Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord RZA a PUNK
pontosan, haverom sony braviáján játszottam ps3on gta4el még anno, nem hittem a szememnek, egy 100+ centi átmérõjû hdtvn olyan undorító ronda volt a grafika az élsimítás miatt, hogy kicsit csalódtam. sõt a röhely, hogy néhol még akadozott is ! phuj konzol, lusta, buta embereknek van az 😊 bár tekken , soul calibur, final fantasy csak is azon jó 😊)

Üdv

Valaki segítsen nekem pls abban,hogy mit kéne tennem ha a játékban az összes textúra hiányzik,csak a fényforrások látszanak és egyéb apróságok.
Visszaolvastam,próbáltam 180.60-as,48-as és korábbi driverrel is,eredmény nélkül.Minden fent van a gépen aminek csak lennie kell,.net,újabbik direct x,stb.
Legutolsó kisérlet óta a social club sem indul el,hiába írtom ki és rakom újra,egyszerûen hibaüzenettel elszáll indulás helyett.
Mit kéne tennem?

Macccy
OFF:
Na ebben egyetértünk. Csak én harcolok ellenük ám rendesen, gerillásan!! <#vigyor0> És nem is veszek olyan "nyalóka hardware-t. Csak az a baj, hogy attól még mert én PC patriot vagyok és mert tudatában vagyok a konzol ügyesen titkolt korlátainak, és mert megveszek évente 2 nagy nevet (idén Mass Effect és GTA IV) ettõl még a sok warez miatti bevételkiesés folyamatosan a konzolok felé tolja a pénzt ... Najó befejezem mert ez meg aztán abszolute nem ide való ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

ez is jó...megnézném mediumnál jobban azokat a textúrákat<#hehe>..köszi
IMYke2.0.0.0
Félõ, hogy a konzolos tulajdonságait nem módosították a portolás alatt - nem írták át a motorját úgy a játéknak, hogy EGYÁLTALÁN képes legyen akárcsak 2x-es AA-ra... Véleményem szerint, akár egy 10 év múlva megszületõ gépen sem lesz AA ezalatt a játék alatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lord RZA a PUNK
nem, mivel nem raktak bele 😊

viszont továbbra is csak a texture meg a rendert marad..nem kerül elõ anitalliasing lehetõség?😊
Lord RZA a PUNK
csinálni kell egy commandline.txt szöveges dokot a gta4 gyökérkönyvtárába és ezeket beleírni h felhúzhasd amennyire akarod a beállításokat

OK 😊
IMYke2.0.0.0
Vártam. A számokat felejtsd el!
Nézegess egy pár tesztoldalt és rájössz, mire gondoltam.
Az nVidia híres a nagy számairól.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezért kell a FAQ-ban látható fakegenerátort használni
IMYke2.0.0.0
Ez is mutatja, hogy mekkora gány a konzol...

Biztos vagy benne?

Grafikus processzor típusa: ATI RADEON HD4830
Grafikus processzor órajele: 575 MHz
Grafikus memória: 512 MB, GDDR3
Grafikus memória órajele: 900 MHz
Memória interfész: 256 bit
Csatolófelület: PCI-E x16
TV-kimenet: van (HDTV)
DVI: Dual DL-DVI-I
Egyéb: DirectX 10.1 támogatás
ATI PowerPlay technológia
Shader Model 4.1 támogatás
ATI CrossFireX támogatás

BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0

Performance
GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS
Core Clock 675MHz (vs. 650MHz standard)
Shader Clock 1674MHz (vs. 1625MHz standard)
Texture Fill Rate 43.2 Billion/sec.
Stream Processors 128

Memory
Video Memory 512MB
Memory Type GDDR3
Memory Data Rate 1940MHz
Memory Bandwidth 62.1GB/sec.
Nem feltétlenül SPOILER,de fordítás közben feltûnt egy mondat,hogy dönthetsz,megölöd vagy életben hagyod az ellenséget,de aztán ennek lesznek következményei...wow😊
köszi😊

Macccy
Nem kutakodott, nekem eltûrte a default Daemon Tools-t, cserélgettem a korongokat, semmi ... most is jó.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

KisPaksi
hogy tudtad felrakni ennyire?? nekem is ugyanez a konfigom kb.. ugyanígy 8800GT...??

