Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi
a mentéseket hol találom srácok mert a dokument and settings ben nics hol lehet ki kellene mentenem mert kaka a rendszerem és ujra kell rakni pls help
[HUN]FaTaL
Adják vissza a rockstar northnak, nekik sikerült optimalizálniuk az elõzõ 3 részt is...

http://goo.gl/gd6Zi5

Carlos
2: igen. a sok boxos emberkét aki akar játszani pc-n biztos összezavarta volna. <#idiota>

patch: a bowling meg a hülye editor az kiba fontos nekik. Szerintem nem a minor bugokkal kéne kezdeni hanem a critical-okkal és blocker-ekkel. Ja, hogy ahhoz nem értenek?

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
- Nem, nem ez jött le, csak jelenleg nincs pénzem karit cseréni, és egy játék miatt nem is érné meg 😊
- Lehet benne valami 😊
- Olvastam a cikket, szerintem hülyeség volt
- Tudom, errõl is olvasgattam már, de lehet beletanulmányozok majd mélyebben
- A rockstar kapja be 😄 Remélem driver felõl még megpróbálják megoldani, bár nem hiszem hogy kivitelezhetõ lenne. 20-30% optimalizációval már beérném a rockstar részérõl, mert az elsõ szigeten megy ilyen jól a játék és azt olvasom hogy a 2-3. szigeten még lejjebb esik az FPS.

Dante73
Most ébredtem, visszaolvastam kicsit. Két dolog vántja a kis lelkem....
1; Konzolosok, húzzatok már el innen a sunyiba! Elég baja van az embernek, így is. Aki itt játszik, nem AKAR vagy nem tud konzolt venni. Ne reklámozzátok már agyónra!
2; A cikkben, ugye az van, hogy összezavarta az embereket a sok beállítási lehetõség, meg áttették a videó rögzítés alá. Ez elég komoly baromság.... Ugyanis ez PC. Azaz szeretem magam megmondani, mégis mit részzesítek elõnyben, hogyan akarok játszani.

AA Szerintem nem csak a tesztverzióban volt.... Egyszerûen kivették, hogy legalább valahogyan fusson a gém. Erre kellett a plusz két hét, amit csúszott a játék.
Az pedig érdekes, hogy nem optimalizálják a játékot a patch-al. Ugyanis a hibák kilencven százaléka abból fakad, hogy abszolúte nincsen optimalizálva a játék... Magyarán, várhatjuk a tapaszt, nem is akarnak a szarból várat építeni. Szerintem annyira mélyen van elrontva a portolás, hogy a jelenlegi formájában javíthatatlan a játék.

Egyetlen tisztességes megoldást tudok elképzelni; Hívják vissza a játékot, és bízzák az optimalizációt egy profi csapatra. Mondjuk, azokra a magyar srácokra, akik a warhead-et csinálták. Tavasszal már játszhatnánk....

http://www.freetvmaci.info/

MerlinW
- Eszem ágában sem volt lehurrogni a kártyádat, vagy az anyagi helyzetedet, bocs ha úgy jött volna le.
- Erre nem tudok mit mondani. Maximalisták az életben legyünk😊
- R+ cikkben írtak errõl, hogy egybeolvasztották a beállításokat a Render Quality-val az egyszerûsítés érdekében. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet.
- Ez a HDR+AA dolog bonyolultabb kérdés. Technikailag megvalósítható, volt is rá példa. Ez általában egy meghozandó áldozat a teljesítmény érdekében. Ha mélyebben bele szeretnél látni, fejlesztõi portálokon találsz infót a miértrõl.
A DX9-es AA-val kapcsolatban pedig nem azt mondta a R+ hogy nem lehet, hanem kijelentette, hogy akár tetszik, akár nem nem lesz.

[merlinw.org]

Carlos
Collectors csak XBOX 360-on volt.
FAIL!

Þór vígi þessi rúnar

Hunter of Deer
bakker ennyi hsz naponta :S
de kb mindbe ugyanaz van 😄 menne e a gepem(konfig), nalam nemmegy, szar jatek szarul optimalizalt, es talan nehany % azt irja oo a jatekmenet allati 😄 mindig lesem a forumot hatha jon a patch es azert van ennyi hsz naponta de nem . mindeki ugynazt leirja 20x 😄
nah mind1 ez csak egy eszrevetel volt.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Na az meg micsoda?

