54919
-
#27496 az volt. -.-.-.-.-.-.-""""
köszi!! -
#27495 bár nem írja, de nem lehet hogy írásvédett a file? -
#27494 ez meg ezt.
-
theodor #27493 Valaki mondja már el, hogy tudok vissza tölteni régi mentést? Ugyanis, mindig előlröl kezdi azzal a szöveggel, hogy "cant load the save game" vagy vmi ilyesmi.. -
#27492 nekem ezt írja ki. -.- -
#27491 én mindíg is jegyzettömböt használtam. -
#27490 Az miért van, hogy a handling.dat-ot nem tudom átírni? Nem engedi sehogy sem. Windows által sem és handling editor által sem... -
#27489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha Playboy X-et ölöd meg akkor megkapod a házát. Little Jacob végig a barátunk lesz a játékban rosszul emlékeztél. -
eLiXir #27488 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!playboy a masodik, sorry eszembe jutott -
eLiXir #27487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mar reg tul vagyok rajta, de volt egy kuldetes, ahol dwayne-t vagy little jacob-ot kellett lelojem, de lehet a masodikra nem jol emlekszem. en dwayne-t oltem meg, azalapjan, hogy vele minden kuldetest megcsinaltam mar (100%)...van valami jelentosege a jatek kimeneteleben? -
#27486 az oldal szerint csak ezen az egy helyen van infernus -
#27485 -
#27484 nem tudom hol tartasz a játékban, de:
egyik
másik -
#27483 akkor most összekeveredtem mert tudtommal infernus cheat meg nincs ... :S
"Dj Skyline": Nincs rajta a térképen az infernus -
#27482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na most fejeztem be a játékot, és Roman-t lőtték le :S Én viszont oylat olvastam h más véggel Kate-et ölik meg, kérdem én, ez akkor van ha a bosszút választom? Mert a pénzért mentem és így Roman halt meg, na de én őt élve akarom, Kate meg egy ribanc, ő megdögölhet :D Szóval ha visszatöltök egy régebbi mentést és a bosszút választom akkor Roman túléli? -
#27481 gyerekek ott van a banner alatt egy "[ TÉRKÉP ]" nevű dolog, tele van minden földi jóval, mi merre van, stb -
Hellsing47 #27480 az az infernus -
#27479 vagy akkor nem infernust :D hanem azt a másikat ami előlről lamborghini beütéses hátulról meg pagani... nem jut eszembe hirtele a neve :D -
#27478 Cheat. -
#27477 Azért nem baj, hogy a szivárvány minden árnyalatában a föld fölött lebegő tucatnyi ingyen tárgy helyett rámentek a realitásra fiúk, én ezt díjazom. -
#27476 infernus-t nem tudod hol lehet találni? 1 szer űltem infernusba amikor vége lett a "buzi" küldetéseinek és ottvolt a parkolójába, de azóta se láttam 1 szer se. -
#27475 Köszönöm.Nem fontosak ,mellény kellett volna a bárban 3 faszit kinyírós küldihez.De vettem már!
-
Borg #27474 Az első szigeten Roman munkahelyétől ha elindulsz a reptérre a gyorsforgalmin gps szerint. Akkor amint a reptérbe becsatlakozik a freeway lehajtója, ott megállsz. A reptéri elkerített terület, és a lehajtó találkozásának sarkába leugrasz, ott egy mellény.
Baseballütő van a lakással szembeni sikátorban egyből, pisztolyt és kést meg jónéhány sikátorban lehet találni (bár a késnek sok értelmét nem látom, a baseballütő jobb).
Molotov koktél van pl a mólón, ha az első szigeten a lakásból egyből lemész a partra, oda ahova az első csajt kell vinni bólingozni. A kis fából készült tengerparti bungalóban van, a pad mellett.
A shoti szerzés is viszonylag egyszerű, elmész az örsre, és mikor nem figyel senki, beülsz egy rendőrautóba. A városközpontban lévő örsön egyszerűbb, ott mindig áll 3-4 autó felügyelet nélkül. Amint kiszállsz van egy shotid 8 tölténnyel.
