54919
-
#24903 Szóval a patch nem ér lófaszt se, kár érte. Kedves rockstar köszönd magadnak, hogy nem veszem meg a játékot. -
xido #24902 akkor nincs ötletem,megdőlt az elméletem -
#24901 Hát a haveromnak Nvidia van és nála is szar. -
#24900 Menő is, még az elején kellett volna eladni. Mostantól ha játékot akarok venni akkor inkább előtte letöltöm, sok már ez egy kicsit nekem így. -
xido #24899 de az feltűnt,hogy aki idáig ilyen kirívóan bojkottálja a játékot,annak mind atija van? -
#24898 Na végre valaki hát erröl beszéltem:) -
BetonK #24897 Srácok!
Azt honnan tudom meg h patchelve van a játékom?
Reggel az első indításnál vmit updatelt, de az mintha a live lett volna. Gondolom az nem a patch.
köszi -
xido #24896 vannak hülyék,akinél 31 fps van és nem tünedeznek el jobban a textúrák,mint anno sa-ban -
#24895 megvan,rájőttem:) -
BAk3R #24894 de ez csak pc-n szól arról, hogy szar a grafika és érjük be a játékélménnyel :) meg nyugtatgatjuk magunkat, hogy ó hát gta-hoz jó ez a grafika :) mikor konzolon egy fullhd lcd tv-vel nem igazán így néz ki :) -
xido #24893 911 és enter mint hívás? -
xido #24892 na arról meg nem is tudtam..mindjárt utána nézek,ne már ne legyen meg :) -
#24891 haggyadmá, kevés embernél van probléma!44!!4
várhatjuk éjt nappallá téve is a patch-t :DDDDDDDdd
leszarják szerintem. -
#24890 szoval beűtőm a 911-et,és utánna mi??Nem tok hol választani,nem is enged hivni se.. -
#24889 nincs. -
#24888 Mikor jön az az az optimalizációs patch? Vagy a jó a sok hülyének a 60-70e forintos kártyákon az eltünedező textúrák és a 20fps? -
Nekrofil #24887 van értelme XP ről vistára váltani? -
ldavid #24886 meg egy Advance -
#24885 kőszia a válaszokat,kiprobálom:) -
xido #24884 jogos..na látod csőbe húztak,mert még + 2 stories -
#24883 csak a pc-n 6 -
xido #24882 911 és ott választasz
de ha kamuriasztás,levágnak pénzbüntire:) -
#24881 911...és utánna válasz1-2-3
-
#24880 san andreas-nak jo motorja van....optimalizalt...ami a RAGE motorrol nem mondhato el:S -
#24879 A mentőknek,tűzoltoknak mi a száma??Őket is kilehet elvileg hivni nem?? -
xido #24878 ez a 6. -
ldavid #24877 hátha szeretné valaki megnyerni :)
-
bucsher #24876 minden másnál komolyabb motorja van. crysis szerintem ehhez képest egy vicc. komolyan.
san andreas ne röhögtessetek már :) -
EK1TEP #24875
Veled vagyok! -
#24874 Napok óta olvasom a hozzászólásokat,és a fórumozók túlnyomó többsége fikázgat.A gta sorozat soha nem arról volt híres,hogy egetverő a grafikája.Ezzel az erővel a gta1-is szar volt mert pixelhegyekből állt(szerintem a mai napig az egyik legeredetibb játék volt)-mégis mindenki ezzel játszott..Az a baj a mostani játékosokkal,hogy nagyon el lettek/lettünk kényeztetve.Nem azt kell nézni,hogy most 6500x900-en gigahigh felbontás mellet a hangyák lábain a recék nem élethűen mozognak,hanem egyszerűen élvezni a játékot.Nézni ahogy él a város,ahogy a sok láma rendőr felkenődik a falra,vagy csak kicsit motorozgatni.Ez csak az én véleményem,és elnézést mindenkitől,csak már tele volt a bakancsom a sok fikázással..Ja és Xidóval is eggyetértek!...sziasztok -
xido #24873 az is azóta a jövő-masinálkon szépen fut,de a videói még a mai napig gyalázatosan utánhúzós szellemképesek -
BAk3R #24872 erről jut eszembe, hogy az is elbaszott port volt, az se ment egy akkori gépen se normálisan. -
BAk3R #24871 na első észrevétel, végre megy a gamepadom a patch-el. király. -
Nekrofil #24870 próbáld meg 64bites winnel :) -
vasziszdasz #24869 Miért nem nézed meg? -
vasziszdasz #24868 Nekem nem szaggatott. -
#24867 Hali! Neked ezzel a géppel hány fps-sel megy? -
vasziszdasz #24866 És igazuk is volt. A SA grafikája elég tróger volt. Elhiszem hogy nem képesek megírni egy normális gfx motort, de akkor miért nem licenszelnek egy már meglevőt? Itt is csak a kiadói sóherkedés meg a "júzer majdcsak megoldja valahogy" sumákolás megy. -
#24865 nekem így is fut van fps böven csak nem tetszik a grafika ennyi de ha megnézitek hogy milyennek kellene lennie akkor szerintem értenétek már amiröl beszélek nézz meg egy hd minöségü videot a gyári játékrol amilyennek lennie kellene -
xido #24864 sose felejtük el,anno jott a gta3..ami már nem csak felülnézetes volt...és tátott szájjal...anyáztunk,hogy szaggat,de akkor is nyomtuk,mert hangulatból jeles volt és annyira nem is volt vészes a sebessége,egy idő után meg lehetett szokni...