54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    Na és a Pisswasser sör? :D Pisis reklámmal együtt... XD
  • Colton
    hello!

Érdekeset Találtam! Szerintem Felér egy Easter Egg-el! Taxi Tetején vettem észre!

• n3whous3
    Mutatják az időt?
  • rooney8
    Télleg, azok jók? :D Még nem is néztem őket...
  • akyyy
    minden lakásba a falon van óra
  • rooney8
    teló
  • francois
    Esc
  • kilcsir
    hogyan lehet megnézni mennyi az idő a játékban?
  • FZoleee
    Angol (képekkel és videókkal)
    Magyar (képek és videók nélkül)
  • sztoncsi
    Mobil... mármint a csávó mobiilja a játékban...

THX!
  • norbi56
    Michelle könnyebben ment xD 2. után...:D
  • tommygear
    Kate
    próbálgasd de az nem adja magát könnyen, jelenleg felhívni se tudom végigjátszás után
  • lipovics
    Van olyan magyar vagy angol GTA 4 oldal, ahol fent van az összes küldi?
    Én csak ezt ismerem (http://www.gta4iv.com/index.php), de ezen már túlhaladtam.
  • lipovics
    Ruhával kapcsolatban:

Piros nyakkendős öltöny volt rajtam és a többi ruha is stimmelt. Valami bug volt, mert átöltöztem és utána beengedett és megcsináltuk a ..... :)
    Nagyon király kis küldi volt.

Másik kérdés. Katie nevű hölgyet már ötödször viszem randira, mindig okés vagyok nála, ellenben nem fekszik...
    Ez direkt van így, ne is próbálkozzak vele?
  • AleXXXXX
    Valaki(k) használják még a ts-t? mer ha igen, akkor ok, ha nem, akkor meg nem fizetem feleslegesen:P
  • Viktorr
    Betudtok lépni a Social Club accountotokkal?
  • gfreak
    ??? mobil...multi...lan...az egyik a create game opciót választja, a másik meg a custom game-et, és vadul böködi az f5öt :)

• sztoncsi
    Sziasztok!

LAN-on szeretnénk nyomni egy haverral... 2db eredeti Game van!

De nem tudjuk összehozni a két játékot... mind a ketten csak Hostolni tudunk csatalkozási lehetőséget nem is találunk a játékban... (mobilon)

Megoldást valaki?

THX
  • gfreak
    látod ezt meg sem próbáltam...de majd ha rászánom magam és még1x nekiindulok :)

Romannak sem taxiztam :)
  • tommygear
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudtam h úgyis utóléri a bosszú kedves Dimitrit előbb vagy utóbb :D de akkor is értelmetlen ha életben marad a csaj és nem lehet vele utána semmit kezdeni
  • gfreak
    ja, mert te üzleteltél? csak a bosszú, charles bronson is megmondta!!! ;)

• tommygear
    hát nem sok értelme volt hogy a végén Kate maradt életben...akármikor hívom foglaltat jelez, inkább maradt volna életben Roman, nemtom miért nem lehet felhívni
  • The Hedgehog
    Én kivégeztem, most a 100%-ra gyúrok. Meg felfedezem a térképet, aztán újra lenyomom és meglesem mi lesz, ha tojok a Kate féle randikra...
  • ZFD
    Nem tudom, lehet, hogy csak én csináltam rosszul ( mentem rossz helyre :D ) :D
  • The Hedgehog
    Lehetséges.
    Bevallom én csak a hangároknál motoroztam egyet, de annyira akkor nem érdekelt.
    Be is nézek a következő alkalommal :)
  • ZFD
    Te / ti egyébként hol tartotok ? :D
  • ZFD
    Hát én nem úgy vettem észre :( Szinte már, ha a sorompó után átmegyek és ott megyek pár "m-t" :(
  • ProGabe #29950
    én nem lébecoltam még túl sokat arra, de nem úgy van, hogy csak akkor kapsz 4 *-ot, ha a kifutókra is rámész?
  • ZFD
    OK, köszi szépen a gyors választ!!!
  • The Hedgehog
    1. Igen be. Pontosan nem tudom mikor, de én a második városrész megnyitása után kocsikáztam be a reptér egyes részeit. Bár tény, hogy nem az egészet...

2. Szerintem ott még ne próbálkozz helikoptert találni... Mert nincs...
  • ZFD
    Sziasztok!

Kettő kérdésem lenne, ha megengeditek

1. A reptérre majd, belehet-e menni valamikor úgy, hogy ne körözzenek 4-es szinten?

2. Az első városrészben ( ugyanis még nem jutottam tovább ), hol lehet helikoptert találni? Addig ameddig a többi városrész nincs megnyílva?

Előre is köszönöm a válaszokat!!!
  • The Hedgehog
    Egy konfig sokat segítene...
  • FragStaR
    Volt egy random karakter egy nő igazából aki azon siránkozott hogy mostmár nem bámulják meg a férfiak az utcán (playboyX villája környékén) csak visszatöltöttem az állást utána egyszer gondolván úgyis ott lesz újra és azóta nem találom akárhányszor megyek arra valaki tudja esetleg vki, h mikor szokott feltűnni?
  • Máté94
    Na segítsetek már,hogy miért lassul be állandóan a játék?
  • tommygear
    talán követni az autót
  • gfreak
    nem bírod nélküle? a warez fórumban is megjelent párszor, majd szólok neki hogy jöjjön át (pedig, ha minden igaz, ő az az ember, aki vett egy gta4-etz, meg letöltött legalább két verziót xD xD xD)
  • Imrusssss
    Szasztok!
    A Jimmy Pedigro vagy ki ott van egy küldetés hogy 4 en megyünk egy nagy feldolgozó üzembe egy távcsővel, leszedem az emberek miközbe az üzlet folyna és utána megy egy autó , na ott mit kell csinálni?
  • Snexi
    *dlc
  • Snexi
    az lehet viszont a rockstar benne hagyta a játékban a déc motorjait
  • Neoncsoves
    Makróknál nézd meg... ami történettel kapcsolatos azt írd ilyenbe... amúgy én Francis-t lőttem le