Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm !
TirNaNog: nem kéne hogy csak autó mögött rögzített kamera legyen, hanem legyen egy ilyen opció is. Aztán ha drive-by van, megnyomod egyszer vagy kétszer a nézõpontváltást és forog a kamera a kocsi oldalát mutatva.
igaz, hogy a játék nem indul 4850-es kártyával?!
Csak mert egy ismerõsnek most vettünk 4850-es kártyával új gépet, és karácsonyra ezt a játékot akartuk neki megvenni. Ezek szerint halott ötlet?
Gyors segítség kellene!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Én csak 1600x...-ig tudom felnyomni, pedig a monitor bírná.
Esetleg az ATI miatt?... <#vigyor3>#vigyor3>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem az is elég lenne ha mondana végre vmi biztatót a Roksztár, nem kell hogy 2 nap múlva kész legyen, de legalább annyi hogy egyáltalán van fogalmuk arról hogy mi a probléma és képesek megcsinálni, várjunk türelemmel. De mégcsak abban se lehetünk biztosak hogy egyáltalán képesek lesznek egyszer kijavítani.
Mert a régi GTA-s módszer tök jó volt, de hogy nekem kell még néznem egérrel, hogy merre menjek, az gyász.
Þór vígi þessi rúnar
Légyszi vki irja már le pontosan hogy hol kell átállítani a kompatibilitást windows 2000re , mert sajna nem találom.
<#banplz>#banplz>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azert korulnezek a cpu piacon mi a helyzet.
A Fallout 3 -t nemreg fejeztem be es tenyleg nagyon jo, igazi pc-s jatek nem egy konzol atirat rókabõr.
1. GTA IV off/warez topik
2. Grand Theft Auto IV"
xP
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezt még annyival egészíteném ki, hogy az sem mentség, hogy konzol-átiratról van szó. Azt is el lehet készíteni igényesen. A Fallout 3 pl. X360-on jelent meg nyáron(?), az október végén kijött pc verzió pedig hibátlan, minõségi munka: a megjelenéssel arányos hardverigény, normális menük, irányítás. Az elmúlt négy héten szinte csak a Fallout 3-at toltam, és egy pillanatig nem volt olyan érzésem hogy szar konzolátiratot tolok, vagy hogy vennem kéne egy új gépet 200-250ezerért.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
full-on vagy kozel fullon gyonyoruen futott. (ja meg egy dolog, most vettem eloszor ugy jatekot sem demo sem warez proba elotte van volt) De a lenyeg. Csalodas! Mediumon, (arnyek es elsimitas nelkul, csunyan) max. 20-25 fps-sel megy, ez kicsit akadozos es raadasul az iranyitas sem tul jo. Szoval 15 perc jatek utan nalam nem az ev jateka.
Ma veszek egy nagyobb procit aztan meglatjuk.
Vamos Argentina!
A fejlesztõk gépe: Igen, egy dupla SLI-s kétmilliás konfigon biztosan sikerült áttörniük az 50-es frame határt... És mit nem tartalmazott az õ változatuk? Megcsinálták a várost kettészelõ folyót, kipróbálták, oké, ez tök jól fut, rajzoljuk akkor rá a terepre a várost is, és nem nézzük meg, adjuk ki? Francokat. Látták mi van, beleszartak, szerintem még röhögtek is.
Nem minden PC egyforma: Ez olyannyira áthidalhatatlan probláma, hogy az utóbbi 10 évben csak több száz játékot lehetett játszható sebességgel kiadni, köztük olyan ismeretlen cuccokkal, mint a GTA III, Vice City, vagy San Andreas.
Bika gépekre optimalizálás: Mennyire bikák? Mert tudomásom szerint négymagos nem bika, de vadbivaly gépeken is ocsmány a játék, cserébe 40 frame, no AA. 😄 Vicc...
Crysis futásán minimálisat - értsd: kb 4-5 frame - segítettek a javítások. Egy patch igen ritkán, de inkább soha nem segít ezeken a hibákon.
Aki bowlingozni akar:
Egeret hátra húzod, majd elõre és ezzel egy idõben bal egér gomb.
Át lehet zúzni lezárt városrészekbe is: Kuzin garázsától nem messze van egy ugrató a folyó part közelében, na ott nem kell sebességbõl átugratni, maradj a kerítésen belül. Ott szalad a magasvasút, annak a vonalán simán át lehet rongyolni a másik szigetre. Mondjuk élbõl kapsz egy hatcsillagost, de poén.
www.gamedroid.hu
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW