54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • eLiXir
    ?
  • Neoncsoves
    ha lehet, akkor a forgatás ünnepek után legyen, mivel karácsonyra kapom a játékot! :D
  • tommyg
    milyen 7777??

2 = abc
    3 = def
    4 = ghi
    5 = jkl
    6 = mno
    7 = pqrs
    8 = tuv
    9 = wxyz

• Smithwarden
    Hajnal 02:35-tol - 05:55-ig minden hetkoznap.
  • vasziszdasz
    Miért hagytad hogy leszedjék a repülőt? Lehet dobálni antirakéta cuccot. :)
  • TottiZsolt
    Ja jó, oké. És mikor szoktatok multizni?
  • akyyy
    itt nem szerver van, szoba, valaki kreál, és meginvitál egykét embert, majd ők is invitálnak, mint egy piramis játékba, amig nem leszünk legalább 32-en:D
  • BIZ0906
    HA nem Transporter 3 el se kezdjétek xD
  • akyyy
    asszem ez az
    http://www.youtube.com/watch?v=8LwVsF8sixw
  • akyyy
    hát az már be volt téve egyszer:D
  • eLiXir
    Sziasztok. Szeretnek erdeklodni, hogy ezen a konfiguracion hogyan futhat es erdemes-e feltenni a patchet, esetleg valamilyen tweak vagy egyeb hasonlo programot hasznalni... ?
    Elore is koszi annak a turelmes embernek aki majd valaszolni fog :p

IntelCore2Due E7300 2.66GHZ
    4GB DDR2
    Geforce 9600GT 1GB
  • TottiZsolt
    GamerTag: ToJoeZsolt

Mikor lesz valami multis MAGYAR megmozdulás, és melyik szerveren?

U.i.: én is benne lennék egy videó forgatásban
  • Smithwarden
    Persze.
    Ugyanugy probalom mint egy SMS-nel, de ezek szerint a telefon kijelzojen nem fogom latni a szoveget (RECRUIT)?
    Mert tobbfele modon es gyorsasaggal probaltam de csak szamokat tudok elohozni - tehat egy R betunel csak ennyit fogok latni 7777? (furcsa lenne)
    A logikus az lenne, ha gyorsan megnyomnam a 7es gombot 4-szer es az R betu megjelenik a mobil kepernyon - de csak 7777, ezt latom a kijelzon.

Ezt a szoveges hivast amugy a jatek elejetol lehet, nem csak bizonyos kuldik utan?
  • REPS0L
    én még mindig newhouse sniperes videóját várom, amit felvett...

bodesz: 9800gt
  • Borg
    Végig az egeret rángattam, hogy nézetet váltsak :D
  • akyyy
    jó, ez v olt az első videóm ebbe, és igy csomót szenvedtem vele, csak kipóbáltam:)
    egy jó történet kéne, több emberel, és azt mutliba felvenni (valakit elkapnak zsaruk, és meg kell szökgetni helivel a börtönből)
  • bucsher
    kedvenc részem, mikor jön ki a pályaudvarról, megáll körülnézni.
    biztos új fiú még a cégnél :)
  • Farbiter
    Gamertag:

Rostamike
  • n3whous3
    nem teljesen, mert 1 karakter 1 leütés és egy b betű nem 22.
  • Carlos
    Most nem megbántani akarlak, meg nem személyes meg nem offense meg ilyesmik, de szerintem ez is unalmas.
    Egy tréler, vagy videó szerintem arról kell hogy szóljon, hogy látványos, pörgős akciódús. Itt is, mint már sok amit megnéztem ott hibádzik (a vágás mellett) hogy kicsit hosszú a felvezetés és utána van egy akció és annyi.

