54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • pajti
    sony vegas is tudja, én azt használom.
  • 0Fritz0
    Bármelyik Adobe Premirere Pro képes rá.
  • Barny
    az lehetseges,hogy azert nemmegy a mentes mert elotte vista-m volt es XP alatt mashogy teszi el az Xlive-t?
  • Barny
    probaltam...de rosszabb lett:S...teszem vissza a fuck Vista-t:@
  • grebber
    Ez off, de sok helyen kérdeztem senki nem válaszolt :( Hátha itt vannak nagy hozzáért videoszerkesztő zsenik.

Le tudná írni valaki milyen program szükségeltetik egy olyan Videó készítéséhez mint ezek az xbox 360 vs ps3 vagy xbox 360 vs pc grafikai összehasonlító videók?? (Egy videón belül két videó középen elválasztva)

Ha valaki ezt le tudná nekem írni nagyon boldog lennék már nagyon régóta érdekel és keresem már a választ!
  • MaskimXul
    mittomén, kapcsold ki vagy be a mipmaping-ot a driverben.
  • Barny
    Segitsetek pls!!!ujratettem a windowsot es ahogy a FAQ-ban is levan irva ugy elraktam a mentesemet de ez a rohadt nem megy...valaki kuldjon pls egy 40% koruli mentest....a masik problem,hogy a jatek igy nez ki:@
  • eLiXir
    en meguntam 79.92%nal...engem nem tud lekotni, hogy talaljak meg es oljek meg 200 madarat, meg hogy packienek meg jacobnak a lofaszat noveljem..a tobbi kesz van :-/
  • a.carkey
    Na ezt nálam is csinálta, mármint az újraindulásos fagyást, főleg High Highestnél. Vsz nem bírta a videokártyám ezt az opciót még trükközve sem. Lejjebb vettem a beállításokat és medium/highnál nincs vele semmi gond, pedig a kártyám nem mai darab ...
  • edimark
    Sziasztok kéne egy kis segítség. Megvettem a gta4 et és amikor el akarom indítani, erre ez fogad: Release Control: A required security module can not be activated.
    This program can not be executed (5007).
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Nem szeretném hogy kárba mennyen a 12000 ft-m...
  • dark night
    Az számít valamit ha internet nélkül indítom a gta4-et??
  • Carloska
    cukiiiiiii
  • Cat 02 #28592
    Verseny kicsit megviselte :D

• 0Fritz0
    Mennyire igaz.
  • 0Fritz0
    A 100%-hoz szükséges dolgok.
  • solo
    Ha ez igaz, megyek bevásárolni: O
  • 010101
    Végigtoltam a játékot, de nagy megdöbbenésemre 68%-nál döbbentem rá erre :P Kérdésem hogy a maradék 32%-ot hogy tudom kijátszani ami már nem story mód? Aki tud segítsen, mert végig szeretném tolni fullra. Jelenleg rendőrös munkákat csináltam és LJ-s telefonos munkákat elég sokat, de 68%ról nem mozdultam el. Köszi előre is a segítségeteket!!!
  • FragStaR
    Xbox kontrollert vettem csak a gta 4 miatt (előző 2 gamepadom meghalt az évek alatt leestek párszor stb szal mindenképpen kellett) de azt kell h mondjam, hogy nagyon korrekt darab viccen kívül (pedig nagyon óckodtam tőle h nem lesz jó) és nem kell a driver ek el sem szarakodni csak bedugod és egyből felismeri. Csak ajánlani tudom midnenkinek nagyon nagyot dob a játékélményen bill után. Pöpecül adagolható a gáz meg a fék is nagyon toppos. Egyedül lövöldözni szar vele de hát arra ott az egér :)

