54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DJ Skyline
    átálltál a sötét oldalra? nahát.
  • Pilutika
    én már xboxon tolom...mindenfél "mellékhatás" nélkül :D..amigy tudja valaki hogy infernust hol lehet szerezni?
  • n3whous3
    Nekem is, kurva jó hangja van, nem? :D
  • Kandurex
    "csodaszer"

mindennap újabb xDD
  • Rodman6
    Ejjj gyerekek! Megint találtam egy csodaszert! Wincare Tech Memory Booster Gold 6.1.1.0162 a neve.
    Ezt tőőcsétek le. Játék indít, ALt+tab kilép. Beléptek ebbe a memory szarságba, majd Processes gomb.
    Előkerítitek a GTA4.exe t, jobb egérgomb, Set Priority és High vagy Real time! Úgy fog futni a GTA mint a nyúl!
    Nekem minden megy MAX-on! Ha a CPU controllert is elindítjátok mellé úgymégjobb! Abban is ugynezt kell csinálni: jobb egérgomb és CPU 1+2 ha 2 magos a proci. Az eltűnő textúrák orvosága pedig: -availablevidmem 10!!
    Ha10-est írsz utánna, nincs több eltűnő textúra! (commandline.txt fájlba)
  • Szabi1991
    kedvenc verdám :D

• Hunter of Deer
    hali lenne egy olyan problemam, hogy feltettem az uj drivert amit nemreg linkelt valaki, es miutan elinditoma gamet nincs a kocsiknak hangja illetve nincs tolteny kiiras sem. a menunek meg a radionak van hangja csak a kocsiknak illetve lovesnek nincs. eddig jo volt a beta driverrel. visszatettem megint azt de ugyanugy nincs rendesen hang es toltenyszamlalo. tutok esetleg valami megoldast erre? thx.
  • ProGabe #26782
    próbálta már őket valaki? remélem hoz +20 fps-t
  • MrAndree
    Egy pillanatra hátranézel /alapesetben C-vel/ és utána automatikusan a kocsi mögé rakja a kamerát.
  • dzseni

btw, nincs valami lehetőség hogy nem kelljen a kocsi utána a kamerát manuálisan mozgatni , hanem úgy mint a gyalogos módban fixen hátulról? Valami választható opcióról gondoskodhattak volna.
  • RYO21
    elinditom es aztan hibat eszlel es ezert leall.....
  • Balaka
    Milyen procid van?
    Mert az én konfigom:
    8800 GTS
    Asus maximus formula
    intel core2 duo e8400
    4 giga ram
    vista 64 bit:)
    ezen med-med en nem megy ugy hogy pl tisztán 60 FPS-el ,onnan tudom h ha kimek a tengerre ott megy szépen
  • tmisi
    nekem nem szokott szaggatni :)
  • Viktorr
    Windows telepítés közben nem kaptál kék halált,vagy ott nem fagyogatott?Mert ez valószínű,hogy hardware hiba lesz,cpu,graf kártya,memoria bármi lehet.
  • Balaka
    Van olyan ember akinek teljesen szaggatás nélkül megy a gém? vagy csak a rockstartosoknak?
  • Stefibaba
    LOL ez nagyon nagy
  • XeroX
    "természetesen a windows előtt unistalláltam, és visszavontam a regisztrációt...."

Én már négyszer raktam újra a windows és a játékot, de sosem vontam vissza semmi reget, mindig kérte a serialt, beadtam neki és neten aktíválta.
    Van valami korlát, hogy hányszor lehet aktíválni ???
  • CsőKujts
    Lenne olyan kedves valaki hogy elmondja nekem ezekkel a lukacsos mozgó árnyékokkal mit lehet kezdeni? PLz
  • Frank99
    Urak!
    Falnak megyek!
    Újraraktam a windowst, friss driver, gt4 települ, majd baszik elindulni, a social klubot inditanám, pislog a wincsi, majd kifagy az egér és billentyűzet is....

