Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 4870-en állatira nem így néz ki... de mondjuk már a sima ENB se volt jó soha.
Egyrészt túl világos lesz minden, és a skydome se akar rendesen megjelenni, csak egy sötét kék paca. Meg persze minden eddigi FPS-t el lehet felezni 2-vel.
Pretorian
Van egy olyan érzésem hogy ez az új patch miatt van, de ha nem oldódik meg reggelre, bekaphatja mindenki, szedem le torrentrõl a játékot.
Steam supportot meg imádom, a kontakt emailt direkt olyan helyre dugják, hogy véletlenül se találd meg, hanem inkább nyálazd át a faq-t, amiben csak a te problémádra nem találsz megoldást, de legalább újabb pár órát baszol el a semmire az életedbõl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Eskü több a probléma az eredetivel mint a crackeltel xD Lehet megveszem az EFLC-t de akkor csak a live-ra megyek serial be azt kész nem fogok itt ennyit szarakodni :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

grebber
iCenhancert ne is probálgasd a steam-essel az 1.07-re frissiti gta4-et azzal nem okés!

Next PC upgrade: 2022

Pretorian
Nekem sem indul a Steam-es, 5 hsz-el ezelõtt írtam. Mondjuk én nem okosítottam meg sehogy sem.

Hali
Valaki tudna segíteni? Most szedtem le steamrõl a gamet, egy multyplayer játékhoz sem tudtam csatlakozni töltés után dc zet. Aztán meguntam és megpróbáltam az iCenhancert, elvileg úgy ahogy le van írva és beszart az egész, gém el sem indult. Valaki tudna abban segíteni hogy tudom a módokat installálni, és mi lehetett a baj a multiva?

Az is elég lenne ha valami oldalt belinkelnétek amin le van írva, gta mods a tutorialt megcwsináltam de nem tudom pontosan mire jó, vagy hogy használhatom,

Aki felvilágosítani annak elõre is köszönet üdv bujden
grebber
Én még várok ezekkel a modokkal még az alap game sem megy játszhatóan :(

közben rájöttem, hogy le kell tölteni az xliveless-t és akkor nem lesz többé minden vakítóan fehér/világos.

totyak
Lehet, hogy buta kérdés, de ha törlöm a játékot a mentett játékokkal együtt, akkor következõnek, mikor újra telepítem nem lesznek meg a trófeáim? Vagy azokat valami online rendszer eltárolja a Live nevemhez, tehát, ha egyszer megszereztem, akkor az örök érvényû?

Másik kérdésem pedig, hogy az valóban igaz, hogy ha nem revoke-olom a cd kulcsot, mielõtt törlöm a játékot, akkor egy idõ után nem engedi használni?

Köszönöm

grebber
Az mindenképpen mert jó lesz az 1.07-hez is!

Pretorian
Szoszi.

Ezt dobja a Steam-es, eredeti GTA IV-em:

APPCRASH
Alkalmazásnév: GTAIV.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.7.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4bd9efbe
Hiba – modul neve: dxdiagn.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17514
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4ce7b818
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00029cca
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 31de
További információk 2: 31ded6c5ab76b268482b6b11abdf56be
További információk 3: 08de
További információk 4: 08dee0d3ab79bc8985eec469cb6d0602

Ahelyett, hogy elindulna a rohadék.
Szerintetek mi lehet a gebasz? Game cache egyben van, és töredezetsségmentes.

Ryder62
Most jöhet az Episodes from Liberty City. A The Lost and Damned tömény zúzás, motoros módra. Minden küldi akciódús. A The Ballad of Gay Tony meg változatosabb, minden küldi teljesen más és itt vannak a legjobb fegyverek. Mindegy melyiket választod elsõnek de ajánlott a TLAD-al kezdeni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Befejeztem a GTA4-et (már a story módot, megöltem az olaszt), most olyan 65-6 százalékon lehetek. Mit kapok ha minden ugratót megcsinálok, minden galambot lelövök? Érdemes belekezdeni levadászni ezeket? Illetve az assasin-t még nem fejeztem be, a legutolsó amit megcsináltam az az volt ahol meg kell ölni egy fazont mielõtt a helikopterbe ül. Ezt érdemes végig vinni?

Illetve ami a fontosabb, most melyik rész következik? Illetve vannak átfedések benne? Vagy gondolom teljesen más karaktert kapok.

