54919
-
#24582 nem egyszerűbb megvárni a patchet mint sufnituningolni össze vissza? -
Bagoly81 #24581 hogyis kell swapot adni neki? -
#24580 Egy ujabb tipp a textura problemahoz:
Ket haveromanal akiknek jo gepuk viszont csak 1 gb ram a gepben, nem jott be a Systweak CacheBoost program, mert a texturak mar nem tuntek el, de jatszhatatlanul elkezdett a jatek szaggatni.
Kiprobaltunk tobb dolgot, es ez a memoria program ugy tunik jol mukodik es a texturak is jok vele:
memturbo 4.1
Van 2 memoria csuszka, mindkettot 50mb-ra kell allitani es ki kell kapcsolni ezt opciot => [only recover ram if cpu is below 25%] - elvileg igy jo, de aki akarja majd vegigprobalja milyen beallitasokkal a legjobb.
Aki teszteli irja le hogy neki is bevalt-e. -
#24579 Nekem 80% on használja Vista 64bit alatt a 4gb ramot :S
Csak akkor tölt hogyha egyik szigetről a másikra megyek, de akkor is csak 1-2 másodpercig.
-
#24578 adj neki 3-4GB minimum swap területet maxot meg tedd mittomén 6-ra
-
heringer #24577 Köszi jó lett:D -
#24576 ha volt már, sry.
a fejlesztők online fogják tolni, kérdés összefuttok-e velük :)
ha valaki mégis összeakad velük, kérdezzétek már meg őket, hogy mégis milyen vassal tolják -
#24575 Amúgy az eddigi legnagyobb poén a játékban az volt amikor a rendőr állomás elöl elhoztam este egy rendőr autót (ügye senkise volt sehol lazán ment), és mentem a küldihez a bárhoz, persze leparkolok az épület elé, megyek be és jön a szöveg hogy patkány van közöttünk valaki köpött a rendőröknek, én meg beállítok egy vadi új rendőrautóval.
Na ott aztán égett ám az arcom, még szerencse hogy ez csak egy játék és nem nézte mivel mentem oda -
#24574 :DDDDdddd -
#24573 Hát igen az az már biztos kiváncsi leszek hogy valamiben is javít e majd a Patch ha még idén megkapjuk:D -
Bagoly81 #24572 hasonló gépem van nekemis , az a legföbb bajom, hogy állandoan tölt. nem grafikailag akad hanem a vinyo munkája miatt. szoval 2 giga kevés xpvel -
#24571 Nekem ez a játszható kategória, de ennyire egy optimalizálatlan gamet -.-
Statistics
Average FPS: 38.37
Duration: 36.85 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
-
#24570 Ha meghalsz megmarad, ha rendőrök fognak el eltűnik.
Legalábbis úgy emléxem. -
Bagoly81 #24569 okés, találtam a dodge vipert :D mikor turáztatom amotorját durrog meg lángcsovát lő ki :D álat:D
érdekes, mikor elkapnak a rendőrők, vagy meghalok balesetbe, akkor a cuccaim nemvesznek el? mintha meg maradnának..
megcsináltam amentést, a házelőtt megmaradt akocsi de nemjavult meg azthittem megjavul töle horpadás... viszont járó motorral várt a kocsi :D -
heringer #24568 Értem köszönöm: -
#24567 Kezd előröl, csinálj mentést meg mindent, majd ird felül az újat a régi mentéseddel. -
#24566 Próbáld meg kilőni a rendőrautók vezetőit.
Akkor nem lesz aki kövessen és ha szerencséd van kiérsz a hatósugárból. Harmadjára sikerült nekem is. :) -
heringer #24565 Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy,ujbol kellett rakni a rendszert,a mentést kimásoltam,most visszamásoltam és előlről kezdi,vmit még csinálnom kellene olyan 25%-nál járta.
