54919
-
#26089 azzal hogy átvertek, jogom lett fikázni őket.... -
#26088 jó, szar a Rockstar, jobb lesz a Maffia 2, ámen. szerintem felesleges ezt még 18 különböző mondatszerkezetben kihangsúlyozni, hogy a Rockstar így úgy, meg a GTA IV így fos úgy fos. a GTA IV így sikerült, akinek tetszik és kibírja a jelenlegi állapotokat, az játszik vele, akinek nem tetszik, az meg keressen magának más játékot. erre nem lehet mit mondani. :\ nem isteníteni, meg védeni akarom a játékot, de valahol unalmas már az állandó jellegű fikázásokat olvasni, hogy így fos úgy fos, ez szar az szar. semmi sem kötelező, lehet keresni más játékot is. nem baszogatni akarlak ne értsd félre. akinek nem inge.... -
Jobboka #26087 Hova irjam a nevem?? már a gamertagot?? Jobboka92
amugy senkinek se fagy ki a küldi?? nekem 58% on van problémám: Payback küldi kifagy, Assassination küldi is a 3. résznél kicsit idegesítő -
#26086 hát ez sokkal szebb, mint a GTA IV :o -
eLiXir #26085 skacok vannak probemaim. full grafon teljesen akadas mentesen megy a jatek, de a kamera mozgas nagyon gyer. van vmi orvossag? meg a targyak, dolgok szelei pixelesek, de nagyon... -
#26084 ne essünk azér' már túlzásokbe ¦o))))))))))))))9 -
#26083 akkor várom a hívását XD -
#26082 köszönjük, majd értesítjük. :) -
#26081 az ok hogy le van szarva, de van akinek low-on sem megy, tehát nem tud játszani (én tudok 1920x1200-ban high-on). A sztori ok, de a többi egy nagy fos!!! -
#26080 Hadd lehessen már összehasonlítani, valamilyen szinten, vagy külön kellene GTA vs. Maffia topik vagy mi? Nyilván egyik még nem jelent meg, de már most lehet zongorázni a különbséget, mármint ami a külcsínt illeti. És miután a Maffia 2 megjelenik ezen generáció minden tagjára, számítani lehet, sőt egy kis józan gondolkodás is mutatja, hogy micsoda látvány világot lehet kihozni ezekből a gépekből, PC, konzol vegyesen. R* mit csinált? Vette a hatalmas rajongó tábort, akik "úgyis" megveszik a játékot és szó szoros értelemben szart egyet. -
ldavid #26079 szerintem ez még mindig nem Mafia2 topic
azt meg nem értem miért szánalom a játék
esetleg a portolás szar, de a játék attól még ugyanaz, mint konzolon
btw amikor megjöttek az első GTA4 trailerek ugyanez ment, hogy biztos render és nem ingame
részemről meg le van szarva a grafika -
#26078 hát igen, van aki tud játékot csinálni, nem úgy mint a rockszar -
#26077 nagyon durva az a videó, és nem csak a grafikája miatt, nagyon hangulatosnak ígérkezik -
PunkZoli #26076 a mentések, online pfofil esetén a netes adatbázisban is szerepelnek?
ezt jó lenne tisztázni, akár faq-ban is, mert nekem fontos lenne, és nem találtam rá bizonyítok, se az ellenkezőjéről -
#26075 A délután linkelt Maffia 2 trailert páran megkérdőjelezték, hogy nem IN-GAME, persze nem csak ők, hanem mások is akik a szánalom GTA IV. -et védeni próbálták.
Hivatalos válasz a 2K -tól:
A trailer nem CG (render animáció) és amit mutat arra is számíts a játékban. 2K Elizabeth -
Ati04 #26074 Tök jó ez a videószerkesztő, elég jó munkákat lehet majd készíteni vele.
