54919
-
Rodman6 #27035 Nem tudja valaki h mikor jelenik meg valai zombi mód a játékhoz, mikor átváltoznak a járókelők zombivá? Kicsit Resident Evileznék má vele. -
#27034 akkor most ugy megy neked mint nekem:).....csak nekem erosebb a VGA-m es tobb a RAM-om.....a procim meg csak 15%-kal lassabb
en HIGH-ben nyomom...1280x1024 HIGH,HIGHEST,Distance 100:).....limit kiszedve es kb annyi az FPS mint neked jatek kozben -
bucsher #27033 a megjelenés óta játszok, de nekem eddig kussolt a gps, pedig a patch is már rég fent van. nem is értettem, miről beszéltek. most, hogy szóltatok, most nekem is elkezdett ding-dongolni :) -
#27032 Na beraktam az új C2Quad e6600-as procit !! És csak ugy hasit a játék ezerrel !! A régebbi procimmal éjszaka szagatott rendesen meg amikor esett az eső de a mostanival semmi szaggatás nincs !
Na most már csak ujabb 2 giga memória kell hiszen a Gta4 felémeszti a 2 giga memóriát rendesen !
Néztem egy Benchmarkot ! CPU usage 63 % System Memory Usage 98 % VRam Usage 78 %
És megy stabil 35-40 FPS-el a játék ! -
#27031 -
Rodman6 #27030 Csak sikerült feltenni rohadt anyját XD -
Rodman6 #27028 -
Rodman6 #27027 -
Rodman6 #27026 -
#27025 Használ vki Chillstream-et a játékhoz? Felismeri rendesen? -
RYO21 #27024 ez nem bug. ez direkt lett igy megcsinalva -
#27023 Mikor lesz tweaker? Valaki számon tartja ezt még rajtam kívül? :-) -
Pitti #27022 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=26149]#26149[/URL] -
bruna #27021 Sziasztok! Mi az a Product Key amit kér a játék a Multy-zás előtt? És hol lehet azt megnézni?
-
Borg #27020 #26149 -
Pilutika #27019 infernust hol lehet szerezni? -
#27018 Sok ember az xlive mappát elfelejti, én is elfelejtettem elsőre azért nem ment. Azt is lementve tökéletesen működik, csak vissza kell másolni a helyére és a home gombbal loginolni. -
#27017 ezt a bugot lécci vki jelölje be nekem a térképen thx -
#27016 vedd meg és lesz online mentésed eröl ennyit ... -
#27015 En tegnap ujra raktam az XP -t, vissza pakoltam a mentest, tokeletesen mukodik.
Nem tudom Nalatok miert nem megy.
Documents and Settings\NEVED\Local Settings\Application Data\Rockstar Games <== Teljes konyvtar, nekem igy jo a mentes vissza pakolasa. -
#27014 FAQ , elolvastam, úgy csináltam, de nem megy.....fukk
tényleg nincs senki, aki újrarakta a gépét???? -
RYO21 #27013 hol lehet faggio-t találni? és hogy lehet más save-jét beletenni a játékba? -
#27012 há ez marha jó lett:D
csak kicsit elirtam a cimet:(
Sztem ZiT mobil lesz a cime.
Amugy szerintetek megoldható az, hogy kimásolom a rögzített clippeket(ammi szinte majdnem egyenlő egy sima elmentéssel), valaki akinek szebbem fut gta, bemásollja, és ő lerendereli? socialcluba nem kell feltölteni, csak 720p-e kéne nekem, de ha én felturbozom a graffot(rendereléskor ugyis mindegy mennyi idő, legfeljebb csinálom éjszaka)
de sajnos most megfigyeltem, hogy a harmadik helyszinváltáskor a betöltőképernyő megfagyy, és csak villag az örökkévalóságig a loading:( -
#27011 nah kész lett a filmem:D
kicsit vicces lett:D
sajnos az ugrálós részt nem vette fel csak röviden:S:(
nah megprobálom lerenderelni addig alszok -
Spice1 #27010 vagy akár ma estére is bejátszhatnánk -
Spice1 #27009
Nyomtam kicsit a single után egykis multit,egy deathmatch játékot,de hamar ráuntam 3 ezer dolcsival vezettem a listát a 2.-nak volt 9xx vmennyi.Majd holnap estefelé összekéne moccani egykis multi hentre,akár team deathmatchre is pl. a repteres pályára,mert ott eléggé magas az fps a többi városrészhez képest,és kocsik is vannak! -
#27008 Az Emperor a legjobb, ahogy a rozsda csillog a napfényben, és amikor a fekete füst felszáll a kipufogóból, és tűzet okád -
#27007 Amikor már feltudod hívni Brucie –t, versenyek miatt, onnantól elég egyszerűvé válik a ritkaságok beszerzése…a verseny ugyan failed lesz, a sofőr halála esetén de így könnyen beszerezhető SuperGT, Infernus és egyéb kedves jószágok is. -
#27006 Mit jelent az, h tweakelted? -
n3whous3 #27005 csak a segge ne lenne ilyen bűnronda a kocsinak :S -
Borg #27004 Na végre teljesen jól játszható 1280-ban, medium/hájgon, distanceok 30/40..
HD4670 és egy friss Windows install megoldotta a gondot.
Ráadásul ez nem popupol, úgy mint a 2600xt :) -
#27003 a forgalom ugyanúgy kikerül piroslámpánál mint a konzolos verzióban? (pontosabban a kikerül erős kifejezés..neked mennek kétszer-háromszor hátulról aztán valahogy sikerül kikerülnie és megáll melletted) -
Hardstyl3r #27002 ha minden küldetés kész kivéve 2 a 96-ból mert azok nem sikerültek, meg a kék figurákat is megkerestem amit jelzett a térképen , és mégis csak 70% a game process? ez miért van? -
#27001 FAQ :) -
#27000 Ja jól elcseszték vihették volna a Lambos témát hátra is, a Paganitól a hányinger kerülget:S -
Spice1 #26999 szerintem BMW(Sentinel) 4 eva,gyors,és jólveszi a kanyarokat(kézifékeseket kell vele persze nyomatni) -
blinty #26998 hopp kétszer mit jelent.... sebaj -
blinty #26997 áh kösz a választ ..de ez mit jelent?
" '-novblank'-et biggyesztenie commandlineba" -de ez mit jelent ...nem értek én ilyen dolgokhoz -
#26996 erre senki???????
tököm szúrom magam, ha újra kell kezdenem.. -
#26995 majd mikor a buzi küldetéseinek végelesznek egy garázsban lesz majd mutatja