Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefibaba
Ezisték meg 19999 😄 és akkor tékeljük el elõle is (húszezer O_o) mert õ warezol :Ð

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

BiG G
csak annak szabadna itt tékelni aki eredetivel játszik 😞

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Mármint mi nem jó?

Engem amcsiként a WinLIVE már beenged a játékban.

A RGSC-re meg már fél órája várok, le van halva.
Carlos
ÜBER TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Gamestar Online-on olvastam, hogy a játék csak négy magos rendszereken fut élvezhetõen... ez menyire igaz? Szerintetek nekem, hogy menne a játék?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Tudtok segíteni abban, hogy kell saját zenéket berakni a játékba és hogy érhetem el a saját rádiómat??
Igazából a Rockstarra vagyok mérges, 8 db regisztráció után (miután a megerõsítõ e-mail-ekre is várni kell egy csomót) kiderül, hogy a játékon belül a régió mégsincs támogatva, lehet elölrõl kezdeni.

Aztán most meg pl. RSC már vagy fél órája nem enged be; ahogy nézem, nemcsak engem.

Szóval menjenek a pokolba, ha már kötelezõvé teszik ezt a regisztrálósdit, akkor legalább mûködjön.
ChuckyHUN
Amcsiként regeltem, Össze vannak hozva. nemjó.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Macccy
1. Passz, nemtommiaz, de biztosra veszem, hogy alapból támogatja a kétmagos rendszert
2. Nemtom, egyelõre nem hallottam, nem hiszem. De az indítást követõen kemény fél percig tekeri a lemezt. Nem olvassa csak ellenõrzi.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

REPS0L
bocsi hirtelen csak ez jutott eszembe 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Prince of Máté
Rendben, várok, de a türelmem nem végtelen.
2 kérdés:
1. CPU Controllt hogy kell használni? ( bár ha a játék alapból támogat 2 magot, akkor minek. Támogat?)
2. Ki lehet valahogyan kerülni, hogy ne lemezrõl olvasson a játék?

Macccy
Oké ... Nekem úgy is engedte. A biztonság kedvéért rákerestem és a világ másik felén fórumozóknak is. De ha jó így is akkor végülis mindegy ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

BiG G
jó kis interaktív térkép, katt 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Végre a Steam-es verziómmal is sikerült beállítanom high-ra a texturákat. Egyik trükk sem mûködött a nekem, de a View Distance beállítást levettem minimum közelébe, így engedte a high beállítást a 8800GTS 640Mb-os kártyámnál. A játék sebessége is javult, plusz nem kicsit szebben is néz ki, igaz érezni hogy késõbb rajzolódnak ki a dolgok, de bõven játszható.

Szerinted jó is? Próbáld ki! 😊

Nem fog mûködni.
Omega888
Aha.Most már akkor ok.

Regisztrálj amcsiként -> FAQ.
Macccy
Nem azt a memóriát tee! NA látjátok így terjed a pletyka! <#phone>

REPS0L
https://socialclub.rockstargames.com/profile/accountlinking.html

Itt az alsót és a felsõt összehozod, aztán szerintem jó is

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ügyes vagy, akkor most próbálj meg bejelentkezni a játékból. 😞
grebber
Textúrában a HIGH a max. Renderben pedig a HIGHEST!

Next PC upgrade: 2022

bordy
warezba írták.

"Sikerült megtalálnom a tetszõleges grafikabeállítás módját!
commandline.txt fájlt kell készíteni a játék könyvtárába és beírni:
-texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict"

na így már enegdi!

Macccy
Igen ez akkor van amikor túlterhelt a szerver, ez volt szerdán délután is. Tegnap meg nem volt ilyen este 11 körül. Szóval várj és próbálkozz. Vagy szólj a próbálkozó warezolóknak, ha van nekik is ez a RGSC, hogy takaroggyanak le a fizetõ játékosoknak fenntartott szerverrõl ... Na akkor rendezek kis népirtást azthiszem, ha feljutnak és utána meg túlterhelt lesz a szerver és nem enged be. <#violent>

Ja és ne törd el a lemezt mer nem tehet róla ...

Nade hogy 8 gb se elég neki? Mikor 32 bites prg max 4-et tud kihasználni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

ChuckyHUN
Játékon belül nem enged liveba belépni😞
Valakinek lépett fel ilyen probléma? PORT FORWARDERR progiban megcsináltam nem jó... légyszi aki tud segítsen

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Prince of Máté
Remélem azzal van a baj, de kétlem... Minden esetre várok, 10 fps-sel úgy se tudnék multizni.

Viktorr
Hello!
Van e valami megoldás már ati kártyákra illetve arra,hogy jobban fusson a játék?

bordy
csináltam a launch szarrol parancsikont az asztalra, beírtam a cél mezõ végére hogy -norestriction -nomemrestrict.
nem meeeegy nálam seeem.