Akyyy:
A plánozás az kiváló, a gond egyedül a snittek hosszúságával van, azért tűnik talán unalmasnak. Személy szerint a sztorit befejeztem volna ott, hogy jön a tűzoltóautó:) Mert addig egy kerek történet, az utána következő tűzoltó- és taxirobbantós részt nem tartom indokoltnak. Azt is valahogy jelezni lehetett volna az elején, hogy mi is filmed mondanivalója. Tanárom mondja, hogy ha egy filmben eldördül egy fegyver, akkor azt feltétlen meg kell mutatni hamarabb a nézőnek. Első videónak nagyon ígéretes! :)
Carlos: Neked nehezebb volt a dolgod, mivel a SA-ban nincs ilyen sok plánozási lehetőség, igazából ezt az egy dolgot hoznám fel, mint a filmef gyengéjét. Azért én belevágtam volna egy- kép "cinema" kameraállást (vagy nemtom, hogy hogy nevezik) hogy ne csak a hátulnézet legyen. Kicsit sok az autópályás felborulós rész. Az elején az ejtőernyős rész marha hangulatos a zenével! Ja és elég jól bánsz a Hydrával :)
Szóval csak így tovább, és vegyétek építő jellegű kritikának! Hajrá!:) -
sylas #26073 thx
tökre nem figyeltem hogy lehet állítani :) -
karajjj #26072 na feltettem már én is végre
nem tom nandusznak mi a fasz baja volt vele, nekem kb 15 perc alatt megvolt a regisztrálás meg az install is és már játszhattam is :\ -
HUN BECSEHELY #26071 Akor most megint próbáljak meg bejelentkezni? -
RYO21 #26070 ezt hogy csináltam? -
#26069 #26058-ra' -
HUN BECSEHELY #26068 zsivago lofasz liberly city ALEXANDRIA IN 46001 KÉSSZ:D -
#26067 Próbáld meg innen! El ne add! :) -
RYO21 #26066 milyen grafon nyomod? -
n laca #26065 Vezérlőpult --> Hangok és audio eszközők --> Hang fül --> Speciális --> Teljesítmény --> Hardvergyorsítás-t vissa 1el -
#26064 KATT
ez a lényeg:
"Következő lépésben, ki kell tölteni az ezt az űrlapot, amin hamis adatokat kell megadnod, mert nálunk ugye nincs Live" -
#26063 császtok frissitettem a kártáym driverért....és msotm ár elég türhetöen fut ahoz képest ami volt de ami probléma még maradt az a HANG!!!! egyszerüen ugy sistereg oylan szinten hogy a mélynyomom majd sét durran:S nah ez msot mien probléma lehet...semmi hang sincs csak sistergés de az nagyon:S -
#26062 nem tudom mi lehet, nem volt még szerencsém az eredeti változathoz :D -
n3whous3 #26061 adS:DSADS:DS:ASsasaddasasads -
BIZ0906 #26060 RECRUIT ez mit takar? Mert nálam semmit nem csinál :| -
#26059 POMPÁS -
HUN BECSEHELY #26058 Lehet hogy eladom,ha holnap sem tudom elindittani.Nem jelentkezik be LIVE-ra.Azt irja nem támogatja.Irtam már ide,de senki nem irt vissza. -
#26057 car densityt vedd lejjebb -
#26056 mert maxumumon van a járművek gyakoriága állitva (beállitásoknál vehicle akármi) -
#26055 Vkinek nincs eladó PC-s GTA 4-e? :) -
sylas #26054 nálatok is sokszor van nagyon nagy dugó - nálam igen szinte mindig -
#26053 Aham.
Tehat nem fogom a kijelzon a szoveget latni.
Thx, kiprobalom. -
#26052 rosszul! nem annyiszor kell leírni a számot ahanyadik a betű a sorrendben
például ha az van hogy RECRUIT akkor az ennek felel meg: 7327848 -
#26051 RECRUIT = 7327848
egyszerűen csak azokat a billentyűket kell lenyomni, amelyiken szerepel a betű. ez biztos! -
#26050 7 = 7 (1*7)
P = 77 (2*7)
Q = 777 (3*7)
R = 7777 (4*7)
Vagy rosszul irom?