54919
-
Bastardee #29936 Mi az előnye ha dericket lövöm le?
-
#29935 Tudjátok ki tűnt el?? Ber... mármint barney""""""barátunk""""""" -
Torda5 #29934 Azt hogy kell?? -
Neoncsoves #29933 spoilert -
Torda5 #29932 Tob fele befejezese van ez kiraly!! -
#29930 mcee: warez játék hibája sajnáljuk...
Shaun: Véletlen a felhasználói nevedben nincs ékezet? Mert azt sokszor nem látja. Vagy lehet, hogy nem scannelted be. Ennyit tudok segíteni :S -
dark night #29929 Azt értem a "nem jók a számok" alatt,hogy nem szólalnak meg a számaim amiket beraktam az inde....fm-be csak nekem is a duma megy pedig mindent jól csináltam -
#29928 Na valaki segítsen már!:) -
#29927 HA külön van rajtad nadrág és zakó az nem jó.
Suit az öltöny = nyakkendő + zakó + nadrág
És ehhez kell egy megfelelő cipő. -
barna123 #29926 hello! nekem meg elindul és amikor betölt mindent elsötétül és kiirja a monitor h out of range :S valaki pls ha tud segitsen:S köszi -
#29925 Direkt elírás..
mint a brittország XD -
#29924 Nkem az a problémám,.hogy a játék egy idő után belassul és mindig kifagy:(
Erre valami ötlet? -
mcee #29923 Sziasztok! Velem az történt hogy: felraktam a játékot, de himbálódzott a kép ezért letöröltem,
felraktam újra, de megint himbálódzott ezért újra letöröltem,
most pedig nem tudom feltelepíteni a játékot. És ha belemegyek a "fájlok hozzáadása és törlése" menübe akkor kiírja hogy fent van még körülbelül 4-5 mega gta 4 fájl. De ezeket sem a keresővel, sem a regedittel nem találom meg. A regcleaner meg nem tudja letörölni. Tudnátok nekem ennek a problémának a megoldásában segíteni? előre is köszi -
#29922 esetleg ha Nikoról mutatnál képet, meg is tudnánk mondani mit cserélj le rajta -
#29921 Szivesen:) -
#29920 osztrákia? Véletlenül nem Ausztria? :D -
#29919 és szerintem olyat ami össze van gombolva (van ami nincs? :D) -
#29918 Olyat próbálj meg ami egyben adja ruha az öltönyt és a nyakkendőt.és külön a makkos cipőt.Perseus boltban lehet ilyenekkel nyomlni. -
#29917 Van valakinek tippje, hogy miért nem tudom elkezdeni ezt a küldetést:
Three Leaf Clover (+$250.000)
Öltönyben vagyok, nyakkendősben
Öltöny nadrág van rajtam
Öltöny cipő van rajtam
Mégis ezt írja ki:
-
#29916 Rire:D
Megjöttem osztrűákiábol, hát fantasztikus volt:|
este multi? -
ldavid #29915 egy modnak semmi köze a DLC-hez -
#29914 Szal: Heringer roman esküvőjére a következő napon 10 órára kell menni, a GPS majd mutatja hova.
Imrus: Bernie (asszem) küldetésénél, a feladatod annyi, hogy egy tisztes távolságból fuss mögötte, a többi majd jön magától -
BAk3R #29913 kocogj vele. ne túl távol ne túl közel. -
BAk3R #29912 nem küldte sms-ben, hogy mikor lesz az esküvő? ha jól emlékszem a küldetés utáni napon reggel valamikor, menj azt ments párat a házadban. -
#29911 szasztok! ott tartok hogy van egy buzi és kikell vinni a parkba hogy tudjon kocogni ott mit kell csinálni??? -
heringer #29910 És mikor hiv roman,csak járkálni kell össze vissza. -
BAk3R #29909 február 17-én jelenik meg csak x360-ra. szóval hajrá. -
#29908 fölraktam a Lost and Damned motor módot de így nem akar elindulni (be se jön a játék,semmi hibaüzi)
másnak se indul el? -
BAk3R #29907 törölni sehogy sem, lopsz egy rendőrautót, nyilvántartásba beírod a keresett személy nevét, kiadja a címét, beadod gps-be, elmész és kinyírod. -
n3whous3 #29906 Megölni, nem törölni. Kikeresed az adatbázisból a nevét annak a faszinak, akit kell keresni (ha elfelejtetted, vagy kiírja a gép, vagy a főmenüben a Brief alatt nézd ki). Aztán megmutatja majd a térképen, ha megnyomod azt a gombot, ami kell (nemtom mi volt már ráírva). -
BAk3R #29905 ott mondja dimitri mit kell csinálni, ha ennyire sem megy az angol akkor lehet, hogy más jétákot kéne keresned.
amúgy meg http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=php/01hu -
Nevegator #29904 Sziasztok!Tudnátok segíteni search and delete című küldetésben?Kit és hogyan kell törölni a rendőr nyilvántartásból? -
#29903 /join -
n3whous3 #29902 ok én nem fogok innentől kezdve reagálni a "vótmá+idióta" kérdésekre, csatlakozzatok :D -
#29901 nem raktak bele mindent ez egyértelmű. ezt most úgy kell venni mint egy GTA3 csak újabb kivitelben, aztán majd jönnek ehhez is a különféle kiadások hogy még többet el lehessen adni (addigra gépünk is lesz hozzá szóval minden rendben lesz :D) -
Master Rick #29900 Egyébként anno a San Andreas sokkal jobb játék volt, mint most ez... Sokkal nagyobb szabadságot adott, meg úgy az egész, sztem sokkal jobb volt küldetések után szőrözni, mint most...
Mondjuk itt van a MP ami azért elég fasza, de akkoris, a SA-ban sokkal szabadabb volt az ember mint most... sebaj, majd a következőben... -
#29899 Tedd fel újra a patch-et mert nekem is ez volt :D -
#29898 már most elakadtál sztem uninstall de gyorsan..... -
owen20 #29897 még annyi hogy amikor a sexshopba kell menni és három fickóra fegyvert fogsz ott mit kell csinálni? -
#29896 13 kikúrt hozzászólást sem tudtál visszaolvasni? akkor nem mondom el.