54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Rodman6
    Nem tudja valaki h mikor jelenik meg valai zombi mód a játékhoz, mikor átváltoznak a járókelők zombivá? Kicsit Resident Evileznék má vele.
  • Barny
    akkor most ugy megy neked mint nekem:).....csak nekem erosebb a VGA-m es tobb a RAM-om.....a procim meg csak 15%-kal lassabb
    en HIGH-ben nyomom...1280x1024 HIGH,HIGHEST,Distance 100:).....limit kiszedve es kb annyi az FPS mint neked jatek kozben
  • bucsher
    a megjelenés óta játszok, de nekem eddig kussolt a gps, pedig a patch is már rég fent van. nem is értettem, miről beszéltek. most, hogy szóltatok, most nekem is elkezdett ding-dongolni :)
  • wesker24
    Na beraktam az új C2Quad e6600-as procit !! És csak ugy hasit a játék ezerrel !! A régebbi procimmal éjszaka szagatott rendesen meg amikor esett az eső de a mostanival semmi szaggatás nincs !

Na most már csak ujabb 2 giga memória kell hiszen a Gta4 felémeszti a 2 giga memóriát rendesen !

Néztem egy Benchmarkot ! CPU usage 63 % System Memory Usage 98 % VRam Usage 78 %

És megy stabil 35-40 FPS-el a játék !
  • Barny
  • Rodman6
    Csak sikerült feltenni rohadt anyját XD
  • Rodman6
  • Rodman6
  • Rodman6
  • Synit HUN
    Használ vki Chillstream-et a játékhoz? Felismeri rendesen?
  • RYO21
    ez nem bug. ez direkt lett igy megcsinalva
  • Lacee86
    Mikor lesz tweaker? Valaki számon tartja ezt még rajtam kívül? :-)
  • Pitti
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=26149]#26149[/URL]
  • bruna #27021
    Sziasztok! Mi az a Product Key amit kér a játék a Multy-zás előtt? És hol lehet azt megnézni?
  • Borg
  • Pilutika
    infernust hol lehet szerezni?
  • [HUN]FaTaL
    Sok ember az xlive mappát elfelejti, én is elfelejtettem elsőre azért nem ment. Azt is lementve tökéletesen működik, csak vissza kell másolni a helyére és a home gombbal loginolni.
  • atila4
    ezt a bugot lécci vki jelölje be nekem a térképen thx
  • Carloska
    vedd meg és lesz online mentésed eröl ennyit ...
  • Promi #27015
    En tegnap ujra raktam az XP -t, vissza pakoltam a mentest, tokeletesen mukodik.
    Nem tudom Nalatok miert nem megy.

Documents and Settings\NEVED\Local Settings\Application Data\Rockstar Games <== Teljes konyvtar, nekem igy jo a mentes vissza pakolasa.
  • Frank99
    FAQ , elolvastam, úgy csináltam, de nem megy.....fukk
    tényleg nincs senki, aki újrarakta a gépét????
  • RYO21
    hol lehet faggio-t találni? és hogy lehet más save-jét beletenni a játékba?
  • akyyy
    há ez marha jó lett:D

csak kicsit elirtam a cimet:(
    Sztem ZiT mobil lesz a cime.

Amugy szerintetek megoldható az, hogy kimásolom a rögzített clippeket(ammi szinte majdnem egyenlő egy sima elmentéssel), valaki akinek szebbem fut gta, bemásollja, és ő lerendereli? socialcluba nem kell feltölteni, csak 720p-e kéne nekem, de ha én felturbozom a graffot(rendereléskor ugyis mindegy mennyi idő, legfeljebb csinálom éjszaka)
    de sajnos most megfigyeltem, hogy a harmadik helyszinváltáskor a betöltőképernyő megfagyy, és csak villag az örökkévalóságig a loading:(
  • akyyy
    nah kész lett a filmem:D
    kicsit vicces lett:D
    sajnos az ugrálós részt nem vette fel csak röviden:S:(

nah megprobálom lerenderelni addig alszok
  • Spice1
    vagy akár ma estére is bejátszhatnánk
  • Spice1

Nyomtam kicsit a single után egykis multit,egy deathmatch játékot,de hamar ráuntam 3 ezer dolcsival vezettem a listát a 2.-nak volt 9xx vmennyi.Majd holnap estefelé összekéne moccani egykis multi hentre,akár team deathmatchre is pl. a repteres pályára,mert ott eléggé magas az fps a többi városrészhez képest,és kocsik is vannak!
  • Sordoran
    Az Emperor a legjobb, ahogy a rozsda csillog a napfényben, és amikor a fekete füst felszáll a kipufogóból, és tűzet okád
  • CS@
    Amikor már feltudod hívni Brucie –t, versenyek miatt, onnantól elég egyszerűvé válik a ritkaságok beszerzése…a verseny ugyan failed lesz, a sofőr halála esetén de így könnyen beszerezhető SuperGT, Infernus és egyéb kedves jószágok is.
  • Lacee86
    Mit jelent az, h tweakelted?
  • n3whous3
    csak a segge ne lenne ilyen bűnronda a kocsinak :S
  • Borg
    Na végre teljesen jól játszható 1280-ban, medium/hájgon, distanceok 30/40..
    HD4670 és egy friss Windows install megoldotta a gondot.
    Ráadásul ez nem popupol, úgy mint a 2600xt :)
  • Yoda001
    a forgalom ugyanúgy kikerül piroslámpánál mint a konzolos verzióban? (pontosabban a kikerül erős kifejezés..neked mennek kétszer-háromszor hátulról aztán valahogy sikerül kikerülnie és megáll melletted)
  • Hardstyl3r
    ha minden küldetés kész kivéve 2 a 96-ból mert azok nem sikerültek, meg a kék figurákat is megkerestem amit jelzett a térképen , és mégis csak 70% a game process? ez miért van?
  • MerlinW
    FAQ :)
  • Kit--Kat
    Ja jól elcseszték vihették volna a Lambos témát hátra is, a Paganitól a hányinger kerülget:S
  • Spice1
    szerintem BMW(Sentinel) 4 eva,gyors,és jólveszi a kanyarokat(kézifékeseket kell vele persze nyomatni)
  • blinty
    hopp kétszer mit jelent.... sebaj
  • blinty
    áh kösz a választ ..de ez mit jelent?
    " '-novblank'-et biggyesztenie commandlineba" -de ez mit jelent ...nem értek én ilyen dolgokhoz
  • Frank99
    erre senki???????

tököm szúrom magam, ha újra kell kezdenem..
  • Carloska
    majd mikor a buzi küldetéseinek végelesznek egy garázsban lesz majd mutatja