54919
-
#26460 egyik sem normális, sajnos ilyen a játék. :\ -
Athos120 #26459 Sziasztok!
Nem értek valamit, miért tettek ekkora gépet a játék alá, ha még a dupla magos prolimat sem hajlandó megdolgoztatni? Minek kell ennek négymagos? A Másik, nem tudom miért de úgy vettem észre, hogy full grafikán, már, amit enged a játék úgyanúgy megy mint a legalacsonyabbon, ez normális? Köszi a válaszokat! -
#26458 Peyote. :) -
#26457 Na ez az:
Legalábbis én ezt elég LR verdának nézem. :) -
#26456 melyik? :)
holnap után lesz egy jó kis szavazás a témában -
#26455 én hívtam őket nálam is ugyanúgy üzenetrögzitő volt aztán 1-2óra múlva (játék beli idő szerint) már hívtak is -
#26454 Ja, és nem lehet vele "ugrálni". :) -
#26453 Nem csak a woodoo a lowrider. Van egy másik is. Asszem a 3. szigeten van, iszonyat jól néz ki, ma is láttam, de nem vágom a nevét így hirtelen. -
#26452 Látom Te sem olvasod a FAQ-t:) Csak akkor miért tanácsolsz butaságokat másoknak?:) -
BetonK #26451 hívtam őket, sosem veszik fel, üzenetrögzítő jelentkezik csak! -
#26450 1. nem
2. van egy voodoo nevű autó ami lowrider de tudtommal nem lehet vele lowriderezni -
#26449 először neked kell hívnod őket aztán majd felhívnak és addnak egy időpontot amit bejegyez a telefonba és akkor kell elmenni -
#26448 tényleg, PC verzióban sem tudunk indexelni? mert azt tudom hogy a többi autó szokott, na de mi tudunk?
kettő, vannak ténylegesen lowrider autók a játékban, tehát amik betöltik a lowrider szerepet? -
BetonK #26447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Segítséget kérnék!az a problémám, második szigeten vagyok, találkoztam valami flügyelővel, aki azt a missiot adta, hogy jelentkezzek a neten valami melóra. jelentkeztem, azt mondták telefonálak ha jól emlékszem, de már (játékban) napok óta nem történik semmi, nincs missiom se más,amit tudnék csinálni. mit rontok el, v mi?köszi -
#26446 FBI Buffalo jó kis verda erős batár állat és még rendőr autó is mi lenne itt hogyha magyar utakon iennel jönnének a rendőrök? xD -
#26444 no tehát eddig én kimaradtam a "nálam hogy néz kia ajáték" részlegből, ezért nyomok most pár képet :)
-
#26443 hát nemtom mi a faszért nemjó 1 telószám se -
n3whous3 #26441 hangot fel, lowridert elindítani -
#26440 el de az egész attól függ mien grafikán tolod mekkora felbontásban...stb -
n3whous3 #26438 ja -
Vityuska #26436 hello!
ezen a gépen elfutna a game szaggatás nélkül?amd athlon x2 5400-as proci,2gb ram,gigabyte hd 4670 512 mb ddr3(wan ahol azt írják h gddr3). a segítségeteket előre is köszönöm -
#26434 [ spoiler ] asdasd [ / spoiler ] szóközök nélkül:) -
BetonK #26432 srácok!
spoilert hogy is kell írni?:) -
#26430 Én is mindig próbálok felmenni a tűzlépcsőn, de sose érem el :D -
n3whous3 #26429 de a kurva életbe mit ígértek? (sőt talán ps3 meg box teszteknél igaz volt)
- minden telefonszám létezik és használható
másrészt
- minden házra fel lehet mászni
faszomat ott van a tűzlépcső collision detectionnel mindennel és nem lehet egyiket se elérni!!! -
#26428 mint szinte mindegyik telefonszám -
#26427 foglaltat jeleznek -
#26426 házakból asszem csak annyi lehet amennyit megkapsz 3 vagy 4 nem tom mert még nem értem a végére am van egy honlap a játékban ahonnan elvileg ha felhivod azokat a számokat akkor vehetsz kocsikat -
blinty #26425 jólvan kösz! akkor maradok a 4850-nél. -
#26424 elvileg lehet rendelni kocsikat -
#26423 C:\Users\Régi neved\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008f02898944\
amik itt vannak fáljlok, azokat bemásolod ide:
C:\Users\újnév vagy újratett gépen ugyanaz a név is lehet, ékezet nélkül\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e0000099999999999\ természetesen nem ilyen nevü mappa lesz, hanem abba, ahova új játékot kezdtél, és már mentettél is el egyett! csak fálokat másold bele, ne könyvtárakat, rejtett mappákba vannak, tehát total commanderbe csináld ott a legegyszerübb!
nem tudom te miket töröltél:Ö -
#26422 Ez az, mire költöd a temérdek pénzt... miért csinálj meg minden mellék küldetést, minek gyűjtesz annyi cash-t? 5$-os hotdog-okra nem fogod tudni elkölteni... (persze lehet venni 1000$-os ruhákat, de arra se fogsz 100.000$ -okat köteni...)
Oké még nem értem a történet végére nem tudom mire számíthatok... de Roman sportkocsikról, hatalmas házakról meg kurvákról beszélt Nikónak a történet szerint ugye így csalta ki az USA-ba. Lehetne esetleg az a végcél hogy ezt elérni, sok ház sok nő sok kocsi...
"King of Liberty City" -
#26421 miért offline? -
Rainbow15 #26420 Egyre jobb, kitöröltem az xlive, és a mentést tartalmazó Rockstar mappát, és bemásoltam a régit a helyére. Játék indít: fatalerror -
eddie #26419 Sziasztok !
Tudna valaki segíteni?Beállítok mindent a settingsben de a felbontásomat mindig vissza állítja 1280-720 high-ról 1024 lowba.Mindent meg csináltam amit a faq-ban leírtak.Tehát:C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games-ből törlöm a settings mappa tartalmát.
Ilyenkor mit tudok tenni?
Előre is köszi a választ. -
#26418 Küld egy megerősítő levelet a regnél megadott email címre és ott kell rákattintani egy linkre.
"Please click this ACTIVATION LINK to confirm your registration and activate your account."
Ennyi.
Nekem is ez volt a bajom. A levél nem jött meg azonnal csak pár perccel később és már majdnem besokaltam, hogy nem tudok belépni. -
#26417 1 kérdésem lenne. nem tudjátok mikorra várható a következő patch ami talán már ténylegesen javít is valamit? -
#26416 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah én is :D nem tom mág h müxik e mingyár meglátom:D -
SchweepeS #26415 Persze betudok linkelni,
HD4850 vs 9800GT Part2 :D
több külföldi forum is foglalkoz(ik)(ott) a 2 kari hasonlitásával. amely forumokat olvastam kb 75-25% HD-GT(x) ajánlották. ja igen a 9800GTX amire mondjak hogy az egyenlő a HD4850el de a sima GT-t azt simán veri. -
#26412 hello, ezt most én is beszívtam... nekem is azt írja, hogy please, check your hard drive... nemá, hogy újra kell kezdenem...ááá