54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bruna #27115
    Hali, azt az FPS-t hol lehhet megnézni??????????
  • Stefibaba
    Félig warez de help: egyik barátom 10 percen belül megkapja A GTA IV-jét. Eddig warez verizó volt neki, ha kimásolja a 2 mappát (GTA IV ,RGSC) és az eredeti mappályába felrakja, akkor megmarad neki a mentés??
  • tommyg
    hány éves vagy?
  • VRSDM
    barnykát megmondtam az elején hogy dobjátok ki. de hát istenem menthetetlen már szegény.
  • akyyy
    faszé fagy le nem igaz:(((
    így hogy csináljak 720p-s videót?
  • pista89
    szerintem ez már inkább a cd-n múlik mint a játékban alapjába véve :D
    autóba is van ugyanabból a tipusból szar meg nem szar..
  • Barny
    na de en most megyek el ...csao all:Dxd
  • bertino
    eszed tokja nagy sz@r, hülyegyerek
  • Barny
    mondom,hogy megse akad!!!!!!!!semmi!!....stabilan viszi,de nagyon!!!!!!!!aztan kitudja,h hova teszi,lehet,h a RAM-ba azert hasznalja el a 4GB-ot
  • Neoncsoves
    na felhúztam 2.9GHz-re az E4500am 2.2ről XD megjön a GTA4 pakolom fel és megnézem hogy muzsikál...
  • Pilutika
    a maga idejébe a gta3 volt az király..ennyi
  • hori19
    nemond hogy nem akad dupla annyi Vram kihasználtság mellett, hova pakolja texturákat? Ram -ba?
  • Barny
    szntem a GTA3 az egy nagy sz*r!!!:))...GTA4 a kiraly!!!!!!
  • Barny

Nekem ide teszi a savegamet:)
  • Pilutika
    nekem 1 kicsit olyen ez a game mint a gta3 javított grafikával +1-2 extra
  • Barny
    jajade engem egyaltalan nemzavar:)
  • Marci0115
    vista 64biten hova rakja a játék a mentéseket?
  • Kandurex
    ravaszkodó híd

:)
  • Barny
    ja igen...mikor hirtelen odanezek a hidhoz,akkor egy pillanatig nem vilagit aztan igen..XD
  • NEOreg3
    wareztopik?
  • DJKonya
    Valaki segítsen pls
  • Viktorr
    Merre találok harci helikoptereket?
  • VRSDM
    nem tünnek el, de hol világít a híd hol nem :)
  • n3whous3
    Akkor meg ne mondd, hogy maxon játszol -.-
  • n3whous3
    Szerintem jobban zavaró az, hogy megígérték, hogy fel lehet szinte az összes házra mászni (ott a lehetőség, tűzlétra), de NEM LEHET ELÉRNI EGYIKET SE :@ A házbelső hááát... Az van, hogy az van, ilyet nem ígértek, de ami ígéret és simán betartható azt nem vágom, miért nem lehet valahogy lebaszni a tűzlétrát vagy valami :S Mondjuk persze logikus, hogy lentről nem lehetne, de valahogy csak...
  • norbi56
    nekem az 35-ön van az ugy jó nekem.
  • Barny
    ez holvan??..en meg nemlattam!
  • REPS0L
    Get a Life :P
  • Barny
    ja most Geforce 512MB-osokkal nemvalami jo,mert ott nagyon elojon a memory leak
  • Barny
    "maxon"....distance nekem nemkell,h maxon legyen....helikopterrel is latni mindent 30-ason:)
  • Pilutika
    engem az zavar hogy alig van olyan épület amibe belehet menni. kb csak a kajárda meg 1-2 hely (ruhabolt-fegyver)..NYC híres főutja remekül nézki és ott is zavar hogy kajárdába lehet csak bemenni.
  • norbi56
    Nekem megy rendesen. "MAXON!!!!!!"
  • n3whous3
    nekem bugos szar az egész még mindig + memory leak, olyan faszán pop up mentes lenne és szépen futna és az a rohadt -nomemrestrict befosatja a gépet 1-2 perc után. Pedig addig még jobban is megy, mint anélkül :S
  • n3whous3
    amíg nem tudod hogy kell addig nem fogsz tudni

(gy.k. az egyik küldetésben "tanulod" meg, ha most nem tudtad, akkor valszeg nem is csináltad még meg)
  • Barny
    Rohadtul jo ez a gamma...mar csak egy SAVEGAMET kellene talalnom ami megy is,tehat elvan mentve minden ami kell
    Egyebkent nemertem,hogy nalatok miert nem megy rendesen HD4850-70-el....nekem HD4830-al egyszer sem akadt meg meg MAXON!!!!!!
  • Barny
    E-betut nyomsz mikor meglatodxd
  • Sanyi118
    hello én azt nem toom hogy kell taxit fogni?
  • Stefibaba
    Rohadt Catch the wave küldetés :@ B*zi bell állandóan belerohan a tűz közepébe és persze hogy meghal :@ Hülye AI :@
  • DJKonya
    sikerült beüzemeltetni a játékot, viszont az a gondom hogy hozzá se nyúlok az egérhez és forog körbe körbe a kamera, és ha nyomok egy esc-et és visszalépek akkor eltűnik alólam a talaj, mi lehet a problema?
  • Barny
    ja es a hazak egyaltalan nem tunnek el,meg minden a helyen van 360fokban is!!!!!!!!!