Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
1. Bowlingozni ugy kell hogy az egeret hátra magad felé huzod majd hirtelen elöre tolod és ha jól csináltad már gurit is !
2. Nekem még ilyen bnem volt én is fuvaroztam nõt a bowling pályára de nekem nem tünt el !
3. A sex shopban ahogy mondták is meg levolt irva a lényeg az hogy pisztollyal lábon lödd !
Nem az hogy agyon lödd ! xD
Azt pedig, ami egy korábbi hszben volt, hogy a Rockstar szívességet tett a PC-seknek azzal, hogy végül számítógépre is megjelentette a játékot, nagyon távol áll a valóságtól. Ha szívességet tett volna, akkor nem 50$ / 12.000Ft-ért árulnák, hanem ingyen mellékletként adnák a PC Gamerhez / Gamestarhoz. Az elsõ nap elkelt belõle pár millió - már hogy a csöcsbe' ne konvertálták volna át? Megérte nekik! Onnantól kezdve, hogy full árat kérnek érte, a fogyasztó elvárhatja a full szolgáltatást. Ez pedig így ebben a formában nemnagyon fullos.
Nem értem ezt a "lehetetlen tökéletesen átportolni" takarózást sem. Végülis az emberiség 1969-ben embert juttatott a Holdra, sõt vissza is hozta onnan, az idén elindítottak egy nagyteljesítményû részecskegyorsítót -> ha ezek a feladatok sikerültek, talán egy konzoljáték rendes átportolása sem lett volna lehetetlen. 😊)
három dolog amire nem tudtam rá jönni...!
1. bowling pályán mivel kell vagy hogyan kell elguritani a golyót..?
2. egy nõt fuvaroztam pl. erre a bowling pályára de ez eltünt...? elõkerül még ez valaha..?
3. a sex shopba mit kell csinálni a producerrel?..mert ha ha lelõvöm nem jó...ha leütõm az se jó!
mi megoldás?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
van valami ötlet a pop upra? Még max látótávon is meg minden, idegesítõ, hogy a közeli tárgyakat is újra kirajzolja, ha megfordulok. Meg tényleg az a nem teljesen látszódós textúra hiba....
púúúúú

Amúgy nekem fent van. (aki service pack nélkül akar játszani, annak csak ezt kell felrakni)
Miert lehet az, hogy random idokozonkent kidob egy gta 4 has stopped working szoveggel? sp1es angol vistam van..=/
Az elején tök jól megy, viszont pár perc után késsz... Lapozó fájl talán kicsi neki ?? Amugy LOW és MEDIUM beállításnál is ez van. SP3-as XP-m van fent.
helikopter merrefelé található?<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Egyébként igazad van, legközelebb csak a fejlécet nézem meg, jobban járok.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Éppen végeztem egy küldivel, mikor arra gondoltam hogy ideje kicsit felfedezni a várost, így hát gyalog indultam el. Majd találkoztam egy Sarki csajjal akihez odahajtott egy autó és némi beszélgetés után beszállt a csajszi a kocsiba. Mondom ez jó lesz, kerestem gyorsan egy kocsit és követni kezdtem õket. 5 perc után véletlen nekik mentem, és legnagyobb meglepetésemre egy csaj szállt ki a volán mögül... mondom WTF????
Majd benéztem a kocsiba Sarki csaj sehol... hmm... ! Ekkor elkezdtem gondolkodni hogy ez hogy lehet! És rájöttem hogy ha egy bizonyos távolságra elmegy egy autó tõled akkor a vezetõ NPC lecserélõdik.
Nekem ez elvette azt a feelinget hogy minden NPC éli a saját kis életét, hiszen csak respawnolnak ahogy éppen jólesik nekik:S
No mind1 csak gondoltam kiírom magamból a bánatom a játékkal kapcsolatban. Amúgy nagyon jó kis game, csak az ilyen kis feelingromboló dolgok ne lennének!