Egyébként meg a Men's room a legjobb műsor már vagy4x megnéztem de mindig szaakdok rajta ahogy magyaráz a nagydarab tag.
  • tommygear
    HÁT SZERINTEM POMPASZTIKUS
  • VRSDM
    árnyékjavítás bántja a szemem nagyon ám.
    am. felraktam medium textúrákkal. 1024-be és még úgy se megy 25alá :] najó 24 ... néha :P
    azt se mondanám hogy 30fölé túl gyakran :D de nekem ez így pont jó :) és " szép " is :)
  • n3whous3
    kéne már grafikus bug javítéás : sürgősen plusz memleak megoldásssss issssssssssssssss
  • akyyy
    most mi ez a nagy PonPa?
  • n3whous3
    POMPÁS a játék :ASDAD:ASD
  • tommygear
    ja, lehetetlen abbahagyni
  • The Protector
    Tény h lenyűgöző a játék.Tény h messze a legkomplexebb és hangulatos játék ami mostanában kijött.Csak sajna egyes embereknél élvezhetetlenül megy és arra figyelnek h mennyire szaggat és mit kell lebutítani.Az év játéka lenne ha nem okozott volna a gépigény és a portolás ekkora csalódást mindeki számára még a high end pc-sek számára is.Nekem van mikor 8 fps-el megy de max 16fps-em van és mégis játszok vele mert annyira jó.Más játékot ilyen sebességnél kidobam volna.Igaz más játék nem ment ennyire szarul.(most mondhatjátok h a crysis pl de azt mediumon toltam) ezt meg lowon.

• vasziszdasz
    Nem volt halálra ítélve, mivel aki pc-s az nem vesz igzbogzot csak ezért, inkább megvárja pc-re.
  • Hellsing47
    hát én megverlek ha ez igaz :|
  • NEOreg3
    szvsz egy 1-est lehagytak az elejéről, attól a pénztárnál ugyanúgy 11990-et fog mutatni
  • n3whous3
    ugyan már, linket, vagy valamit, hiszi a piszi
  • VRSDM
    nekem a visualsettings.dat állítgatásoktól (nem össze vissza , csak innen szedett bevált ötletektől) nem indul a játék egyszerűen semmi :]

másnál ilyesmi?
  • solikka
    Szerintem ez akkor is baki...nem megy le hirtelen egy ilyen játék ára egyik napról a másikra vagy 10 000 Ft-al....
  • Neoncsoves
    PC-s GTA4 eleve halálra volt ítélve, mivel az XBOX360 tulajok legalább 90%ának van PCje, az meg 1x megvette XBOX-ra minek venné meg PCre is?...
  • vasziszdasz
    Gondolom mindenki meglátta a neten a gyalázatos futási eredményeket, ezért senki se vesz GAT-t, így kénytelenek hugyé-fosé kipörgetni.
  • fery02
    Látom nálatok is sokatoknál megvolt az esti, meghitt karácsonyi légkör. :D Valaki 8-tól éjfélig GTA4...nembajaz végülis. :D
  • solikka
    Sorry a nagy betűkért de ilyen szerencse ritkán történik!

1990 Ft -ért GTA IV. És nem III meg nem VC kérdezz meg mást aki járt mostanság arra...sztem sokmindenkinek feltünt....

Tehát 1990 Ft GTA IV Westend - Media Markt
  • ldavid
    na akkor mégegyszer:

"Hali láttam a játékot 1990 a Westendben a Media Marktban! Ez is egy nagy baki lehet mint a tescoban a Dead Space-el! Vettem is egyet tesómnak, még egy egész polc tele van vele, kb 20-30 db szóval érdemes sietni :)"

a bazi nagy betűket hanyagolhatnátok, mellesleg 2K-ért max. GTA3-at vagy VC-t kapsz
  • Pluskast
    Nem a játék szar! Pont azért mert hiába jó az elképzelés - megjegyzem valóban az mert a kb 1 órás szenvedés és próbálkozás alatt amit ki tudtam próbálni nagyon bejött - ha egyszerüen nem tudok 10-15 percnél többet játszani mert kivág!
  • PLaci #28566
    Ne is mond... A kolegám (az állatja) 9400-ast ajánlott ki a GTA4-hez (én más ügyféllel foglalkoztam /pill), szerencsére mire visszajöttek ténylegesen megvenni elfogyott, vittek 9500-ast, és én figyelmeztettem őket, hogy a gém talán minimális beállításokkal elindul...
    Ha a kolega nem lenne tulaj is egyben..... hajjaj...

• [HUN]FaTaL
    Ünnepek után meglesem, ha arra járok :D Ennyit megér.
  • vasziszdasz
    Annyit se ér, azért adják annyiért. ^^