54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • NEOreg3
    Szóval a patch nem ér lófaszt se, kár érte. Kedves rockstar köszönd magadnak, hogy nem veszem meg a játékot.
  • xido
    akkor nincs ötletem,megdőlt az elméletem
  • kingpython
    Hát a haveromnak Nvidia van és nála is szar.
  • FlyHigh
    Menő is, még az elején kellett volna eladni. Mostantól ha játékot akarok venni akkor inkább előtte letöltöm, sok már ez egy kicsit nekem így.
  • xido
    de az feltűnt,hogy aki idáig ilyen kirívóan bojkottálja a játékot,annak mind atija van?
  • kingpython
    Na végre valaki hát erröl beszéltem:)
  • BetonK
    Srácok!
    Azt honnan tudom meg h patchelve van a játékom?
    Reggel az első indításnál vmit updatelt, de az mintha a live lett volna. Gondolom az nem a patch.
    köszi
  • xido
    vannak hülyék,akinél 31 fps van és nem tünedeznek el jobban a textúrák,mint anno sa-ban
  • Versace21
    megvan,rájőttem:)
  • BAk3R
    de ez csak pc-n szól arról, hogy szar a grafika és érjük be a játékélménnyel :) meg nyugtatgatjuk magunkat, hogy ó hát gta-hoz jó ez a grafika :) mikor konzolon egy fullhd lcd tv-vel nem igazán így néz ki :)
  • xido
    911 és enter mint hívás?
  • xido
    na arról meg nem is tudtam..mindjárt utána nézek,ne már ne legyen meg :)
  • bertino
    haggyadmá, kevés embernél van probléma!44!!4

várhatjuk éjt nappallá téve is a patch-t :DDDDDDDdd

leszarják szerintem.
  • Versace21
    szoval beűtőm a 911-et,és utánna mi??Nem tok hol választani,nem is enged hivni se..
  • bertino
    nincs.
  • FlyHigh
    Mikor jön az az az optimalizációs patch? Vagy a jó a sok hülyének a 60-70e forintos kártyákon az eltünedező textúrák és a 20fps?
  • Nekrofil
    van értelme XP ről vistára váltani?
  • ldavid
    meg egy Advance
  • Versace21
    kőszia a válaszokat,kiprobálom:)
  • xido
    jogos..na látod csőbe húztak,mert még + 2 stories
  • grizzly21
    csak a pc-n 6
  • xido
    911 és ott választasz
    de ha kamuriasztás,levágnak pénzbüntire:)
  • nan76
    911...és utánna válasz1-2-3
  • Barny
    san andreas-nak jo motorja van....optimalizalt...ami a RAGE motorrol nem mondhato el:S
  • Versace21
    A mentőknek,tűzoltoknak mi a száma??Őket is kilehet elvileg hivni nem??
  • xido
    ez a 6.
  • ldavid
    hátha szeretné valaki megnyerni :)

• bucsher
    minden másnál komolyabb motorja van. crysis szerintem ehhez képest egy vicc. komolyan.
    san andreas ne röhögtessetek már :)
  • EK1TEP

Veled vagyok!
  • nan76
    Napok óta olvasom a hozzászólásokat,és a fórumozók túlnyomó többsége fikázgat.A gta sorozat soha nem arról volt híres,hogy egetverő a grafikája.Ezzel az erővel a gta1-is szar volt mert pixelhegyekből állt(szerintem a mai napig az egyik legeredetibb játék volt)-mégis mindenki ezzel játszott..Az a baj a mostani játékosokkal,hogy nagyon el lettek/lettünk kényeztetve.Nem azt kell nézni,hogy most 6500x900-en gigahigh felbontás mellet a hangyák lábain a recék nem élethűen mozognak,hanem egyszerűen élvezni a játékot.Nézni ahogy él a város,ahogy a sok láma rendőr felkenődik a falra,vagy csak kicsit motorozgatni.Ez csak az én véleményem,és elnézést mindenkitől,csak már tele volt a bakancsom a sok fikázással..Ja és Xidóval is eggyetértek!...sziasztok
  • xido
    az is azóta a jövő-masinálkon szépen fut,de a videói még a mai napig gyalázatosan utánhúzós szellemképesek
  • BAk3R
    erről jut eszembe, hogy az is elbaszott port volt, az se ment egy akkori gépen se normálisan.
  • BAk3R
    na első észrevétel, végre megy a gamepadom a patch-el. király.
  • Nekrofil
    próbáld meg 64bites winnel :)
  • vasziszdasz
    Miért nem nézed meg?
  • vasziszdasz
    Nekem nem szaggatott.
  • Lacee86
    Hali! Neked ezzel a géppel hány fps-sel megy?
  • vasziszdasz
    És igazuk is volt. A SA grafikája elég tróger volt. Elhiszem hogy nem képesek megírni egy normális gfx motort, de akkor miért nem licenszelnek egy már meglevőt? Itt is csak a kiadói sóherkedés meg a "júzer majdcsak megoldja valahogy" sumákolás megy.
  • kingpython
    nekem így is fut van fps böven csak nem tetszik a grafika ennyi de ha megnézitek hogy milyennek kellene lennie akkor szerintem értenétek már amiröl beszélek nézz meg egy hd minöségü videot a gyári játékrol amilyennek lennie kellene
  • xido
    sose felejtük el,anno jott a gta3..ami már nem csak felülnézetes volt...és tátott szájjal...anyáztunk,hogy szaggat,de akkor is nyomtuk,mert hangulatból jeles volt és annyira nem is volt vészes a sebessége,egy idő után meg lehetett szokni...