(Azért kár volt azt a 600 ezer dollárt összeszedni a sima GTA IV-ben, mert semmire se tudtam elkölteni)

és a fák ilyen ocsmányak lesznek:

Nem lesz annyira nagyobb a gépigénye tõle. Amúgy ez az 1.2 éjszaka tényleg szép, de nappal nevetségesen világos minden, egyáltalán nem olyan, mint a videón, talán az 1.2.5 jobb lesz.

Nem bírtam ki megkellet vennem a steamen a gtat ti mind eredetin játszotok?
Ez gyönyörû.. sajnos nem bírná a gépem de ha megjön az új, felteszem ezeket a modokat. Iszonyat látványos hangulatos.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

wollnerd
hát ne, ha ezzel moddal akarsz játszani.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

adam993
Szóval ne rakjuk fel az 1.7-es patch-et?

wollnerd
Hát ez kész!
Majd mikor újra fogom installálni a gamet muszáj 1.4 peccsel maradnom... :(
A magyarítás meg nem fog rendesen mûködni....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
README:

,,It works horribly on 1.0.6.0/1.0.7.0 PATCH"
<#gonosz3>

van már olyan mod ami autovezetésnél rendesen középre rakja azt a kibaszott kamerát?

grebber
Ez engem is érdekelne mert nekem is 1.07 van!

1.0.7.0 val nem akarja ezt kipróbálni valaki? Sajna én leghamarabb holnap bírom nincs vinyóm.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

2:56-nál éjszaka a fehér Audival gyönyörû! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

BoneDragon
http://www.youtube.com/v/pEHtzSz8FT0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/BhGYGvhhU60&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

blackcalibra
Közben úgy néz ki kialakul a dolog.
Egyébként mennyire használható a használt példány ebbõl a játékból?
Gondolom az illetõ már regisztrálta, bár nem tudom Live-os játékoknál hogy mûködnek ezek a dolgok.
A csónakot csak követni kell a szigetig.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Az utolsó küldetést hogyan csináltátok meg a sima GTA4-ben? Egyáltalán utolsó küldetés az, mikor egy helikopterrel kell leszedni a csónakon menekülõ Pegorinot? Kétszer próbálkoztam vele, nem ment. Nem az, hogy üldözni kell a kocsit a fél városon keresztül úgy, hogy irreálisan gyorsít a kocsijuk. Követtem. Egy egész gyárnyi M4-est kell leszednem, hogy gyakran csövek dobozok voltak az útban, beramboztam. Hanem, hogy utána motorral kell követnem egy csónakot, majd onnan egy helikopterre átugratnom és azt vezetnem. Ezt még Jack Bauer sem tudná megcsinálni, de mindegy. Vezetni kell azt a helikoptert és kilõni a csónakot... Ami külön idegesítõ, hogy rossz a helikopter nézete (félig oldalról és elölrõl nézi) és mikor megszokásból elmozgatom az egeret azonnal berándult a helikopter. Aztán próbáltam korrigálni, de azalatt meglépett a csónak.

Köszi
Ezzel nem lesz fagyás és bug ? Valamint multi megy vele ?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

totyak
Lenne néhány kérdésem a multy achievementekkel kapcsolatban.

A Teamplayer nevû achinál meg kell ölni 5 ellenfelet valamilyen ranked csapatjátékban. Ennek az 5 ellenfélnek különbözõnek kell lennie vagy lehet ugyan az a személy ötször?

A Top Of The Food Chain achinál is ugyan ez a kérdésem. A 20 pisztollyal megölt ember lehet hússzor egy személy?

A Top The Midnight Club achinál 20 ranked versenyt kell megnyerni. Ezeknek különbözõ pályán kell meglenniük vagy ha hússzor ugyan azon a versenyen nyerek, az is jó?

A Wanted nevû achinál a 10-es rang 5millió dollár. Ezt bármikor elérem, megkapom az achit vagy egy játék alatt kellene ennyit összeszedni (szerintem az nem is lehetséges)?

Az Auf Wiedersehen Petrovic achinál minden ranked módban, versenyen és Cops'n Crooks módban is nyerni kell mindkét oldalon. Ezt azt jelenti, hogy nekem az összes utcai versenyt (14db), az összes motorcsónak versenyt (4db), az összes helikopter versenyt (10db), az összes Free race-t (10db) és az összes Cannonball run-t (10db) meg kell nyernem Race és GTA Race módban, valamint minden ranked módban nyernem kell egyszer, illetve a Cops 'n Crooks-nál All for One és One for All módban is nyernem kell rendõrként és bûnözõként is?