Lord RZA a PUNK
na ja, pedig cpu controlt úgy állítóttam h mind a 4 magot használja, de hát nem kõ neki..csak az a qrva vga..

[HUN]FaTaL
38xxnél is mehet 95 fokig biztosan

http://goo.gl/gd6Zi5

Macccy
Ott valami más van akkor ... kíváncsi vagyok az ATi driverek majd mit csinálnak. Relatíve új kártyád van, elképzelhetõnek tartom, hogy nem igen van kihajtva, sõt ... Másképp nem lehetne, hogy nálam is majdnem úgy fusson. Haverom 512-es 3870 -esén meg úgy.

Még 4 óra és hazaérek ... hhh <#unalmas>

IMYke2.0.0.0
Ha HD48xx-as sorozatú akkor ne parázz: 100 fokig mehet.
Ha régebbi VGA-d van, akkor parázz 😊

KisPaksi
nem tudjátok hogyan lehetne megoldani, hogy ne akarjon bejelentkezni a clubos cucc? mert nekem nem kell net ahhoz hogy játszhassak, de csak akkor engedi indítani, ha kihuzom az utp-t és nincs net a gépen...! Vista lenne amin meg kellene oldani!

[HUN]FaTaL
LOL talán ha nem a proci felét használná lehet h nem akadna c2d-ken sem..

Lord RZA a PUNK
o.O a qrva anyjukat. röviden tömören.

kicsit felhúztam a procit...2ghzrõl 2,5re....ha 62fokon megy a gpu nem lesz para?

bordy
na itt van. én úgy tudtam hogy nem ismer minket a cucc. szal ez most így itt van elõttem.

1.
2.

[HUN]FaTaL
fõleg hogy nem támogat SLI-t a játék így a dual 8800al pont annyira mennél mint az egy darabbal

Lord RZA a PUNK
rofl minden maxon, árnyék is. igaz a benchamark nem egy nagyon kemény környezetben zajlik. mr faustino területén ugyanezzel a beállítással kb 15 fpsem van, bárhol máshol viszont az átlag 30 megvan. izmos kártya ez a 8800gt , megérte a pénzét még anno. egy dual 8800 viszont keményen odabaszna 😄

Macccy
Semennyire, késõbb már ... Indításkor a SecuROM ellenõrzéskor felpörgeti, aztán szépen lépcsõkben le is lassul, 2 perc múlva már áll ..... a lemez ..... <#smile>

IMYke2.0.0.0
Hát pedig a Recommended alatt is Quad írva, és az eddigi pozitív hozzászólások alatt is az ilyen CPU-val bíró gépek szerepeltek jobban...

Banano
Nah végre kipróbáltam a gamet.

Vonalkák csutkán texture q. medium ,a másik legmagasabbon, 1680*1050-es felbontás sajnos az 1920*1200-at nem engedi, élsimitás ugye nincs , és hát elég csúnyácska így , nemtom hogy mit fog majd dobni rajta a texture qul. ha magasra esetleg legmagasabbra állítom..(tudom h nem lehet de majd az új configgal)
Mondjuk az is igaz hogy ps3-on sem volt szebb a game sõt ( ha 1méterrõl bámulom a tv-t, de mivel 4-5méter ezért a hdtv-n már nem igazán látszanak a recék és az összhatás így mégis csak konzol javára), azt kell hogy mondjam hogy így pc-n a közeli tárgyak jobban néznek ki mint psen...viszont távoli cuccok elég rondák pc-n ..abban a ps a nyerõ, fps ugyanannyi mint mindenkinek 10-30között, és sajnos ez csak rosszabb lesz mivel konzolon ez a városrész tükörsimán ment viszont a belváros a másik szigeten már érezhetõ volt a lassulás 10-12kocsinál.Szóval ezért sebességben egyértelmûen konzol.
Jah és persze a belvárosban nem is igazán lehetett robbantgatni vagyis lehetett csak szinte diavetítés ps-en IS!
Fizikán szerintem javítottak még egy kicsit, konzolon volt egy pár bug azokkal itt nem találkoztam , és jobban is mûködik az egész , itt megint pc a nyerõ.
Amit még észrevettem hogy autópályán pl, pc-n mondjuk egyszerre 40kocsi van , konzolon kb 20-25lehetett ,mondjuk nem számoltam meg😄 de szemmel láthatóan több a kocsi a pc-s változatban.

