54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Barny

Most igy van beallitva de ennel nemis kell tobb:)))

sajnos ujra kellett kezdenem a jatekot mert elrontottam a savegamet
    Egyebkent 25 es 40 FPS mellett futkosik igy
    meseszep grafika
  • n3whous3
    1-2 napja valaki magyarul itt említette, lapozz vissza :) Gyorsan megtalálod, mert elég hosszú hozzászólás volt, ahogy én emlékszem.

Vagy lehet, hogy a faq-ban már benne van.
  • Barny
    Csinaltam nektek 8 kepecsket,hogy nalam milyen a grafika:)MAXON!!!mindjart feltoltom okeet valahova
  • Lowosan
    Help VAlaki leírná röviden magyarul hogy kell ezt megcsinálni?
  • norbi56
    Rendben legközelebb megteszem,mindenkitől elnézést.
  • n3whous3
    Izélgesd át, mert büntetőpontos az ilyen, ha nem tudnád.
  • n3whous3
    Hát baszd már meg a megás képeidet. htx
  • neszoljalbe
    Valakinek volt olyan , hogy procit cserélt , vagy videókártyát, és utána bechmark után egyszerüen kidobja desktop ba ? De különben játék tökéletesen megy , csak zavar, hogy nemtudom mit írna a bechmark. Én e6600 ról váltottam q6600 ra , és ég és a föld ... Meg főleg ha cpu-controllal mind a 4 magra állítom .
  • norbi56
    Xfire csinálta nem akartam átizélgetni:P
  • Madi92
    Értem, bár elvileg az én procim 3,6 GHz- hajtja magát, bár ebben nem vagyok 100% biztos!
    No mind1 ez van, most kipróbáltam úgy hogy szinte maxon van minden, hát az eredmény elég elkeserítő volt:S
    Bench szerint átlag 33 fps-em lenne, ehelyett volt vagy kb 16!

Akkor lehet majd az csinálom hogy felrakok egy 64bites Vistat és veszek majd még 1GB ramot, ezekszerint az is sokat segítene rajta!
  • M@TriX
    MB-os png, bazzd meg :))))))))
  • norbi56
    Kedvenc autóm.:) Mercedes-Benz S600:)
  • akyyy
    fölösleges annyit mentené ahány slot volt az előzőnél, elég csak 1-be.
  • Barny
    nekem egyebkent jobban megy HIGH-en min MEDIUM-on
    Nemtudom,de nekem 3GHZ es 3,4GHZ kozott brutalis kulonbsegek vannak FPS-ben GTA4 alatt...aztan nekem ugye tobb a RAM-om,Vista alatt nekem eddig bizony 3,88GB volt a RAm hasznalat GTA4 alatt MAX!!...alatlaban 3,5-3,6 GB RAM-ot hasznal
  • ldavid
    próbáld így, ha jó akkor szólj, mert beraknám a FAQ-ba
  • ProGabe #27060
    nincs róla semmi hír

gondolom most a jól (na persze) megérdemelt pihenésüket töltik így ünnepek környékén. majd lesz...jövőre
  • DJKonya
    pfff
  • Madi92
    ÉS azt hogy csinálod hogy így megy? Bár nem vagyok nagy szaki, de az én gépem közel olyan mint a tiéd, nekem mégis csak úgy megy hogy minden kb a negyedénél van, Medium Highen 1280*1024-ben és így szaladgál 20fps-el!
  • PunkZoli
    volt már olyan ember akinek sikerült a mentéseit visszatennie egy win reinstall után?
  • tenkenorman
    Újjab patch mikorra várható?
  • n3whous3
    #27053 tényleg tényleg...
  • DJKonya
    általában úgy szoktam megszerezni a játékokat hogy először letöltöm, aztán ha jó akkor meg is rendelem....még jó is hogy nem rendeltem meg mert csak szopás lett volna belőle..
  • Snexi
    nem fizettél érte semmit
    miért vagy felháborodva?
  • DJKonya
    tököm kivan már tényleg, mióta kijött a játék csak szopok vele, próbáltam már minden okosságot amit olvastam,kipróbáltam már meg annyi cracket meg mindent de semmi nem segített, basszus a Crysis-el simán gamelteam ful grafin ez meg csak el se indul.....feladtam
  • n3whous3
    linkt
  • Barny
    commandline.txt -t csinalsz a Grand Theft Auto IV mappaban!!!es beirod:)
  • elite
    Hogyhogy parancsikonban? Úgy tudtam az a módszer nem működik.
  • wesker24
    Én csak ezt használom parancsikonban !

-norestrictions -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
  • elite
    És használsz valami buherát? commandline.txt, stb?
  • METESTO
    Rosszul tudod...xp 3gigát kezel max
  • ldavid
    szedd össze amire szerinted szükség van és berakom
  • Kishozi
    Nekem tökéletes összhangban van vele
  • bruna #27043
    azt az FPS-t hol lehhet megnézni??????????
  • wesker24
    Na szép sorjában !

LMNO: Elötte egy C2D e4400 volt 2,0 Ghz-es és 3 Ghz-ig tudtam huzatni ami még stabil volt !

Elite : A régbi procimmal igencsak visszaesett az FPS éjszaka meg amikor esett az eső a
    mostanival meg simán megy !

A jelenlegi beállitás 1280x1024 Texture Quality High Detail Quality High a a view distance 30 a többi 100
    és megy stabil 35-40 FPS-el !
  • LMNO
    Nem
  • erieskrisz
    Sziasztok mindenki 3-4 giga ramrol beszél itt pedig xp max 2 gigát tud kezelni én ugy tudom vagy ez nem igy van ??
  • elite
    És milyen graf beállításokkal nem esik vissza éjszaka? Mert az én gépemen visszaesik...
  • Neoncsoves
    neked ugyanolyan a géped mint nekem a procit leszámítva meg a tápot meg a vinyót ... lehet ezt a C2D E4500at fel kéne rántanom 3GHz-re valahogy
  • xmark2
    BANNER -HOZ KELLENE ÚJ MENUPONT, OPTIMALIZÁLÁSI TRÜKKÖKET mutatják amivel az FPS-t lehet növelni (XP felrakása, patch, memória, proci, VGA tuning progik...commandline.txt -hez mit kell írni h. tényleg jobban menjen) legalább egy helyen össze lenne szedve az összes.
    VAGY MEHETNE FAQ-BA IS
    TEGNAP IS ÍRTAM DE SENKI SE REAGÁLT RÁ...
  • LMNO
    Milyen procid volt előtte?