54919
-
#26008 Na ezzel szoptam be én is. Nem is lett volna baj, ha emlékszem az emailre amire regeltem vagy a login névre, de erre qurvára nem figyeltem, mikor újrapakoltam a rendszer. Egyszerűen nem volt hajlandó lekezelni a mentéseket más live accal. Np. -
tomi kft #26007 de nekem locate nincs irva csak back!!! -
#26006 mert az több a 9600nál számilag? :D -
blinty #26005 9800 mégis csak jobb... -
#26004 atik most erősebbek pedig -
#26003 Nekem nem is kellett regelnem mert már van live accom :D -
#26002 így -
#26001 nVidia GeForce 9600GT, 1 GB GDDR3 RAM
vagy
nVidia GeForce 9800GT, 512 MB GDDR3 RAM, PCI-E
gondolom 9600gt, mert elég ram függő a játék :o -
blinty #26000 oh akkor jó... amikor veszek új kártyát akkor sose tudom h. melyiket válasszam ..eddig mindig nvidia-t választottam ... akkor maradok annál. -
#25999 milyen procid van? -
hollófernyiges #25998 Nekem nvidia 9600 1GB-vel high beállítással gond nélkül megy. -
tomi kft #25997 de akkor nem csinál semmit -
#25996 Nvidiával jobban jársz szerintem:) -
blinty #25995 üdv! ati HD4850 1GB vagy nvidia 9800 GT 1GB-os kártya jobb gta iv -hez? -
#25994 entert nyomni -
tomi kft #25993 megkerestem a nevet és utána mit kell csinálni? -
#25992 Mert ez egy low port azért... -
#25991 ... miután elfelejtettem miként is regeltem anno. :) -
#25990 A Rockstar Games mappát keresd a documents and setting/ ... könyvtár valamelyik aktuális mappájában. Én speckó beszoptam az új rendszer felrakása után a játékállásom, mert korábban a Kane and Lynches liveommal nyomtam, és egy új liveal nem volt hajlandó a korábbi játékállásaim betölteni ... -
#25989 megállsz a rendőrautóval és e-t nyomsz, aztán csinálod, amit kiír. -
Borg #25988 Csak egy tipp: A patch előtt nekiálltam kísérletezni a parancssori kapcsolókkal, a commandline.txt-vel. A szokásos dolgokat irogattam bele, amik itt előfordultak. Namost ezek hoztak is 3-5fps-t. A patch után viszont pár perc elteltével iszonyúan lagolni kezd a game, egyszerűen nem lehet száguldozni, mert 2mp-ekre beáll az egész. Csak ha egyhelyben vagyok akkor "jó" az fps.
Namost igy patch után kipróbáltam ma a commandline.txt kiűrítésével is. Órákon át játszható maradt, lag nélkül. Több fps-em nem lett 30-nál, de legalább folyamatosan játszható. (800x600 low/mediumon, egy fos 2600xt 256MB-al) -
tomi kft #25987 az első brucie-s feladatnál amikor el kell lopni a rendőrautot akkor mit kell csinálni a compjuterrel? -
Borg #25986 -
kraven81 #25985 Legalább írni tanulj meg! "Olvazsgatni" "segitteni" belölle" . Írd le ezeket 25ször helyesen , majd gyere vissza. kkthxbb -
Spice1 #25984 köszi az info-t,megnézem bár nemigazán értem ezt a régi profilból a mostaniba,nekem ugyonaz maradt... -
#25983 hát de egy 2 magos procival meg 8800 GTS-el mért laggol low grafikán?^^:(:( -
#25982 Én is szeretnék bekerülni ebbe a gamertag listába: aMorfi
Kicsit több magyarral szeretnék találkozni a szervereken. -
#25981 nehogymá lecseréld ezért... ugyanolyan szar lesz, csak lesz egy gyengébb oprendszered... -
#25980 Sziasztok!Érdemes a vistát lecserélni XP-re a jobb futásért vagy akkor is ilyen ratyi lesz?
-
#25979 nem buktad, csak át kell őket másolni a régi live profilból a mostaniba. Valahol a documentsandsettingben van asszem.
Feltéve hogy nem win, hanem csak gta reinstall volt. -
#25978 Még nem, itt értesülhetsz róla azonnal, ha kidaják. -
Spice1 #25977 nah sikerült egy re-installal megoldanom a live problémáim,mostmár belép online megint,viszont a mentéseimet buktam:( tud vki küldeni mentést?:D ott tartottam amikor elrabolta Dimitri Roman-t..
Gamertagem:OG Axel -
#25976 Tudom már biztos 100x le lett írva, de azért 297 oldalt had nem olvassak vissza meló után :D
Tehát a kérdésem. Online Live profil esetén milyen lehetőségeim vannak a mentések visszaállítására egy win install után? Vista -t cserélem le XP SP3 -ra (nem nem azért mert sebességnövekedést várok hanem mert meguntam a Vista -t). -
HUN BECSEHELY #25975 Köszi szépen -
#25974 kb 5 perc alatt találtam ezt a topikot, csak a live problémával foglalkozik, sok embernek sikerült is megoldania. Egy hátránya van, el kell olvasni, amit írnak.. -
Borg #25973 Azt a tweakert azóta se adták ki, aminek a képe itt volt pár napja? -
#25972 neked nincs kedved olvasgatni, nekem meg nincs kedvem helyetted gondolkozni. Kényelmes, hogy csak beírod, mi a bajod, más meg majd megoldja mi? Eszedbe sem jut, hogy esetleg az itt fórumozók sem tudják, mert ugyanolyan lusták olvasni mint te?
gúgli vs topik pedig röhej. Nyilván nem az utóbbiban fogom megtalálni a választ hamarabb, mivel itt csak pár száz ember írogat, a gúgli meg az egész neten keres. Ja, hogy tudni kéne használni, hát igen.. -
Manbeast #25971 A Live software-t is kell frissíteni, aztán a patch-ot felpakolni aztán menni fog az, csak akarni kell.
Ha így sem megy akkor M$ support. -
#25970 de még mennyire. tessék : http://support.microsoft.com/kb/942014
-
HUN BECSEHELY #25969 Figyu.Nem akarok kötekedni,nem azért vagyok itt.Segitséget szerettem volna töletek kérni,de látom itt senki nem sigitt senkinek,csak nyomogatjátok a képeket.2-napja ezzel baszogalodok,és már kicsit kezd elegem lenni belölle.Ne mond nekem hogy most menjek el olvazsgatni,mert kurvára nincs kedvem hozzá.Ha nem tudsz,vagy nem akarsz segitteni megértem.