És ugyan oda másolom vissza ahol volt:
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games -
#24564 Hidd el így megoldható csak próbálkozni kell , elsőre nem mindig sikerül. Ha jól emlékszem elég jól lehet utat törni kellő sebességnél a rabszállítóval ha esetleg kordonzárba futsz :) -
#24563 Ha a lakásod elött teszed le akkor nem fogják ellopni illetve nem fog eltünni! -
#24562 A kérod elötti felfestett parkolórészre állj meg vele. -
Bagoly81 #24561 a játék legelején járok, találtam egy kocsit :D megakarom tartani, mit kell tenni hogy nevesszen el? nincs valahol valamilyen garázs? -
#24560 De akarmerre megyek mindig jonnek szembol oldalrol egyszeruen lehetetlen elkerulni oket es a helikopter is mindig rajtam van :( -
#24559 Próbáld meg elkerülni a főutvonalakat és használj szűk utcákat persze egy irányba menj lehetőleg amerre van mozgástered ! Egy kis idő után kikerülsz a sugárból és utána már gyerekjáték. -
#24558 Sziasztok!
Nekem eredeti a game és van social club és live felhasználóm de nem tudok rá lépni...
Haverom feltudott az enyémmel..
[IMG] [/IMG]
http://kepfeltolto.hu/i/?311546
-
#24557 Hogy a fenebe kell azt a kuldetest megcsinalni ahol egy rabszallito konvojt kell letamadni es utana meglogni a rabomobillal? Az a szar megy vagy 20szal. Keptelenseg lerazni a zsarukat. Loni meg nem merem oket mert felek hogy felmegy a korozottsegi szint, aztan megnagyobb szarban leszek. -
#24556 Ezen most elég türhetö mind a grafika mind a sebesség:)
tatistics
Average FPS: 36.26
Duration: 37.39 sec
CPU Usage: 62%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 56%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (100 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 50
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
-
#24555 Nem engedi felrakni a gép a framework 3.0 se eltávolítani a régebbieket. mit tegyek? :S -
#24554 Mindenki topikja. Más topikjai a saját fórumban vannak. Egyébként egyetértek. -
#24553 kivagy te h itt ordibálj más topikjában? -
#24552 Pár kép (Felbontást nem fikázni, játszom ahogy tudok ):
FAIL:
MASSACRE:
COOL:
-
sylas #24551 az lehe thogy azért nem lehet nálam 800*600nál nagyobbra tenni mivel 8600gt-m van?nem engedi -
zsotee #24550 Akad pedig néhány.. Főleg grafikai és néhány konvertáló progi nagyon is allergiás az sp3-ra. Volt annó 1 lista is arról, hogy mely alkalmazássokkal lesz gond sp3 alatt.(én pl corel 11-nél futottam bele.) Jobb esetben el sem indul az allergiás prog, a rosszabbikban csak simán "a program nem válaszol..(1-2%os cpu terhelés mellett..). Sp2-nél ilyen nem volt." -
#24549 Telepítsd a .NET Framework 3.0 vagy 3.5-öt. Nekem 3.5-el nem ment, lepucoltam az összeset, csak a 2.0 és 3.0 maradt fent. Másnak megy 3.5-el. Sakkozd ki. A 3.0 rajta van a DVD1-en -
#24548 írd ki valahova pls, mondjuk "ide" a tex-areaba, hogy használják a spoiler taget, vagy jelezzék, ha olyat írnak, mint MrXl a #24526-ben
ez nem az első eset, hogy hasonlót olvasok itt, nem kicsit idegesítő -
Dzsí Pí #24547 Ha 64bites procid van(Pl Atlon 64) akkor elvileg, de ez rengeteg optimalizálási dologtól függ, az meg mint tudjuk ne merössége(még) a játéknak:D Egy próbát megérhet... -
#24546 "Don't cry, we have the console version" :)))) -
#24545 Akkor próbáld újratelepíteni, vagy frissíteni a Social Clubot. -
#24544 nem tettem abba -
n3whous3 #24543 " kijött a pop 2008, alig-alig írnak oda."
Ott van a top 5-ben azóta is a topik, már nem azért.