54919
-
cumfu #29679 jajj de buta vagy holnap még nem jövőre -
#29678 jáj -
#29677 jó akkor holnap megpróbálom ha má jövőre elál... -
cumfu #29676 akkor meg ne nyöszörögj hogy nem megy... vársz egy kicsit végülis eláll az a játék jövőre is -
Seten #29675
Mondjuk az eleve katasztrófa ahogy Niko motort vezet! :)
Sosem tudja mikor kell váltani, állandóan tiltáson forgatja. Főleg azt a "szegény" 400-ast.
(arról meg már nem is beszélve, hogy a jobb(!) oldalon száll fel/le.)
-
#29674 épp ezaz hogy nincs ré péz különben má lenne új... -
cumfu #29673 nem ugy rángatózik, hanem felnéz az égre :) -
cumfu #29672 hát most figyel 8800GT-vel is gyengén megy, nemhogy azzal. Az cask egy dolog hogy mi az ajánlott... Lehetne odaírva 7600 is, azzal is elindul de játszhatatlan, szerintem ahhoz a frankó procihoz ujjíts be egy VGA-t ha van rá pénzed... -
#29671 hát akkor viszont nemkéne rángatóznia a kamerának -
#29670 azt is csináltam de nemindult el. elegem lett és megvettem -
#29669 pl letöltötted -
#29668 mi a baj vele az ajánlott gépigényben éppen benne van a minimális meg valami kis szar kell hozzá kell hogy fusson -
#29667 megvettem szerinted akkor honnan tudnám hogy rosszul fut? -
cumfu #29666 A 8600GT a ludas -
#29665 vedd meg a játékot -
#29664 [nagy]Valaki segítsen!! :'([nagy] [hatalmas]#29658[hatalmas] -
#29663 menni fog, de nagyon gyengén. nekem enyhén jobb konfigom van (ha nem vok hülye:D) és minimumon átlag 20 FPS-el megy. -
#29662 mmm... nade most komolyan mit csinálja kihúzom le is törlöm de mi a magyarázat arra hogy nem fut el lowon a játék pedig megvan a gépigényem hozzá? -
#29661 -
#29660 húzd ki a joyt, tövistűl, valahog yúgy, hogy elferdüljön a gépbe a csatlakozo felülete, hogy soha többé ne lehessen bedugni mást, akkor jó lesz -
#29659 azt észrevettem ha bukok motorral és nincs rajtam sisak, sokkal nagyobbakat sérülök, viszont ha van, akkor alig alig, bár ha pont egy kocsi elé esek ami után meg kukás autó elé, akkor persze hogy kórházba ébredek:D -
#29658 Helló mindenkinek 2 kérdést szeretnék feltenni.
Először is a játék nálam a leg alacsonyabb grafikai beállításokon is nehezen megy el pedig itt írja hogy van hozzá elég gépem. Milehet a gond?
A másik az hogy feltettem a patchet, és a menüben az oké meg a ilyenek helyén ilyen xboxos gombjelek jelennek meg és összevisza villognak, igen zavaró, és ez még csak a kezdet ugyanis a játék közben a kamera egyfojtában felfelé néz, ha meg lefordítom egyből visszamegy. Milehet a baj? Please Help! Előre is kösz. -
#29657 ennyi erővel hogyan lehet bekapcsolni az ablaktörlőt? XDD
nem tudtam kihagyni ^^
és bocs :D -
#29656 nekem megy rendesen, akkor akad ha a memory leak elleni cacheboost éppen töröl, akkor félpercig kb. 5fps de utána megint rendbejön, akcióknál lemegy olyan 20köré, érezhető a lassulás. de még játszható. amúgy átlagos játéknál 24-29között ingadozik
-
gregtom6 #29655 De azon megy rendesen, vagy azért akadozik, ha mondjuk rálépsz a gázra??? -
gregtom6 #29654 Na jó, inkább felhúzott mind1ik a nehézségével....főleg a Vice City RC helikopteres küldijei... -
gregtom6 #29653 én nem néztem meg eddig, engem az eddigi GTA-k sem annyira érdekeltek....egyiket se vittem végig, mert meguntam....
De talán majd belenézek ebbe is. -
#29652 nekem megy
x2es 3800+al 2giga ramal, és egy 3650el (amin ddr3van) 1024*768 mediumon ... akkor neki is így megy majd. biztos. (ja és 2hetes a rendszer) -
#29651 menni fog, ha megnézed, roszabb gépeken is megy...csak max medium (low is sanszos).... -
#29650 hááát. nagyonnecces. 800*600 minden min. és még így is hatalmas swap-ek... max így. -
gregtom6 #29649 üdv. Gondolom nem fog menni de azért megkérdezem. Fog futni a játék ezen a konfigon???:
Geforce 7600 GT
AMD Athlon 64 3500+ (2,21 Ghz)
2,25 Giga RAM
Mindegyik mai játék megy rajta medium vagy high beállításokkal játszhatóan(max belassulva) -
#29648 Amúgy ugye a GTA 4 nem támogatja a több GPU-s rendszereket? -
Seten #29647
Talán pont azért kérdezte?! (lol)
-
#29646 hehehe!
Az ez valami újévi vicc lett volna akkor sajnos sírnom kell!
A labda nem magas csak túl erősen rúgtad meg! -
#29645 mármint a GTA IV-ről beszélsz, vagy arról a kis ici-pici dologról a lábaid között?
/igen, ez biza' túl magas labda volt/ -
#29644 Valami olyasmit is lehet vele csinálni pl amit még én nem tudok, de ilyen jópofa dolog? -
ZFD #29643 Én elhiszem, ha ott volt hát ott volt, csak kicsit felhúztam magam mikor láttam ( az a tábla nem neked szólt ), hogy én meg "kidobtam" érte 12e-t. Ugye érted? :D -
dark night #29642 Az egyetlen baj hogy a targonca és a pótkocsikat nem nagyon lehet ráilleszteni a gépecskékre -
#29641 nem lehet -
#29640 Remélem ez nem akkora ökörség mint amit tomi kit irt ill kérdezet de San Andreasban rálehettet kapcsolni potot a kamionra de itt a GTA VI ben nem lehet ugye ??