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Az erõs kamukázást nemfeledteti ha még hülyének is teteted magadat sry😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lobsterman
Azt nem tudom miért, de nagyjából ilyen erejû gépem van, és kénytelen vagyok minimumon játszani hogy teljesítse az átlag 15-20 FPS-t.
AMD X2 3800+ @2300MHz, 2GB RAM @800MHz, ASUS EN7900GS 256MB RAM @475MHz
Nem hiszem hogy a te géped jobb lenne ennyivel :S

Én személy szerint nem feltételezem, hogy hazudsz, hanem csak azt, hogy valótlant állítasz 😄
De lényeg a lényeg: a tiednél jóval erõsebb gépeken megy sokkal sokkal rosszabul a játék.
És azért azt már biztosan lehet tudni, hogy a CPU + VRAM páros a meghatározó a játék igényei szempontjából.
Neked pedig mindkettõ elég régi és gyengus.
Ettõl persze valami csoda folytán futhat úgy a progi ahogy állítod, de elég nehéz elhinni.
De csak kívnácsiságból: nem lepnél meg minket egy benchmark loggal?
nan76
Sziasztok.Ha "vótmá"akkor bocs😊...Ha beültök a fagyiskocsiba és dudáltok,akkor minden dudálásnál más-más zenét nyomat.És az a mókás,hogy mindegyiknek más a sebessége,ezért a kocsival is más sebességgel kell menni😊😊...szerintem 5letes...na sziasztok..

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

"(P4 3,6Ghz 1 mag + Ati x1950Pro 512 MB + 2gb ram.) de így is a játék 45-50 fps-t produkál 1280*1024-ben Medium beállítások "
Lol😄DDDDD

amúgy az én dobozomra az van ráírva, hogy collector's edition.. Lehet, hogy másik verziót kaptam?

Ez van amkor optimalizálatlan szart kap a nép...😄
Konzolon toltam anno egyrészt meguntam végig se vittem,nemtom mit vagytok úgy oda,ez a játék egy erõs közepesnél többet sehogyseér,dögunalom hosszútávon😄
Mindenesetre a legnagyobb kabaré hogy itt sokan minimumon kapnak értelmes fps-eket és minimumon megse közelíti a konolok által nyújtott látványvilágot...😄
Ma megnézem milyen fulllon,de szrintem nevetséges eredmény lesz😄

[HUN]FaTaL
Aha persze hogyne😄 Hihetõ 😊

#22461 . Nekem eddig sem voltak gondok vele, igaz virágbolti.

Miért hazudnék??? óriási hasznom származna belõle...pfff

[HUN]FaTaL
Olvastam már, köszi 😊

Barny
Grand Theft Auto 4 PC Patch Detailed, Due Soon; Rockstar Estimates 1% Have GTA4 Problems

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

[HUN]FaTaL
- Új kártyára nincs pénzem, ezt is nem rég vettem, erre telik ez van
- Render quality highesten nappal mégis ocsmány az árnyék, éjszaka és naplementekor szép
- A német tesztverzióban több beállítási lehetõség és anti-aliasing is volt

Az egy baromság hogy nem lehet dx9 alatt hdr-t meg AA-t egyszerre használni, mert jónéhány játék (pl. TDU) képes rá

NFOhumpról: (nem warez)

"Until now I tried alot of things to get past the legal screen of GTA4. In 9 out of 10 tries the game crashed to the desktop. After a short period of time I realized that the crashes are Rockstar Games Social Clubs fault.

To prevent your game from crashing to desktop press CTRL+ALT+DEL and go to the PROCESSES tab. Right click the RGSC.exe and change its priority to LOW and then force it to only use CPU 1 not CPU 0 and CPU 1.

Et voila, no more startup problems, atleast for me Smile I don't know if it is necesarry to set the priority to low, but why not, it works Wink

Good luck!"
Lobsterman
Hát ez az hogy legmagasabb beállítások mellett. Nem az a baj hogy csúnya a játék, hanem az hogy ha élvezni is akarod(legyen némi sebesség, és ne is legyen csúnya), gyakorlatilag a lehetõ legjobb konfiggal kell játszani. Ez pedig elég durva. Nekem 2 éves konfigom van, minden játék tökéletesen futott eddig viszonylag magas beállításokkal(high, néha kis medium beütéssel). Ehhez meg fel kellett tolnom az órajelét a procinak, és a videokártyának is, hogy 800*600ban minimum beállításokkal 15-20 fps-t kipréseljen magából. 800*600ban a Diablo2 óta nem játszottam. Ez az igazán nagy baj. Lehet hogy nem nagyon érti meg ezt az aki fél-1 évente cseréli a gépét, mindig elég magas konfigon játszik, de aki ezt nem engedheti meg magának, az tudja mirõl beszélek. A kevésbé pénzes emberek ne legyenek már ennyire leszarva.