Illetve ha ügyes vagy, akkor a reptéri őröktől lehet m4a1-et szerezni. De ott nagyon jól kell csinálni, hogy ne akaszkodjon rád cserébe a város összes rendőre :)
Mást még én se találtam igy "free" alapon :) -
n3whous3 #27473 Nem tudod azokat megnézni kívülről. Ki kell exportálni videó formátumba és úgy. -
Hellsing47 #27472 azért régi gtakban egy nagy szép szines gömb volt a fegyverek meg egyéb dolgok körül :) nem volt nehéz kiszurni
itt nincs..max éjszaka jó keresgélni mert akkor világit láthatóan narancssárgán :) -
Borg #27472 Reptér :)
Az egyből 4 csillagot, ha beszambázol a kifutópályára autóval. -
#27471 .tag és .cli -
#27470 Hova menti a játék a filmeket? mert megvannak, de ilyen idegbeteg formátum:D azokat mivel tudom megnézni? -
n3whous3 #27469 én pisztolyokat találtam már párszor -
#27468 Régi GTA-kba sokkal jobb volt ott barangoltam azt lehetett találni azért dolgokat itt 10 óra alatt lószart nem találtam.Pedig jó lenne valami fegyver meg golyóálló mellény.
Tudom ott a bolt lehet venni de akkor is többi GTA ba már raklapszám volt ennyi idö alatt amiket találtam. :(
-
#27467 azt én sem tudom.... -
#27466 Hát én örülnék, ha ilyen "szar" XBox-os grafikával akadásmentesen menne... Amúgy hogy lehet 3 csillagosnál nagyobb körözést elérni? Nekem még nem sikerült, pedig próbálkoztam. (Azt ne számítsuk, amikor egy meg nem nyílt sziget felé úszom, és 6 csillagosat kapok.) -
misiizsai #27465 Sziasztok
Az lenne a problémám hogy 43 fps-t mértem és mégis szagat mi fogja vissza a játékot?
OFF:Minden játékba ott van oldal a tálcának a széle és villog mi lehet a probléma?
A segitségeteket előre is köszönöm -
Neoncsoves #27464 nem értek valamit :\
video editorban zenének saját zenét akarok berakni, de IndependenceFM nincs a Songsnál... wtf? -
Borg #27463 hinta :D
Vagy csak úgy száguldozni... stunt jumpok... vagy a rendőröket heccelni. Most pl azon kísérleteztem tegnap, hogy 3 csillagot elérek, és megpróbálok ellopni egy úttorlasz rendőrautót (ami ugye másfajta mint a járőrök), vagy egy rendőr hummert. Eddig még nem jött össze :) -
n3whous3 #27462 Töröm a kocsikat
am inkább azt csinálom, hogy sétálok meg felfedezem a várost :) -
#27461 vannak páran, akik már végigvitték. én alig játszottam vele eddig, ma sokat pótoltam és végre megnyílt a második sziget. ha jól emlékszem 28%-nál járok
mondjuk hozzá kell tenni, hogy Little Jacob küldetéseit kimaxoltam és Brucie-nak is leszállítottam jó pár kocsit, kapcsolatok ápolása + a baromkodás, ugyebár :)
mondjuk néha nem is tudom mit csináljak, csak jövök-megyek a városban, a vége mindig pár csillag lesz :D hihetetlenül erőszakosak a zsaruk, ami szerintem nem baj
amúgy ti mit szoktatok csinálni, amikor csak "eszetlenkedtek"? -
n3whous3 #27460 ha megdöglesz, akkor már az előző nem lesz
pont ezért írja ki mindig a gép single ben is megdögléskor, hogy na most mentsd, ha akarod...... -.- -
#27459 azért tegyük hozzá, hogy a PC-s konfignál gondolom Vistát használtak, plusz hozzá a 4870 és a - gondolom - extra magas beállítások hozzájárulnak az akadáshoz. ha egy hasonló kategóriás Nvidiat és XP-t használtak volna, más lett volna az ez a kis videó... -
64BiT #27458 megkérdezhetem ,hogy ki ? % nál jár? vagy végig vitte már valaki?
köszike