Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ha már fel van telepítve a játék,akkor lelövöd😊..ez az autorunja,csak nyilván hülye fontokkal csinálták,amiket nem ismer fel a windows...
kis kreativitást..nem minden bánt,ha megpróbálod nyomkodni😊
Én raktam mp3-akat az "User Music" mappába, de a szerkesztõben nem jelennek meg.
Vagy egy külsõ szerkesztõvel csináltad?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
😊 Reménykedni, bízni max az nVidiában és az Atiban, õk talán írnak olyan drivereket, amik javítanak egy keveset a helyzeten. Ezekre a R* egyorrúakra egy homokozólapátot nem bíznék.
Nagyon elszomorító az interjú, mert ahelyett hogy elismernék hogy trehányul portolták át a cuccot PC-re, inkább ingerülten a felhasználókat és a vásárlókat hibáztatják. Mintha mindenki, aki elégedetlen a játékkal egy idióta lenne, aki egy PIII-as konfigon akarná Highest settingeken futtatni a játékot.
A magyarázkodásuk szánalom, ellentmondásba keverednek önmagukkal. Future-proof játékról beszélnek, ami a jövõ hardvereit figyelembe véve készült, 2Gigás videokártyákról beszél aztán két bekezdéssel lejjebb meg arról hogy a játék nem támogatja a DX10-et. Na ez az ami <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#gonosz1>#gonosz1>
GTA V (*.*)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
IGN interjú a Rockstarral a technikai problémákról
A legfontosabb infok magyarul:
-a patch most van a Microsoftnál jóváhagyáson. Erre azért van szükség, mert a GTA4 WinLive-hoz kapcsolódó termék. Pontos dátumot nem mondtak.
-Új Ati driver jövõ szerdán, nVidia már kész van.
-goldra kerülés után nem álltak le a játék fejlesztésével (ezzel gyakorlatilag elismerték hogy nem volt kész mikor kiadták 😊) és teljes gõzzel dolgoznak rajta jelenleg is, nem hagyják magára a terméket és a vevõket.
Kb. ennyi a nagy lényeg. De azért van még benne pár dolog, pár bosszantó dolog. Az egyik, hogy megpróbálják elbagatellizálni, szõnyeg alá söpörni az elégedetlen vásárlók számát. Azt nyilatkozták, hogy ez egy szûk réteg, és ezeken belül is leginkább az elavult driverek és a nem támogatott hardverek miatt vannak problémák. Szerintük látszatnál jóval kevesebb emberke floodolja tele a netet a nyavajgásával.
A grafikai opciókról: a játék nem DX10-re készült hanem DX9-re ezért nincs benne AA!!! <#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt> Mi a retek? Mióta van AA/AF a játékokban? DX6!?? Eeeezt nem hiszem el!
Az árnyékokról azt mondta, hogy közvetlenül hozzá vannak rendelve a videó-módhoz, és automatikusan változik a felbontással. Tehát minél magasabb a felbontás, annál jobban néznek ki az árnyékok, a tükrözõdések stb. Mondjuk ez pont kamu, ugyanaz a retek festékszóró effekt marad akkor is, ha 50.000x20.000 a felbontás. Azt mondta még, hogy volt rengeteg grafikai opció (valszínûleg akkor shadows: on-off is!) de nem akarták hogy az egyszerû felhasználót összezavarja a sok menüpont, ezért összevonták az egészet. <#idiota>#idiota>
A patchhez nem érdemes nagy reményeket fûzni, ezek a kretének azt nyilatkozták, hogy a video-editoron csinálnak vmi kisebb javítást, aztán van pár ember akinek gondjai vannak a bowling résszel, ott is állítanak a paramétereken. Valamint a hibaüzenetek nem csak a hibakódot fogják tartalmazni, hanem konkrétan ki fogják írni, hogy pl. XP SP3 kell, ilyesmi.
