Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jön be mikor a social clubra akarok regelni, és az akvtivációs linkre kattintok az e-mailemben. Szerver gond lehet?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egy 2GB video memóriával felpakolt X2 -ben tehát tuti elfér a High textúra és 1680 vagy magasabb felbontás, nagy látótávolság. RAM meg nem kell neki annyi, nekem a Vistán nem nagyon töltöget 2GB -tal ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
RESC10 - Elfogyott a video memória. Indítsd újra a gépet
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
rockstar most átterelt pár usert konzoltémára, az tuti.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
köd meg esõ jött és 15 fps-el mentem az úton.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
JANA b+ annyit kellet volna visszaolvasnod!!
Szerencsétlen vagy!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amikor elindítom a Grand Theft Auto IV parancsikont,utána (Start-ra) nyomok majd elkezdõdik az Intro.
Mannya Escuelánál pedig az Intro megáll,és kilép a játék.
HIBAÜZENET AMIT KIÍR : FATAL ERROR : RESC10
A RESC10 "mi?" (Videókártya,RAM, hiba?)
Elöre is köszönöm (PRIVÁTBAN) a választ.
Üdv. .:jana4:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
RMN20 - Windows Vista: Service Pack 1 szükséges
RMN30 - Windows XP 64 / Server 2003: Minimum Service Pack 2 szükséges
RMN40 - Windows XP: Service Pack 3 szükséges
DD3D50 - D3D Error - DirectX 9-es videókártya szükséges
TEXP110 - D3D Error – Nem sikerült a textúrákat létrehozni. Indítsd újra a játékot.
DWIN20 - D3D Error – Memóriahiba. Indítsd újra a játékot
DD3D10 - D3D Error – Indítsd újra a gépet
DD3D10 - D3D Error - Indítsd újra a gépet
DD3D30 - D3D Error - Indítsd újra a gépet
DWIN30 - D3D Error - Indítsd újra a gépet
DD3D20 - D3D Error – Telepítsd újra a játékot és/vagy a DirectX-et
DWIN10 - D3D Error – Indítsd újra a játékot
DD3D60 - D3D Error - Shader Model 3.0 szükséges
DD3D70 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
GPUP10 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
TEXP20 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
TEXP30 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
TEXP80 - D3D Error - D3D Device hiba. Indítsd újra a gépet
DD3D40 - D3D Error – Driver probléma. Telepítsd a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
TEXP10 - D3D Error - Driver probléma. Telepítsd a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
DD3D80 - D3D hiba. Indítsd újra a játékot
STRB10 - Sikertelen file törlési kísérlet- Indítsd újra a gépet.
RMN10 - Sikertelen file olvasási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
STRM10 - Sikertelen file olvasási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
STRM20 - Sikertelen file olvasási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
BNDL10 - Sikertelen file írási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
STBF10 - Sikertelen file írási kísérlet - Indítsd újra a gépet.
VOIC10 - Hiba a voice chat közben. Indítsd újra a gépet
BA10 - Elfogyott a virtuális memória. Indítsd újra a gépet
EA10 - Elfogyott a virtuális memória. Indítsd újra a gépet
TEXP60 - Grafikai hiba. Telepítsd újra a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
TEXP70 - Render hiba - Telepítsd újra a legfrissebb videókártya drivert és/vagy a DirectX-et
AE10 - Túl kevés memória áll rendelkezésre. Zárj be minden más alkalmazást, és indítsd újra a játékot.
PC10 - D3D Device hiba- Indítsd újra a gépet, majd telepítsd újra a legfrissebb videókártya drivert.
TF10 - Írási hiba. Indítsd újra a gépet.
WS20 - InitWinSock hiba – Indítsd újra a gépet és/vagy telepítsd újra a játékot.
WS30 - InitWinSock hiba – Indítsd újra a gépet és/vagy telepítsd újra a játékot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
there is a problem with your account that you need to resolve before signing in és ott egy gom click here. megnyitom bejön az xbox live honlap és egybõl bejelentkezve vagyok. elvileg valamit felkéne oldanom valamit? help!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Aha, akkor ezexerint egy 4870x2, 8 gb ram, q6600 az csak átlagos vas... És mlgis mi most akkor a csúcs? ^^
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Nem fogadja el a live accomat:((
Megáll a legelejné...
help légyszio
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
JaH! Egyébként kapcsoljátok ki a mobiltelefont, ha nem akarjátok, hogy küldetések miatt "zaklassanak" a csöcsök és a csicskák! Ki lehet! <#gun>#gun> <#phone>#phone>
http://goo.gl/gd6Zi5
Gracias Vista<#buck>#buck>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
LÉGYSZI!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
mert az az angol dolgot nem nagyon értem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
errõl valami linket, pls
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A beszélgetõs rádióadón az aktuális bemondó beszólt LAZLOW-nak!!! Mekkora már!!!!! :))))
Þór vígi þessi rúnar
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Why so serious?