Szóval mindent összefoglalva ha most választani lehetne akkor inkább ps, bár pc-n szivesebben játszom, de ha kijön a patch és egy erõmû dübörög majd otthon akkor egyértelmû hogy pc😊...

viszont szvsz így egy játékot nem kellett volna kiadni, legalább 1-2 hónap csiszolás ráfért volna még..de hát majd jön a patch remélem vmi 2gb-os pack:😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

RatBaG
daemon toolshoz (vagy hasonló programokhoz) mit szól a game? mintha vki írta volna, hogy telepítéskor kutakodik a gépen...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem is 4 mag van, azt szaggat rendesen.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

De minek? Diavetítõ parti?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

IMYke2.0.0.0
Akkor beigazolódott: CPU függõ a kicsike = 4 maggal jól érzi magát.
A VGA-dnál egy HD4830-as is erõsebb, tehát, az a 99% is tetszetõs.

Hát lehet hogy ezt így szerette volna elhitetni a rokksztár pr osztálya, dehogy nekem 4870x2-vel medium beállításokkal is szaggat az viszont tény. Van mellé 8 gb ram meg kvad kór proci, nem mondanám szarnak a gépet. És még én se tudok értékelhetõ sebességgel játszani.

kár 😞
Azt vettem fel, hogy a rendõr ki akart tépni a kocsiból, amikor megfogta a kilincset, elindultam, õ meg ott maradt a kilencsen, és húztam a kocsi után, a kanyar után leesett, vicces volt <#vigyor3>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Macccy
Nem IMYke, a driver upgrade az még nem optimalizáló patch a játékra, bár ettõl még javíthat a sebességen akár több százalékot (volt már rá példa ugye az elmúlt 10-20 évben), de mivel kispalko -nak célzottan grafikai problémája van, nem véletlenül mondtam, hogy videokártya driver csere lesz.

<#ticking>

Gyerekek Hamachi és lehet lanban tolni 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IMYke2.0.0.0
Csak kódolással = rohadt macerás

bertino
ezt PCn csináltad ? 😮

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok !!
Ma megvettem a GTA IV nekem tökéletesen megy. A konfig: Asus P5K Pro, Intel Core2 Quad (Q6600) 2.4GHz, Kingmax 4GB (1066MHz), BFG Tech 8800 GTS OC 512MB.
Ez pedig a Benchmark:

Statistics
Average FPS: 49.24
Duration: 37.06 sec
CPU Usage: 77%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 99%

Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 178.13
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Vannak videóim, \Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Videos\Clips, itt a helye, és a fájlok nevei *.*cli.
Hogyan tudom kivenni a játékból, és win.-ben lejátszani, pl. media playerrel?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

FragStaR
akinek dvd változat van annak mennyire pörgeti illetve milyen gyakran ellenörzi h bent van a dvd? (mennyire zavaró) mert ha gáz akkor inkább steam rõl veszem meg csak azért árba kb ugyanaz a dobozoshoz meg mégiscsak több az extra

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

bazza
Nekem nem volt ott Hungary 😞 Így akkor multi se lesz????

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hát csak tod aza a baj hogy azon a beállításon nem produkál élvezhetõ sebeséget a 4870 x2 ,120 on akárhány ezres kártya se ütné meg a 30 fps-t sokszor... a q9000 essel sem😞... vagyis azt olvastam.. hogy nincs is oan gép amivel értgelmesen menne highon..

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

bordy
most lehet én vagyok a segg, de be tudtam reggelni magyarországgal az xbox.com.liv-ra. hozzá is tudtam linkelni az sc-hez.

Carlos
Reméljük, hogy patch megoldja.
Nálam egy ALT+Tab, SG frissités, majd vissza megoldja, de nem mindig.
Tölts vissza állást vagy fogadj el egy küldetést és azzal helyrekerül. Bár nem mindig.

Þór vígi þessi rúnar

Hogy lehet úgy beállítani a kamerát mint SA-ban mármint hogy ne egérel keljen szenvedni hanem kövesse a verdát?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IMYke2.0.0.0
Bár le tudnám... <#buck><#nyes>