54919
-
#29768 :D:D -
#29767 az azt jelenti, hogy csörgesd meg:D -
#29766 -
#29765 csak a piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XDDDDDDDDDDDD -
#29764 Én se látom a térképen, itt van a kezemben. Viszont láttam boltot valahol.
Az ír gyerek nővérének kéne gyűrű, írt egy smst a srác. -
#29763 Namost ez egy WTF kérdés, mer én még 1x se láttam, de még eredeti térképen sincs rajta, és mien csajnak kell gyűrű??? -
#29762 nemtom nekem SoBoHo-t nem engedi :S -
#29761 Ékszerészt (jewelery) hol találok? Egyszer láttam, de nem emlékszem a helyre. Csajnak kellene gyűrű. -
#29760 Sziasztok!
#29680 -ra valakinek van valami ötlete?
BÚÉK -
HBK #29759 wazze<.>és az interneten van az a RussianWithouthLove azt nemlehet megdateelni? -
#29758 PWNED! sehogy ő az egyetlen csaj, akit nem lehet szobára vinni :D -
Sponnyabob #29757 Van egy hülye kérdésem ami nem hagy nyugodni. Lehet a targoncának a villáját használni lehet emelgetni vele autókat vagy ilyesmi? Köszi a választ és Nagyon B.U.É.K mindenkinek -
HBK #29756 azt mondjátok meg nekem Kate-et hogy lehet meglékelni mert nemgyőzöm vinni ide oda<.> -
#29755 ajjajjjjjjjjjj
Ha a seggedet konfetti boritja,
ha a farkadon citrom szelet log ,
a zacskodon zsir csurog ,
akkor berugtal baratom
es az ujevi malacot dugod!!! -
#29754 b.u.é.k nico bellic b+ :DDD -
#29753 Azt csináltam..... -
Neoncsoves #29752 majd én! -
#29751 gec de kiváncsi leszek hány fasz fog gta 4ezni szilveszterkor majd holnap kiderül :D
azért sztem senki nincs akkora gamer láma :D -
#29750 Gúgli, rákeres, kimásol: 30 másodperc. -
#29749 Declasse Sabre GT,Impote Ruiner,Dinka Blista Compact,Benefactor Feltzer,Karin Futo,Dundreary Admiral,Dinka Chavos,Imponte DF8-90,Karin Dilettante,Dinka Hakumai,Karin Intruder,Declasse Merit,Ubermacht Oracle,Albany Presidente,Benefactor Schafter,Karin Sultan,Maibatsu Vincent,Albany Washington,Emperor Habanero,Mammoth Patriot,Dinka Perennial,NOOSE Cruiser,NOOSE Patriot,Police Cruiser,Police Patrol,Bravado FIB Buffalo.
Képzelitek mennyi volt amíg leírtam:D -
#29748 Mercedes-Benz S65 AMG.Schafter asszem a játkban. -
ldavid #29747 whattheydonotwantyoutoknow.com -
#29746 Kinek mi a kedvenc kocsija?
Nekem a Senitel, akárcsak a San Andreasban. Nagyon szépen veszi a kanyarokat full gázzal. -
#29745 Játszk valaki 5.1-el? -
LOPCI #29744 Hali!!! Olyan gondom van hogy a bankrablásos küldinél mikor Niko a pénzt a táskába rakja akkor lefagy.
Ahányszor próbáltam mindig belefagyott. így a játékba se tudok továbbmenni mert nincs küldetés. :(
Valaki segítsen ha tud.
Előre is köszi!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Cat 02 #29743 Internezkávézóba netezz és ott van 1 honlap ahol rajta van minden. De h mi a címe... :D -
#29742 Nekem csak az első csaj volt meg, de az elején elmondta, hogy sportolni szeret, stb.
Ezért vittem bowlingozni meg normális helyre (nem hamburgeres) vacsorázni.
Harmadik randira meg is volt :)
Figyelni kell a nőre, hogy tudd, hová kell vinni. -
#29741 vindóz élet lol
live az nem élet -
RedRiot #29740 Ez a Vindóz Élet már teljesen kikészít! Csak offline profilt fogad el!
Pedig mindehová amerikai címet írtam regisztrálásnál, erre mikor a játékban belépnék a Winf*ck Életbe, b*szakodik pár másodpercet, majd kiírja hogy nem támogatott régióban vagyok. Ezkész.
Honnan a retekből sz*pja ki ez a b*zi WinShit Lájf hogy mi a pálya? (azt már meg sem kérdezem, hogy ennek a szarnak mi a halványlila értelme van, mi ebben a jó....) -
#29739 banner alatt kattints rá a térkép szóra
ott jobb oldalt NPCs-en belül a pigeon-t pipáld ki, ott vannak a galambok
a csajoknak nagyon nem mindegy hova viszed őket, és az sem hogy milyen kocsival mentek, vagy hogy milyen ruha van rajtad, de ezt ki kell tapasztalni -
#29738 igen, ez volt nálubk is közvetlen és routeres kapcsolatnál -
vadadam #29737 Ha nem akarod őket furikázni használj taxit, hosszan nyomod az F -et és akkor utaskén száll be. Kiválasztod a cél és már ott is vagy. -
#29736 Sziasztok B.U.E.K volna 1-2 kérdésem órákat játszok naponta 5-6 ugy hogy küldiket nem is csinálok csak járok kelek a városokban keresem a hülye galambokat asszem eddig 40 et találtam meg van valami térkép hogy mit hol lehet megtalálni lehetöleg magyar nyelven mert sajnos én még oroszt tanultam az iskolában meg csajsziknak tök mindegy hogy hova viszem öket mert ugye mikor kocsiba beülnek folyamatosan gagyognak csak nem vágom hogy mit és azok a kis kék ikonos emberkés küldik azok kicsodák meg miért kell folyton haverokal mennem pl dartsozni má kurvára unom ha hiv valamelyik kinyomom a telot inkább muszáj öket furikáznom ?? asszem ennyi de ha eszembe jut még valami majd irok -
#29735 igen elfog -
#29734 helló szerintetek el-e indul a lyáték a gépemen
celeron 2 gigaherc
128 megabájt memórija
integráltos videjókártya 32 megabájt -
Cat 02 #29733 Nekünk kiírta h "1 result found" de nem látszott.... -
#29732 thx :) -
ldavid #29731 Dimitri mögött -
#29730 az hogy az istenbe lehet, hogy neten és hamachin tudok játszani, de össze kööttük haverral közvetlen kapcsolaton a gépeket és nem látjuk egymást -
#29729 melyik azaz Andrei?