54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • xido
    van benne egyáltalán mély?...én is csak front-hátsó-center kiosztást hallottam,bár nem teszteltem a mélyet robbantással:)
  • ldavid
    a játék készítői között szerepel két magyar név is

Zsolt Mathe (Xbox Engineering Suport Team)
    Sandor Telcsy (Andrei hangja)
  • LOPCI
    Hali!!! Olyan gondom van hogy a bankrablásos küldinél mikor Niko a pénzt a táskába rakja akkor lefagy.
    Ahányszor próbáltam mindig belefagyott. így a játékba se tudok továbbmenni mert nincs küldetés. :(
    Valaki segítsen ha tud.
    Előre is köszi!!
  • MerlinW
    http://www.youtube.com/v/b4EPGpdWik8

ezt tedd [flash] közé
  • yamaha26
    nem egyhelyben állok hanem megyek az úton:D
  • 0Fritz0
    Fordulj meg és akkor már nem egy szürke ház lesz előtted. :)
  • yamaha26
    Sziasztok!Nem tudjátok miért van az, hogy 2m-ig látok el a játékban, aztán meg csak 1 szürke fal van előttem?
  • Endiman
  • Endiman
    azta micsoda kocsit kaptam a búza Bernie-től ajándékba!!!!

• norbi56
    Hogy lehet beállítani hogy a játék alatt szóljon az 5.1-ben a mély?
  • RiCSi1234
    http://www.youtube.com/watch?v=b4EPGpdWik8 vagy inkább itt :D
  • RiCSi1234
    [flash]http://www.youtube.com/v/b4EPGpdWik8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash]/flash] Itt a garázs, remélem segít! :)
  • vadadam
    Mindig ugyan azt mondja, Nicko meg lerázza hogy más dolga is van még. Nem tudom a pontos szöveget, de amikor lerakja a telefont nem jelenik meg semmi a térképen, semmi változás, aztán később megint hív, ugyan azt beszélik, ha meg én hívom fel akkor a rögzítő( vagy mi a fene) jön be, de dartsozni piálni stb el lehet hívni. Amennyire emlékszem valami elrablást (kidnapping) is mond.
  • Ryder7
    jó Packie hivogat, nem csak ő hivogat 60%, pontosabban nem tudod? bár asszem rendőrautóba kell benézni a számitógépbe.
  • FxRRulez
    megvan :)
  • FxRRulez
    Emberek linkeljétek be légyszi a GTAIV warez topikját!! köszi!
  • vadadam
    Sziasztok!
    Kábé 60%-nál tartok és elfogytak a küldetések, csak Packie hívogat de nem tudom mit akar, nem értem. Aki tud légyszíves segítsen, köszi.
  • NEOreg3
    tessék
  • skygt90
    hi! az a bugos hinta ami kilövi az autókat merre található ? valaki betudná jelölni egy térképen ? mert seholse találom :S
  • Sanyi118
    hello

amikor Stevie kocsijait kell leszállítani előtte küldd egy mms-t amibe ott a kocsiról a kép. Megtaláltam a kocsit is de nem tudom hova kell vinni. pls segítsetek
  • tobias88
    free módban multiban sokkal jobb többen
  • elite
  • lipovics
    Srácok!

Nem akarom állandóan berakosgatni a lemezem, mert
    1, kényelmetlen
    2, nem tesz jót az élettartamának

Láttam, hogy van image fájl, csak spéci daemon-tools kell hozzá. Azt viszont bárhonnan töltöm, trójait ír ki a Nod-om. Van még valaki hasonló cipőben?

(ez nem warez téma, mert nekem megvan az eredeti játék: Itten lehet megnézni)
  • RedRiot
    Most már menni fog. :)
  • Seten

Biztos jó lehet. Csak kár, hogy nem engedi megnézni. :)

• RedRiot
    Ilyenekre van időm, ha szabin vagyok :)

