54919
-
ldavid #29895 készül, de hogy kész lesz-e és hogy mikor, azt nem tudni -
BAk3R #29894 utána majd hív roman, hogy menjél az esküvőre, aztán a többi majd jön magától. -
owen20 #29893 sziasztok!
Ki mit tud lesz e a gta 4-hez magyarositás?
Sziasztok! -
heringer #29892 hy!
megcsináltam 1 revengés küldit...kit kell hivni vagy mit kell csinálni h a többit adja?:D
(58.88) -
miki10 #29891 Sziasztok
ujra telepitetem a windowst (XP) és fel tetem ujbol a GTA Iv et, aztán bemásoltam a mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappába, és amikor el inditom a játékot akkor be akkarom tölteni a mentést és akkor ezt írja ki:
Load Failed. Please check your hard driver and try again.
mitöl lehet ez hogy ki írja? hogy lehet megoldani a problémát?
-
#29890 Lacee86 meg red bull: nyomjatok complete scan-t az audiónál a beállitásokban. n áttetem rádióra, tök jó mindig csengőhengot akarnak a számaimból meg a barátaim akarnak lenni a rádiósok. -
#29889 eddig is volt -
Streetwarrior #29888
Van már normális megoldás a savegamek használatára?
-
#29887 Nekem is ez a gondom, gondolom neki is. Hiába csinálom meg amit kell (pedig elvileg jól csinálom), csak a duma megy az Independence FM-en, és semmi zene. (Még ha átállítom h csak zene legyen, akkor is.) -
#29886 Húzni kell a procit meg videokártyát. Procihoz jó hűtő szükséges. Én is venni fogok majd egyet, aztán mehet a móka. :-) -
#29885 űlj be egy kocsiba és keresd az "Indepence FM" rádióállomást. vagy mit értesz a "nem jók a számok" alatt? legközlebb írd le érthetőbben mit akarsz, hogy pontosan mi nemjó, mert oké hogy a számok de most az nem jó hogy nem találod hol vannak vagy recsegnek vagy esetleg mindent tudsz és jól csináltál csak nem szólal meg... -
dark night #29884 hello beraktam a saját zenéimet a játékba mindent megcsináltam és nem jók a számok amiket beraktam, hogy lehet ez?? A felhasználói fiókomnak a neve ékezet nélkülinek kell lennie mert ez zavarhatna de ez is ékezet nélküli mi lehet a gond??elöszür quick majd complete scant nyomtam és de mind1 hogy csinálom nem jó!! -
#29883 640x 480 ba is uyaghn annyi fps em van mind 1024 be -
#29882 xpm is van meg vistam is de egyiken se elviselhető
-
n3whous3 #29881 ja ide ezt akartam: -
n3whous3 #29880 -
#29879 Arra még várni kell! -
#29878 lehet már letölteni magyarítást? -
n3whous3 #29877 windows xp-d van remélem -
#29876 elindítod 640*480-ban. -
#29875 Hogy lehet ezt a játékot játszahatóvá tennia gépemen????? -
n3whous3 #29874 van rá külön gomb is....... -
Verseghy #29873 Nyomd meg az X-et! -
HardStyleZ #29872 le veszed a hangot az opciónál :D énis úgy csináltam -
cumfu #29871 Rádiót ki lehet kapcsolni? -
#29870 Kicsit rábaltáztam.(HD-ben érdemes) -
#29869 kösz mindenkinek :) -
#29868 bemész abba a boltba, ahol buzi az eladó. veszel egy 'suit'-ot és egy lapos-cípőt. vagy valami ilyesmi azoknak a cipőknek a "hivatalos" neve, nem? vagy lapos talpú? -
n3whous3 #29867 sztem elegáns öltözék kéne
(nem vagyok biztos benne, még nem csináltam ezt a küldit, de valszeg erről van szó)
vagyis...
tod mit nézd meg ki az az alak, akivel találkozni kell
és olyan ruhát vegyél fel, ami illik a stílusához annak, akivel lesz a tali. Lehet, hogy az lenne, hogy "okosan dönts" -
theodor #29866 öltöny+makkos cipő -
theodor #29865 Azt nem tudja vki , hogy kell felugrani a helire a csónakról? A space t kell nyomogatni de nem csinál semmit se..
Már egyszervolt ilyen mikor felkellett mászni, egy teherkocsira, de ott is véletlenül jött össze..
pls help!! -
#29864 az egyik kűldetésben, pontosan Jimmy Pegorino 1. kűldetésében ezt irja:
"You need to smart clothes and smart shoes in order meet to Jimmy."
mien ruhába kell menni hogy engedje a kűldetést? vagy meik ruhaboltból kell bevásárolni?
HELP pls. -
ZFD #29863 Kár pedig már azt hittem te ilyen konfiggal tolod :D -
RYO21 #29862 kár hogy tegnap nem voltál fent a gtahungary szerverrén... -
RYO21 #29861 nincs is fent a gépemen az gta IIII -
#29860 Persze...Csak szeretné hogy ilyen konfigja legyen -
ZFD #29859 RYO21 te teljesen maxon tolod? Ilyen konfiggal :D -
#29858 A kávájából felismerted? :D -
#29857 Rejtett file-ok. -
HardStyleZ #29856 Documents and Settings/ nálam rendszergazda /és ott lesz a Local Set.