Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Merlin!
Itt pont ugyanúgy sgriptek vannak, csak nem 50-bõl választ a játék, hanem 200-ból. Tökmindegy, tulajdonképpen. Írtózatosan ramatyul van optimalizálva, ezen kár szépíteni, és magyarázgatni. Crysis pedig grafikailag nyújtott valamit a gépigényért cserébe. Ez meg annyit nyújt, hogy több scriptbõl választ "véletlenszerûen" a játék.
Hozzáteszem, a játékmenet, a történet, a város, stb mind mind nagyon a helyén van. Játékélményben pláne ott lenne a játék, de sajnos 1-1,5 óra játék után mégis keserû szájízzel áll fel mellõle az ember, mert bármilyen beállítástól függetlenül, valami hiba elõjön. Ráadásul többnyire durva hiba....
http://www.freetvmaci.info/
Social Club
Flashplayer
.Net Framework
Visual C++ runtime
DirectX
Még ha fel is lehetne telepíteni csak a játékot, ezek nélkül nem indul el.
[merlinw.org]
olvastam vmi xlive mehg social club, meg minden egyéb apróságokat...
nem lehet magát, csak a játékot feltelepíteni?
Nem mondom, hogy reális ez a gépigény, mert nem az, de 100x többet kell dolgoznia a rendszernek vele mint a krájzisszal.
[merlinw.org]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
😄DDDDDDDDDDDDDDDddddddd
végülis elfut... ennyi valoban igaz belõle.
más kérdés, hogy hogyan...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Külön bejelentekezm Socialclubba, ha online akkor indítom a parancsikont paraméterezve és mûködik.
Én a paramétereknél csak a " -nomemrestrict -novblank " - t adtam hozzá mert így nem esett az FPS, de viszont ha a mediumot felnyomtam highra, akkor a texturák ugráltak össze vissza, az gáz volt.
Tegnap gyakoroltam az autó követését kamerával egérrel irányítva.
Jelentem: 1 óra után úgy hozzá lehet szokni a kanyarodéshoz még az írányításhoz, hogy csak pozitív véleménnyt tudok róla mondani, azt nézel amit akarsz, király.
Kicsit beugrottam multizni is, 6 óra lett belõle 😊 odaba*****s, azthittem hogy az utcai autós versenyek gagyik lesznek, hát tévedtem 😊 az Nfs -el is játszottam és el is felejtettem, de ez maradandó élményt nyújtott 😊
Akárki akármit mond! A játék király! Visszavinni pénzt visszakérni a Noobság netovábbja! Azt a játékot a jövõ Pc -re írták úgy, hogy a mostaniokon is elfusson. Erre nem fogják azt mondani 2-3 év múlva, hogy grafikailag elavult 😊 csak kérem tessék az UltraHigh opciót meglesni.
No warez.
Az új fiókom: DevLupius
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We’ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode.
Besides the patch we’ve also improved the way the Social Club handles data this should have greatly reduced or eliminated the Mma10 error. If you are still receiving this error after logging in and out of Social Club we would like to know as much info as you can about it.
- Rockstar Toronto
In regards with error code MMA10, which according to R* occurs due "to the high volume of new Social Club users", the company recommends that you use the "Skip Login" option, or boot up the game in offline mode by clicking on "Start in Offline Mode". This of course means no multiplayer access, but hopefully this problem will be eliminated after the first patch. We'll keep you updated.
[merlinw.org]
2. várj pár javítást
3. olvasd el a cikket
[merlinw.org]
már megvolt többször a csaj 😊 nagyon tetszik a színház pantomimes cowboy állat
A játék fejlesztõjének a fenti sorokkal kezdõdõ hivatalos nyilatkozata csak a megjelenés utáni zûrzavarban látott napvilágot, azokban a napokban, amikor a Rockstar szerint "kis számú játékosnak problémái adódtak a játék futtatásával". Saját szemünkkel szerettük volna látni, mi vezethetett odáig, hogy például a Steamet üzemeltetõ Valve már több felháborodott felhasználónak is visszatérítette a játék árát... A teljes cikk
(origo)
Ha a Rockstar tényleg nyilatkozott ilyeneket, akkor gratula nekik😊
[merlinw.org]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Maradtam a 1680x1050 / medium, veryhigh 50% látótáv és a többi 80% az árnyék 4. Így játszható és szép is, csak nagyon ritkán esik 25fps alá.
Az új fiókom: DevLupius
Hogy a francba tudták ezt így elbaszni?
Mellesleg azt sem értem, hogy másnak gyengébb gépen nem esik vissza, ugyanilyen beállítások mellett.
Fura, nagyon fura...<#nemtudom>#nemtudom>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Az érdekelne amikor a játékot tölti be és még csak a videok mennek az elején...
Ha megnyomod a monitoron a beállitások gombot elvileg kiirja.. Lehet h nekem is csak arra kellene tenni...
_______
az SLI támogatás elvileg benne lesz a patchben
Áááá, nekem is! Még próbálkozom, nagyon tetszenek azok a kések/kardok. Milyen jó lenne susis melegítõ/szamurájkard szerelésben japánkodni egy kicsit. 😊)))
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Ha jol tudom az nem megy alapbol minden jateknal harveresen, csak ha ugy irjak meg
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Remélem a patch javít valamit a bugokon, ha már az fps-en állítólag nem fog.
Maga a játék hangulata tetszik, remélem jön hamar hozzá valami magyarítás.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
FPS Limittel, Sync.
Average FPS: 55.00
Duration: 37.33 sec
CPU Usage: 58%
System memory usage: 46%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 90
Detail Distance: 60
Hardware (Gépelve)
Mac Leopard OS X Pro
Version 10.5.1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX + A Rendszernek külön beépített videókártya.
Video Driver version: Nemnagyon tudom fejbõl.
Audio Adapter: Detto
Quad-Core Intel Xeon 3.0 Ghz
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.