Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ezt akarhogy magyarazod, 25 fps es 50 fps kozott nagy kulonbseg van jatekok kozott, de meg az 50-80 is siman eszreveheto

Teljesen osztom a véleményed, itt valami mostanában nagyon is bûzlik. Mióta kijött a IkszBoksz meg PÉES3...érdekes..

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Morphin
a VGA-d bõven jó...a többi is elmegy sztem...de vistán tényleg több mint 2gb ram kell

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Omlás
Amíg nem jön egy "butított" másolásvégelemmel frissített verzió tuti nem veszem meg azért pénzt nem adok ki, hogy órákat szívjak az aktiválással ... Az esetleges driver és márkatámogatás problémákra lehetett számítani.

Az meg hogy nem kell a 4 mag ... hát egyesek szerint nemtudom mi végzi a számítási feladatokat lehet a memória mi ? :D egy ilyen méretû mozgó városban van mit számolnia a procinak szal szerintem nyugodt szívvel fogja hajtani a 4 magot rendesen.

Reméljük a legjobbakat.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Morphin
igenigen, ez a bajom nekem is...100ból összerakok egy igen jó box-ot meg kellékeket hozzá...csakhát egy a baj,ahhoz egy jó TV is kell...ami nekünk most van 124-130közötti, de már vagy 4 éves, és asszem projektoros TVaminek nem vmi nagy a felbontása...szal azon nem lenne szép a box...monitor meg kicsi sztem. meg ha azt nézzük akkor a box is elavult már...3éves konfig, a ps3 meg lassan 2 v több nemtom

Hunter of Deer
képeket én is nagyon várom már foleg olyan emberkektol akiknek nvidiajuk van, mert az eddig leirtak alapjan nemnagyon merem megvenni. nemtom vajon a gtx260as 896mb karival engedne e a high beallitast vagy minimum 1gbos kell neki? <#szomoru1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

hát nekem 3800+ 1 magos procim van 2 gb rammal és ati hd 2600xt 512 es..és inkább lowon mint mediumon megy:S..lehet akkor xbox lesz ebbõl...

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok összeesküvés-elmélet párti, de nagyon olyan szaga van ennek a mostanában a játékiparban tapasztalható kulimásznak, hogy a hardver-szoftver fejlesztõ cégek a konzolokban látnak több pénzt és arra fejlesztenek, arra terelmek.
Optimalizálatlan szarokat sóznak a PC-sek nyakába, ráadásul a konzol-megjeleneséek után...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PLaci
Melyik verzió van fent, a friss 8.11-es? Ha nem ,akkor frissítsd!

game.amd.com

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Kandurex
hát nézd, BOX -ot kapsz már egy közepes proci árából...és még csak a procinál tartunk :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Hát, az eddigi olvasmányok alapján a játék erõsen nVidia-párti - a tapasztalatok, írások alapján úgy tûnik, ATI kártyákon nem muzsikál/indul úgy, mint a zöldeken.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

talán minimumon átcsúszok még a rostán... :) remélem.. :)

most komolyan nem tom hogy elkezdjek e komoy fejélesztésekbe vagy vegyek inkább egy xboyot..:S

Oké akkor az FPS-ekrõl ennyit skacok... :)
És akinek robog már a gamma kérem szépen szúrjon be még 1-2 screenshotot és írja mellé, hogy milyen grafikai beállítás mellett lõtte a képet! Köszönöm!
Nekem ATI X1950Pro AGP karim van, remélem nem lesz vele gond.. Bár inkább a 3.6-os 1 magos procim miatt és az 1gb RAM miatt fáj a fejem. :S

aa nekem néha messzirõl a kocsikon ien fekete csikok futnak át meg néha a házfalakon is, ez a catalystem miatt lehet?

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ez a tendencia - erõszakkal nyomják a játékosokat a dobozok felé.

Morphin
Hmm kiheréltem gyorsan a Vistát, és máris engedi az 1024es felbontást...de úgy néz ki a 256mb vga memória nem elég neki mediumhoz...szal most átgondolom gyorsan a dolgokat és vagy megveszem az eltervezett dolgokat a gépembe...cirka 100ropi, vagy várok és tolom így...felrakom az SP3as XP-t a szutyok Vista helyett aztán tolom úgy egy ideig...

