Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy kell felvenni haverokat community által a listádba?...
stb stb, nem néztem még át a dolgokat.
púúúúú
púúúúú
3 órát egyhuzamba lemultiztem, nagyon komoly: D
Holnap lehetne valami kis multizgatás: P
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Olyan részletesen lett megalkotva ez a város, hogy valami döbbenet és ahogy lélegzik...
Nekem a grafikája is nagyon tetszik, de élsimítással majd egyenesen gyönyörû lesz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként azt vettem észre nagy örömömre, hogy (most épp) kicsi a frame rate, de se gyors sebességnél se nagyobb hajszánál nem akadozik be. El lehet vele lenni bõven, a rendszeremnek is vannak gondjai még azt hiszem, szóval egy peccs meg driver adni fog mér annyi FPS-st, hogy tökéletes legyen.
A verekedéssel nem vagyok teljesen kibékülve, túl nehéz eddigi tapasztalatok alapján 😄 De legalább reálisabb.
púúúúú
Kár hogy holnap suli😞
- egyrészt nem emlékszem mit írtatok hogy kell offline saves profilt csinálni
- másrészt olyan graf buggal találkozok, miszerint közelítek vagy távolodok textúráktól és olyan csíkozottan változnak... (mint amikor a kerítéshez közelít az ember és a mintázat "mozog") más is látott ilyet? Lehet a driverem szar (pedig a legújabb van fent)
- harmadrészt nem megy valami jól, remélem lesz patch meg driver nemsoká.
púúúúú
Egyrészt minimumon kezdtem. Másrészt meg nem édeskevés, minimumon fut vagy 100FPS-el a játék, csakhát úgy is bugos szar az egész. Elhiszem, hogy vannak emberek, akiknek sikerül még normális keresethez jutniuk ebben az országban, de higyjétek el, hogy személyes ismerõseim közûl(pedig jó sok embert ismerek) nekem van most a második legjobb gépem, és ez nem vicc, erre felé ekkora már a nyomor...
Úgyhogy nem kell édeskevésezni, mert itt Fehérváron igen is nagy szám ez a 3 éves gép. És érdekes módon minden tisztességes módon megírt játék fut rajta szép grafikával, teljesen élvezhetõ FPS-el, csak azok nem, amiknek a grafikája csillog meg villog, de az effektek mögött ronda lowres textúrák vannak, és a mai legjobb gépeken sem futnak 40 FPS-nél többel max grafikán. De ezek ugye nem tisztességes módon megírt játékok, mert távolról virít róluk, hogy arra megy ki a játék, hogy a 15k-s játékon kívül még vegyél 300k-s új gépet is hozzá...
És nem csak össze-vissza beszélek, mert a videokártyám DX9 teljesítménye egy mai középkategóriás kártya szintjén van, a procim meg nyers, egy-egy feladatra koncentrált benchmarkokban ott van alig a Core architektúrájú procik alatt, sõt 1-2 tesztben ver is párat. Fõleg mivel majdnem 4GHz-en fut, ami már kb optimális a Netburst architektúrának, asszem eredetileg 10GHz körülre tervezték majd feltolni õket, csak nem jött össze. Persze azt elismerem, hogy sok játékhoz gyenge, mert az AMD lepénzelte a játékkészítõket, hogy optimalizáljanak rövid pipeline-ú procikra, de nyers CPU és FPU benchmarkokban messze otthagy minden AMD-t. És itt jöttek nekem sokan, hogy ugyan már FPU, az minek játékhoz... Hát talán mert 3D, és ha csak egész számokkal számolnának az engine-ek, nem tartanának itt a játékok grafikailag, ahol tartanak. Persze nem a renderelésrõl beszélek az a GPU dolga, de ugye a GPU-nak meg kell mondani, hogy mit rendereljen, meg mit ne éppen, ahhoz meg a procinak is sokat kell azért 3D-ben gondolkodnia... És akkor még nem beszéltem a fizikai engine-ekrõl, szép is lenne, ha tört számok nélkül kellene fizikát számolni.
Why so serious?
Lehet nekem is ki kéne próbálni PC-n, szinte azonos a konfigunk, csak én tuningoltam a procit 😉
PSN: berghold
Egyszer kerestem, de nem találtam meg 5 perc alatt, így nem is érdekelt tovább 😛
PSN: berghold
Mindkettõ édeskevés...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Most toltam egy kicsit, leis fáradtam: D
Am az MMA10 re vagy az a megoldás, hogy kilépsz a SC-ból, vagy leveszed a játékot full LOW ra.
ha nem kell nekik az a 2 DLC, akkor a North csinálta volna a portot
Amit mi kaptunk most PC-re az a Rockstar szégyene!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
5000+ X2
2x1GB DDR 800
HD2600XT 512 MB DDR3
<#smile>#smile>
púúúúú
Nekem nem akarja engedni hogy mentsek.Kéri hogy jelentkezzek be a windows live-ba de nem tudok pedig már megcsináltam a regisztrációt.
