Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Engem amcsiként a WinLIVE már beenged a játékban.
A RGSC-re meg már fél órája várok, le van halva.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Aztán most meg pl. RSC már vagy fél órája nem enged be; ahogy nézem, nemcsak engem.
Szóval menjenek a pokolba, ha már kötelezõvé teszik ezt a regisztrálósdit, akkor legalább mûködjön.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
2. Nemtom, egyelõre nem hallottam, nem hiszem. De az indítást követõen kemény fél percig tekeri a lemezt. Nem olvassa csak ellenõrzi.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
2 kérdés:
1. CPU Controllt hogy kell használni? ( bár ha a játék alapból támogat 2 magot, akkor minek. Támogat?)
2. Ki lehet valahogyan kerülni, hogy ne lemezrõl olvasson a játék?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem fog mûködni.
Itt az alsót és a felsõt összehozod, aztán szerintem jó is
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
"Sikerült megtalálnom a tetszõleges grafikabeállítás módját!
commandline.txt fájlt kell készíteni a játék könyvtárába és beírni:
-texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict"
na így már enegdi!
Ja és ne törd el a lemezt mer nem tehet róla ...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Valakinek lépett fel ilyen probléma? PORT FORWARDERR progiban megcsináltam nem jó... légyszi aki tud segítsen
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nem meeeegy nálam seeem.
Na de mindegy.
Csak akkor voltam hülye amikor megvettem,az árából 2 eredeti nike cipõt tudtam volna venni.Oh én barom.
<#falbav>#falbav>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Rákattintok, faszán megy minden, "succesfully activated" hozzá csatoltam a liveoshoz is, és mikor be szeretnék lépni a social clubba egy kib*szott hibaüzenet jelenik meg, hogy semmiképpen ne tudjak mutlizni :
Tököm ki van a Rockstarral, szarrá töröm a CD-t :@
Nekem eredeti van, de sajnálom a dvd-t. Van már valami mini image vagy törés, hogy ne kelljen bepakolnom a lemezt?
Nem értem, hogy miért nem elég egyszer lecsekkolnia ennek a mocsok másolásvédelemnek...
Vagy ott a cd kulcs, online tudná ellenõrizni, hogy valós-e és egy gép használja-e...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
A parancsikont a LaunchGTAIV.exe-röl kell csinálni, és azzal kell indítani a gamet!!!!
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Forza.
Látom azért nagy szükség van a Core I7 re ehez a játékhoz is <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vista alatt, eredeti cuccal, megcsinlom parancsikon + szöveg, majd indít..
Bejön socialclub kép, ott klikk a Play ra majd nem engedi a mediumot csak lowra állítani.
Kérdezem én hol a hiba szerinted ?
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Használni szeretném az origi elõnyeit, mert így nem kaptam többet egy wareznál!
A visszaigazolóra már 2 napja várok...
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
ATI RAdeon HD 2600PRO 512MB
AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz
1GB RAM - de eszt mingyár bõvítem 2 GB-ra 800MHz
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
64 bites XP-re felment-e valakinek? (használja e ezzel) Ugyanis pl underkóver nem ment fel rá. Kereste a legfrissebb dx-et ami pedig rajta van.. (meg legfrissebb driver is)
kérdés, hogy a 4200+-os X2-vel mit tud kezdeni meg a 2 giga rammal. (többi játéknál semmi gondom nincsen eddig (Fallout, Far Cry 2 és egyebekkel sem high grafikán))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
aztán elindítottam safe mód-ban és gyorsabb volt
cpu control
gépem:nvdia 8800 gt 512mb
3 gb ram
intel core duo e6300 tuning=2.53ghz
windows vista