Playing With The Cops
  • VRSDM
    vistán jó 10fps-el lassabb.
  • Stefibaba
    Én vistát használok (home premium x64) és Daemon fut, crackelni tudok, szal nekem jó, bár nem tudom hogy jobban fut-e de ki kell próbálni :) Nekem szvsz a Vista jobban bejön mint az XP de nézőpont kérdése :D
  • Lacee86
    Hali! Az lehet, h Vistával jobban fut a játék, érdemes kipróbálni? Meg van egy olyan kérdésem (bár nem igazán ide tartozik): mikor új volt a Vista, és még nem volt hozzá SP, kipróbáltam, de nagyon sok programot blokkolt (daemon tools, alcohol, crackek..stb.). A SP1 ezeket megoldja?
  • Stefibaba
    Igaz még nem vagyok 18, de én legalább meg tudom különböztetni a valóságot a játéktól... Nincs nálam az mint a sok hülyénél, hogy azé ölt meg egy srác egy embert, mert "álíltólag" a GTA mondta neki hogy öljön (az ilyeneknek se játékot, se TV-t nem szabad adni mer az csak rosszabb lesz...)
  • barmi
    Ezt a qrva időjárást ki lehet valahogy kapcsolni e??
    Nincs hozzá valami kikapcsoló kapcsoló?
  • Hunter of Deer
    én nemrég raktam ujra (XP-t), telepites elott kimasoltam a mentest majd telepites utan ugyanugy beleptem mindenhova a regi felhasznalommal. viszont nem latta a mentes. utana neztem hogy ahol a mentes van a jatek masik mappat csinalt maganak amibe mas a userID, fogtam abba belemasoltam a mentest es mukodott is.
  • miki10
    Sziasztok!
    ujra telepitetem a Windowst, és most vissza akkarom teni a mentéseket a GTA ába, olvastam a FQ ba hogy hogyan lehet de a végét nem értem.

7. a hexeditorban rákeresel a fájl nevének utolsó 2 betűjére mint hexa érték (hex-value) ha minden igaz akkor a 36E. offsetben találod
    8. szépen az első találatot kijavítod a te userid-re (Ha a user mappa nevében levő karaktersorozat
    user_e000006271902ace, akkor: ce 2a 90 71 62 00 00 e0.) a következőképpen: ce 2a 90 ce 2a 90 71 62 00 00 e0. Persze a te számaidat használod. Ha most figyeltél látod, hogy 2x kezdődik el, először csak az első 3 szám, majd végig az egész. Nemtom mért, de akkor működik, ha így írod be.
    9. mentsd el a fájlt.
    10. a fájlt és a könyvtárat is nevezd át az userid-nek megfelelően. (Ha a user mappa nevében levő karaktersorozat
    user_e000006271902ace akkor e000006271902ace -re)
    11. moltam féle módszer
    hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül kell a Default_profile-t átírni a következőképpen:
    Ha a user mappa nevében levő karaktersorozat
    user_e000006271902ace, akkor: ce 2a 90 71 62 00 00 e0.
    Tehát a régi mentésed mappájának a nevében levő karaktersorozatot kell beleszerkeszteni a registrybe

hol lehet meg nyitni a hexeditort?

elöre kösz

• reaper4
    a patch előtt nekem is hasonló volt.
  • gfreak
    semmi akadás ;) pedig próbálgattam, sajnos még rendőröket is kellett ölnöm :D :D :D
  • rooney8
    Én ilyet nem vettem észre. Jó, egy ici picit nekem is, de egyáltalán nem annyira mint ahogy te állítod :)
  • tobias88
    ha a benchmark nálam eltűnt hipp-hopp az minek az oka?
  • elite
    Szóval ha az autó fényszórója felkapcsolódik, az nagyon odabasz a framerate-nek. Rendőrautóval, szirénázva meg aztán főleg gyilkos. Hogy tudtak ilyen szar engine-t készíteni, az rejtély.
    Próbáljátok ki, hogy elkezdek haladni az autóval, és ki/be kapcsoljátok a reflektort, szépen látszik a dolog (nálam legalábbis)
  • rigaman
    Figyejj nekem Asus 8800GTS-em van 320mb-s
    a textura az mediumon van a render meg highen. 1280x1024-ben a felbontás. elismerem szaggat 6-7-8fps tom hogy rossz ez az fps szám nagyon is de nekem a procommal van a baj AMD Athlon 3000+-os és ezért szaggat. De tuti hogy ott nem a videokarival van a baj.
  • Mészy
    Sziasztok.
    Miért van az, hogy egy pár elvileg (és gyakorlatilag is) megszerzett achivement inaktív a profilomban?
    ( Order Fulfilled, Impossible Trinity, Full Exploration) amikor megcsináltam a küldetéseket akkor megadta, de utána inaktív lett. A QUB3D játékban is kétszer döntöttem rekordot(másodszorra a sajátomat), hogy megkapjam újra. Kicsit zavaró...