R* = f@szok gyülekezete
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
viszont en nem vettem eszre semmi kulonbseget a regi illetve a gta4hez kiadott driver kozott :S bar lehet masnak fog javitani a teljesitmenyen.
viszont ez eleg gaz:
Statistics
Average FPS: 24.68
Duration: 37.32 sec
CPU Usage: 85%
System memory usage: 96%
Video memory usage: 63%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Medium
View Distance: 13
Detail Distance: 30
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
az –availablevidmem 5.0 szorzóját meg állítgasd tetszés szerint
mind1 most megnezem ha csak a Vsync kivevot hagyom meg a tobbi nem kell mert en eddig is mindent maxra tudtam huzni. aztan ha akkor is szar a textura akkor megy vissza a "regi" driver: 180.48
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Köszi, ezt próbáltam, de ez a blur annyira nem jön be. Éjszaka nekem jobban tetszik a játék, mert akkor kevesebb ilyen éles árnyék van. Akkor is vannak sötétebb és világosabb helyek, de ez az MS-Paint spray nincs, vagy legalábbis nagyon kevés. Nekem az tetszene, ha nappal is kb. így lenne. A spayt is meg lehet szokni mondjuk, most már egyedül a magasvasutak alatti borzalom zavar, de az nagyon. Volt olyan hogy csak úgy passzióból kocsikáztam fel-alá, és egy keresztezõdésnél azért kanyarodtam jobbra, mert balra ott volt Az Árnyék. 😊))))
Egyébként maga a játék (a portolás kotvány minõségét figyelmen kívül hagyva) 100%, tökéletes, óriási! Tegnap írtam, hogy leginkább az életszerûséget fokozó apróságok tetszenek. Ezekbõl folyamatosan veszem észre az újabbakat:
1. Szemetelõ emberek: eldobálnak az utcán kilvasott újságot, egyszer egy rendõr rövid káromkodás után egy nem mûködõ mobilt ejtett a földre. Ez utóbbit felkaptam, és hozzávágtam a fejéhez. 😊))) Egyszer volt olyan, hogy vki egy pirosnál álló autóból dobott ki egy cigisdobozt. 😊
2. Érdemes belehallgatni az utcán mobilozó emberek dumáiba, kurvajó némelyik. Eddigi kedvencem egy pufidzsekis nigga vmi gettósabb részen:
"Don't talk to about weed when you phone to me! Just say you need a green T-shirt or whatever!"
3. Esõkor esernyõvel mászkáló, vagy a dzsekijükbe burkolódzva rohanó emberek.
4. Egyszer éjszaka elmentem ribizlizni. Felvettem egy nénit, begurultam vele egy Pizza Hut vagy mi mögé, gondoltam ott csend lesz, tudok majd szoptatni. 😊 Hát francokat, két pizzahutos ott cigizgetett hátul a személyzeti bejáratnál. 😊)))
5. Hajnalban rohangáló szemeteskocsik - még nem figyeltem meg hogy tényleg ürítik-e a kukákat, de nem lennék meglepve.
Sikerült életet vinni a városba, ezen a téren a Mafia2-nek fel kell kötni a gatyát!
Tools:
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options
Graphics:
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate
(ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window
– Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio:
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System:
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions
ez kikapcsolja a vsync-et
–availablevidmem 5.0
ez a videomemória mennyiségét állítja be (így tehát 5x384 Mb-nak érzékeli, az 5.0 a szorzószám)
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
merthogy az optimalizálatlanság egy része pár extra paraméterrel simán orvosolható a korábban már itt is leírtak szerint.
én a következõ paramétereket használom jelenleg: -norestrictions -nomemrestrict -novblank –availablevidmem 5.0
így a 8800GT 384 Mb-os kártyámon 1024x768-ban minden high-on és 25 körüli távolság-értékekkel ugyanúgy fut, mint korábban low beállításokkal (a vsync kivétele sokat dobott rajta).
persze a végtelenségig nem lehet feltolni a dolgokat, csak ésszel, de így már nagyjából úgy néz ki a játék, ahogy az elvárható.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
azt nem tudod hogy a Textura Eltünést hogy kell megoldani?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
proci:pentiu4 3.4GHZ
grafk.:geforce 7300gs
Ram:2gb
operacios rendszer:xp sp3
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék fõkönyvtárában, majd másold be a
-norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetõk, a teljes listát a játék Readme fájljában találod.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Belvárosban sok fény, autó meg minden semmivel se lassabb mint egy kissebb fajta utca 4-5autóval..itt valami el van rontva::/...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Gépem: intel core2duo e6750, 3gb ram, 8600gts....és winxp ...mit lehet tenni?