természetesen a windows előtt unistalláltam, és visszavontam a regisztrációt....
    Ötlet?
  • Kit--Kat
    Ezek jók! lehetne pontosítani, hogy kedvenc kikapcsolódási módszered barátokkal barátnőkkel, kedvenc éttermed. stb. ezekkel ellehet majd játszadozni az elkövetkező pár évben :D
  • DJ Skyline
    ezek nálam is megfogalmazódtak már, csak más köntösben:
    Kedvenc karakter akivel tudsz jönni-menni?
    Kedvenc barátnő akivel a legtöbbször jössz-mész?
    Az alábbiak közül hova szoktad vinni a játékbeli barátnőd? (???)
    Melyik a kedvenc fegyvered?
    Hogy tetszik a multiplayer?
    Kedvenc helyed ahol a legtöbbet jössz-mész?

(???) = gyengus kérdés, gondolkozom rajta hogy legyen-e
    a kedvenc hely kérdés pedig komplett Liberty City-re vonatkozik, biztos megvan mindenkinek a kedvenc szigete, ez alapján lennének a lehetőségek felállítva (fehér vastag részek, és a 3 kis sziget)
  • Kit--Kat
    Nekem van egy ötletem a későbbiekre, mert még sokan nem vitték ki a játékot, többek között én sem.
    Szóval kedvenc női karaktered/barátnőd.
    Aztán legszimpatikusabb barátod.
    Szerintem ezek elég jók lennének.
  • DJ Skyline
    lehet ám mondani ötleteket, azért mert én rakosgatom be a szavazásokat az nem egyenlő azzal hogy csak azok kerülnek be amiket én akarok. :D
  • zorrobomber
    szvsz hülye szavazás, de azért jobb mint a semmi
  • Endiman
    nekem a commandline-os txt-vel nem tölt be a játék, tapasztalt már valaki ilyet?
  • DJ Skyline
    ne hülyéskedjük el a szavazást ha lehet, láttam többen úgy nyomják hogy kiválasztják az első kettőt, majd harmadiknak bebökik hogy nincs kedvenc
  • BetonK
    ebből már csak a csörög a spiné hiányzik...
    de már lassan egy hét telt el a játékban, és senki nem csörög...
  • ChuckyHUN
    úgy néz ki meghalt a 2 hetes chillstream. fasza
  • Gascan #26761
    Azt szeretném kérdezni, hogy tegnap kipróbáltam a multiplayert a játékban, de nekem ez az első Live-os játékom és elég fura.

Jól látom, hogy ebben nem szervereket kell kiválasztani, ahol előre látom, hogy mennyi játékos van, hanem csak játékmódot? Van rá esetleg valami mód, hogy úgy tudjak multi szerverek között választani, mint mondjuk a CoD4-ben?
  • ChuckyHUN
    úgy néz ki mehhalt a 2 hetes gamepadom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fasza, basszameg
  • Toyo
    BetonK,
    Netcaféba bemész, weben e-mail, céget megkeres, önéletrajz feltölt... azt majd csörög a spiné.
  • i robot
    Akármit csinálok nem indul a game. Néha kiírja xlive.dll missing. Meghajlítom a lemezt 270 fokba.
  • BetonK
    nekem ez a final interview missio csak nem akar tovább menni, még mindig nem hívtak fel a cégtől..
    mit lehet ilyenkor tenni?
  • pcmadrid
    Hogyhogy nem indul el?Játékon belül a Graphics-ban van,rámész,majd meg kell várni amíg betölti.
  • Solid Snake
    xpadder gamepad profiler :Aki gamepaddal szeretné játszani Nagyon baráti program mindenféle billentyűt átkonvertálhatunk vele a game padunkhoz.
  • RYO21
    nálam meg nem indul el a benchmark....
  • RYO21
    majd este nyomjuk a multit?
  • Szabi1991
    (ilyen lehetőség is kellett volna fent a szavazáshoz...)
  • Szabi1991
    Nem vettem (még) meg a játékot.
  • tenkenorman
    jó szar az avatarom:D