Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ON
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
az árnyékok csúszkát érdemes levenni nullára: amúgy is béna az árnyék effekt, változás nem nagyon látszik, de a benchmark szerint gyorsabb lett olyan 3-4fps-el.
Michael Douglas reggelit kért 11:30-kor és reggelit már nem adtak neki, csak ebédes menüt.
ezért lövi szét az éttermet.
De nem is offolok tovább.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az akadozás kicsit az Alone in the Dark-ra emlékeztet, ott is random szerûen akadozott a játék, hát itt is ez a helyzet.
Ugyanaz van itt is: a screenshotok "kicsit" máshogy néztek ki. MIelõtt beindulna a "miért nem veszel xboxot?", "szargépen ne várjá' csodát" kórus, annyit azért megjegyeznék, hogy atomerõmûveken is ritka az 50fps feletti sebesség, bármilyen AA/AF nélkül!!! 2008 végén nincs AA, ezt hogy a retekben mégis????????? Mintha a Sony holnap piacra dobna egy távirányító nélküli tévét, komolyan.
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
legalább nézne úgy ki ha már szaggat. vagy inkább legyen ocsmány, de akkor ne akadjon, meg követeljen 10 másik szirszart a futáshoz <#rinya>#rinya>
Per Aspera Ad Inferi.
Kb 60 FPS az, amikor már az emberi agy nem tudja megkülönböztetni a valódi mozgást a képkockákkal keltett mozgástól.
Általában 30 FPS alatt élvezhetetlen egy játék, és 60 fölött élvezhetõ tökéletesen. De mivel sokan mondjátok, hogy jól fut, de mégis csak 20-30 fps, így az is lehet, hogy valamit szarul mér az engine, és túl kevés FPS-t ír ki, bár ilyet még életemben nem láttam, de ki tudja, a mai (programozói szemmel)undorító konzolokról átportolt játékoknál én már semmin nem lepõdnék meg.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
HD4650 1Gb Gainward DDR2 HDMI GW9696
Az autózáshoz szeretem csak használni a kontrollert, megszoktam már a régebbi részekben.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
ezt a progit szedd le,be tudod állítani,melyik billentyû melyik gombon legyen..elmented a profilt,aztán játék alatt futtatni kell..és nyomkodhatod kontrollerrel😊..spidermannél is kellett,mert csak x360 kontrollert ismerte fel
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
ja..tetszetõs újítás.a rádió nem hallgat el,ahogy kiszállsz a kocsiból..hallod a kocsiból továbbra is😊
kipróbáltam a P gombot..blur és nem blur..ennyit tapasztaltam,de látható és érezhetõ az élesség mindenhol..vagy pedig kicsit el vannak mázolva..
A Crysis esetében az volt, hogy megjelenéskor kb középkategóriásnak számított a gépem, legalábbis itt magyarországon még biztos annak. Elvártam tehát, hogy mediumon, a monitorom max felbontásán(1280x1024) legalább 50-60 FPS-el fusson(az már élvezhetõ). Hát helyette ocsmány 30 FPS. Aztán olvasgattam, és láttam, hogy az akkori legjobb gépeken(Q6800, 8800GTX) sem fut élvezhetõen maxon. Most kb ugyanezt látom, de azért remélem valahogy sikerül majd 40FPS felett futnia a gépemen, mert azalatt élvezhetetlen egy játék. Igaz már akinek, de több év CS:S után nekem széttépi az idegeim(bár azokat már széttépte nemrég más...), ha akadozik egy játék, mert ott maga volt a halál, ha kevés volt az FPS, és ott bizony az elegendõ az 60 körül kezdõdik.
ELSÕ - EZEK A MAGASABB BEÁLLÍTÁSOK
Statistics
Average FPS: 30.03
Duration: 37.10 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1360 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 64
Detail Distance: 40
MÁSODIK:
Statistics
Average FPS: 32.09
Duration: 37.49 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 77%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1360 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6860
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
A view distance megduplázása úgy tûnik, hogy nálam szinte semmit sem befolyásol :S
Amúgy egész jól fut, úgyhogy valószínûleg mégiscsak buy lesz 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jimi Hendrix
:3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DJ RX: Milyen vidi kártyád van, lehet az a gond. De próbáld ki xido megoldását, lehet az jó lesz. 😊
Ezt próbáltátok már???
POSSIBLE FIX FOR SHAKING SCREEN ECT:
Set LaunchGTAIV.exe to Compatibility-Mode “Windows 2000″!!!!
una volta per sempre INTER!