Én ilyen videóstílusban dolgozom/tam:
    (VÁROM A VÉLEMÉNYEKET IS! Lehet fikázni is, csak legyen valami értelme, mert a: "szar" kategóriájú kommentek csak a kommentelőt minősítik):
  • Farbiter
    mi a jó az 555-RECRUIT-ban??
  • I.C.ram
    Hat SMS-t irtal mar, nem? Ugyanazon az elven kell a "betuket" is.
  • bodesz
    mivel fut jobban a game?
    hd 3870
    9800 gt
    hd 4830

új videókarit veszek igazából emiatt a game miatt "főként"
  • RedRiot
    Ez egész jó, tetszik a sztori, és jó a rendezés is. A crash előtt lehet érezni, hogy itt vmi nem okés, itt nagy baj lesz. Well Done! :)
  • Carlos
    Csak az anim!
    Én nagyot csalódtam, mert 90%-ban egyezik a két szál cselekménye.
  • Lowosan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van a végkifejlet szempontjából valami jelentősége hogy a végefelé a pénzt vagy a bosszút választom?
  • tommyg
    az miért van hogy nem tudok videót feltölteni social klubbra? egyből kiirja h upload failed és kész, akárhányszor próbálom, tűzfalnál is engedélyezve van
  • Dante73
    Emiatt a játék miatt szerintem felesleges videókártyát cserélni.
    Ha belegondolunk, egy konzolban van 512 memória, összesen... Nehogy már, a kétszerese (vagy háromszorosa, ami az ajánlott...) kelljen egy videókártyára, míg az egész rendszernek 10x annyi.... Azért az már komoly vicc!
    Én bevallom, nagy ellensége vagyok a konzolnak. De azt mondom, vagy várunk, hátha "szerényedik" az a fránya gépigény, vagy, aki végképp nem bírja, vegyen egy konzolt, (40-ért kap egy flashelt, használtat,) töltse le, írja ki, játsszon vele, és mikor megunja, lelkiismeret furdalás nélkül adja el. Ha jól csinálja, egy dl lemez árába van az egész, annyit pedig megér. Azért nem többet, mert nálam most nagyon a nem támogatott kiadók listáján van a R*, és szerintem sokaknál.
    A közeli jövőben, aligha hiszem, hogy lesz játék, amelyiknek kell a giga videó-ram...
  • CUCLI
    gondolom túl közel mész hozzá
  • norbi56
    Nah ujra kellett kezdenem 2 napba telt míg visszajutottam a 22%-hoz:D Nem játszottam túl sokat azért:D
  • crysis
    Azt szeretném kérdezni,hogy
    van az a Bernie fickó vagy BC mindegy és ad egy olyan küldetést,hogy kimentek a parkba és futtok.Követni kell és azt is csinálom,de követem egy ideig aztán megáll és mission failed.Ha vki tud segíteni az légyszi segítsen.(thx)
  • Smithwarden
    555-RECRUIT - biztos en vagyok lama, de a telefonban nem tudok rajonni hogy gepeljem be a szoveges karaktereket.
  • Smithwarden
    1Gb ramot eddig szinte semmi nem hasznalta ki eddig, ezutan lehet tobb jateknal jobb lesz, ez nem biztos, de csak GTA miatt venni nem biztos megeri, foleg ugy hogy 9800gt azt hiszem kb 20-30%-al erosebb mint egy 9600gt minden! game-ben.

Egy grafikai beallitast tudnal fentebb rakni high-ra GTA-ban 1Gb vram miatt, nem is tudom latvanyban ez sokat jelent-e - aki tud kepet mutatni errol a kulonbsegrol, pls linkeljen, en is kivancsi vagyok megeri-e.
  • tomi kft
    u bocs nagyon bocs rosz nevet néztem:S
    de azér kössz
  • blinty
    ebben is van valami...egy teszt eldöntené h. melyik a jobb....
  • blinty
    :S ...nem tudom mit tegyek.
  • Tatyla
    próbáltad már mindkét kártyát vagy csak mondod?
  • SchweepeS
    HD4850 az jobb kártya mint a 9800gt nekem is hd-m van, meg is vagyok vele elégedve, én arra voksolnék.
  • akyyy
    Kész a filmem :Jaj
    Telefon Danger
    :D
  • tommyg
    Gamertag: tommygear007