54919
-
Terka0812 #52386 Tölthető az iCEnhancer 1.3 mod!
http://www.gta4-mods.com/misc/icenhancer-13---enb-graphic-mod-f10005
WorldPeace! -
#52385 Nagyon nagy köcsögség volt a magyarítóktól, hogy belerakták a reális kocsineveket és fegyverneveket...
Ezért nem is használom! -
#52384 Live-ost.
Nemtom mi van a Live-val de engem nem enged be :S azt irja olyan regiobol akarom tolni ahol nincs Live. a vicc az hogy eddig mukodott, gondoltam kicsit bohockodok multiba erre ez van :S -
#52383 Mi az a gamertag lista? Mit kéne itt megadnom? A social club-os vagy a Live! -os nevemet? -
hegege #52382 A meglévő steames mentések hol tárolódnak?Elég ha bemásolom ebbe a mappába? -
#52381 Hali! valaki nem tud véletlenül leírást hogy magyarítássasl hogyan lehet megcsinálni a Stevie féle autólopkodós küldit? csak mert ugye a kocsi nevek is megvannak változtatva és amiket találtam leírást azok csak az eredeti GTA4-es kocsinevekkel van. vagy most emiatt a küldi miatt töröljem a magyarítást? -
#52380 Kikapcsolja a Windows Live-t és mentéshelyet változtat. Ide: .../Dokumentumok/Rocktar Games/GTA IV -
#52379 Találtam egy crosshair modot. Mivel az alapértelmezett nem annyira tetszik mert nem látom középen a pontot és nem tudok lőni a multiban.
Ezt a módot tudom használni minden játékmódban? nem lesz ban? -
#52378 Valaki feltudna világosítani, hogy a Xliveless mit csinál a játékkal?
Köszöntem. -
#52377 Nem. -
#52376 Miután kiderül Michelle-ről hogy kicsoda utána már nem találkozunk vele többet? -
hegege #52375 Pedig a repülógép vontato kis jármű elég stapabíró ,nekem van 1 a házam elött ,meg fbi-os jármű is durva(igaz az vmi "hiba" folytán lett nekem,mert aszem bankrablós jelenetnél értem el azt a szintet majd vhogy leráztam öket ,de az fbi tütü ott marad, szal átszálltam abba és hazavittem szépen :) -
Borg #52374 Én már láttam egy ilyen modot valahol. Az első safehouset állítja vissza. De hogy menteni is lehet-e ott, azt nemtom. -
#52373 Nincs olyan mod amivel visszakapjuk a régi Hove Beach-i menedékházat? Hogy be lehessen menni és ott menteni.
Szeretem ezt házat mivel a legkedveltebb környéken van... kicsit szomorú lettem mikor leégett a házuk. :(
Ugye az oroszok tervezték/okozták a tüzet ha jól emlékszem? Hát még a Roman munkahelyét is felgyújtották... -
#52372 Illetve a BEkapcsolása. :D -
#52371 Erre a Simple Native Trainer a megoldás. Newer Wanted kikapcsolása. -
kisbesi #52370 Sziasztok
nem tudtok arra egy megoldást, hogy a reptérre be lehessen menni körözés nélkül?
Engem rettentően zavar ez, nem tudom ti mit gondoltok erről. -
morzsi555 #52369 Az hogy 1070-es patchre raktad rá, 1040-esre kell rárakni, ha azt akarod, hogy szép is legyen és ne legyen bugos. -
#52368 nekem Better city textures + Visual IV van fent (Ice enchancer nem akart menni vmiert).
de az atvezeto vidik nalam is szarok ha belso terben jatszodnak. ez van, de vegulis tobbet van kint az ember mint bent :D
A LIVE problemara nem tud senki megoldast? azt irja hogy olyan regiobol akarok belepni ahol nincs live, viszont 2 hete regi windowsal meg be tudtam lepni. US-re van regelve fake generatorral.
thx -
#52367 No tegnap este felraktam ezt az 1.25-ös Icenhancer-t. Nappal nagyon szépen néz ki a játék az esti környezet egy kicsit sötét, viszont az átvezető animációk rettenetesek. Mi lehet a gond? -
janihunk #52366 Proci kell hozzá. 4 mag ajánlott erősen. -
#52365 Ez se kérdés akart lenni, hanem felvágás. Azért ezt valld be. :) -
janihunk #52364 Valaki dobhatna egy car pack-ot. -
#52363 Köszönöm.
