54919
-
solikka #28563 *1990 Ft -
vasziszdasz #28561 A játék az tényleg jó, csak épp 10-20 fps-sel nincs türelmem hozzá. Majd talán ha kiadnak hozzá egy valódi patchet. Addig meg megfogadom magamnak hogy sose veszek meg semmilyen játékot az 1. napon, majd csak ha már mások letesztelték előtte. :D -
#28560 am. valami link nincsen ahhoz az alacsonyfelbontású részecskeeffektek magasabb felbontás mellett? :$ -
vasziszdasz #28559 Ez a hsz-ed valóban láma volt. Inkább olvasd is el mit írtam, és próbáld értelmezni! -
#28558 ja hát nekem is 4 giga van de semmire nem használok annyit, csak olcsó volt a memória aztán vettem, de sztem 2 giga bőven elég játszani... Meg itt a GTA-nál lehet itt 96 Giga ramod is ha gané az optimalizáció.. -
n3whous3 #28557 Nálam 10/10/10/5
optimalizálatlan is meg bugos szar is sokaknál, de az ÉVSZÁZAD játéka eddig -
#28556 akárki akármit mond ez a játék jó !
maga mint program okádékfos.
ugyan nem szaggat, DE! az hogy egy játék minimumon van (mint jelenesetben ez nálam) és még így is képes. este8tól folyamatosan ott tartani, még vizelni sem akartam felállni, mostmár meguntam, kezdek fáradni... kilépek nézem hopp éjfél van... röpke4óra úgy szaladt el egy játékkal mint nagyon régen. azért ez nem kis dolog.
hangulat - 10*
zenék- 9*
külcsín- 7*
optimalizáció?! :D hagyjuk :P
de ettől független bizony elkapja az embert az egész feeling. -
n3whous3 #28555 Ha egyszerűen nem eszik többet 1 gigánál, akkor mit akarsz te 8 gigától? Már bocs, de nagyon láma ez a hsz, lefikázod olyanért a játékot, ami tök természetes. Rakj már bele 20 gigát, akkor se lesz jobb, xp alatt elég 2 giga, vista alatt 3 és kész. -
vasziszdasz #28554 Nekem 8 giga van, de úgy is szaggat. Egyszerűen fos a kód. -
#28553 Jaja pontosan ezt akartam írni! Sőt néha bejátszik egy totál lefagyás és újra indúl a gép....
Egy a lényeg így ebben a formában ez a játék játszhatatlan számomra is Ezek után meg még sírnak a fejlesztők, hogy mennyi a nem jogtiszta programjuk és mekkora a veszteségük emiatt. Az ilyen készítők meg is érdemlik. Meg is bántam, hogy megvettem. Kidobott pénz az ablakon. -
duka10 #28552 jah és 2.6 Ghz-es procim van -
#28551 VGA rettentő kevés hozzá! -
#28550 és nálam is.
kissé összeszedhetné magát a fejlesztőcég.
bah. -
duka10 #28549 csá
szerintetek ezen menni fog ? :nVidia 9400GT 512Mb 128bit meg 1 Gb RAM??
köszi -
Cat 02 #28548 Pedig az kevés. -
#28547 Egér.. -
#28546 Nem fatal error, hanem GTA4 működése leállt. Nekem is csinálja néha, gondolom bug :/ -
#28545 Plusi!
A szokásos hibaüzenet az mi? Mert lehet,
ezek közül sok minden ... -
#28544 Valaki el tudná mondani, hogy az utolsó (?) küldetésben, amikor a helikopterrel kell menni a másik heli után... Szóval azt hogyan oldottátok meg, hogy a kamera kövesse a helikoptert? Mert van, amikor csak oldalról látom, és elég nehézkes úgy... Volt ugye más helikopteres küldi, de ott nem emlékszem, h gondom lett volna a kamerával.... -
#28543 Sziasztok!
Ismét egy problémám lenne és ez nincs benne a FAQ menüben megnéztem. Szóval elindúl a játék de kb 10 max 15 perc játék után - de van amikor 2 perc után is - kivág a gameból azzal a szokásos hibaüzenettel, hogy a GTA IV leált elnézést kériünk stb bla,bla. Fent van az xp service pack 3 a legújabb ati driver de ennek ellenére kidob. Valaki tudna esetleg segíteni vagy valami ötlet esetleg? Már nem tudok mire gondolni... -
#28542 Hali a neve Lola :))
Nem tudom én sem hogy találkozok-e vele, mert én még csak 24,92%-nál tartok, de ha igen úúhhh nem tudom mit fogok, akarom mondani mit fog Niko csinálni:D
Nikó Beliccsi 4 ever!!! -
cserewarrior #28541 Csáó! Azt szeretném kérdezni hogy a nyalókás lánnyal nem találkozok a játékban? :))) -
Master Rick #28540 Jah sry, egy szót nem szóltam...:D Inkább 1-2 véleményt plz erről -
Master Rick #28539 Youtubera feltöltöttem egy videómat, de hol kell beállítani h HD-ként is lehessen nézni??? -
#28538 Na a warezos részbe írtam én barom,pedig steam-ről szedtem le...na sebaj.
