Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyrészt túl világos lesz minden, és a skydome se akar rendesen megjelenni, csak egy sötét kék paca. Meg persze minden eddigi FPS-t el lehet felezni 2-vel.
Steam supportot meg imádom, a kontakt emailt direkt olyan helyre dugják, hogy véletlenül se találd meg, hanem inkább nyálazd át a faq-t, amiben csak a te problémádra nem találsz megoldást, de legalább újabb pár órát baszol el a semmire az életedbõl.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Next PC upgrade: 2022
Valaki tudna segíteni? Most szedtem le steamrõl a gamet, egy multyplayer játékhoz sem tudtam csatlakozni töltés után dc zet. Aztán meguntam és megpróbáltam az iCenhancert, elvileg úgy ahogy le van írva és beszart az egész, gém el sem indult. Valaki tudna abban segíteni hogy tudom a módokat installálni, és mi lehetett a baj a multiva?
Az is elég lenne ha valami oldalt belinkelnétek amin le van írva, gta mods a tutorialt megcwsináltam de nem tudom pontosan mire jó, vagy hogy használhatom,
Aki felvilágosítani annak elõre is köszönet üdv bujden
Next PC upgrade: 2022
Másik kérdésem pedig, hogy az valóban igaz, hogy ha nem revoke-olom a cd kulcsot, mielõtt törlöm a játékot, akkor egy idõ után nem engedi használni?
Köszönöm
Ezt dobja a Steam-es, eredeti GTA IV-em:
APPCRASH
Alkalmazásnév: GTAIV.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.7.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4bd9efbe
Hiba – modul neve: dxdiagn.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17514
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4ce7b818
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00029cca
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 31de
További információk 2: 31ded6c5ab76b268482b6b11abdf56be
További információk 3: 08de
További információk 4: 08dee0d3ab79bc8985eec469cb6d0602
Ahelyett, hogy elindulna a rohadék.
Szerintetek mi lehet a gebasz? Game cache egyben van, és töredezetsségmentes.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Illetve ami a fontosabb, most melyik rész következik? Illetve vannak átfedések benne? Vagy gondolom teljesen más karaktert kapok.
(Azért kár volt azt a 600 ezer dollárt összeszedni a sima GTA IV-ben, mert semmire se tudtam elkölteni)
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Majd mikor újra fogom installálni a gamet muszáj 1.4 peccsel maradnom... :(
A magyarítás meg nem fog rendesen mûködni....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
,,It works horribly on 1.0.6.0/1.0.7.0 PATCH"
<#gonosz3>#gonosz3>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként mennyire használható a használt példány ebbõl a játékból?
Gondolom az illetõ már regisztrálta, bár nem tudom Live-os játékoknál hogy mûködnek ezek a dolgok.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ezzel nem lesz fagyás és bug ? Valamint multi megy vele ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Teamplayer nevû achinál meg kell ölni 5 ellenfelet valamilyen ranked csapatjátékban. Ennek az 5 ellenfélnek különbözõnek kell lennie vagy lehet ugyan az a személy ötször?
A Top Of The Food Chain achinál is ugyan ez a kérdésem. A 20 pisztollyal megölt ember lehet hússzor egy személy?
A Top The Midnight Club achinál 20 ranked versenyt kell megnyerni. Ezeknek különbözõ pályán kell meglenniük vagy ha hússzor ugyan azon a versenyen nyerek, az is jó?
A Wanted nevû achinál a 10-es rang 5millió dollár. Ezt bármikor elérem, megkapom az achit vagy egy játék alatt kellene ennyit összeszedni (szerintem az nem is lehetséges)?
Az Auf Wiedersehen Petrovic achinál minden ranked módban, versenyen és Cops'n Crooks módban is nyerni kell mindkét oldalon. Ezt azt jelenti, hogy nekem az összes utcai versenyt (14db), az összes motorcsónak versenyt (4db), az összes helikopter versenyt (10db), az összes Free race-t (10db) és az összes Cannonball run-t (10db) meg kell nyernem Race és GTA Race módban, valamint minden ranked módban nyernem kell egyszer, illetve a Cops 'n Crooks-nál All for One és One for All módban is nyernem kell rendõrként és bûnözõként is?
A Taking It For The Team achinál az összes ranked csapatjátékban nyerni kell. Vagyis Team Mafiya Work, Team Deathmatch, Team Car Jack City, Cops' N Crooks (mindkét oldalon), Turf War módokban. Ezek esetében elég, ha a mi csapatunk nyer vagy a csapaton belül nekem kell, hogy a legtöbb pontom legyen?
Mondjuk igazából szerintem ezeknek az achiknak a fele sem lesz meg, mert nem nagyon találni manapság játékosokat.
felraktam zippyshare-re
esetleg ott van még a jatekaim.hu, de azzal nincs tapasztalatom
Komolytalan.
Már lassan egy hete nem tudok megbeszélni egyet, ráadásul helyben is lenne, szóval egy két perces találkozóról van szó, de két-háromnaponta válaszol az illetõ.
Most épp azt kérdeztem így 3 nap után hogy akkor jövõ héten mikor lenne jó neki, de úgy látom megint 3 nap mire kiderül.....
Én meg egy 5770-et hirdetek meg egy DIRT3 kupont, hát, elképesztõ milyen komolytalan emberek vannak......
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Eredetiben megvan nekem.
Tegnap feltelepítettem, és valaki elmondaná, hogy hova kell beregisztrálni?
Vgay még, mit kell vele csinálni, hogy lehessen menteni, stb.... ?
Köszönöm elõre is.
Nézz szét You Tube-on, van jó pár srác aki 2 magossal nyomja, és mellé fel van téve ENB Series. És nem akadozik.
Ennyi erõvel hozass gépet a NASA-tól.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Most melyek a legjobb textúra javítók?
Mert emlékszem, hogy régebben az Ultimate Texture Packot mondtátok, de tudom, hogy van újabb, csak nem tudom mi a neve.
Üdv.
Az elõzõ gépem (Dual Core, HD5750, 2gb ram) lazán ment minimum / medium között valahol kb. 25-30 fps -el Xp-n, csak hát nem jött be a látvány, amúgy sincs élsimítás.