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

PLaci
Nem nVidia pénzelt cucc, mivel nincs az elején az nVidia logó, de!
Ez a PC-s változat valószínûleg a PS3-as verzió átírata, amiben ugye gecvídija a grafikus xar, míg az xbox-ban ATI... a 2-t össze kellett volna fésülni, csak hát valószínûleg Kanadában és/vagy Torontóban sem magasabb az IQ szint mint az USA-ban...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

IMYke2.0.0.0
A filmek valóban rögzített képkockák - a játékokat pedig több alkatrész rendereli monitorra. Ezek tények.
Azt azonban tudjuk, hogy az emberi szem fizikailag mennyi képkocka felett lát egy mozgást mozgásnak - ha a fej nem mozog a tárggyal!, azaz külsõ inercia rendszerben van - így elfogadható az a megállapítás is, hogy egy fix monitorról 25 FPS felett - mert ezt írtuk lejjebb - érkezõ képsorozatot az emberi szem folyamatosnak érzékel. S ebben a folyamatosságban benne van az ingadozás is, tekintve, hogy az FPS-számlálók sem realtime mérnek - intervallumcsúszás -, így amikor például felpillantasz a jobb sarokba, akkor akár 20 FPS - azaz képkockával - korábbi eredményt is láthatsz...
Multiplayer játékoknál pedig a 25-30 FPS feletti - mondjuk 100 FPS - szart sem ér, ha a pinged meg 280-as...

Tinman
Hagyjad, hadd nevessen... saját magán.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bordy
tököm se tudja. :D

alexxxxx: majd akkor örülj ha el is indult :D

A "-norestrictions" paranccsal felül lehet bírálni hogy a grafikai beállításokat feljebb tudd venni nem?
AleXXXXX
wááááá most hozta a futár bontom kifele..
jelentkezek.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

"míg HD 3870-es és 3850-es kártyák mellett, ha nagy nehezen sikerül életet lehelni a játékba, rövid idõn belül hibaüzenettel és a desktoppal találjuk szembe magunkat. Ez kérem, botrányos!"

És a gépigényben benne van hogy ajánlott 8600GT / HD 3870. Csak gratulálni tudok a drága fejlesztõknek, megint lebeszéltek egy játék megvásárlásától.
De mostmár értem miért e két kártya párosítása. NVIDIA pénzelt cucc ez bizony, azon jobban fut. Komolyan ha 2 VGA-s lapom lenne vennék egy 9800GT-t még és ha ATI-val szarakszik, akkor átkapcsolnék a szennyvidiára. <#violent>

PLaci
Csináltam egy GfWL accot, és a játékon belül adtam meg, így nem kellett összehangolnom a Social Club-al, miközben a game meg is jegyezte .)
Csak hogy.... idõ közben be kellett jönnöm a melóhelyemre, így nem tudok friss képekkel szolgálni, ráadásul a Steam szerint van még 5-6 óra, míg lejön... <#rinya>

Akkor te sajnos nagyon el vagy tévedve, mert tv-n meglévõ 30 fps messze nem ugyanaz, mint ami a monitoron jelenik meg realtime rendering folyamán. Az elsõ esetben minden frame között ugyanannyi idõ tellik el, a második esetben ez elég durva szórást is mutathat akár. Ha azt mondod, hogy a min. fps ha 30 felett van, s akkor jó, arra azt mondom, hogy oké. De hirtelen nem nagyon tudnék olyan játékot mondani, ami 30 körüli átlag fps mellett is teljesen sima. Bár a Crysis még elég jó ilyen szempontból, meg tán a Grid is. Azért nem mernék rá megesküdni, mert rég játszottam velük.

Nagyon ritka az olyan játék, ahol a 40-60 fps és a 25-30 fps között nincsen mellbevágó különbség. Van persze, de tényleg ritka.

Tomsteel
Ne itt tárgyaljátok meg ezt legyetek szívesek !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Mindketten "butaságot" írtok.
A filmek - azaz: állóképek folyamata - 24-33 FPS-el mozognak. Ezekszerint, a mozikban neklek "lagolnak" a filmek???
Arról nem is beszélve, hogy MULTIPLAYER játékkal példálóztok! Arra pedig írtam, a PING nagyobb hatással van, mint az FPS.

bordy
ezt aláírom én is.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, biztosan vannak elõnyei a magas framerate-nek - E8400/HD 4850 mellett könnyebben futtatom a Quake 4-et, mint XP1700+/Radeon 9500 Pro-val -, de a "látom a különbséget" hozzászólásokon továbbra is hangosan nevetni fogok.

Tinman
Pontosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"24-25 FPS felett folyamatosnak lát minden mozgást - legyen az bármilyen képfolyamat"
Ez úgy baromság, ahogy van.

