54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Bastardee
    Mi az előnye ha dericket lövöm le?
  • Stefibaba
    Tudjátok ki tűnt el?? Ber... mármint barney""""""barátunk"""""""
  • Torda5
    Azt hogy kell??
  • Neoncsoves
    spoilert
  • Torda5
    Tob fele befejezese van ez kiraly!!
  • Stefibaba
    mcee: warez játék hibája sajnáljuk...
    Shaun: Véletlen a felhasználói nevedben nincs ékezet? Mert azt sokszor nem látja. Vagy lehet, hogy nem scannelted be. Ennyit tudok segíteni :S
  • dark night
    Azt értem a "nem jók a számok" alatt,hogy nem szólalnak meg a számaim amiket beraktam az inde....fm-be csak nekem is a duma megy pedig mindent jól csináltam
  • Máté94
    Na valaki segítsen már!:)
  • Bucser
    HA külön van rajtad nadrág és zakó az nem jó.

Suit az öltöny = nyakkendő + zakó + nadrág

És ehhez kell egy megfelelő cipő.
  • barna123
    hello! nekem meg elindul és amikor betölt mindent elsötétül és kiirja a monitor h out of range :S valaki pls ha tud segitsen:S köszi
  • ChuckyHUN
    Direkt elírás..
    mint a brittország XD
  • Máté94
    Nkem az a problémám,.hogy a játék egy idő után belassul és mindig kifagy:(
    Erre valami ötlet?
  • mcee
    Sziasztok! Velem az történt hogy: felraktam a játékot, de himbálódzott a kép ezért letöröltem,
    felraktam újra, de megint himbálódzott ezért újra letöröltem,
    most pedig nem tudom feltelepíteni a játékot. És ha belemegyek a "fájlok hozzáadása és törlése" menübe akkor kiírja hogy fent van még körülbelül 4-5 mega gta 4 fájl. De ezeket sem a keresővel, sem a regedittel nem találom meg. A regcleaner meg nem tudja letörölni. Tudnátok nekem ennek a problémának a megoldásában segíteni? előre is köszi
  • ProGabe #29922
    esetleg ha Nikoról mutatnál képet, meg is tudnánk mondani mit cserélj le rajta
  • Máté94
    Szivesen:)
  • Stefibaba
    osztrákia? Véletlenül nem Ausztria? :D
  • Stefibaba
    és szerintem olyat ami össze van gombolva (van ami nincs? :D)
  • The Protector
    Olyat próbálj meg ami egyben adja ruha az öltönyt és a nyakkendőt.és külön a makkos cipőt.Perseus boltban lehet ilyenekkel nyomlni.
  • lipovics
    Van valakinek tippje, hogy miért nem tudom elkezdeni ezt a küldetést:
    Three Leaf Clover (+$250.000)

Öltönyben vagyok, nyakkendősben
    Öltöny nadrág van rajtam
    Öltöny cipő van rajtam

Mégis ezt írja ki:

• ChuckyHUN
    Rire:D
    Megjöttem osztrűákiábol, hát fantasztikus volt:|
    este multi?
  • ldavid
    egy modnak semmi köze a DLC-hez
  • Stefibaba
    Szal: Heringer roman esküvőjére a következő napon 10 órára kell menni, a GPS majd mutatja hova.
    Imrus: Bernie (asszem) küldetésénél, a feladatod annyi, hogy egy tisztes távolságból fuss mögötte, a többi majd jön magától
  • BAk3R
    kocogj vele. ne túl távol ne túl közel.
  • BAk3R
    nem küldte sms-ben, hogy mikor lesz az esküvő? ha jól emlékszem a küldetés utáni napon reggel valamikor, menj azt ments párat a házadban.
  • Imrusssss
    szasztok! ott tartok hogy van egy buzi és kikell vinni a parkba hogy tudjon kocogni ott mit kell csinálni???
  • heringer
    És mikor hiv roman,csak járkálni kell össze vissza.
  • BAk3R
    február 17-én jelenik meg csak x360-ra. szóval hajrá.
  • Snexi
    fölraktam a Lost and Damned motor módot de így nem akar elindulni (be se jön a játék,semmi hibaüzi)
    másnak se indul el?
  • BAk3R
    törölni sehogy sem, lopsz egy rendőrautót, nyilvántartásba beírod a keresett személy nevét, kiadja a címét, beadod gps-be, elmész és kinyírod.
  • n3whous3
    Megölni, nem törölni. Kikeresed az adatbázisból a nevét annak a faszinak, akit kell keresni (ha elfelejtetted, vagy kiírja a gép, vagy a főmenüben a Brief alatt nézd ki). Aztán megmutatja majd a térképen, ha megnyomod azt a gombot, ami kell (nemtom mi volt már ráírva).
  • BAk3R
    ott mondja dimitri mit kell csinálni, ha ennyire sem megy az angol akkor lehet, hogy más jétákot kéne keresned.
    amúgy meg http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=php/01hu
  • Nevegator
    Sziasztok!Tudnátok segíteni search and delete című küldetésben?Kit és hogyan kell törölni a rendőr nyilvántartásból?
  • VRSDM
    /join
  • n3whous3
    ok én nem fogok innentől kezdve reagálni a "vótmá+idióta" kérdésekre, csatlakozzatok :D
  • VRSDM
    nem raktak bele mindent ez egyértelmű. ezt most úgy kell venni mint egy GTA3 csak újabb kivitelben, aztán majd jönnek ehhez is a különféle kiadások hogy még többet el lehessen adni (addigra gépünk is lesz hozzá szóval minden rendben lesz :D)
  • Master Rick
    Egyébként anno a San Andreas sokkal jobb játék volt, mint most ez... Sokkal nagyobb szabadságot adott, meg úgy az egész, sztem sokkal jobb volt küldetések után szőrözni, mint most...

Mondjuk itt van a MP ami azért elég fasza, de akkoris, a SA-ban sokkal szabadabb volt az ember mint most... sebaj, majd a következőben...
  • Stefibaba
    Tedd fel újra a patch-et mert nekem is ez volt :D
  • Carloska
    már most elakadtál sztem uninstall de gyorsan.....
  • owen20
    még annyi hogy amikor a sexshopba kell menni és három fickóra fegyvert fogsz ott mit kell csinálni?
  • VRSDM
    13 kikúrt hozzászólást sem tudtál visszaolvasni? akkor nem mondom el.