Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
[merlinw.org]
Szerintem kell neki az 512-es kártya, nincs mese.
De ha pl 230/250 a VGA memória használat (ami 800*600 és tök low), akkor elindul. De ha 1 picivel is több, akkor már nem.
Nálatok is így van, vagy túl sokat kívánok a 8600 GTS karimtól?
én amellett, hogy reménykedem, már léptem a dolog érdekében. tegnap 2.6-ról 2.8-ra húztam a procit. árnyékok levéve 2-re, vehic. dens. 45, többi auto (monitor miatt 1680x1050) és így most már-már tökéletesen megy. amikor leteszteltem pont mocin ültem, part mellett és végre akkor elkapott az igazi GTA feeleng 😊
néha - nagyon kicsit - belassul, ezért ha hazaérek megnézem hogy bírja a 3GHz-et a gép
grafikán meg nem állítok, nekem tökéletesen megfelel. ami nekem számít az a forgalom. nehogy már üres városban kelljen lébecolnom 😊 az meg, hogy valami recés, vagy hogy nem tudom megszámolni a hajszálakat Niko fején egyáltalán nem számít. nagyon jó a játék hangulata, a város él, komoly történet, stbstb ezt már úgyis sokan leírták
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
v agyis ahogy én ézrevettem
mekkora fasza lenne már 1ébként a gameben, ha kártyás teló lenne és hülye telefonos játékokra is el lehetne baszni 😄DD
púúúúú
Ma bekapcsolom es ahogy a mentes betoltodik hat az ut nem latszik vagyis fekete a kocsik atlacok es az ember benne nem latszik akkor az eg fekete meg minden atlaco erted??? csak a fenyek latszanak!
Problatam tenni mas driver a kartyamhoz akkor feltettem a jatekot megegyszer akkor kezdtem uj jatekot es semmi ugyan az de mitol???/ Kerlek hepl valaki de most komolyan!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Max a low meg medium szintekhez tarzozó grafikát még egy hangyafasznyit lejjebb veszik, aztán elmondhatják hogy gyorsult...
Next PC upgrade: 2022
Kumiho #2179
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Duke Nukem Forevert a népnek !!!!!!!!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ha belerakják az AA-t és kapunk sebességnövelést, akkor is az AA és a Vista általi sebbeségcsökkenéssel ugyanott leszünk😊 XP-n most is +10fps a vista-hoz képest.
[merlinw.org]
1 évre elõre nézve nem lesz olyan game ami miatt le kéne cserélnem a jelenlegi gépemet.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Néhol szép a game pl egy auto adott helyen tettem is be képet de az összehatás ronda nekem nem tetszik.Árnyék nagyon okádék inkább ne lenne benne.
Autók, motorok irányíthatósága elég gyagyi lett szerintem elõzõ GTA-ban jobb volt.
Vannak benne bugok hülyeségek nem is kevés.
Pozitívumot nem tudok mondani.
6/10-et azért megér nálam.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
inkább követnék a Blizzard példáját, és addig csinálnák amíg kész nem lesz, nem pedig gyorsan karácsony elõtt h a sok hülye megvegye ajándéknak
a játékélmény biztos h jó (nekem majd csak most lesz meg 7végén) de a gépigény akkor is túlzó
elmennek ezek az anyjukba....
GTX 260-al, meg 6000+os athlon két magossal ilyen xarul még semmi sem futott....
Meg csináltam töredezettségmenetesítést, meg adtam neki korlátlan lapozófile-t....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
És ha objektíven nézed a dolgokat, (mint írtam lehetne rajta gyorsítani - remélhetõleg fognak is) belegondolsz, hogy amit látsz a képernyõ pl egy Time Square-es területen mi mindent kell matekoznia a rendszernek bizonyos szinten érthetõ. Elba**ták a portot ez tény. Nem védeni akarom a játékot, de Box-on is ugyanígy néz ki mint PC-n max grafikai beállítások mellett. A sebesség meg más kérdés, a konzol az céleszköz, sokkal egyszerûbb egy hardverre optimalizálni egy szoftvert , mint 1000-re.
Ez a portolás hátránya. Azokkal a játékokkal amik kifejezetten PC-re készültek (mint az általatok istenített krájzisz), sokkal jobban futnak. A konzolra írt játékokat pedig megírják az adott konzol határait figyelembe véve, de portolásnál ritkán nyúlnak mélyre a kódban.
Tudom nem szempont, de azt is figyelembe kell venni, hogy a GTA4-et nem tervezték kiadni PC-re a közösség tüntetésének eredményeképpen adták ki. Savanyú, de a R+ szívességet tett nekünk. Amit meg az ember/cég nem saját elhatározásából csinál, általában kontár munka lesz. Lásd: nem is õk portolták, hanem kiadták a kis Toronto-nak, hogy nekik ne kelljen tökölniük vele.
Tehát lehet ezt a vállalat szemszögébõl is nézni. A cégeknek nem kötelességük kielégíteni a vásárlók (vagy esetünkben bizonyos rétegeinek) igényeit, abban az esetben, ha el tudnak/akarnak tekinteni az e-fajta bevételtõl. Jól járhatnak, ha ügyesen csinálják, de õk tudják. Lehet tisztában vannak a PC-s eladásokkal és úgy gondolták, hogy ennyi pénz és energiabefektetést ér meg nekik ez a port. Biztos vagyok benne, hogy a R+, ha nagyon akarta volna dolgoztat még rajta, de a jelen állás szerint annyira nem érdekelte õket.
S, ha a konzolos eladásokat megnézzük ez teljesen érthetõ.
[merlinw.org]
Nem sok különbséget látok...