35 FPS felett kezdem úgy érezni, hogy nem szaggat... egyéne vállogatja... ezt felejtetted hozzátenni és ez nagyon lényeges.

butaságot írsz, cs-ben(counter-strike) ha nincs meg a stabil 100fps, romlik a játékos teljesítménye, és a 70-80 illetve 100fps közötti különbség szemmel látható.

gbp35ds4 / Q6600 @ 3.4 / asus silent knight2 / / 6gigaddr2(800) / 8800gts g92(512) / chieftech 500w

tigeroo
azért van benne valami, mert pl. cod:uo-ban ha 100feletti FPS-ed volt akkor feltudtál ugrálni a hordókra, stb.

amúgy teljes mértékben egyet értek azzal amit írsz

off : ma láttam egy GTA rendszámú autót:D
Tinman
Egyértelmû, hogy jönnek majd a foltok, driver updatek... ilyen gépen

Amúgy meg már a sok éves Quake 4-ben is volt egy olyan opció, hogy very high detailed textures, you need 512 MB VGA RAM or more... és tényleg így volt. 256-os VGA-val ilyen beállításokkal, állókép volt... 512 MB-al meg gyönyörûen ment. És most 2008 van. Ez ilyen, akinek nem tetszik, nem bírja pénzzel az szálljon ki, nem kötelezõ.

Tomsteel
illetve a felbontást nem engedi 800x600 fölé

IMYke2.0.0.0
Én is "szeretem" az ilyen xx FPS hozzászólásokat... Grrr!
Aki kicsit is otthon van a játékok/filmek világában az tudja:
- az emberi szem ["sasszemû" embereken mennyit röhögök, úristen!] 24-25 FPS felett folyamatosnak lát minden mozgást - legyen az bármilyen képfolyamat
- a multis játékok esetében nem a framerate, hanem a PING (!!!) lényeges. Ez határozza ugyanis meg, hogy a fejlövés elõtt van-e esélyed visszalõni vagy sem. Ha megvan a stabil 25 FPS-ed, a pinged dönti el, tudzs-e reagálni a játékostársad cselekedetére. Azaz: INTERNET-kapcsolat függõ a cucc.
Ezért nevetek ki minden emberkét, aki 40-60 és 25-30 FPS között különbséget lát.

Tomsteel
Morphin írta a #17066-os kommentjében, hogy egy 256 megás videókarival nem engedi lownál feljebb, ez a része megerõsítve :S

Én is cracket várnék hogy megtudjam érdemes-e megvenni
nekem néha messzirõl a kocsikon ien fekete csikok futnak át meg néha a házfalakon is, ez a catalystem miatt lehet?

bordy
ezeket a magon olvastam, ha ez igaz befejelem a karton falat itt.

"A 256 mega RAM miatt a játék nem is engedi, hogy LOW beállításoknál feljebb rakd a grafikai részletességet. "

"My framerate is also embarrassingly low.

Q6600 @3.6GHz
4GB DDR2 800
EVGA GTX 280

There's no reason for the framerate to drop down to 15fps when I turn the camera. That's just ridiculous. If I wanted the game to run like complete crap, I would've bought a PS3."

Én is hasonló dolgokat tapasztaltam, igaz én gyengébb géppel tolom a cuccost: E6850 @3GHZ, 4 GB DDR2, HD 4850... A Crysis jobban fut nálam High beállításokon, mint a GTA mediumon... Hozzáteszem, hogy mediumnál nem is lehet feljebb rakni a részletességet, állítólag ahhoz már 1 Gigás VGA kell..."

Tomsteel
ennek a tudatában ki fogja megvenni ?

mama 2
Jó, de azt is vedd figyelembe hogy lehet minimumon van neki:). Lehet maxon meg 100x szebb mint a xboxos...
Mindenesetre én még mindig egy normáls cracket várok, mert a Can you RUN it? szerint épp hogy megüti a gépem a játékhoz szügséges minimum konfigot:S. Mondjuk az oldal szerint még a crysis warhead is csak minimumon menne, holott ment majdnem maxonxD.
Úgy hogy most nem tudom mit higyek...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Tomsteel
Hát azért én ezt komolyabbnak érzem, hogy egy 40-50-60-70 ezres kártyán el se indul...
Azért ne vicceljünk már

Tinman
Minek olvasol el minden kommentet? Egyébként remekül kivetted a lényegtelen infót a hsz-bõl... gratula<#sniffles>

leszz annyi akinek amennyi leszz:D

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Tinman
Vagyis no problem, csak a szokott bénázás.
Hol az egyik játék jobban megy nVidián, hol a másik ATI-n... ATI úgyis kidob 1 héten belül valami fixet nekünk ATI tulajoknak, no para.

Carlos
Hagyd már abba ezt a meglesz a 40FPS szarságot. Rajtad kívül senkit sem érdekel de csak ma eddig 3-4x olvastam.

Þór vígi þessi rúnar