Remélem mostmár menni fog. -
janihunk #52362 2.találatra meny. -
#52361 Tudnál dobni egy linket lécci? -
janihunk #52360 windowslivet-szed le rakd fel. -
#52359 Na gondom van.
Feltelepült a Játék, csináltam social accot, regisztráltam a szériaszámot.
Feltettem az 1.0.7-es patch-et (innen a töltöttem).
Aztán elinditom, semmi.
Elinditom az exe-t (Total commander-ben) dob egy hibaüzit:
GTAIV.exe - Sorszám nem található
A sorszám (5367) nem található a DLL-ben (xlive.dll).
Mi ilyenkor a teendő?
(windows 7 64 bit) -
#52358 Nekem valahogy az ice enchancer nem akart mukodni. ezert maradtam a Better city textures + Visual IV kombonal.
arra valaki nem tud megoldast hogy miert nem enged be a live?
elozo windowsal siman beengedett. most ujratettem a windowst es bejelentkezesnel azt irja hogy ki hogy olyan helyrol akarok Liveot hasznalni ahol nincs. az accot a fake generatorral csinaltam anno, es hasznalni is tudtam eddig, de most nem engedi help plox. -
hegege #52357 Nekem van jó car packem ,de csak a kieg alatt müxik...csak nem tom hol találtam már ..:) -
janihunk #52356 Na feltettem az eddig használt modomat. Így mutat a játék:
kép1 kép2 kép3 Össze lehet vetni az előző modal szerintem ez nagyon ott van. Most már csak egy jó Car Pack kell és kész is vagyok. -
#52355 " Seems Ice is letting someone else do a port to do the 1.0.7.0/ELFC version."
Magyarul: "Úgy tűnik Ice hagyja, hogy valaki más protolja 1.07-re/EFLC-re." Tehát nem lesz, Ice nem csinálja meg, max valaki más, ha ért hozzá. -
janihunk #52354 Ezeket próbálta már valaki? -
janihunk #52353 Hát elmennek a fenébe. Egy normálisan működő modot nem tudnak összehozni. -
Terka0812 #52352 Sziasztok!
Ezt egy külföldi fórum-ból szedtem:
Icehancer 1.3 RC release date: August 17.
Preview: http://www.youtube.com/watch?v=rzV_7U1T6pI
1.0.4.0 Only for now. Seems Ice is letting someone else do a port to do the 1.0.7.0/ELFC version.
Működni fog 1.07-alatt!!!!!!!
Habár én is 1.07 alatt használom de ezzel a moddal:
http://www.gta4-mods.com/misc/icenhancer-125-optimized-configuration-update-f9631
Ezzel szebb a játék, mint az alap 1.25-össel. -
#52351 Köszönöm! Akkor elleszek ma este ezzel asszem...
Már csak el kell menni a galaxisba a játékért. :) -
BAk3R #52350 xliveless az nem kell alapesetben, legalábbis én nem tettem fel. Mivel a "ha nem működne" mappában van, és nekem normál fájlok bemásolása után, így ezt kihagytam. -
#52349 xliveless csak akkor másol be, ha problémád van. -
#52348 Akkor kérnék egy lúzersz guide-t... :)
-GTA IV telepít
-1.0.7 telepít
- icenhancer 1.25 bemásol
- xliveless bemásol
- elindít
Ez lenne a process? -
BAk3R #52347 Nekem nem teljesen így néz ki, azt meg nem tudom miért nem megy amúgy. Esetleg olvasd el a GTA Modding Help ReadMe.txt-t, hátha segít. Én egyébként a EFLC-hez tettem fel a bétát.