MerlinW
Sok mindent elhiszek, de ennek esélyt sem adok😊

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Azért efelõl erõs kétségeim vannak, (konkrétan nem hiszem el 😄), de ha így van akkor légy boldog.
A kisebbségbe tartozol, érezd magad fenyegetve 😄😄😄😄
MerlinW
"P4 3,6Ghz 1 mag"
Hihetõ..😊

[merlinw.org]

Na meg a nagy lófasz. Egy magos géppel, egy egy kissé ratyi VGA-val? Így megy.? Tudod kinek meséld be.

MerlinW
- Az FPS-en az erõsebb kártya segíthet jelen pillanatban, ha szerencséd lesz sikerül valamit faragni rajta a fiúknak.
- Tesztverziót nem láttam, de a R+ feketén és fehéren írja, hogy DX9 alatt nincs és nem is lesz. Ha lesz is akkor csak DX10-en. Ha..
- Nem a felbontástól lesz szebb az árnyék, hanem a Render Quality-tól

[merlinw.org]

Zinaj
farkad most kivered?<#mf1>

i7 azt szevasztok :P

Hát most esek le a székrõl!! Felraktam a játékot és gyönyörûen fut. Amúgy most hozta meg a futár, én Nagy-Britanniából rendeltem.. Nincs izomgépem (P4 3,6Ghz 1 mag + Ati x1950Pro 512 MB + 2gb ram.) de így is a játék 45-50 fps-t produkál 1280*1024-ben Medium beállítások mellet!!! Jupííííí!!!! 😊😊

[HUN]FaTaL
21-30fps között ingázik, 30% látótáv. Húzott procival nem megy 25 alá végülis nem zavar. A tesztverzióban volt AA. Nem az AA hiánya miatt nem fogom megvenni.

Konklúzió: Ekkora a monitorom, nem a nagyobb felbontástól várom a szebb árnyékokat, de még a gta3ban is szebbek (tegnap felraktam azt is). Normális árnyékot akarok és egy kicsit nagyobb tempót, ennyi az egész.

MerlinW
Tûzfaladon engedd ki, vagy kapcsold ki amíg játszol.

[merlinw.org]

MerlinW
Az optimalizáscióval egyetértek. Ebbõl adódik a felbontás növelése is ugye.
Legmagasabb beállítások mellett, nagy felbontásban szerintem abszolút nem csúnyák az árnyékok.

Élsimítás nem lesz benne. Csak ha megírnák DX10-re is. Erre pedig 0 esélyt látok. Viszont - ez már szubjektív - ha egy nyomorult AA miatt nem veszel meg egy GTA-t, az már sznobság😊
Különben is 1440 feletti felbontásoknál már nincs is szükség rá.

Konkluzió: Csupán annyit vársz, hogy gyorsabb legyen a játék.😊
Megjegyzés: hasonló gépünk van, csak nekem erõsebb a VGA-m, ami a láncszemnek tûnik, hiszen nálam 1440-ben a látótávon kívül minden maximumon teljesen jól fut és nem lassul soha.

[merlinw.org]

mama 2
Be kell menni asszem felül, és fel kell menni létrán és ott lesz😄.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

akyyy
hol van a szobor dobogó szive mert én nem lelem😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

n3whous3
mifaszom ez a duma, nem mondod 😄 ilyen gépet cseréltem le kb. tuti hazudsz, olyan nincs, hogy ugyanúgy megy nálad ez a játék (még ha min grafikán is), mint az én gépemen...

púúúúú

Õszinte leszek: nem tudom, mi lehet a gond nálad... 😞
Nálam "simán" ment, csak a regelésekkel szenvedtem, de mikor megvolt, utána már simán be tudtam lépni multiba.

