Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Colton
pls help!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

bazza
Valaki találkozott már ilyennel: Unable to validate email address

Ez jön be mikor a social clubra akarok regelni, és az akvtivációs linkre kattintok az e-mailemben. Szerver gond lehet?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Macccy
De most mérmondod? Vagy nem értelek ... lehet ... HD4870 X2 amennyire tudom 2GB video memória. (most kellett utána keresenem, újabban nagyon nem vagyok képben hardware téren) De a sima 1GB -os HD4870 is elég a High textúrákhoz ha azt számolom (600MB szükséges ugye), hogy nálam Low -on 1280 -ban majdnem belefér a 256MB memóriába és 512 -es kártyánál pedig már Medium, akkor ... valószínûleg igen, 1GB -ban elfér a High textúra és némileg magasabb felbontás. Talán a RESTRICTION kilövésével enged nagyobb látótávolságot is.

Egy 2GB video memóriával felpakolt X2 -ben tehát tuti elfér a High textúra és 1680 vagy magasabb felbontás, nagy látótávolság. RAM meg nem kell neki annyi, nekem a Vistán nem nagyon töltöget 2GB -tal ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Lemérted? ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

IMYke2.0.0.0
Konkrétan 5 perccel és 4 hsz-el leõtted írták be a hibakódokat emberke!!!!
RESC10 - Elfogyott a video memória. Indítsd újra a gépet

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
ja.
rockstar most átterelt pár usert konzoltémára, az tuti.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bordy
no, jó ez a game, meg izé mizék, a dumák is ott vannak. csak ez a gépigény...
köd meg esõ jött és 15 fps-el mentem az úton.

Colton
hogy oldjam meg ezt

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

jana4
<...>és nem CRACKELT verzióról van szó,hanem eredetirõl.<....>

Synit HUN
Csak nem néz ki úgy XD

JANA b+ annyit kellet volna visszaolvasnod!!

Szerencsétlen vagy!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

jana4
Szevasztok!

Amikor elindítom a Grand Theft Auto IV parancsikont,utána (Start-ra) nyomok majd elkezdõdik az Intro.
Mannya Escuelánál pedig az Intro megáll,és kilép a játék.
HIBAÜZENET AMIT KIÍR : FATAL ERROR : RESC10
A RESC10 "mi?" (Videókártya,RAM, hiba?)
Elöre is köszönöm (PRIVÁTBAN) a választ.
Üdv. .:jana4:.

CalebJoe
Kb olyan mintha emulátoron próbálnék játszani egy mostani Xbox360-as játékkal.
IMYke2.0.0.0
Optimalizálást azonban egyáltalán nem. Az elmúlt két napban a flamelõk kivételével mindenkivel egyetértettünk abban: ezt a portolást úgy ahogy van elqrták. Egy 1 DVD-nyi Patch sem segít ezen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LordAdam911
kicsit arrébb lett
Macccy
A videokártya gyártók, az nVidia és az ATi is beígérte, hogy megjelenés után nem sokkal jönnek a javított drivereik. Az valószínûleg megold sok grafikai "gliccset" ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Narxis
Hibakódok
RMN20 - Windows Vista: Service Pack 1 szükséges
RMN30 - Windows XP 64 / Server 2003: Minimum Service Pack 2 szükséges
RMN40 - Windows XP: Service Pack 3 szükséges
DD3D50 - D3D Error - DirectX 9-es videókártya szükséges
TEXP110 - D3D Error – Nem sikerült a textúrákat létrehozni. Indítsd újra a játékot.
DWIN20 - D3D Error – Memóriahiba. Indítsd újra a játékot
DD3D10 - D3D Error – Indítsd újra a gépet
DD3D10 - D3D Error - Indítsd újra a gépet
DD3D30 - D3D Error - Indítsd újra a gépet
DWIN30 - D3D Error - Indítsd újra a gépet
DD3D20 - D3D Error – Telepítsd újra a játékot és/vagy a DirectX-et
DWIN10 - D3D Error – Indítsd újra a játékot
DD3D60 - D3D Error - Shader Model 3.0 szükséges
DD3D70 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
GPUP10 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
TEXP20 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
TEXP30 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
TEXP80 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
DD3D40 - D3D Error – Driver probléma. Telepítsd a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
TEXP10 - D3D Error - Driver probléma. Telepítsd a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
DD3D80 - D3D hiba. Indítsd újra a játékot
STRB10 - Sikertelen file törlési kísérlet- Indítsd újra a gépet.
RMN10 - Sikertelen file olvasási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
STRM10 - Sikertelen file olvasási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
STRM20 - Sikertelen file olvasási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
BNDL10 - Sikertelen file írási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
STBF10 - Sikertelen file írási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
VOIC10 - Hiba a voice chat közben. Indítsd újra a gépet
BA10 - Elfogyott a virtuális memória. Indítsd újra a gépet
EA10 - Elfogyott a virtuális memória. Indítsd újra a gépet
TEXP60 - Grafikai hiba. Telepítsd újra a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
TEXP70 - Render hiba - Telepítsd újra a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
AE10 - Túl kevés memória áll rendelkezésre. Zárj be minden más alkalmazást, és indítsd újra a játékot.
PC10 - D3D Device hiba- Indítsd újra a gépet, majd telepítsd újra a legfrissebb videókártya drivert.
TF10 - Írási hiba. Indítsd újra a gépet.
WS20 - InitWinSock hiba – Indítsd újra a gépet és/vagy telepítsd újra a játékot.
WS30 - InitWinSock hiba – Indítsd újra a gépet és/vagy telepítsd újra a játékot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Máté94
Olvasni tudsz?
[ készül a patch, dátum még nincs ]
kispalko
Hello. Azt szeretném kérdezni hogy mikor lesz a GTA 4-hez patch?????? A válaszokat köszönöm. És mitõl van az hogy textúra hibás és az ATI vieó kártyáknál ki dóbálja a játék????

