54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • broman191
    :D:D
  • NEOreg3
    az azt jelenti, hogy csörgesd meg:D
  • lipovics
  • Carloska
    csak a piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XDDDDDDDDDDDD
  • lipovics
    Én se látom a térképen, itt van a kezemben. Viszont láttam boltot valahol.
    Az ír gyerek nővérének kéne gyűrű, írt egy smst a srác.
  • Stefibaba
    Namost ez egy WTF kérdés, mer én még 1x se láttam, de még eredeti térképen sincs rajta, és mien csajnak kell gyűrű???
  • Stefibaba
    nemtom nekem SoBoHo-t nem engedi :S
  • lipovics
    Ékszerészt (jewelery) hol találok? Egyszer láttam, de nem emlékszem a helyre. Csajnak kellene gyűrű.
  • Mészy
    Sziasztok!
    #29680 -ra valakinek van valami ötlete?
    BÚÉK
  • HBK
    wazze<.>és az interneten van az a RussianWithouthLove azt nemlehet megdateelni?
  • Stefibaba
    PWNED! sehogy ő az egyetlen csaj, akit nem lehet szobára vinni :D
  • Sponnyabob
    Van egy hülye kérdésem ami nem hagy nyugodni. Lehet a targoncának a villáját használni lehet emelgetni vele autókat vagy ilyesmi? Köszi a választ és Nagyon B.U.É.K mindenkinek
  • HBK
    azt mondjátok meg nekem Kate-et hogy lehet meglékelni mert nemgyőzöm vinni ide oda<.>
  • Carloska
    ajjajjjjjjjjjj

Ha a seggedet konfetti boritja,
    ha a farkadon citrom szelet log ,
    a zacskodon zsir csurog ,
    akkor berugtal baratom
    es az ujevi malacot dugod!!!
  • Carloska
    b.u.é.k nico bellic b+ :DDD
  • Máté94
    Azt csináltam.....
  • Neoncsoves
    majd én!
  • Carloska
    gec de kiváncsi leszek hány fasz fog gta 4ezni szilveszterkor majd holnap kiderül :D

azért sztem senki nincs akkora gamer láma :D
  • 0Fritz0
    Gúgli, rákeres, kimásol: 30 másodperc.
  • Máté94
    Declasse Sabre GT,Impote Ruiner,Dinka Blista Compact,Benefactor Feltzer,Karin Futo,Dundreary Admiral,Dinka Chavos,Imponte DF8-90,Karin Dilettante,Dinka Hakumai,Karin Intruder,Declasse Merit,Ubermacht Oracle,Albany Presidente,Benefactor Schafter,Karin Sultan,Maibatsu Vincent,Albany Washington,Emperor Habanero,Mammoth Patriot,Dinka Perennial,NOOSE Cruiser,NOOSE Patriot,Police Cruiser,Police Patrol,Bravado FIB Buffalo.

Képzelitek mennyi volt amíg leírtam:D
  • norbi56
    Mercedes-Benz S65 AMG.Schafter asszem a játkban.
  • ldavid
    whattheydonotwantyoutoknow.com
  • lipovics
    Kinek mi a kedvenc kocsija?
    Nekem a Senitel, akárcsak a San Andreasban. Nagyon szépen veszi a kanyarokat full gázzal.
  • norbi56
    Játszk valaki 5.1-el?
  • LOPCI
    Hali!!! Olyan gondom van hogy a bankrablásos küldinél mikor Niko a pénzt a táskába rakja akkor lefagy.
    Ahányszor próbáltam mindig belefagyott. így a játékba se tudok továbbmenni mert nincs küldetés. :(
    Valaki segítsen ha tud.
    Előre is köszi!!
    HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cat 02 #29743
    Internezkávézóba netezz és ott van 1 honlap ahol rajta van minden. De h mi a címe... :D
  • lipovics
    Nekem csak az első csaj volt meg, de az elején elmondta, hogy sportolni szeret, stb.
    Ezért vittem bowlingozni meg normális helyre (nem hamburgeres) vacsorázni.
    Harmadik randira meg is volt :)
    Figyelni kell a nőre, hogy tudd, hová kell vinni.
  • tommygear
    vindóz élet lol

live az nem élet
  • RedRiot
    Ez a Vindóz Élet már teljesen kikészít! Csak offline profilt fogad el!

Pedig mindehová amerikai címet írtam regisztrálásnál, erre mikor a játékban belépnék a Winf*ck Életbe, b*szakodik pár másodpercet, majd kiírja hogy nem támogatott régióban vagyok. Ezkész.

Honnan a retekből sz*pja ki ez a b*zi WinShit Lájf hogy mi a pálya? (azt már meg sem kérdezem, hogy ennek a szarnak mi a halványlila értelme van, mi ebben a jó....)
  • NEOreg3
    banner alatt kattints rá a térkép szóra

ott jobb oldalt NPCs-en belül a pigeon-t pipáld ki, ott vannak a galambok

a csajoknak nagyon nem mindegy hova viszed őket, és az sem hogy milyen kocsival mentek, vagy hogy milyen ruha van rajtad, de ezt ki kell tapasztalni
  • tobias88
    igen, ez volt nálubk is közvetlen és routeres kapcsolatnál
  • vadadam
    Ha nem akarod őket furikázni használj taxit, hosszan nyomod az F -et és akkor utaskén száll be. Kiválasztod a cél és már ott is vagy.
  • erieskrisz
    Sziasztok B.U.E.K volna 1-2 kérdésem órákat játszok naponta 5-6 ugy hogy küldiket nem is csinálok csak járok kelek a városokban keresem a hülye galambokat asszem eddig 40 et találtam meg van valami térkép hogy mit hol lehet megtalálni lehetöleg magyar nyelven mert sajnos én még oroszt tanultam az iskolában meg csajsziknak tök mindegy hogy hova viszem öket mert ugye mikor kocsiba beülnek folyamatosan gagyognak csak nem vágom hogy mit és azok a kis kék ikonos emberkés küldik azok kicsodák meg miért kell folyton haverokal mennem pl dartsozni má kurvára unom ha hiv valamelyik kinyomom a telot inkább muszáj öket furikáznom ?? asszem ennyi de ha eszembe jut még valami majd irok
  • tommygear
    igen elfog
  • Lacee86
    helló szerintetek el-e indul a lyáték a gépemen
    celeron 2 gigaherc
    128 megabájt memórija
    integráltos videjókártya 32 megabájt
  • Cat 02 #29733
    Nekünk kiírta h "1 result found" de nem látszott....
  • tommygear
    thx :)
  • ldavid
    Dimitri mögött
  • tobias88
    az hogy az istenbe lehet, hogy neten és hamachin tudok játszani, de össze kööttük haverral közvetlen kapcsolaton a gépeket és nem látjuk egymást
  • tommygear
    melyik azaz Andrei?