Én csak offline profile-lal tudok játszani, az meg ugye csak single player 😞
Szóval egyáltalán nem tudsz belogolni a live id-dal, és nem csak multiba nem enged?
Azt hiszem az is okozhat gondot, ha közben böngészõben be vagy logolva (nekem volt ilyen gond), de ez messze nem biztos sajnos
[HUN]FaTaL
Hát ha tényleg így lesz és kijavítják a hibákat, és lesz egy kis optimalizáció is, meg élsimítás és normális árnyékok akkor megveszem a játékot.

[HUN]FaTaL
A 8.10 nem béta hanem az októberi catalyst, az utolsó amivel a játék megjegyzi a beállításokat.

MerlinW
Jeronimo Barrera: Kiállunk a termékünk mögött és segítünk neked és könnyen elérhetsz minket! A fórumokat nagyon hasznos forrásnak találjuk azoknak a problémáknak az azonosítására amikkel mindenki küszködik. A játék alig egy hete került fel a boltok polcaira és próbálunk mindennel foglalkozni. Hosszú távon is támogatni fogjuk a játékot és ez nem egyszeri ajánlat.

Ámen.

[merlinw.org]

Egyik béta driverrel sem mûködik az ammókijelzés ha jól tudom. (Én nvidiás vagyok, de ezt olvastam atiról is)
dr Kotász
Sajnos mindkét kérdésre igen a válasz, összelinkeltem, és egy kedves angol kisvárosban lakom 😊 A hibaüzenetre szó szerint nem emlékszem, de valami olyasmi, hogy vagy a windows live service épp nem mûködik, vagy a hálózati beállításaimmal van baj. Utóbbi ugye nem igaz, ezért egy darabig azt hittem, hogy a regeteg bejelentkezés miatt tényleg lehalt a windows live. De sajnos napok óta folyamatosan ez az üzenet fogad. Haversrácnál ugyanez a szitu.

Aki már multizott, annak simán elfogadta a játék elején a bejelentkezést? Én csak offline profile-lal tudok játszani, az meg ugye csak single player 😞
[HUN]FaTaL
Karácsony elõtt el kell adni a gtx280/4870x2, a ddr3 memóriákat meg az i7et...:/

Amúgy miért nem mutatja sehol a játék a töltényszámot? Ez így enyhénszólva is vicces, hogy fogalmam sincs mennyi töltény van még, meg hogy egyáltalán mikor kell újratölteni. Se a 8.10es se a 8.12béta catalystal nem mutatja. 8.11-el jó valakinek? Mert akkor felteszem azt..

BlastR
Hali
Olyan kérdésem lenne hogy nézegettem ezt a térképet, és kijelöltem a mocikat rajta mondom megnézegetem õket,3-hoz elmentem és nem volt ott.10% -nál járok kb. a játékba, lehet hogy még nem adta be õket? Vagy az elejétõl elérhetõ minden járgány?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

bakvarnyu
De abba még kell venni valami vincsesztert hogy jol menjen. Amúgy a portot sztem szándékosan baszták el, hogy
vegyék a drága hardvert az emberek.

Wask
Szerintem azért adták ki karácsony elõtt, hogy mindenki kérjen hardwaret a jézuskától : )
Én még anno végignyomtam BOX-on, tegnap telepítettem havernál, és már majdnem ott tartottunk hogy irány a fukar és hozunk egy boxot : ) Nevetséges... Rockstaros fiúk valamit nagyon el...sztak. Innen látszik hogy konzol volt nekik a legfõbb platform. Nézegettem az EW-be 38e most a box, lehet jobban jár az ember ha vesz egy olyan kis gépet...

Összelinkelted a live id-dat (amiben van beállítva gamertag) a social club id-val?
vagy a másik hiba:
magyarország van beállítva a live id-dnál. Ez esetben csinálj ujat mondjuk angliai címmel
Depridol
akkor is náluk lehet a probléma forrása, gef 7600gs-en is sikerült már futásra bírni igaz 18-26 fps mellett (nv v180.84 driver! CPU: AMD athlon 64 3000+ (1.81GHZ) 2GB RAM, XP sp 3

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

dr Kotász
Multiplayer kérdésem lenne, akik már tudtak játszani. Böngészõbõl beenged a LIVE-ba, de a játékon belül hibaüzenetet ad (Social Club megy). Titeket simán engedett bejelentkezni a játékon belülrõl?