Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az meg hogy nem kell a 4 mag ... hát egyesek szerint nemtudom mi végzi a számítási feladatokat lehet a memória mi ? :D egy ilyen méretû mozgó városban van mit számolnia a procinak szal szerintem nyugodt szívvel fogja hajtani a 4 magot rendesen.
Reméljük a legjobbakat.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Optimalizálatlan szarokat sóznak a PC-sek nyakába, ráadásul a konzol-megjeleneséek után...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És akinek robog már a gamma kérem szépen szúrjon be még 1-2 screenshotot és írja mellé, hogy milyen grafikai beállítás mellett lõtte a képet! Köszönöm!
Nekem ATI X1950Pro AGP karim van, remélem nem lesz vele gond.. Bár inkább a 3.6-os 1 magos procim miatt és az 1gb RAM miatt fáj a fejem. :S
Ez a PC-s változat valószínûleg a PS3-as verzió átírata, amiben ugye gecvídija a grafikus xar, míg az xbox-ban ATI... a 2-t össze kellett volna fésülni, csak hát valószínûleg Kanadában és/vagy Torontóban sem magasabb az IQ szint mint az USA-ban...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Azt azonban tudjuk, hogy az emberi szem fizikailag mennyi képkocka felett lát egy mozgást mozgásnak - ha a fej nem mozog a tárggyal!, azaz külsõ inercia rendszerben van - így elfogadható az a megállapítás is, hogy egy fix monitorról 25 FPS felett - mert ezt írtuk lejjebb - érkezõ képsorozatot az emberi szem folyamatosnak érzékel. S ebben a folyamatosságban benne van az ingadozás is, tekintve, hogy az FPS-számlálók sem realtime mérnek - intervallumcsúszás -, így amikor például felpillantasz a jobb sarokba, akkor akár 20 FPS - azaz képkockával - korábbi eredményt is láthatsz...
Multiplayer játékoknál pedig a 25-30 FPS feletti - mondjuk 100 FPS - szart sem ér, ha a pinged meg 280-as...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
jelentkezek.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
És a gépigényben benne van hogy ajánlott 8600GT / HD 3870. Csak gratulálni tudok a drága fejlesztõknek, megint lebeszéltek egy játék megvásárlásától.
De mostmár értem miért e két kártya párosítása. NVIDIA pénzelt cucc ez bizony, azon jobban fut. Komolyan ha 2 VGA-s lapom lenne vennék egy 9800GT-t még és ha ATI-val szarakszik, akkor átkapcsolnék a szennyvidiára. <#violent>#violent>
Csak hogy.... idõ közben be kellett jönnöm a melóhelyemre, így nem tudok friss képekkel szolgálni, ráadásul a Steam szerint van még 5-6 óra, míg lejön... <#rinya>#rinya>
Nagyon ritka az olyan játék, ahol a 40-60 fps és a 25-30 fps között nincsen mellbevágó különbség. Van persze, de tényleg ritka.
A filmek - azaz: állóképek folyamata - 24-33 FPS-el mozognak. Ezekszerint, a mozikban neklek "lagolnak" a filmek???
Arról nem is beszélve, hogy MULTIPLAYER játékkal példálóztok! Arra pedig írtam, a PING nagyobb hatással van, mint az FPS.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez úgy baromság, ahogy van.
35 FPS felett kezdem úgy érezni, hogy nem szaggat... egyéne vállogatja... ezt felejtetted hozzátenni és ez nagyon lényeges.
gbp35ds4 / Q6600 @ 3.4 / asus silent knight2 / / 6gigaddr2(800) / 8800gts g92(512) / chieftech 500w
amúgy teljes mértékben egyet értek azzal amit írsz
off : ma láttam egy GTA rendszámú autót:D
Amúgy meg már a sok éves Quake 4-ben is volt egy olyan opció, hogy very high detailed textures, you need 512 MB VGA RAM or more... és tényleg így volt. 256-os VGA-val ilyen beállításokkal, állókép volt... 512 MB-al meg gyönyörûen ment. És most 2008 van. Ez ilyen, akinek nem tetszik, nem bírja pénzzel az szálljon ki, nem kötelezõ.
Aki kicsit is otthon van a játékok/filmek világában az tudja:
- az emberi szem ["sasszemû" embereken mennyit röhögök, úristen!] 24-25 FPS felett folyamatosnak lát minden mozgást - legyen az bármilyen képfolyamat
- a multis játékok
Ezért nevetek ki minden emberkét, aki 40-60 és 25-30 FPS között különbséget lát.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
"A 256 mega RAM miatt a játék nem is engedi, hogy LOW beállításoknál feljebb rakd a grafikai részletességet. "
"My framerate is also embarrassingly low.
Q6600 @3.6GHz
4GB DDR2 800
EVGA GTX 280
There's no reason for the framerate to drop down to 15fps when I turn the camera. That's just ridiculous. If I wanted the game to run like complete crap, I would've bought a PS3."
Én is hasonló dolgokat tapasztaltam, igaz én gyengébb géppel tolom a cuccost: E6850 @3GHZ, 4 GB DDR2, HD 4850... A Crysis jobban fut nálam High beállításokon, mint a GTA mediumon... Hozzáteszem, hogy mediumnál nem is lehet feljebb rakni a részletességet, állítólag ahhoz már 1 Gigás VGA kell..."
Mindenesetre én még mindig egy normáls cracket várok, mert a Can you RUN it? szerint épp hogy megüti a gépem a játékhoz szügséges minimum konfigot:S. Mondjuk az oldal szerint még a crysis warhead is csak minimumon menne, holott ment majdnem maxonxD.
Úgy hogy most nem tudom mit higyek...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Azért ne vicceljünk már
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Hol az egyik játék jobban megy nVidián, hol a másik ATI-n... ATI úgyis kidob 1 héten belül valami fixet nekünk ATI tulajoknak, no para.
Þór vígi þessi rúnar