54919
-
n3whous3 #29977 Na és a Pisswasser sör? :D Pisis reklámmal együtt... XD -
#29976 hello!
Érdekeset Találtam! Szerintem Felér egy Easter Egg-el! Taxi Tetején vettem észre!
-
n3whous3 #29975 Mutatják az időt? -
#29974 Télleg, azok jók? :D Még nem is néztem őket... -
#29973 minden lakásba a falon van óra -
#29972 teló -
#29971 Esc -
kilcsir #29970 hogyan lehet megnézni mennyi az idő a játékban? -
#29969 Angol (képekkel és videókkal)
Magyar (képek és videók nélkül) -
#29968 Mobil... mármint a csávó mobiilja a játékban...
THX! -
#29967 Michelle könnyebben ment xD 2. után...:D -
#29966 Kate
próbálgasd de az nem adja magát könnyen, jelenleg felhívni se tudom végigjátszás után -
#29965 Van olyan magyar vagy angol GTA 4 oldal, ahol fent van az összes küldi?
Én csak ezt ismerem (http://www.gta4iv.com/index.php), de ezen már túlhaladtam. -
#29964 Ruhával kapcsolatban:
Piros nyakkendős öltöny volt rajtam és a többi ruha is stimmelt. Valami bug volt, mert átöltöztem és utána beengedett és megcsináltuk a ..... :)
Nagyon király kis küldi volt.
Másik kérdés. Katie nevű hölgyet már ötödször viszem randira, mindig okés vagyok nála, ellenben nem fekszik...
Ez direkt van így, ne is próbálkozzak vele? -
#29963 Valaki(k) használják még a ts-t? mer ha igen, akkor ok, ha nem, akkor meg nem fizetem feleslegesen:P -
#29962 Betudtok lépni a Social Club accountotokkal? -
#29961 ??? mobil...multi...lan...az egyik a create game opciót választja, a másik meg a custom game-et, és vadul böködi az f5öt :)
-
#29960 Sziasztok!
LAN-on szeretnénk nyomni egy haverral... 2db eredeti Game van!
De nem tudjuk összehozni a két játékot... mind a ketten csak Hostolni tudunk csatalkozási lehetőséget nem is találunk a játékban... (mobilon)
Megoldást valaki?
THX -
#29959 látod ezt meg sem próbáltam...de majd ha rászánom magam és még1x nekiindulok :)
Romannak sem taxiztam :) -
#29958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtam h úgyis utóléri a bosszú kedves Dimitrit előbb vagy utóbb :D de akkor is értelmetlen ha életben marad a csaj és nem lehet vele utána semmit kezdeni -
#29957 ja, mert te üzleteltél? csak a bosszú, charles bronson is megmondta!!! ;)
-
#29956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nem sok értelme volt hogy a végén Kate maradt életben...akármikor hívom foglaltat jelez, inkább maradt volna életben Roman, nemtom miért nem lehet felhívni -
#29955 Én kivégeztem, most a 100%-ra gyúrok. Meg felfedezem a térképet, aztán újra lenyomom és meglesem mi lesz, ha tojok a Kate féle randikra... -
ZFD #29954 Nem tudom, lehet, hogy csak én csináltam rosszul ( mentem rossz helyre :D ) :D -
#29953 Lehetséges.
Bevallom én csak a hangároknál motoroztam egyet, de annyira akkor nem érdekelt.
Be is nézek a következő alkalommal :) -
ZFD #29952 Te / ti egyébként hol tartotok ? :D -
ZFD #29951 Hát én nem úgy vettem észre :( Szinte már, ha a sorompó után átmegyek és ott megyek pár "m-t" :( -
#29950 én nem lébecoltam még túl sokat arra, de nem úgy van, hogy csak akkor kapsz 4 *-ot, ha a kifutókra is rámész? -
ZFD #29949 OK, köszi szépen a gyors választ!!! -
#29947 1. Igen be. Pontosan nem tudom mikor, de én a második városrész megnyitása után kocsikáztam be a reptér egyes részeit. Bár tény, hogy nem az egészet...
2. Szerintem ott még ne próbálkozz helikoptert találni... Mert nincs... -
ZFD #29946 Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne, ha megengeditek
1. A reptérre majd, belehet-e menni valamikor úgy, hogy ne körözzenek 4-es szinten?
2. Az első városrészben ( ugyanis még nem jutottam tovább ), hol lehet helikoptert találni? Addig ameddig a többi városrész nincs megnyílva?
Előre is köszönöm a válaszokat!!! -
#29945 Egy konfig sokat segítene... -
#29944 Volt egy random karakter egy nő igazából aki azon siránkozott hogy mostmár nem bámulják meg a férfiak az utcán (playboyX villája környékén) csak visszatöltöttem az állást utána egyszer gondolván úgyis ott lesz újra és azóta nem találom akárhányszor megyek arra valaki tudja esetleg vki, h mikor szokott feltűnni? -
#29943 Na segítsetek már,hogy miért lassul be állandóan a játék? -
#29942 talán követni az autót -
#29941 nem bírod nélküle? a warez fórumban is megjelent párszor, majd szólok neki hogy jöjjön át (pedig, ha minden igaz, ő az az ember, aki vett egy gta4-etz, meg letöltött legalább két verziót xD xD xD) -
#29940 Szasztok!
A Jimmy Pedigro vagy ki ott van egy küldetés hogy 4 en megyünk egy nagy feldolgozó üzembe egy távcsővel, leszedem az emberek miközbe az üzlet folyna és utána megy egy autó , na ott mit kell csinálni? -
#29939 *dlc -
#29938 az lehet viszont a rockstar benne hagyta a játékban a déc motorjait -
Neoncsoves #29937 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Makróknál nézd meg... ami történettel kapcsolatos azt írd ilyenbe... amúgy én Francis-t lőttem le