The Protector
sztem a garfikus engine meg a net nem bírná,nem az van h szar lenne

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Máté94
Én is szoktam nézni õket!😄
Carlos
Nem kevés adatot kell ahhoz átrángatni a dróton.
32 playernél az eléggé gyilok lenne.
Helyi hálón FastEthernet-tel ok, de nem NET-en.

Þór vígi þessi rúnar

kifli
merthogy? akik játszanak azokk fölé rendesen ki lenne írva a nevük csak lehetne együtt abálni a népet meg ilyenek 😄
Viktorr
Szerintetek szerda reggelre a Tesco-ba is megérkezik a játék? Inkább leszaladok oda és megveszem ott😊

zzeN
ez mekkora már😄 a jól ismert hintás bug, ki kell majd próbálnom😊
látszik h a kocsi kurva jól törik, úgy deformálódott az eleje meg a kerék h nem tudott elindulni

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Öhhh...
Ott halna meg a multi!
Ezt nem gondoltad át kellõképpen attól tartok...

Þór vígi þessi rúnar

BiG G
de

kifli
olyan multimod nem lesz hogy rendesen van forgalom meg járókelõkm meg minden? jó lenne...
Anno vagy 10 éve én is belefutottam ilyen enyveskezûségbe...Westend MM-ben vettem meg PS1-en egy játékot,mázlim,hogy annyira rá voltam izgulva,hogy pénztár után rögtön fólia feltép és kibont...és tök üres..simán visszaengedtek hátra az ügyintézõ pultnál mutattam,hogy motozhatnak is akár,hogy nem csalok,elnézést kértek és adtak lemezzel teli tokot😊