Ha valaki tud rá megoldást pm-ezzen rám légyszi
Az én tapasztalataim: Steamen vettem meg, mert nem akartam szopni a DVD-ellenõrzéssel. Ez elég korrektül mûködik, aktiválás után Steam sem kell, parancsikonnal csont nélkül indul, mint egy warez verzió. 😊
E8400 3 GHz Dual Core 2 , 4 GB RAM, ATI 4850-es konfiggal itteni tanácsra alábbi beállításokal még zsúfolt eseményekkor is 30-40 fps (nem az üres szobában kell hozni a nagy fps-t, hanem action közben): 1680x1050, text: med, render: high, view dist: 20, detail: 100, traffic: 40, shadows: 0. Benchmark average: 37 fps.
A játék szvsz nagyon hangulatos, a grafika így is szép. Nálam semmi crash (XP-n és Vistán is tesztelve, legújabb driver, összes javítás, .NET 3.5 telepítve).
A Windows LIVE azonban nem akar beengedni, aszongya nem támogatott a lokalizációm. Ebben valaki segíthetne, mert enélkül nem lehet multizni. (30 megás frissítés + MS hotfix telepítve). Valaki külföldön azt javasolta, amerikaiként kell regisztrálni és gond nélkül megy. Tapasztalatok?
jövõre vagy doboz, vagy ps3.
mellé egy fullhd tv.
azt game éjjel nappal.
meguntam, míg live-ra is bejelentkezik, az is 20 alkalombol 2x sikerül talán.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
megya multi: D Kipróbáltam, hogy leveszem minimumra a graffot, egybõl megy: DXD
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A sok negatív kritika ellenére szerintem üt a game. Az eddigi részekhez képest tényleg újszerû hangulat, és sok remek apróság ami hatalmasat dob az élményen. Egy tempós ütközés egy fával és vígan repültem ki a kocsi szélvédõjén. Csak példának.A ruszki techno is hatalmas.Sõt kapaszkodjatok, én szépnek látom. Fõleg hogy messzebb került az eddigi "rajzfilm" hangulattól.
A regisztrációs káosz tanulható és legyûrhetõ. Miután túlestem a csapkodós hangulaton gyorsan összejött. A vas viszont baromira kell neki.Közepes géppel csak kompromisszum képes játékosok menjenek neki.
Nekem beadta alapból a 1680x1050 very high-on de ehhez egy Quad 3 proci 4 ram és egy 8800 gt 1 Gb kellet.
Összefoglalás: Holnap nem megyek be dolgozni. <#nevetes1>#nevetes1>
Ahány ház, annyi baj legyen.
Hát nehogymár én sufnizzak, mert õk faszok.
Többeknek nem jött be ez a módszer a sweeper-el, én meg nem görcsölök vele.
Majdha okés lesz a játék (patch) akkor megveszem.
Illetve:
!!!!! Olcsóbban vennék GTA 4-et !!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
bezzeg ha nem kéne szar konzolformatból PC re portolni egybõl menne mint az ágybahugyozás...
Nemlenne kitalálva ez a b@szadék live, amivel végülis semmi bajom, de egy újjabb hülyeség ami foglalja a helyet...Jobabn örültem volna egy steam támogatásnak....A social clubra meg nemtok mit mondani: D
Rárakták a másolásvédelmet, az meg szanaszéjjel b@szta a multit XD
Közben a tegnapi 1024es felbontás helyett másik monitoron most 1680*1050ben nyomom,a texture quality továbbra is csak medium és nem enged felfelé,a rendering alatta viszont highestre mehetett,maxra...és érzem ugyan azt a 30 fps-t,van némi utánhúzása a dolognak így most már..de még mindig akadásmentes és folyamatos..
látvány szép...látótávolsággal sincs bajom alapban,textúra eltûnést nem tapasztaltam..
brutális hangulata van az egész játéknak. iszonyat bejön a fizika 😄 hummer messze ver mindent 😄
jó lesz ez, érzem én 😄
http://thenamelessphoto.com/
Most úgy néz ki, hogy 7900gt-vel 800*600-ban full lowon elmegyeget <#rolleyes>#rolleyes>
Tényleg igaz amivel próbálom gyõzködni magam hogy egykét szegmenst kivéve a "játék" már nem PC-re készül. Itt mindig jött a bosszúság hogy most ez nem olyan az nem olyan. Playstationnel kapcsolatban pedig egyszer sem votlam bosszús semmi miatt. Ott megy minden flottul! Ez a kulcsszó