"Hello elolvastam a FAQ-ot.Tehát akkor,ha nekem változó időszakonként kiakad a játék...kikockásodik...akkor az,annak a baja,hogy én "balga" Ati4870-est vettem.Mert a "Game" nem bírja kezelni az ati-t?...Hát a ragya ragassza...a tehén pöcsét a ..."
Csak egy megerősítést várok a problémámra , kösz. -
#28537 nekem is van ilyen de nekem most már a textúrákat se tölti be :S -
#28536 pedig legujabb ati driver mondhatni szűz windows 3 napos...semmi átírkálás és patchel és patch nélkül is ezt csinálja. -
#28535 Jó neked hogy ilyen szép folyamatosan megy neked a játék :) -
#28534 én ilyen fekete dologgal nem találkoztam még -
#28533 Ebből a játékból 10 giga legalább csak a bug...akár mit csinálok ezt nem tom megicsnálni. A feketéknek az aránya mindig változik attól függ h hol vagyok. Feltettema cacheboostoto is...Ez a játék optimalizálatlan fos...Nem métó a GTA névhez... -
#28532 akkor csak nekem van mákom.
előszőr textúráim sem voltak. aztán jöttek a memória kezelők. ezzel lettek textúrák de egyben -20fps-em is . szóval 5el meg nem játszottam.
mostmár van minden, és 23-25 alá egyszer sem ment :] áve így legyen továbbra is. -
#28531 nem tudom hogy volt e másnak olyan bug hogy koki részegen Romannal beültünk egy taxiba az meg elindult anélkül hogy mondtam volna hova,na ez így körözött jó ideig míg meguntam és elkezdtem kilövöldözni a kocsiból,persze egyböl jöttek a zsaruk meg a SWAT,meg helikopter meg minden ilyesmi a taxis meg próbálta őket lerázni,aminek az lett a vége hogy mikor már átakartunk menni az egyik nagyobb hídon a sofőrt kilőtték,így már ki tudtam szállni a kocsibol igaz már esélytelen volt mert Roman ácsorgott csak,így a történetnek vége lett egy halállal... -
#28530 Hmm akkor az én gépemen miért 12-13 fps-sel megy minimumon?
Nem kevés a procim, [email protected] -> 25-30 fps.
Ja és 5 különböző winen próbáltam. -
eLiXir #28529 unalmassa valt szamomra a jatek 79.92%nal...meg par stevie kocsi van hatra meg a madarak es packie/jacob 65/75%... madarak megtalalasa alapbol kilove, hova gondolnak h 200 lofaszt megtalalok egy akkora varosban...baromsag...haverok elvitele szorakozas celjabol is unalmassa tud valni szamomra egy ido utan...hat ennyi volt nekem a gta4 -
#28528 sztem csak szerencse.
nekem eddigis 2gb ramom vol és 18-28 fps között ugrál kb :S -
#28527 cachboost program és min2giga ram. akkor jó lesz. nekem is ez volt! -
#28526 [center][b]egy jó tanács! azoknak akiknek szaggat mint az atom és elég gyengusz a gépük!!!
config:
a64 x2 3800+
1giga ddr2
3650 256ddr3
. vettem még hozzá magamat meglepve karira még1gigát. és most mint kés a vajon úgy megy...
előtte meg kb. 5-10fps. most meg bőven 25alá nem megy. igaz minden min.on de akkor is jobb mint eddig!
3000ft-ot megér szerintem mindenkinek... -
Master Rick #28525 Azért mert a VRAM-ba nem töltődtek be a textúrák... Sajnos ez sokszor előfordul ebben a játékban :S -
#28524 új Catalyst driver mikor jön ki kb?v semmi infó róla még?
kivagyok h nvidiakon sokkal jobban fut . :S -
#28523 7600 GS el szopás.én szanaszét húztam a karit jobb lett és ment a game normálisan 2nap próbálkozás után ,majd meghúztam még jobban átállítgattam valamiket és rossz lett.Mentem is új vga-t venni.