Macccy
Ezaz, jól megmondtátok nekik! Igen! Csak keményen! ... Én most ugyan nem üzenek semmit, de ti azért csak gyújtogassatok Rockstar zászlót is! Az manapság úgyis menõ ...

bodesz
patch+félév max év

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

IMYke2.0.0.0
4870X2 CrossFire X az viszi 50 FPS-sel = 4 GB VRAM.

Synit HUN
3 évvel ezután megjelenõ pc-kre készült. De azokon már majdnem szép lesz. Csak minden más lesz már 100x szebb :D

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Bence94
üdv ti hogyan léptek be online live-ra? vana gfwl prog olyan mint az msn csak nem enged be. ezt írja:
there is a problem with your account that you need to resolve before signing in és ott egy gom click here. megnyitom bejön az xbox live honlap és egybõl bejelentkezve vagyok. elvileg valamit felkéne oldanom valamit? help!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ChuckyHUN
0x80151911

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

a jelenlegi átlagos vasak tulajdonosai számára a medium, azaz közepes beállítások ajánlottak, a magasabb értékeket a következõ generációs PC-k fogják támogatni (a magas textúraminõség /Texture Quality – High/ például 600 mega VRAM-ot igényel, ami ugye eleve túlhaladja a legtöbb mai videokártya 512 MB-ját).

Aha, akkor ezexerint egy 4870x2, 8 gb ram, q6600 az csak átlagos vas... És mlgis mi most akkor a csúcs? ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

ChuckyHUN
nem indul el:(
Nem fogadja el a live accomat:((
Megáll a legelejné...
help légyszio

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Macccy
Én csak a Stat listám alapján tippelek ... eddig tiszta játékidõm marhulással együtt körülbelül 4-5 óra ... ebben volt legalább 40-50% sztori missionök tehát legyen 2,5 óra. És most írt 9.62 százalékot a completion -nál. Akkor tehát olyan 25-30 óra küldetésezést tippelek max ... De ugye az elején "kénytelen" voltam menni segíteni Roman kuzinnak mer a töketlent folyton bucira verték. Csak most kezdek lelazulni és kedvemre vandálkodni.

JaH! Egyébként kapcsoljátok ki a mobiltelefont, ha nem akarjátok, hogy küldetések miatt "zaklassanak" a csöcsök és a csicskák! Ki lehet! <#gun> <#phone>

[HUN]FaTaL
Én meg üzenem nekik hogy a büdös életben nem veszem meg ezt a játékot:D Talán EVMben 2k-ért .D

http://goo.gl/gd6Zi5

Én meg üzenem nekik hogy ne számítsanak bevételre.

ronso
elötte 22

Sakkoo.......Baszkiiii

Most épp 3/4 6.

[HUN]FaTaL
www.portforward.com

http://goo.gl/gd6Zi5

Nini jó az ótórun.
Gracias Vista<#buck>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Macccy
Ez így ebben a formában (szerintem) nem igaz, ne hidd el, így nincs is benne az említett hírben sem. <#ejnye1> Lesz optimalizálás is valószínûleg, a javítás mellett.

ChuckyHUN
PMben valaki legyen olyan szíves írja le, hogy D-link routerben mit kell, hohgy kell hogy kinyissam a portokat???
LÉGYSZI!

Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a játékidõ ? Tudja már valaki?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Macccy
Mint win95 óta minden windowson, ugyanúgy ... lentebb délután folyamán leírtam én is kiemelt betûkkel! <#nezze>

0Fritz0
Nah megtaláltam, hogy hova menti a videókat.

Kandur, a hullámvasúttal lehet menni, vagy csak dísz?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kissadamvikt
vistán hogy van a graflimit kiiktatása???

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Firerock
erre a legnagyobb textúrahibára azaz hogy nincs úttest meg semmi arra van már valami könnyebb megoldás?
mert az az angol dolgot nem nagyon értem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
"a és a R* üzeni, hogy a patchben ne számítsunk optimalizációra"

errõl valami linket, pls

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
Ehhh!!!

A beszélgetõs rádióadón az aktuális bemondó beszólt LAZLOW-nak!!! Mekkora már!!!!! :))))

Þór vígi þessi rúnar

Macccy
6 ujja?? <#guluszem1> ... hogy szoríthatja a répát!

Apus
ezen a hozzáálláson nem kell csodálkozni, a Bully se megy az emberek felének, de szarnak rá, sehol semmi javítás. megtehetik:)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

mernnék de nem talállak!
Eszem F@szom megáll mi? :D Ja amúgy GSO-n hír, hogy a nyalókás lánynak hat ujja van. :D Nem mintha nem tudnánk már 1 ideje. :D Ja és a R* üzeni, hogy a patchben ne számítsunk optimalizációra. Remek a hozzáállásuk a srácoknak. <#boxer>

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Macccy
Ted Bundy bekaphatja ! <#violent>

Macccy
én kihozattam GLS sráccal 990 -ért, mert tömegközlekedve majd' 2000 forint lett volna felmenni érte és sorba állni az izzadtságszagú geek -ek mögé <#vigyor> ... De kocsival is több mint fele ... meg nehogymá Nico "Faszagyerek" Bellic metrózzon, hauuuuu

C-vel hátranézel egy pillanatra és utána automatikusan a kocsi mögé forgatja vissza a kamerát.

Why so serious?

Állat vagy!!!:D:D