54919
-
duka10 #29855 én nem találom a mentéseket :(
pedig ott kerestem ahol a FAQ írja de nekem a Documentom and Settings-be nincs is olyan hogy local settings
mi baja??? valaki járt így??? -
RYO21 #29854 hasonlít az enyémre XD -
heringer #29853 http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=14hu -
#29852 Saját videók a TV-be. :D -
szabo861011 #29851 Sziasztok nekem is ez a gondom én is 65°% járok és nem ad több küldit mi lehet a gond? -
vadadam #29850 Légyszíves segítsetek, 65%-on elfogytak a küldetések és Packie hívogat. Mindig ugyan azt beszélik, Nicko mindig lerázza hogy más dolga is van. Az utolsó fő küldetés a That special someone volt. Előre is köszi a segítséget. -
#29849 Valaki nem küldene egy jó commandline-t?:) -
ZFD #29848 Az ok, de azt ki is írja, felülre is Akkor másra nem is jó?? :D -
#29847 megtudod nézni hogy mennyi pénzed van épp -
ZFD #29846 Ebben a játékban van valami funkciójuk az ATM automatáknak? Mert az feltűnt, hogy nagyon sok van belőlük és a banner alatti térképen is megvannak jelenítve. Valahol hallottam, olyat is, hogy belehet tenni pénzt a bankszámlára. Igaz ez? -
#29845 Én is jáccani akarok:S:S:S:S -
szabensz #29844 Hello valaki tudna segíteni a hanggal kapcsolatban már 1 idejew mindig a hanggal van problémám amikor töltöm a mentést megy 1 zene és amikor betölti a játékot a zene folytatódik és csak az hallható és semmi más han g nem tudom mi lehet vele kérlek segítsetek
vga driverem: ati catalyst 8.12
hang kártyám: realtek -
solikka #29843 BUÉK mégegyszer! -
dark night #29842 B.U.É.K!! MINDENKINEK!! -
Nevegator #29839 Milyen az offline profil -
solikka #29838 Üdv neked is -
ldavid #29833 telepítésnél nem töltötte le a frissítést?
amúgy használhatsz offline profilt is -
Nevegator #29832 Hogyan kell frissítenem?A játékban,vagy a csak lazán a gépen?
-
ldavid #29831 a Live-ot kell frissítened, utána tudsz majd menteni -
Nevegator #29830 Kösz,őőőőőőőőőő david,de akkor ha a csík teljesen feltöltődött aközben ujraíndítom a gépet akkor honnan fogom tudni majd utána,hogy kész is lett?És így,hogy menti el?
-
#29829 Sziasztok azt a térképet használja valaki ami a baner alatt van mert nekem sehogy nem sikerült ott galambot találni ahol mutatja keresgéltem a a szigeten ahol a szabadságszobor van de csak 1 galambot találtam meg de azt már térkép megnézése előtt is megvolt viszont térkép szerint még van ott plusz 5 galamb de az istenért nem találom meg őket valaki lenne olyan rendes és leforditana nekem pár sort amit a térképen irnak a galamboknál hogy hol vannak remélem érthetően fogalmaztam B.U.E.K -
amdopteron #29828 Jah igen Boldog új évet mindenkinek!:) -
Neoncsoves #29827 elég ha lemaradsz kicsit de azért ne nagyon -
amdopteron #29826 Hallo egy kis segítség kellene meg egy kis tanács::)xp vagy vista allat megy jobban??sima vista nem 64bit..?
a másik leszedtem egy full savet..de nem tom berakni megtanáltam hova kell..de bemásolom és mikor tölt befele kiírja..hogy nem tanálható mentés..valaki valami okosságot ...köszi
-
#29825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Bernie-vel kell futni a parkban le kell maradnom vagy nekem is át kell öltöznöm melegitőbe mert eddig nem sikerült megoldani? -
ldavid #29824 a gépet -
Nevegator #29823 Kérlek még mielőtt másék kérdésre térünk rá az enyémre valaki válaszoljon már,hogy amikor megvan az update required az mit jelent,hogy Your computer may restart when the update is complete,mit kell újraindítani vagy mi? -
WOLF3x6 #29822 OFF
Aki a GTA 4 gyorsitasara Memory Booster Gold programot hasznalj, es ert hozza, irja mar le az idealis beallitasokat. Mindent recommend-re allitottam a beallitasokban, de a fo kepernyon erdekelne a Compress Parameters Size es Level erteke. (Nekem jelenleg 34%, es lvl 1)
Remelem valaki tud segiteni.
ON -
Nevegator #29820 OKé,végig is megy atöltés csak azt nem tudom mit jelent,hogy Your computer may restart when the update is complete mit kell újra índítani vagy valami ilyesmit? -
#29819 yes-re kell kattintani -
Nevegator #29818 Nekem egyáltalán nem így van a mentés.Nálam az van,hogy mindegy,hogy alszik e vagy autosavéval azt írja,hogy You are not signed in.You vill need to sign in to save your progress and to be awarded Achievements.Do you want to sign in now,
rányomok enterrel és kijön az Livés izé rámagyek,hogy Use Existing Live Profile beírom az emailem és ajelszavam aztán elkezdi tölteni és egyszercsak a kiadja azt,hogy Update Required és mindegy,hogy Yes-re vagy No-ra megyek. Azért írtam le mindent,mert én nem tudok angolul,mert nem azt tanítják az iskolában. Kérlek segítsetek már! -
Cat 02 #29817 Néha nyakkendős kell, meg cipődnek is elegánsak kell lennie. -
#29816 ok kösz! -
#29815 I: Játékban: Esc - Grafika- Benchmark
II: taxi társaságnak telószáma nincs, ints le egy taxit (E- betű majd odamászol hosszan F) vagy majd roman fog téged hívni (vagy sms-t kapsz nemtom) hogy hívd fel bármikor és küldd taxit :) -
#29814 HELLO!
Két Krdésem van!
I.:Hol találom a BenchMark-ot?
II.:Mi a Taxi Társaság Telefon Száma?
és amugy BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!! -
ldavid #29813 B.Ú.É.K. én is -
#29812 B.U.É.K. -
#29811 nem tudom mi ott a nehéz? ott van felsorolva kb.12 mentési sor.válassz ki egyet enterrel. -
Nevegator #29810 Sziasztok!Én nem rég kaptam meg a GTA IV-et és már elég sokáig elvittem,csak nem tudom hogyan kell elmenteni a játékot,annyit tudok,hogy lehet autosavéval és úgy,hogy a csávó lefekszik az ágyába csak aztán mikre kell menni azt nem tudom.Kérlek segítsetek!(XP-t használok ha ez számít) -
#29809 Thank You so macs :D