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
ma vettem 2 gb ramot és végre 3 gigával sztépen muzsikál a game
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mivel low poly a játék, (és ugye az számít!) így tök mindegy, hogy sok vagy kevés az objektum. Aláírom persze, hogy sok... Csak kevés polygonból áll.... tehát a számolási igény, amit gondolsz, messze nem igaz.
Célhardwer a konzol. Igaz, de nem tud meghatni. Kit izgat, hogy egy kiadónak/fejlesztõnek mi könnyû? Engem egy dolog érdekel; Ha a kezembe veszek egy játékot, magyarán perkáltam érte, akkor az legyen megcsinálva! Hogy ez nekik munka, az nem izgat. fizettem és rendes munkát várok a pénzemért!
GTAIV-et TERVEZTÉK kiadni PC-re, amit nem terveztek, azt elõre, a konzolos bejelentésnél közölték. Olvasgathatsz amennyit akarsz, nem találsz olyan nyilatkozatot, hogy nem lesz PC-n.
Az utolsó bekezdés pedig....
Azért adják ki, mert bevételt remélnek. Nem a két szép szemünkért, nem azért mert jó arcok, hanem mert pénzt akarnak cserébe. Ez így korrekt is lenne. Csak, a terméket magát kézbevéve, ill futtatva már koránt sem korrekt a bolt.
Más;
Egy mai, közepesnél erõsebb gépen, minden konzolport maximális, vagy ahhoz közeli beállításon fut. De mindegyik. Nem 1, nem is 2, MIND. Egyszerüen elérte a konzol, a teljesítõképessége határát. Egy mai gép sokszor erõsebb nála. Ergó a nehéz portolás is csak mese. Egy dologról van szó. Ért-e hozzá a csapat, vagy nem.
Én egyébként gyanítom, hogy a kéthetes csúszás is a portolás miatt volt. R* meglátta a kész terméket és azt mondta, hogy ehhez nem adja a nevét, kapnak két hetet, hogy alkossanak valamit. Gondolom, milyen lehetett, ha végülis így már kiadták.
Mert tévedés ne essék, az összes nyilatkozat, ami a játék megjelenése óta kijött, parasztvakítás. Magyarázzák a bizonyítványt.
A játék maga jó, de sajnos, kecskepásztornak való emberekre bízták a portolást. Bár ezekre a nemlétezõ kecskémet sem bíznám.
Szerintem felesleges magyarázni, miért lett olyan a port amilyen, felesleges kibúvókat keresni. Tudom, a jóindulat vezérel Téged a dologban, de erre nincsen magyarázat. Sajnos, egyik indokod sem állja meg a helyét. Egyszerüen egy nemtörõdöm munka, vagy ennyire nem értenek hozzá, a Toronto-s srácok.
Aki többet várt, jogosan várt többet.
http://www.freetvmaci.info/
Valaki tudja ennek a metodusat ?
Kivancsisagbol kiprobalnam kormannyal is.
Termeszetesen sokkal jobban mozognak a kocsik szamomra, mint barmelyik elozo reszben, jo otlet volt toluk.
* DirectInput controllerek támogatása. A R* továbbá ajánlja, hogy akik ezt sufnihackkel mégis beleerõszakolták a játékba, azok a patch elõtt távolítsák el azt.
szerintem
Illetve kell nyomni az audio beállításoknál egy full scan-t.
Video témában nem tudok segíteni, azt nem próbáltam ki.
[merlinw.org]
Nektek sikerült már videót feltölteni a social club tv-re? Nekem a játékban mikor az UPLOAD-ra nyomok a kiválasztott videómnál, akkor ezzel fogad: "Upload failed" Ez mitõl lehet? Be vagyok jelentkezve a social clubra, eredeti játékom van.
A másik: Nekem nem olvassa be a zenéimet. Why?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Egyszerûen a textúrákat nemengedi low-nál feljebb venni,és ugyanez a bajom van a felbontással is..
Alaplap: EP45 DS3R
Proci: Intel E8200 (3.2GHz)
Ram:4GB (geil 800Mhz-s gamer ram)
Video kártya : Gainward 8800GTS 320
Mi lehet a gond??