54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Neoncsoves
    Srácok, hogyha multiban játszok és pl: valaki elüt,lelő, meghalok, újraéledek és utána nyomok F2-t akkor meg kell lennie az előző 20 vagy hány másodpercnek? mert én néztem, nem mentette el nekem a dolgokat .. .:S
  • solo
    PC
  • n3whous3
    Az árnyékok miatt, ha nincs 1-nél nagyobban, akkor nincs dinamikus árnyék éjjel és az azért lassít. Plusz olyankor a nap se világít és nappal meg nem lehet a többi dinamikus árnyékot kikpacsolni, tehát ezért megy jól.
  • ProGabe #27454
    PC vs. Box@GameTrailers
  • Lacee86
    Újratettem a Windowst és feltettem újra a játékot. Tapasztalat (800x600 minden low): benchmark szerint +3 FPS (21 helyett 24). Frapssal nézve játék közben: néha 30 fölé is megy már (persze ha csak gyalogolok és nincs nagy forgalom), eddig 28 körül volt a max. De mikor 3 csillagos körözésem van, és kocsival megyek, akkor sajnos nincs változás, most is lemegy akár 16-ig is. Átlagosan: gyalog 24-25, kocsival 20-22. Érdekes, h nálam éjszaka jobban megy, pedig itt olvastam, h másoknak olyankor inkább leesik az FPS.
  • ProGabe #27452
    FAQ!!!
  • XeroX
    Na ne! Olyan gyors :) Én azthittem, hogy a GTA4 egy körökre osztott akció/stratégia mert úgy szaggat
  • janika15
    27424????
  • Skypack
    sajnos sehogy újra kell raknod a játékot
  • Gyocsika
    Felraktam a parchet, és szerintem rosszabbul megy mint eddig a játék :S

Hogy tudnám leszedni a patchet?
  • BB7
    Köszi szépen! Bár szeretek mindenkit "megkímélni". De ez a Faustin! -.- Köcsg ez! Nagyon köcsg!
  • szapor
    Hy all!Talán a Bc vagy milyen embernél van 1 küldi amikor igy a parkba kell menni és a csávó fut na ott mit kell csinálni mert ha lefutom akkor elkezd nyújtani! :D
  • Ley Roland
    intel dual core t3200 2 GHZ
    2 gb ram
    ati mobility radeon hd 3470

ezen hogy menne ?
  • BAk3R
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs olyan, hogy rossz döntés, de minden következménnyel jár. nem akarok neked előre lelőni semmit, de annyit elmondhatok h ennek és még pár ilyen választásnak semmilyen "következménye" nem lesz, ergo tökmindegy, hogy kinyírod-e vagy sem. de ha meg akarsz róla bizonyosodni akkor mentsd el, nyírd ki és mentsd el utána is, aztán ne nyírd és úgy mentsd el, hogy lásd. a játék során kettő döntésesnek lesz valamirevaló következménye, egyik playboy x kapcsán másik meg a legvégén.
  • bruna #27443
    ok kössz
  • BB7
    Sziasztok!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Boxon játszom, régóta, ritkán és akkor is csak FuNolok és alig haladtam a StoryLine-al! XD
    A legelején van, hogy választhatsz, hogy megölöd-e szerencsétlent, őt békén hagytam! Hagytam futni.
    Na most tartottam ott mikor Faustin álít "választás elé" igazából nem értettem mert hiába áltam ott rászegezve a Shothunkt mint egy f@sz csak beszélt-beszélt mondta a magáét! És életben akartam hagyni. De aztán végiggondoltam mennyire nem bírom, és addig addig szorítottam a háztető széléhez még magától leesett! TEHÁT BALESET VOLT! TÉNYLEG!!!
    Kérdezném, ebből lesz valami bajom? Illetve jobb lett volna ha hagyom élni?
    És ha majd legközelebb döntést kapok vki megöléséről vagy akármi, akkor mit válasszak?
    Lehet ROSSZ DÖNTÉSt hozni?

