54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Light
    Hali!

3 apró kérdésem lenne:
    1. Be lehet állítani azt, hogy - mikor beszállsz egy autóba - mindig ugyanaz a rádiócsatorna szóljon? A saját zenéimet hallgatom vezetés közben - sajnos nem igazán jönnek be a 4. rész műsorai (pedig a régieket imádtam..) - és kicsit frusztráló, hogy mindig ki kell keressem az Independence FM-et, ha egyik autóból a másikba szállok.
    2. Hogy lehet taxizni? Ha egy taxi mellett megnyomom a use-t, akkor kirángatja a faszit az autóból Niko, de nem ez lenne a cél:). Lehet, h rosszul próbálom...
    3. Ti hozzá tudtatok szokni az autó-kamerához? Ha 360°-ba farolok, elkel a kamerának jó 4-5 mp, mire visszaáll alaphelyzetbe. Ezt már felvetettem régebben is itt a fórumon, csak kérdem...

Köszi a válaszokat előre is!
    Üdv
  • bodesz
    hasonló géppel vistán 18-28 fps között ugrál attól függ merre járok éppen...
  • moralosan
    "El lett találva eléggé."
  • Barny
    gyenge a proci:)
  • Hedic
    Csa!mért van az h amikor belemegyek a játékba,játszom egy kicsit és utánna elkezd annyira szagatni h kin szenvedés lesz a játék!
    1024*768 játszom medium beállitáson!
    2 GB RAm DDR2
    Sapphire 3870
    5200+ Amd doul Core x2
    xp service pack 3!
    nem értem tud valaki segiteni?
  • Barny
    Raadasul popupol mint barom...ugy megy vissza a Vista mint a huzat...es a patch-ot 100,h nemteszem fel....tegyem fel a patch-ot,h legyen 38FPS helyett 30??!!..XD
  • Barny
    Ez a jatek egy igazi hadd ne mondjam mi:@...azzal a gec* windows live sz*rral...
  • n3whous3
    fail, ez a lényeg
  • n3whous3
    Ez simán valami hiba, nem ram hiány miatt írja ki tuti

vaaaagy... miylen géped van?
  • petya01
    Sziasztok!

Hát már megbocsásson az író, de ezt elég nehezen akarom elhinni...
    Nem hinném, hogy ennyire levitték volna az árát, még ha senki sem venné akkor sem..
    Max valamit elírhattak az árazók...(szerintem)
  • Pluskast
    Ati HD 4870x2, Intel Core Duo 2 E8500 3,17Ghz plussz 4 giga ram. Nehogy már ilyen konfiggal ne bírja.. Abszurd.
  • bertino
    hallod... you are failed.
    fejezd már be a floodolást.
  • Barny
    inkabb ujra kiviszem a jatekot more:D
  • Barny
    nekem xlive mappaban nincsenek is ien okorsegek..XD
  • Barny
    THX...de nekem ez magas:S..xD
  • 0Fritz0
    Lehet, hogy ranked meccsen van, ahová nem lehet utólag belépni.
  • Barny
    ugycsinaltam ahogy FAQ-ban van.....minden ok addig ameddig el nem indittom a gamet,azvan ugyanis irva,h nyomjam meg a HOME gombot es,h jelentkezzek be az elmentett windows live offline profilomba....csak az a bibi,hogy nemtalalja a regit es ujat kell csinalnom,es ha pl ramegyek,h masikba akarok bejelenkezni akk keri a CD Serialt...pedig minden a helyen van:(
  • bertino
    hát a live télleg egy vicc.
    GTA-t ezután csakis konzolon, amennyi fejfájás ezzel a gameval van... pföjj.
  • ldavid
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=28205]#28205[/URL]

itt egy leaírás a mentés berakásról, mindjárt belinkelem a FAQ-ba is
  • akyyy
    tök mind1 hogy küld valaki, ha a tiedet se tudod visszamásolni, majd pont a másé sikerüelni fog?:S
  • NEOreg3
    amikor rádiót váltasz ne kattints, akkor nem fog kitörni semmit se
  • Snexi
    ez a live ez egy vicc
    nem engedi a multit egymással pedig egy haverommal tegnap játszottunk minden gond nélkül de most már egyszerűen nem enged oda csatalkozni ahol ő van
    új profilt is csináltam de azzal se enged,ráadásul regisztrálásnál usa-t adtam meg,a profilomban mégis hungary van
    ez egy fos
  • grebber
    Amugy az is egy beépitett védelem lehet hogy amikor indeperdence rádiora kapcsolok a saját zenéim végett mindig kitörik a melettem lévő ablak a kocsiban?
  • Barny
    100% SAVE...ha valakit erdekelne:D
  • ldavid
    meg kell venni és nem fog
  • blabla2
    Nemtudja valaki mitől van hogy ha beülök egy kocsiba az magától megy? fékeznem kell ha lassítani akarok és irányíthatatlan... Ha ez valami bug akkor télleg elég siralmas ilyen téren a játék. Ha van ötlet idevele
  • ldavid
    hardwireden ezt írták:

"futtatásba ird be: regedit. Aztán HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/ ezen nyomj egy jobb egér gombot aztán Engedélyek/Speciális/ és keresd meg a Tipusok közt azt (valószínüleg csak egy lessz) amelyiket tiltja. Aztán Szerkeszt és ott az Összes törlése funkciót. Okézd le és gyerünk varrni"
  • Cat 02 #28617
    Kétszer volt eddig. De gondolom ram lehet kevés.
    (meg megy egy másik játék közben :D)
  • Barny
    CCC 8.12.....8.11 valamiert nemmegy xD.....engem mar csak a savegame zavar:S....valahonnan tud valaki szerezni mukodo 40% koruli savegamet?
  • Barny
    na mar jo a kep:)..THX!!!!!...de a savegame miert nem megy?:S
  • n3whous3
    Am a driver melyik verzió nálad?
  • n3whous3
    maxra kell rakni, amennyire csak lehet

ha nem, akkor vedd 1-gyel lejjebb, aztán megint. Valahol tuti jó lesz
  • Barny
    megvolt de csak rosszabb lett:(...mindjart megy vissza a Vista szntem:(
  • n3whous3
    Nálam is volt ilyen már egyszer, hát ez így van és kész... Nálad gyakori vendég?
  • n3whous3
    Rakd a mipmapot highestre.
  • Cat 02 #28609
    Ez mitől lehet ?

• grebber
    És ezek közül a leírt programok közül valamelyik tud magyarul? Mert a pl a Windows movie makert ismerem de azzal fogalmam sincs hogy lehet ilyet.Mondjuk a többivel sem nem értek hozzájuk :(

Aki esetleg tudja leírhatná nekem privátba!
  • akyyy
    vótmá
  • edimark
    Sziasztok kéne egy kis segítség. Megvettem a gta4 et és amikor el akarom indítani, erre ez fogad: Release Control: A required security module can not be activated.
    This program can not be executed (5007).
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Nem szeretném hogy kárba mennyen a 12000 ft-m... A FAQ-ban leírtak nem tudtak segíteni.
  • bertino
    sony vegas, adobe premiere, windows movie maker (:), ulead videostudio.
    van még pár.

sony vegas és adobe termékek különösen ajánlottak.