A Taking It For The Team achinál az összes ranked csapatjátékban nyerni kell. Vagyis Team Mafiya Work, Team Deathmatch, Team Car Jack City, Cops' N Crooks (mindkét oldalon), Turf War módokban. Ezek esetében elég, ha a mi csapatunk nyer vagy a csapaton belül nekem kell, hogy a legtöbb pontom legyen?

Mondjuk igazából szerintem ezeknek az achiknak a fele sem lesz meg, mert nem nagyon találni manapság játékosokat.

a freeweben karbantartás van, ezért nem elérhetõ
felraktam zippyshare-re
Üdv megvettem a gamet de eléggé idegesít hogy állandóan pörgeti a dvd-t. Nincs erre valami megoldás, persze olyan amivel nem lesz bug és fagyás.. A linkek közt a No-DVD nekem nem hoz be semmit.. :(

elõfordul sajnos, de próbálj másikat, vannak azért normálisak is.
esetleg ott van még a jatekaim.hu, de azzal nincs tapasztalatom
blackcalibra
Szétnéztem.
Komolytalan.
Már lassan egy hete nem tudok megbeszélni egyet, ráadásul helyben is lenne, szóval egy két perces találkozóról van szó, de két-háromnaponta válaszol az illetõ.
Most épp azt kérdeztem így 3 nap után hogy akkor jövõ héten mikor lenne jó neki, de úgy látom megint 3 nap mire kiderül.....
Én meg egy 5770-et hirdetek meg egy DIRT3 kupont, hát, elképesztõ milyen komolytalan emberek vannak......
blackcalibra
Dobozosan érdekelne inkább.
byzhouse
steam akció

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

blackcalibra
Sziasztok!

Nincs valakinek jó állapotú, eladó példánya a játékból?
masterthief
Socal Club, Games For Windows Live.

tibi842
Új vagyok e játék terén.
Eredetiben megvan nekem.
Tegnap feltelepítettem, és valaki elmondaná, hogy hova kell beregisztrálni?
Vgay még, mit kell vele csinálni, hogy lehessen menteni, stb.... ?

Köszönöm elõre is.

masterthief
Mondom hogy nem kell 4 mag. Van jó pár haverom, aki 2 magosan tolja max grafon, viszont elég magas az órajele.
Nézz szét You Tube-on, van jó pár srác aki 2 magossal nyomja, és mellé fel van téve ENB Series. És nem akadozik.
Ennyi erõvel hozass gépet a NASA-tól.

masterthief
Annyi már bõven. Ahhoz már berakhatsz ENB Series-t is. Nekem elég az Extreme Graphic IV is. :)

bakvarnyu
A srác aki 480GTX-et szándékozik venni nyilván nem "közepes beállításon" akarja tolni (meg nem 15' laptop monitoron <#ijedt>, meg egy olyan kártyához minimum a 4 mag. Szóval ki ír badarságot?

Jah bocsi azt hittem a full beállításokra gondolsz. De ahogy tesztelgettem a gépemen 3.6GHz vagy afeletti órajel tényleg elég lehet a fullhoz.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

masterthief
Nem förmedtem rád, csak arra reagáltam, hogy 4 magos procit ajánlottál, holott nem kell. 2 magos, 2,1 GHz-en már medium beállítással nem laggol.(notin tolom, így, és már szénné van moddolva a játék, mégsem szaggat, akad vsgy lassul) Ettõl persze még jobb ha magasabb órajelõ a proci.

jana4
Üdv!
Most melyek a legjobb textúra javítók?
Mert emlékszem, hogy régebben az Ultimate Texture Packot mondtátok, de tudom, hogy van újabb, csak nem tudom mi a neve.
Üdv.

Bronx South
Az én 6870 -em se találkozott még akadállyal, a 6950 biztos hogy jó döntés. Bár a helyedben megnéznék egy két tesztet, hardver vásárlásnak ez az alapja, ott egybõl kiderül minden. Nvidiát én azért nem vennék már (volt nem egy nekem) mert zabálja az áramot ezen felül qrwára melegszik.

Bronx South
2 maggal GTA IV ??? LOL Bár kérdés az hogy te mibõl indulsz ki, a full grafból, vagy hogy elindul-e egyáltalán a játék az adott gépen.
Az elõzõ gépem (Dual Core, HD5750, 2gb ram) lazán ment minimum / medium között valahol kb. 25-30 fps -el Xp-n, csak hát nem jött be a látvány, amúgy sincs élsimítás.

Én is azt mondtam hogy nem VGA függõ. De akkor áruld el nekem mi az az órajel 2 mag esetén ahol már be se lagol? Ha már így rám förmedtél.