Előre is köszi a válaszokat! :)
  • w77d
    ha közel van hozzád a taxi, akkor e és fütyül.... ezután hosszan f és beszál
  • bruna #27440
    Hogyan kell taxit fogni? Ha lenyomom az e-t akkor nem csinál semmit!!!!
  • Stefibaba
    Hosszan nyomd az F-et...
  • janika15
    27424????
  • Sanyi118
    hello a taxi fogásnál megnyomom az e betüt és mikor be akarok szállni f-el mindig kiszedi a vezetőt
  • bucsher
    igen
  • xido
    lehet épp vársz valamire...üresjáratban csináld a rendőröknek a fejvadászos küldetéseket
  • Szabi1991
    komolyan kérdezed ? :)
  • bella11
    Az árnyékokat hogy lehet levenni?
  • heringer
    4 magoson jobban megy mint 2-őn?
  • bucsher
    quadot kell berakni. ez van.
  • FlyHigh
    Mindig nekiállok, hogy nah most nyomom akármi is történik, de románig sem érek el már kilépek. C2D 3.22 2GB RAM 4870 512MB, 0 látótávolság, mediumban 20-25fps 1680-ban. Nincs valami beállítás, cfg tuning, amivel pár fps-t lehetne nyerni?
  • Snexi
    most vagyok 55%-on de egy fingnyi küldetésem sincs (legalábbis a trékép egyet se jelez)
    miért?
  • Master Rick
    portokat hogyan kell állítani vistán?
  • ldavid
    a Rockstar Toronto szerint ilyenkor törölni kell a live-ot, aztán újratelepíteni
  • Jani21
    Ki kell kapcsolnod, vagy le kell törölnöd az alaplapodhoz mellékelt Asus féle energia spóroló programot. Valószínűleg aktiválódott...
  • tenkenorman
    Hali! Lenne egy olyan problémám, hogy egy mentést sikerlt beraknom, és azóta eltünnek a textűrák, pedig 320mb-os VGA-m van és a commandline-ban még 620MB- + VRAM van berakva és mégis eltűnnek a textúrák... A híd, ami ilyen rácsszerkezetű és szögletes, csak egy fehér dobozokból álló cucc, csak ha közel megyek akkor hozza be.
    Megcsináltam hogy kitöröltem a comm.line.txt-t elindítottam a játékot, majd megint létrehoztam, és megint elindítottam hátha csak nem volt befrissítve, de így sem jó.
    Segítségeteket előre is köszi: Typer
  • janika15
    hali mindenkinek! holnap szeretném újra húzni a gépem xp-ről vistára mert lesz még +2gb ramom. a játék lementéseit ha bemásolom vistában a játék mappájának azon részébe ahol a lementéseket tárolja a játék fog-e úgy működni és fogom tudni-e használni a lementéseimet? vagy eltudnátok mondani h mit hova kell majd másolnom? köszi
  • szabensz
    Ezzel a kofigom::

Intel Core 2 Duo E7200--3,5Ghz
    4x1GB Kingmax 800Mhz
    Sapphire HD 3850 Ultimate 512Mb Gddr3
    Asus p5q pro alaplap

és szaggatás nélkül fut a játék csak ma valami lett a játékkal mert olyan gyors a játék menet mintha időgyorsítás lenne benne és ez zavaró ha valki tudna segiteni megköszönNéM
  • kissadamvikt
    fatal error ws10, mi ez? faqban ez pont nincs benne....
  • szabensz
    Ezzel a kofigom::

Intel Core 2 Duo E7200--3,5Ghz
    4x1GB Kingmax 800Mhz
    Sapphire HD 3850 Ultimate 512Mb Gddr3
    Asus p5q pro alaplap

és szaggatás nélkül fut a játék csak ma valami lett a játékkal mert olyan gyors a játék menet mintha időgyorsítás lenne benne és ez zavaró ha valki tudna segiteni megköszönném!!!!!!!
  • Neoncsoves
    Ragnargeci megint felbaszott... :( Istenem...

srácok valaki akar GTAzni egyet most? :) az vegyen fel liveon: realeeh (gamertagem)
  • szabensz
    nem intel core2 dou E7200-as procim van
  • w77d
    AMD procid van??