Omega888
Nem tudtam átállítani a texture quality-t highest-re, Mivel csak a high érhetõ el.
Na de mindegy.

mustang93
Mondjuk nek em medium beállításon ment a játék,mit is mondjak róla ngyon csunya a rockstar ezt k*rvár* elcseszte.
Csak akkor voltam hülye amikor megvettem,az árából 2 eredeti nike cipõt tudtam volna venni.Oh én barom.
<#falbav>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Morfi
És mi van akkor ha túlterhelt a szerverük? Várjál vele 😊

Prince of Máté
5 Hotmail címet reggeltem, egyikre se jött meg, most reggeltem egy szar MAGYAR freemail címet, és arra kaptam visszaigazolót...
Rákattintok, faszán megy minden, "succesfully activated" hozzá csatoltam a liveoshoz is, és mikor be szeretnék lépni a social clubba egy kib*szott hibaüzenet jelenik meg, hogy semmiképpen ne tudjak mutlizni :

Tököm ki van a Rockstarral, szarrá töröm a CD-t :@

lipovics
Srácok!

Nekem eredeti van, de sajnálom a dvd-t. Van már valami mini image vagy törés, hogy ne kelljen bepakolnom a lemezt?
Nem értem, hogy miért nem elég egyszer lecsekkolnia ennek a mocsok másolásvédelemnek...
Vagy ott a cd kulcs, online tudná ellenõrizni, hogy valós-e és egy gép használja-e...
Macccy
Fogadok te se oda írtad be. De megvárom azért, hogy átnézd, mert aztán még mindíg simán lehet, hogy én vagyok a hülye ...

Tudom hogy még nincs csak azért kérdeztem, hogy várjak-e azzal, hogy majd a jövöbe ugy adják ki a játékot, hogy az már javítva lesz, de akkor ezek szerint nem irják ujra a már megirt lemezeket....
Macccy
Jaajajaj ... nagy a baaj. <#vigyor> Na nem bántalak mer már elmúltál óvodás 30 éve. Szóval direkt ezért írtam oda, hogy CSINÁLNI kell parancsikont és méghozzá a LaunchGTAIV.exe -rõl vagymiafaszomról. Mert te most nem arról csináltál, abba hiába írod bele a parancsot. Az a RGSC -t indítja. Azt tedd le tálcára ha elindult, de nem annak a parancsikonjába kell beletenni, hanem a LaunchGTAIV -ébe .... és akkor elindítod azt is és jó lesz.

kissadamvikt
figyi, én beítam a parancsokat oda ahova kell, de nem mûködik!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

AleXXXXX
bem a social clujbbol kell indítani!
A parancsikont a LaunchGTAIV.exe-röl kell csinálni, és azzal kell indítani a gamet!!!!

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

ProGabe
lesznek DLC-k is, meg gondolom rengeteg patch. SA-t is kiadták patchelve, ezt is biztos ki fogják, meg hozzávágnak pár DLC-t és eladják valami szépen hangzó név alatt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Macccy
Ja, akko lehet az kapa ... de újraküldetheted ám ... meg nézd át a címet, hogy jól írtad e be ... Más nem jut eszembe. Én mire beléptem a mail fiókba (szerda délután), már benne volt a levél.

arty
(mielõtt belemerülsz a butaságokba, megsugom h x360on 2xAA van a játékon. ez egy rondán elcseszett port, nem kell mögélátni semmit ... )

Forza.

itt elküldetheted mégegyszer
 Evil
CPU Usage: 37%

Látom azért nagy szükség van a Core I7 re ehez a játékhoz is <#idiota><#idiota>

Bucser
Welcome to bantuland.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Figyu! Nagycsoportos ovodás múltam 30 éve, de akkorsem mûködik.
Vista alatt, eredeti cuccal, megcsinlom parancsikon + szöveg, majd indít..
Bejön socialclub kép, ott klikk a Play ra majd nem engedi a mediumot csak lowra állítani.
Kérdezem én hol a hiba szerinted ?
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Prince of Máté
Játszok én vele, csak singleben.
Használni szeretném az origi elõnyeit, mert így nem kaptam többet egy wareznál!
A visszaigazolóra már 2 napja várok...

mustang93
A Nvidia a legjobb a GTA IV-hez mondjuk azon sem megy olyan szagatás nélkül,de a GTA IV-nél inkáb a memória számít mert k*rv* nagy memória zabáló.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

belapeter
Nekem így menne minimumon?

ATI RAdeon HD 2600PRO 512MB
AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz
1GB RAM - de eszt mingyár bõvítem 2 GB-ra 800MHz

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Bucser
Kérdés:

64 bites XP-re felment-e valakinek? (használja e ezzel) Ugyanis pl underkóver nem ment fel rá. Kereste a legfrissebb dx-et ami pedig rajta van.. (meg legfrissebb driver is)

kérdés, hogy a 4200+-os X2-vel mit tud kezdeni meg a 2 giga rammal. (többi játéknál semmi gondom nincsen eddig (Fallout, Far Cry 2 és egyebekkel sem high grafikán))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nekem elõször nagyon lassú volt.
aztán elindítottam safe mód-ban és gyorsabb volt
cpu control

gépem:nvdia 8800 gt 512mb
3 gb ram
intel core duo e6300 tuning=2.53ghz
windows vista